2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar...bugün pek giremedim siteye...işyeri olunca dertler bitmiyor maalesef... Allah eksikliğini de vermesin tabii ama bazen çok zor oluyor insanlarla geçinmek...Neyse herkes iyidir inş...
Hey ZONİ (ZONOX ) süper bu dolap ve aldığın diğerleri..zevklisin maaşallah tatlım :81:

mümkün değil eşitlenmesi..3-5 parçada indirim yapıyorlar o kadar.

e ne günlük tutuyorum ne başka birşey...öyle şeyler gelmiyor içimden..odunum biraz o konuda sanırım...ama yapmayışımın temelinde herşeyin sadece zamanında önemli ve değerli olması anafikri yatıyor galiba...çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra hepsi değerini yitirecek diye düşünüyorum...Ama size özenmiyor da değilim hani...

çok hoşuma gitti kızlar, sizde bi okuyun

''Televizyon arıza yapmış, tamirci gelip TV nin arkasını açmış ki bir sürü ekmek kırıntısı...Tabi kimin yaptığını hemen anlamışlar.
Evin dört yaşındaki yaramaz kızı. Bu hangi ailemizde gerçekleşirse gerçekleşsin ilk göstereceğimiz tepki genellikle öfkeli bir davranıştır. Tamircinin yanında bağırır, çağırırız.
Fakat anne öyle yapmamış, çocuğuyla konuşmayı denemiş ve ekmek kırıntılarını neden oraya attığını öğrendiklerinden sonra hüngür hüngür ağlamaya başlamış. Çocuk ekranda Afrika daki aç çocukları gördükçe mutfaktan ekmek alıp TV nin açık bulduğu tek yerinden, arkasındaki ızgaralardan açlık çeken kardeşlerine ulaşması için içeri atıyormuş... ''

blue canım haksız sayılmazsın. bunlar kişiden kişiye değişir..senin evlatcın 20 sene sonra yazdıklarını okuduğunda elbetteki senin şimdiki ruh halini anlayamaz..ben tepikledikçe annem uçmuş havalara ne enteresan der en fazla herkesin içinden geldiği gibi yaşaması gereken bi süreç bu.
ben sadece bir mektup yazdım babasıyla beraber.uzun güzel bi mektup.ilerde ona anı olarak kalabilecek bişey die düşündük..günlük kısmı banada fazla gelir..ama pano fikrine bayıldım. mutlaka almam lazım
zonox canım seninle satlarımız aynı herhalde. oğluşlar aynı baksana ticketlara bide aynı gün doğururmuşuz

canım ben tutuyorum. her gün yazmıyorum sadece önemli olayları not ediyorum. mesela babası aaraba maketi aldı yapıyor bunu yazdım, ya da kontrolde bağdaş kurmasını vs..

canlarım bende tutuyorum kızıma günlük hemde ilk öğrendiğim günden beri ona ait ne varsa herşeyi saklıyorum gebelik testlerimi bile hergün yazmıyorum ama önemli şeyler oldukça yazmaya çalışıyorum birde doğum sonrası anı defteri aldım onuda hastaneye ve evimize ziyarete gelen sevdiklerimize anı yazdırıcam daha dış kaplamasını yapmadım süslüycem güzelce onu kendi el emeğim olsun istedim hırka falan örmeyi bilmem ben en azından bu hatıram olur birde foto albümü aldım onuda ben kaplıycam h.sonu kumaşlarımı alacağım ve yapınca sizlerede gösteririm :)[/QUOTE]
süper bi fikir kendi süslemeni yapman ben hazır aldım. doğum sonrası anı defterini.
kendi yazdığımda mini bir ajanda sadece yazılar var. foto koymuyorum. yaptıpında cicilerde yayınla canım.

bu arada USG fotolarını resim albümüne koymazsanız bir süre sonra renkleri solar kızlar. dikkat edinn

Hoşgeldin canım. Çok teşekkür ederim en kısa zamanda seninkileride görmek isteriz ne zaman almaya karar verirsen artık. bu arada ZONİ güzel uydu

çalışan biri olarak ne demek olduğunu çok iyi bilirim. gerçekten insanlarla anlaşmak çok zor. özellikle rekabet ortamında. ben proje bölümündeydim insanlarla pek işim olmuyordu ama bu seferde çalışma arkadaşları ile arada sürtüşüyorduk. kayınpederimin şirketine başladım bir ohh çektim ama miniğime hamile kalınca yattı kariyer ğlanlarım. hayırlısı

oyyy kıyamam
çocukken bende halının altında minik minik ekmek kırıntısı biriktirirdim..evi böcekler basınca suçlu ortaya çıktı tabii ama ben sadece minik karıncalar aç kalmasın die çabalıodum..

Kızlaarr 14 yasımdan 25 yasıma kadar gunluk tuttum..
Acı tatlı cok sey yazdım ama yıllar sonra okudugum zaman bunun hiçte güzel bişey olmadıgını anladım...Herhalde yılların verdigi bi yorugunluk olsa gerek şimdi hiç yazmak istemyorum..EŞimle 2003 te tanıstıgımız zaman aldıgım bi defter vardı hala sayfaları bitmedi..Ona arada bişeyler karalıyorum gayet düz ve kısa cumleler ile..ama Rapunzeln in dedigi mektup olayı daha cok hosuma gitti...
Ayrıca pano da cok guzelmiş Zonoxcum ben Joker magazasında görmüştüm bunu..Almak için düşünülebilir..

hu huuuuu selam kızlar ben geldimmm neler var neler yok bakalım herşey yolundadır inşallahhh kızlar bu arada chicconun bakım seti çantalı 50 tlye düşmüş ondan alıcam ben sabun,şampuan, pişik kremi,ıslak mendil,pudra,bebek yağı var içinde çok makul geldiiii

hoşgeldin canım
güzel çanta bende aldım hatta cicişlerde eklemiştim .40 tlye aldım.

hoşgeldin Dilara, ya cidden çok uygunmuş. bizim burda nerde var acaba chicco. ben bostancıdayım
evet canım jokerde de var. fiyatı 18 tl

selam annecikler..

2 güngür giremiyodum k.k ya çok özledim..
sizi bilmem ama ben bağımlı oldum galibaaa buraya sizler çok büyük eksiklik hissediyorum..
aşımızıda olduk bakalım öğlen hadi hayırlısı..karşı komşum kolu bayağı ağrımıştı..akşama ateş basar ağrı yapar falan diyo ama ben iyiyim şimdilik..

eskiyi okuyayım arada...inş. hepiniz iyisinizdir...

hoşgeldin canım

hoşgeldinnnnnnn ben de aşımı oldum 1 hafta önce. sdece iğnenin battığı yer ağrıdı başka hiç bişi olmadı çok şükür. geçmiş olsun yasemin
canım dolap gerçekten çoookkk güzelll çok beğendimm sağlıkı günlerde kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…