2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

dilara , zonox
teşekkürler canım kolum ağırlaştı galiba biraz..

bu arada kan testimde kanım bayağı düşük çıktı.şeker de yüklemede 142
normalde açlık 95 çıktı.sağlık ocağındaki bişi demedi ..
kanım zaten düşüktü dahada d
şük diye kan ilacı ferrumu sabah akşam al dedi.
bende yaramaz yaptım bu arada çay manyağı oldum çıktım yaaaww..
tuttamıyorum kendimi... bi yere gidiyorum çay içiliyo bende içiyorum ..
sabahlarıda bazen..asın beni kulaklarımdan tavana hakettim...

selam kızlar buğün sohbetlerinize katılamadım birazcık bakabildim ... ben buğün çok ama çok yoruldum şuan başımı kaldıramıyorum hatta konuşamıyorum ayağa kalkacak gücüm kalmadı .. bian önce evime gitmek istiyorum benim kolum ağrıyor umarım yarın geçer..

hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun kuzucuklara ve kendinize ii bakın görüşmek üzre...

cerencim çok geçmiş olsun kolun neden ağrıdıki eve gidince duş al iyi gelir hem dinlenmene hem kol ağrına bende biran evvel evime gitmek istiyorum bugün yorucu ve sıkıcıydı

cerencim çok geçmiş olsun kolun neden ağrıdıki eve gidince duş al iyi gelir hem dinlenmene hem kol ağrına bende biran evvel evime gitmek istiyorum bugün yorucu ve sıkıcıydı

çok teşekkür ederim canım aşı oldum bu sabah canım ama kolum ağrıdı sürekli hareket halinde ondan galiba??

anne_oluyorum hamilelikle ilgili yapılan abartılar konusunda sana katılıyorum..Geçen tvde doktorda dedi nasıl rahat ediyosanız öyle uyuyun uykusuz kalmak daha da sorun..Ben her şekilde yatıyorum ,riskli bir durumda değilim her işimi kendim yapıyorum bebeklerimiz dünyanın en güvenli yerinde..Zaten eğer birşeyi abarttıysam bedenim sinyal veriyo ya belim ağırıyo yada başım dönüyo ozaman dikkat ediyorum...

Etrafımda aaa sen hamilesin dur şunu yapma bunu yapma diyenlere 'BEN HASTA DEĞİL HAMİLEYİM SADECE DİYORUM :)))'

Kızın hayırlı olsun cnm :):)bende henüz detaylıyı yaptırmadım cnm önümüzdeki pazartesi günü yaptıracağım inş.Balık yağını haftada 2 yada 3 kez iç dedi dr.um sen nasıl içiyorsun cnm.

su_peri,rapunzel ve gülesram güzel dilekleriniz için tşk ederim.Allahım inş.bidaha yaşatmaz

kızlar ben normalde yüzüstü yatmazsam hayatta uyuyamıyorum.karnım büyüdükçe yan yatmaya çalışıyorum ama gece her uyandığımda yine yüzüstü buluyorum kendimi napıcaz soluma yatmayıda hiç sevmiyorum bi bitseydi şu 4 ay.

cnm bende yüzüstü yatmayı çok seviyorum. ama artık yatmıyorum. yatmaya çalışsam bile rahat edemiyorumki baskı oluşuyo. karnım acıyo. sen yüzüstü rahat edebiliyormusunki hala :44:

yüzüstü ben rahatımda bebek sıkışmasın diye yatmamaya çalışıyorum.ama uyanıyorumki yüzzüstüyüm

canlar yeni konumuzu açtım. çok aşırı aşermeyenleri bekliyorum. zaten ballandıra ballandıra anlatmaz hiç bir arkadaşımız o nedenle içiniz ferah olsun

Mayıs anneleri bebişleri için nasıl besleniyor? başlığımız bu. başına 2011 koymayı unutmuşum yahu

cnm hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimiz, link verirsen daha kolay buluruz cnm

Son satirdaki sözcugu bende cok kullanirim dilekcigim, yalniz olmadigimi bilmek guzel, bir benmi rahatim diyordum kendi kendime:))
dogrusunun bu sekilde yasamak oldugunu dusunuyorum, abartan insanlarin hem kendilerine hem eslerine cok aciyorum acikcasi, bu kadar keyifli bir sureci kendilerinede cevrelerinede zehir ediyorlar, bebekte stresli ve gergin bir ortamda gelisiyor. Yakin cevremde böyle fazlasiyla abartili hamilelik yasayanlar var tehlikeli bi durum söz konusu degilken yurumeye korkanlar esleri bu durumdan rahatsiz oluyor yoruluyor ve bebek heyecanini kaybediyorlar, oysa degisen bisey yok eger zor bir hamilelik söz konusu degilse fazla incelemeden gunluk hayata devam ederek hareketli mutlu bir anne ve normal bir er olarak es-bebek- anne uclusu daha saglikli hazirlaniyor gelecek seruvene, ve anne özleyecegi bu mucizevi gunlerin keyfini catiyor dr dr gezip, ay bu yasak su yasak böyle uyumali filan yerine...
Yurt disindakilere solda yatin denmiyor diye kimse sagliksiz dogum yapmiyor sonucta :))
Ben her turlu uyuyorum her turlu geziyorum, sorun yasamadim, sorun yasasaydimda buna baglamazdim olacak sey olur, sakina göze daha bi olur, inancim budur:)
sevgiler guzel anneler

saol canım inşallah faydalı olur

Mayıs anneleri bebişleri için nasıl besleniyor?

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...anneleri-bebisleri-icin-nasil-besleniyor.html

linkimiz bu

Cok guzel bir konu sevgili zonox, daha önce yanilmiyorsam ohcanimadeysin nickli arkadasimiz acmisti böyle bir forum , pek aktif olamadi ama guzel bilgiler vardi, simdi mayis anneleri olarak senin actigin forumdan devam ederiz, ben diger foruma yazdiklarimi kopyalayacagim senin actigina, aklima geldikcede eklemeler yapacagim. umarim bu kez bol paylasimli olur bilmediklerimizi ögrenir unuttuklarimizi yemeyi hatirlariz

kızlar yarın gidecektim doktora.karar değiştirdik.riskli gebelikte en iyi doktorlardan biri prof dr recep has a gidicez istanbula cumartesi günü.
giremeyebilirim.
mutlaka haber vericem gelişmeleri
çok öpüyorum hepinizi
inşallah iyi haberlerle döneceğiz dualarınızı esirgemeyin

Son düzenleme:

kuzum senin gebeliğin risklimiydi?ben bilmiyordum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…