Birşey danışacağım kızlar şimdi bu mothercare 15 inde indirime girdiğindeki fiaytlarla İngiltere fiyatları eşitleniyorsa hiç ordan buraya bişi taşımasın..Baktınızmı hiç indirimdeyken ki fiyatlara ben bakmadım hiç??
canım ben tutuyorum. her gün yazmıyorum sadece önemli olayları not ediyorum. mesela babası aaraba maketi aldı yapıyor bunu yazdım, ya da kontrolde bağdaş kurmasını vs..
Slm kızlar...bugün pek giremedim siteye...işyeri olunca dertler bitmiyor maalesef...Allah eksikliğini de vermesin tabii ama bazen çok zor oluyor insanlarla geçinmek...Neyse herkes iyidir inş...
Hey ZONİ (ZONOX) süper bu dolap ve aldığın diğerleri..zevklisin maaşallah tatlım :81:
çok hoşuma gitti kızlar, sizde bi okuyun
''Televizyon arıza yapmış, tamirci gelip TV nin arkasını açmış ki bir sürü ekmek kırıntısı...Tabi kimin yaptığını hemen anlamışlar.
Evin dört yaşındaki yaramaz kızı. Bu hangi ailemizde gerçekleşirse gerçekleşsin ilk göstereceğimiz tepki genellikle öfkeli bir davranıştır. Tamircinin yanında bağırır, çağırırız.
Fakat anne öyle yapmamış, çocuğuyla konuşmayı denemiş ve ekmek kırıntılarını neden oraya attığını öğrendiklerinden sonra hüngür hüngür ağlamaya başlamış. Çocuk ekranda Afrika daki aç çocukları gördükçe mutfaktan ekmek alıp TV nin açık bulduğu tek yerinden, arkasındaki ızgaralardan açlık çeken kardeşlerine ulaşması için içeri atıyormuş... ''
hu huuuuu selam kızlar ben geldimmm neler var neler yok bakalım herşey yolundadır inşallahhh kızlar bu arada chicconun bakım seti çantalı 50 tlye düşmüş ondan alıcam ben sabun,şampuan, pişik kremi,ıslak mendil,pudra,bebek yağı var içinde çok makul geldiiii
hoşgeldin canım
güzel çanta bende aldım hatta cicişlerde eklemiştim.40 tlye aldım.
hoşgeldin Dilara,hu huuuuu selam kızlar ben geldimmm neler var neler yok bakalım herşey yolundadır inşallahhh kızlar bu arada chicconun bakım seti çantalı 50 tlye düşmüş ondan alıcam ben sabun,şampuan, pişik kremi,ıslak mendil,pudra,bebek yağı var içinde çok makul geldiiii
evet canım jokerde de var. fiyatı 18 tlKızlaarr 14 yasımdan 25 yasıma kadar gunluk tuttum..
Acı tatlı cok sey yazdım ama yıllar sonra okudugum zaman bunun hiçte güzel bişey olmadıgını anladım...Herhalde yılların verdigi bi yorugunluk olsa gerek şimdi hiç yazmak istemyorum..EŞimle 2003 te tanıstıgımız zaman aldıgım bi defter vardı hala sayfaları bitmedi..Ona arada bişeyler karalıyorum gayet düz ve kısa cumleler ile..ama Rapunzeln in dedigi mektup olayı daha cok hosuma gitti...
Ayrıca pano da cok guzelmiş Zonoxcum ben Joker magazasında görmüştüm bunu..Almak için düşünülebilir..
hoşgeldin Dilara,ya cidden çok uygunmuş. bizim burda nerde var acaba chicco. ben bostancıdayım
canım bostancıda nerde var bilmiyorum ama ben üsküdarda oturuyorum capıtolu biliyosundur orda var ve biçok alışvriş merkezinde olduğunu duydum
canlarım işte panolar bunlar.
Eki Görüntüle 123520 Eki Görüntüle 123521 Eki Görüntüle 123522 Eki Görüntüle 123523 Eki Görüntüle 123525
mavi defter, oğlumun anı defteri doğumdan sonraki
benim tuttuğum anı defteri minik siyah bir ajanda
gördüğünüz dolap, oğlum için yaptıracağım dolap
hoşgeldin Dilara,ya cidden çok uygunmuş. bizim burda nerde var acaba chicco. ben bostancıdayım
canım bostancıda nerde var bilmiyorum ama ben üsküdarda oturuyorum capıtolu biliyosundur orda var ve biçok alışvriş merkezinde olduğunu duydum
canım, ben de kozyatağı carrefour'a yakınım ama ne yazık ki çantalı seti 69 tl.mişşimdi aradım öğrendim. ama çok uygun capitolde cidden. hiç kaçırma 20 tl az para değil
selam annecikler..
2 güngür giremiyodum k.k ya çok özledim..
sizi bilmem ama ben bağımlı oldum galibaaa buraya sizler çok büyük eksiklik hissediyorum..
aşımızıda olduk bakalım öğlen hadi hayırlısı..karşı komşum kolu bayağı ağrımıştı..akşama ateş basar ağrı yapar falan diyo ama ben iyiyim şimdilik..
eskiyi okuyayım arada...inş. hepiniz iyisinizdir...
canım, ben de kozyatağı carrefour'a yakınım ama ne yazık ki çantalı seti 69 tl.mişşimdi aradım öğrendim. ama çok uygun capitolde cidden. hiç kaçırma 20 tl az para değil
gidicez haftasonu eşimle inşallah :)) önümüzdeki ayda eminönüne gidicez bakalım çok eksik var daha çookkk
hoşgeldinnnnnnnselam annecikler..
2 güngür giremiyodum k.k ya çok özledim..
sizi bilmem ama ben bağımlı oldum galibaaa buraya sizler çok büyük eksiklik hissediyorum..
aşımızıda olduk bakalım öğlen hadi hayırlısı..karşı komşum kolu bayağı ağrımıştı..akşama ateş basar ağrı yapar falan diyo ama ben iyiyim şimdilik..
eskiyi okuyayım arada...inş. hepiniz iyisinizdir...
canım dolap gerçekten çoookkk güzelll çok beğendimm sağlıkı günlerde kullanın inşallah
gidicez haftasonu eşimle inşallah :)) önümüzdeki ayda eminönüne gidicez bakalım çok eksik var daha çookkk
saol canım benim. dolabını beyaz eskitme istiyodum aslında ama çok kasvetli duruyor diye vazgeçtim. odamızı dizince fotosunu yayınlarım.
bu arada ben de cumartesi kayınvalidemle eminönüne gidiyorum. havuzlu hana gidicem. gidip geleyim yazarım neler var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?