selam kızlar buğün sohbetlerinize katılamadım birazcık bakabildim ... ben buğün çok ama çok yoruldum şuan başımı kaldıramıyorum hatta konuşamıyorum ayağa kalkacak gücüm kalmadı .. bian önce evime gitmek istiyorum benim kolum ağrıyor umarım yarın geçer..
hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun kuzucuklara ve kendinize ii bakın görüşmek üzre...
cerencim çok geçmiş olsun kolun neden ağrıdıki eve gidince duş al iyi gelir hem dinlenmene hem kol ağrına bende biran evvel evime gitmek istiyorum bugün yorucu ve sıkıcıydı
çok teşekkür ederim canım aşı oldum bu sabah canım ama kolum ağrıdı sürekli hareket halinde ondan galiba??
kızım olacak inş.canım :) biz salı akşamı gittik doktorumuza detaylı önümüzdeki hafta yapalım dedi.kiloyu bende takmıyorum bana ve tüm bebek bekleyen arkadaşlarıma yakıştığınıda düşünüyorum yıllardır hep kilo alırken yüzümde kilo alsın isterdim olmazdı ama 1 haftadır yanaklarımda toplandı herkez çok yakıştı diyor:) balık hapını ihmal etmezsen ii olur sen yaptırdınmı detaylını
kızlar ben normalde yüzüstü yatmazsam hayatta uyuyamıyorum.karnım büyüdükçe yan yatmaya çalışıyorum ama gece her uyandığımda yine yüzüstü buluyorum kendimi napıcaz soluma yatmayıda hiç sevmiyorum bi bitseydi şu 4 ay.
selam
dün dr kontrolüm vardı bebişimizin gelişimi hatasına göre normal dedi, duruşu aynı makat duruş devam ediyor son haftalarda önemli dedi.
Aral okuduğum kadarıyla geçmişi yazayım
Canım ayrıntılı ultrasona ben 350 ödedikten sonra kalpte çıkan durumdan dolayı Başka bir dra daha 350 ödemiştim. Sen bilirsin canım inşallah sağlıklı sonuçlar alırsın bebeğinle ilgili.
Alışveriş konusuna gelince Forum İstanbul ebebk mağazasını eşim gezmiş ben henüz biryeri gezmedim ama memnun kalmış benide oraya götürmeyi düşünüyor, Eminönünde havuzlu hanı söylediler ( Herşey varmış, yardımcıda oluyorlarmış ordaki görevliler) ama ordaki fiyatlarda dışardan farklı değilmiş artık bu 2 yere mutlaka gitmeni tavsiye ederim.
Rapunzeln bende şeker yüklemesi için 25.haftayı bekliycem drum öyle söyledi ayrıca cicilerin çok tatlı hayırlı olsun Oğluşun güle güle giysin. Kaç aylık bunlar canım?
Nevraa ayrıntılya nerde girdin merak ettim :) Bide haftasonu Terasıum 5.etapta açılıyormuş anne ve bebek üzerine bir sürü çocuk giyim mağazası var katalog eline geçtiyse görmüşsündür pazr ar günü kurstan sonra gitmeyi düşünüyorum
Dafnetuğba bende kundak düşünüyorum bebiş için ürün gelince inceledikten sonra banada yazarmısın
Daphne çok şükür sonucun iyi çıkmış canım hayırlısı sağlıkla gesinler inşallah benimde daha ne isim ne alışveriş birşey yok şimdilik 7.ayımı bekliyorum.
ece geçmiş olsun.
nevra73 nerelerdesin?
semaysem kızın iyiyimiş çok şükür sende gönlünce gezmişsin maşallah. hafifken gezebildiğin kadar gez.
umarım canım sanada geçmiş olsun
haklısın canım cumartesi kontrolum var muhakkak idrar kültürü istiycem.bol su içiyorum ama işyerinde sürekli tuvalete gidemiyorum çünkü tuvaletler iğrenç birazda tuvaletimi tuttugum için oldu sanırım
evet wc pis olunc asorun oluyor ama tutma bence..bir yogurt kasesi al onun içine yap dök yıka yine torbaya koy..yapcak bir şey yo oturulmaz öle yerde ama tutma..havalarda soğuk hemencik geliyor...
bazen kzım idrar keseme mi yaslanıyor bilmiyorum o kadar çok çişiö varmış gibi geliyor gidiyorum tık yok :)
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederimhoşgeldin canım ben dün öyle bir düşünceye girmiştim ama bugün eminim cihangir beye gidecem çünkü oraya çok güveniyorum kuzuma feda olsun o para tek onun canı sağolsun inşallah güzel haberlerle döneriz umarım sen ve oğlunda çok iyisinizdir canım ..... ece geçmiş olsun canım şuanda hepimizde en sık rastlanacak sorun bu dirar yolları enfeksiyonları günde 3-4 lt su içmeni ve iç çamaşırını sık sık değiştirmeni tavsiye ederim ben bunları uyguluyorum yoksa bende kronik idrar yolu iltihabım var hemen olabilirim yani allahım tüm hasta hamilelerimizi acil şifa versin
canım çok sevindim iyi olmana maşallah kuzunda iyiymişslm kızlar
herkes iyidir umarım.Ben son günlerde çok iyiyim dr.a gittik oğlum çok iyiydi 21 cm 407 gr.olmuş.Bu arada ben 1 kilo almışım sonunda o da nerdeyse 1,5 aydır yatmama rağmen.Dr.um bu kadar yatmaya çok iyi dedi ama ilerleyen aylarda alman gerekiyor dedi balık yağı ve demir hapı verdi ve en önemlisi suyum geliyor mu diye tekrar test yapıldı Allahıma şükür kesedeki sızıntı kapanmış.ayın 19 una kadar raporluydum zaten ocağın 18 inde tekrar kontrol edecek ve çalışıp çalışmayacağıma karar verecek %90 çalışacağım.Öyle sevindim ki ne kadar çalışırsam o kadar iyi hem zaman çabuk geçer hem kafam dağılır herşeyi kafaya takar oldum evde hemde hastanede olduğum için Allah korusun acil bi şeyim olursa dr.un yanına inerim.Pazartesi günüde detaylı ultrasonumuz var inş.o d iyi geçer.Bizde haberler böyle kızlar.
canlarım selammmmm
eskilere pek bakamadım kusuruma bakmayın lütfen.
herkes iyidir inşallah.
kızlar "Mayıs bebekleri cicileri" bölümüne Arda'mın cicilerini ekledim bakabilirsiniz.
bu arada mesajıma ALINTI yapmayın zaten fotoğraflar çok büyük iyice safa kendinden geçiyor
kızlar bir önerim var.[/COLOR] Mayıs bebekleri gelişim tablosu yapalım mı ne dersiniz? boyu kilosu cinsiyeti tahmini doğum haftası vs.. böylelikle doğuma giden arkadaşlarımızı hem takip ederiz hem de bebeklerimizi tanırız )kendi adımızada takip olur.
Birde biliyorsunuz ki bu forumda yemek konuşamıyoruz (canı çeken arkadaşlarımız olabilir diye)
mayıs anneleri bebişleri için nasıl besleniyor diye bi topik açalım yediklerimizi yazalımm (isteyen girsin istemeyen takip etmesin) Böylelikle bebişlere kilo aldıran tüyoları edinebilirizNE DERSİNİZ???
zonox bence çok iyi olur özellikle takip çizelgesi
Merhaba güzel anneler
Zhr84 cok sevindim iyi olmana..Maaşallah sana ve bebegine...
Ece1982 canımm cok gecmiş olsun...Eger sorun yok diyen kendi doktorunsa bence ona guven..Cunku bende aynı enfeksiyondan gecirdim..En son lökosit 18-20 cıkmıstı ona ragmen bol su içerek iyileşebilirsin dedi valla dedigi gibide oldu cok sukur..
Aral canım illa İstanbul a gelceksen, Eminönü ve Mahmutpaşa Sirkeci bak o taraflara...
Büyük alısveriş merkezleri Ankara da da var İstanbul a gelip onlara baksan nolcak...
Hem büyük magazalar indirim yapsa bile pek inmiş olmuyo malesef fiyatlar...
Bu arada dun akşam mothercare e gittim göyaa indirim var hiç bişey almadan cıktık...
Dun akşam Rapunzeln e dedim gitmem bi daha....Cok canım sıkılınca oradan gectik LCW ye..Oglusuma bir hırka ve pantalon aldım...Ama ordada gıcık oldum...Kız bebek ve cocuklar için koca yer ayırmıslar oglanlar için minicik...Kızlar için rengarenk ayakkabılar var oglanlar için bi tek 10 yasındaki cocuklara olabilcek ayakkabılarBelki bu magaza kısırdı bilemicem ama gittigim yerde İst.daki viaport gibi kocaman bi alısveriş merkezi..Neyse..Gezerim ben gene bulurum oglusuma ciciler...Bir iki tanede ince swett aldım mı oglusuma gelecek kıs kıyafetleride hazır
İşte aldıgım cicilerr.. (6 - 9 Aylık)
Hırka : 13 TL
Pantalon : 12 TL
Eki Görüntüle 123420
canım içim rahatladı valla seninki epey çokmuş ve suyla çözmüşsün suya devam o zaman
canlar yeni konumuzu açtım. çok aşırı aşermeyenleri bekliyorum. zaten ballandıra ballandıra anlatmaz hiç bir arkadaşımız o nedenle içiniz ferah olsun
Mayıs anneleri bebişleri için nasıl besleniyor? başlığımız bu. başına 2011 koymayı unutmuşum yahu
saol canım inşallah faydalı olur
Mayıs anneleri bebişleri için nasıl besleniyor?
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...anneleri-bebisleri-icin-nasil-besleniyor.html
linkimiz bu
anne_oluyorum hamilelikle ilgili yapılan abartılar konusunda sana katılıyorum..Geçen tvde doktorda dedi nasıl rahat ediyosanız öyle uyuyun uykusuz kalmak daha da sorun..Ben her şekilde yatıyorum ,riskli bir durumda değilim her işimi kendim yapıyorum bebeklerimiz dünyanın en güvenli yerinde..Zaten eğer birşeyi abarttıysam bedenim sinyal veriyo ya belim ağırıyo yada başım dönüyo ozaman dikkat ediyorum...
Etrafımda aaa sen hamilesin dur şunu yapma bunu yapma diyenlere 'BEN HASTA DEĞİL HAMİLEYİM SADECE DİYORUM :)))'
saol canım inşallah faydalı olur
Mayıs anneleri bebişleri için nasıl besleniyor?
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...anneleri-bebisleri-icin-nasil-besleniyor.html
linkimiz bu
kızlar yarın gidecektim doktora.karar değiştirdik.riskli gebelikte en iyi doktorlardan biri prof dr recep has a gidicez istanbula cumartesi günü.
giremeyebilirim.
mutlaka haber vericem gelişmeleri
çok öpüyorum hepinizi
inşallah iyi haberlerle döneceğiz dualarınızı esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?