ay tamımazmıyım hiç binali hoca benim hocamdı ahmet hoca asistanımızdı funda hanım da asistandı sizde yoktu sanırım murat alp bölüm başaknımızdı az kan kusturmadı bize topoloji dersi korkulu rüyamızdı erdal benim dönmeden arakdaştı o gençlerin birkaçı 1. öğretimden bizim dönemden bende senin hocan olabilirdim hocalrım lese gir okulda kal demişti ama hiç cazip gelmemişti şimdi biraz pişmanım akademik kariyerin yeri başkaymış onu anladım halamın kızı akademisyen onu gördükçe bazen pişman oluyorum okulda kalmadığıma sağlıkl olsdun her işte bir hayır vardır ne yapalım bende lise öğretmeniyim ve öğrencilerimi çok seviyorum inşallah allah sana da güzel bir kapı açar ay ne hoş oldu beni geçmişe üniversite yıllarıma götürdün bu ara da face de arkadaşmıyız seninle değilsek beni eklersen sevinirim
ay tamımazmıyım hiç binali hoca benim hocamdı ahmet hoca asistanımızdı funda hanım da asistandı sizde yoktu sanırım murat alp bölüm başaknımızdı az kan kusturmadı bize topoloji dersi korkulu rüyamızdı erdal benim dönmeden arakdaştı o gençlerin birkaçı 1. öğretimden bizim dönemden bende senin hocan olabilirdim hocalrım lese gir okulda kal demişti ama hiç cazip gelmemişti şimdi biraz pişmanım akademik kariyerin yeri başkaymış onu anladım halamın kızı akademisyen onu gördükçe bazen pişman oluyorum okulda kalmadığıma sağlıkl olsdun her işte bir hayır vardır ne yapalım bende lise öğretmeniyim ve öğrencilerimi çok seviyorum inşallah allah sana da güzel bir kapı açar ay ne hoş oldu beni geçmişe üniversite yıllarıma götürdün bu ara da face de arkadaşmıyız seninle değilsek beni eklersen sevinirim
canı murat hoca çok iyidi ama bize sınavlarda kan kusturuyordu bir sürü teorem verir sade 2 tanesini sorardı en ufak bir sembol yanlışlığında komple soruyu çizerdi gerçekten hocalarımızın hepsi çok şekerdi okulumuz ortamımız çok güzeldi hey gidi eski günler hey beni maziye götürdün benim şimdi okulunu bitirmiş çelışan öğrecilerim var ben mesleğe başladığımda 22 yaşındaydım lisede ki öğrencilerimle arkadaş gibiydik şimdi 33 yaşındayım vay be yıllar ne çabuk geçiyor b zaman diliminde değişmeyen tek şey mesleğimi ve öğrencilerimi çok sevmem oldu canım sen ilk özelde başladığın için biraz ezilmisin devlette olsaydın aynı zevki alırdın bence sınava gir ve devlete kapak atmaya çalış öğretmelik çok kutsal bir meslek birde zor bir bölüm okudun o yüzden hakkım olanı alman dileğiyle bu ara da biz matematik bölümü mezunuyuzarkadaşız canım adım hilal
funda hocada vardı olmazmı..oda çok şkerdi yaa
ben hepsini çok seviyordum valla
hele murat hocaderslerde yazdığı şiirlerden okuturduk sıkılınca
çoğu bende ekli olması lazım face te..keşke hocam olsaymışsın bak forumda hocamla sohbet ederdim süpriz olurdu.
bende lisede yaptım çok tatlı öğrencilerim vardı hala görüşüyorum telefonla,çok vefalılar
ama ben çok fazla yordum kendimi ilk sene..ondan biraz tiksindim gibi
Kizlar, hamile gunlugu tutaniniz varmi aranizda, ben tutuyorum ve oldukca sIk yazmaya calisiyorum, asil amacim ona hatira olmasi, karnimdaki hallerini okuyup bilmesi ileride ama banada hatira oluyor hem ikinci hamileligimde kiyaslarim diye dusunuyorum, insan unutuyor zamanlari yazmazsa gun be gun, hislerimi, ne sevip sevmedigimi, hareketlerini filan, resimlerimle suslemeyi dusunuyorum ileride, varmi degisik fikirleri olan?
kızlar ciesra nerelerde? semaysem sen haberdarsındır sanırım. iyi değilmi? sorun yok inşşş :44:
canım bende tutuyorum gerçi hergün yazmıyorum dr kontrollerimde ve ara ara yazıyorum eşimde yazıyor biz birde geçen hafta sonu kameraya ya yaşadığımız yeri evimizi bebeğimin ciclerini konuşarak analatarak çektik aha da çekmeyi planlıyoruz ona anı kalsın diye
canım bende tutuyorum gerçi hergün yazmıyorum dr kontrollerimde ve ara ara yazıyorum eşimde yazıyor biz birde geçen hafta sonu kameraya ya yaşadığımız yeri evimizi bebeğimin ciclerini konuşarak analatarak çektik aha da çekmeyi planlıyoruz ona anı kalsın diye
oo seninki daha hoş süper bende doğumda defter alıcam herkese ve dr na yazdırmayı planlıyorum inşallah sağlıkla doğsunlarda her anlarını çekelimAralcigim cok guzel dusunmussunuz, bende yapayim bunu, ben butun ebe randevulerimi kalbini dinliyoruz sadece ve kan vs testler aliyorlar ve ebe eli ile kontrollerini yapiyor her ay, ayyy cok uzattim kameraya cekiyorum, gunlugume ebesine filanda yazdirdim ani olarak, esimde arada konuk yazarim oluyor filan, eglenerek okur ve izler diye dusunuyorum ileride, ilk kalp atislarini oda duyar bizim gibi:) Ben cok isterdim benim annem tutsun gunluk, oda sevinir umarim...
eheheh açalım canımm. ben kou mezunuyummkızlar hangi bölüm okudunuz siz?
zonoxcum bide mayıs annelerinin okulları die mi topic açsak
Kizlar, hamile gunlugu tutaniniz varmi aranizda, ben tutuyorum ve oldukca sIk yazmaya calisiyorum, asil amacim ona hatira olmasi, karnimdaki hallerini okuyup bilmesi ileride ama banada hatira oluyor hem ikinci hamileligimde kiyaslarim diye dusunuyorum, insan unutuyor zamanlari yazmazsa gun be gun, hislerimi, ne sevip sevmedigimi, hareketlerini filan, resimlerimle suslemeyi dusunuyorum ileride, varmi degisik fikirleri olan?
oo seninki daha hoş süper bende doğumda defter alıcam herkese ve dr na yazdırmayı planlıyorum inşallah sağlıkla doğsunlarda her anlarını çekelim
salı günüydü galiba
face de yakaladım selam verdim
ama bana yazan o değil eşiymiş
nasıl olduğunu sordum iyi istirahat ediyor dedi
selam söyleyebildim
nerden aldın anı defterini bende almak istiyorum ay o pano işinede bayıldım bende alayıpben onuda aldım kuşummm. doğum anı defteri
ben bir de ayak ve el izini alabileceğim pano alıcam. maxi toys mağazalarınd var. elinin ayağının izini alıyorsun ve yıllarca kalıyor
ben onuda aldım kuşummm. doğum anı defteri
ben bir de ayak ve el izini alabileceğim pano alıcam. maxi toys mağazalarınd var. elinin ayağının izini alıyorsun ve yıllarca kalıyor
kızlar iştahlarınız ne durumda ben bu aralar çok iştahsızım sırf oğlum aç kalıyor korkusuyla yiyorum gerçi çok da ihtiyacım yok ama yinde oğluşum için yemem lazım modundayım
ben onuda aldım kuşummm. doğum anı defteri
kızlar iştahlarınız ne durumda ben bu aralar çok iştahsızım sırf oğlum aç kalıyor korkusuyla yiyorum gerçi çok da ihtiyacım yok ama yinde oğluşum için yemem lazım modundayım
nerden aldın anı defterini bende almak istiyorum ay o pano işinede bayıldım bende alayıp
zonox bende merak ettim panoyu şimdi.nası bişi acep??
aral tatlım enteresan ama benimde iştahım çok az bu sıralar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?