2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hangi bölüm okudunuz siz?
zonoxcum bide mayıs annelerinin okulları die mi topic açsak

arkadaşız canım adım hilal
funda hocada vardı olmazmı..oda çok şkerdi yaa
ben hepsini çok seviyordum valla
hele murat hocaderslerde yazdığı şiirlerden okuturduk sıkılınca
çoğu bende ekli olması lazım face te..keşke hocam olsaymışsın bak forumda hocamla sohbet ederdim süpriz olurdu.
bende lisede yaptım çok tatlı öğrencilerim vardı hala görüşüyorum telefonla,çok vefalılar
ama ben çok fazla yordum kendimi ilk sene..ondan biraz tiksindim gibi

kızlar ciesra nerelerde? semaysem sen haberdarsındır sanırım. iyi değilmi? sorun yok inşşş :44:

Kizlar, hamile gunlugu tutaniniz varmi aranizda, ben tutuyorum ve oldukca sIk yazmaya calisiyorum, asil amacim ona hatira olmasi, karnimdaki hallerini okuyup bilmesi ileride ama banada hatira oluyor hem ikinci hamileligimde kiyaslarim diye dusunuyorum, insan unutuyor zamanlari yazmazsa gun be gun, hislerimi, ne sevip sevmedigimi, hareketlerini filan, resimlerimle suslemeyi dusunuyorum ileride, varmi degisik fikirleri olan?

canı murat hoca çok iyidi ama bize sınavlarda kan kusturuyordu bir sürü teorem verir sade 2 tanesini sorardı en ufak bir sembol yanlışlığında komple soruyu çizerdi gerçekten hocalarımızın hepsi çok şekerdi okulumuz ortamımız çok güzeldi hey gidi eski günler hey beni maziye götürdün benim şimdi okulunu bitirmiş çelışan öğrecilerim var ben mesleğe başladığımda 22 yaşındaydım lisede ki öğrencilerimle arkadaş gibiydik şimdi 33 yaşındayım vay be yıllar ne çabuk geçiyor b zaman diliminde değişmeyen tek şey mesleğimi ve öğrencilerimi çok sevmem oldu canım sen ilk özelde başladığın için biraz ezilmisin devlette olsaydın aynı zevki alırdın bence sınava gir ve devlete kapak atmaya çalış öğretmelik çok kutsal bir meslek birde zor bir bölüm okudun o yüzden hakkım olanı alman dileğiyle bu ara da biz matematik bölümü mezunuyuz

Son düzenleme:

canım bende tutuyorum gerçi hergün yazmıyorum dr kontrollerimde ve ara ara yazıyorum eşimde yazıyor biz birde geçen hafta sonu kameraya ya yaşadığımız yeri evimizi bebeğimin ciclerini konuşarak analatarak çektik aha da çekmeyi planlıyoruz ona anı kalsın diye

Son düzenleme:

Aralcigim cok guzel dusunmussunuz, bende yapayim bunu, ben butun ebe randevulerimi kalbini dinliyoruz sadece ve kan vs testler aliyorlar ve ebe eli ile kontrollerini yapiyor her ay, ayyy cok uzattim kameraya cekiyorum, gunlugume ebesine filanda yazdirdim ani olarak, esimde arada konuk yazarim oluyor filan, eglenerek okur ve izler diye dusunuyorum ileride, ilk kalp atislarini oda duyar bizim gibi:) Ben cok isterdim benim annem tutsun gunluk, oda sevinir umarim...

ayy çok şekerr

oo seninki daha hoş süper bende doğumda defter alıcam herkese ve dr na yazdırmayı planlıyorum inşallah sağlıkla doğsunlarda her anlarını çekelim

kızlar hangi bölüm okudunuz siz?
zonoxcum bide mayıs annelerinin okulları die mi topic açsak
eheheh açalım canımm. ben kou mezunuyumm

canım ben tutuyorum. her gün yazmıyorum sadece önemli olayları not ediyorum. mesela babası aaraba maketi aldı yapıyor bunu yazdım, ya da kontrolde bağdaş kurmasını vs..

oo seninki daha hoş süper bende doğumda defter alıcam herkese ve dr na yazdırmayı planlıyorum inşallah sağlıkla doğsunlarda her anlarını çekelim

ben onuda aldım kuşummm. doğum anı defteri

ben bir de ayak ve el izini alabileceğim pano alıcam. maxi toys mağazalarınd var. elinin ayağının izini alıyorsun ve yıllarca kalıyor

kızlar iştahlarınız ne durumda ben bu aralar çok iştahsızım sırf oğlum aç kalıyor korkusuyla yiyorum gerçi çok da ihtiyacım yok ama yinde oğluşum için yemem lazım modundayım

ben bir de ayak ve el izini alabileceğim pano alıcam. maxi toys mağazalarınd var. elinin ayağının izini alıyorsun ve yıllarca kalıyor
nerden aldın anı defterini bende almak istiyorum ay o pano işinede bayıldım bende alayıp

kızlar iştahlarınız ne durumda ben bu aralar çok iştahsızım sırf oğlum aç kalıyor korkusuyla yiyorum gerçi çok da ihtiyacım yok ama yinde oğluşum için yemem lazım modundayım

zonox bende merak ettim panoyu şimdi.nası bişi acep??
aral tatlım enteresan ama benimde iştahım çok az bu sıralar..

canım ben tutuyorum. her gün yazmıyorum sadece önemli olayları not ediyorum. mesela babası aaraba maketi aldı yapıyor bunu yazdım, ya da kontrolde bağdaş kurmasını vs..[/QUOTE]

canlarım bende tutuyorum kızıma günlük hemde ilk öğrendiğim günden beri ona ait ne varsa herşeyi saklıyorum gebelik testlerimi bile hergün yazmıyorum ama önemli şeyler oldukça yazmaya çalışıyorum birde doğum sonrası anı defteri aldım onuda hastaneye ve evimize ziyarete gelen sevdiklerimize anı yazdırıcam daha dış kaplamasını yapmadım süslüycem güzelce onu kendi el emeğim olsun istedim hırka falan örmeyi bilmem ben en azından bu hatıram olur birde foto albümü aldım onuda ben kaplıycam h.sonu kumaşlarımı alacağım ve yapınca sizlerede gösteririm :)

nerden aldın anı defterini bende almak istiyorum ay o pano işinede bayıldım bende alayıp

canlarım işte panolar bunlar.

mavi defter, oğlumun anı defteri doğumdan sonraki

benim tuttuğum anı defteri minik siyah bir ajanda

gördüğünüz dolap, oğlum için yaptıracağım dolap

Birşey danışacağım kızlar şimdi bu mothercare 15 inde indirime girdiğindeki fiaytlarla İngiltere fiyatları eşitleniyorsa hiç ordan buraya bişi taşımasın..Baktınızmı hiç indirimdeyken ki fiyatlara ben bakmadım hiç??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…