2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün doktora gittim nihayet bebişim cinsiyeti netleşti erkekmiş doktor ben sormadan normal doğum istiyorsun demi dedi bende çok istiyorum dedim normal doğum taraftarı gibi davrandı inşallah öyle olur 2 hafta içinde ayıntılı ultrasona gitmem gerektiğini söyledi doktor isimleri söyledi bakırköy acıbadem dr.özlem pata birde büyükçekmece kolan hastanesi Dr. altan cebeci kızlar bu doktorlar hakkında fiyatları hakkında bilginiz varmı kaç lira birde 4 boyutlumu cd veriyorlarmı acaba bilginiz varsa bana acele cevap verirseniz okuyunca çok memnun olurum ,birde bugün oğluşuma puset aldım nihayet chiccodan Multiway Puset 356 tlye

Son düzenleme:

nevracım güzel haberlerine çok sevindim.ayrıca benimde tüp bebek ..
usg de benimkide eliyle yüzünü kapatmıştı.düzgün bir poz vermemişti.sağlık ocağında bu gün bende aşı oldum çok kötü değilim açıkçası.biraz hareket ettikçe ben burdayım diyor sadece ..yaptırmayan varsa fazla korkmasın..

seyduna canım geçmiş olsun aman haaa kızlat grip ti öksürüktü yazık etmeyin bebişide kendinizede dikkat edin.zencefil kök bulursan sıcak su ile demle bal koyabilirsin .çok iyi gelir..

canım çok beğendim netten mi satın alacaksın. kendi el göz yordamıylada görse baksan daha iyi olmazmı.tutlan yeri öne geliyomu.ben mother care de bile kendi markası dandik bişi gördüm.netten görsen adam sanırsın...o kadar para vericen yazık olmasın.

selam kızlarrrrrr...
benım mıdemden resmen ates cıkıyo oyle kotu kaynıyo sızınde oluyor mu? bır haftadır berbatım....
özlemcim bazen benimki deazıyor yediklerinde alakalı olabiliyor.yudum yudum süt içersen fayda görürüsün.

sedasem hayırlı haberlerini bekliyorum.dr.da konuştur soru sor...
pek konuşkan bir adam değil .ama çok tecrübeli biri..
benim içimi çok rahatlatmıştı.evvelallah tabiki...
sende güzel haberlerle gelicen inş..

Kızlar birde bugün benim sugibi çok akıntım oldu doktora sordum o olur önemli değil dedi ben yine pimpiriklendim sizinde olmuşmuydu 20 haftalarda yada oluyormu öyle

Bendede var ve hamilelikte olmasi normal bir akinti endiselenilecek bisey yok, oglunuz oluyormus bu arada, saglikla kucaginiza gelsin oglun..

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için,bende boşuna endişeleniyorum şimdiye kadar hiç böyle bişey olmadı da ondan korktum

tülincim altan bey benim dr.um kesinlikle öneriyorum cnm. hiç düşünme git bence. çok iyi bir dr. okadar keyifli geçiyorki muayenesi. ayrıntılı usg 160 tl cnm.

canım kurtul bu kötü fikirlerden..bende aynı şeyleri yaşadım..çok zor kavuştuğum bir gebelik olduğu için eşim ve ailem etrafımdakiler direk ne olacağı belli değil demeselerde;
7 ayı atlat o zaman bişi ler alırsın çıplak kalmz bebeğin korme gibi laflar bunaltmıştı benide..
üstüne 2 li ve 3 lü testlerimde çıkan riskler tuz biber oldu.artık kötü biişi düşünmek istemiyorum ve düşünmüyorumda...bende oğluşuma mendil bile almadım henüz...
ama bu hafta sonu alacağım inş.
bence sende hemen kalk bebeğine alışverişe başla....allah büyük çoook sağlıklı olacak o annesiii..

kızlar bende hergün bir isim buluyorum oğluma ama son günlerde en çok aklıma gelen benimde MELİH.bakalım rabbim hayırlı isimler koymayı nasip etsn
isimyle yaşasın adı uğurlu,bahtı güzel olsun..

yükledim sanırsam gerçi yanlışsayfayaolmuş ama neyse sonra cici sayfasınada aktarırım
gördüğünüz gibi hep badi pijamatipi şeyler..kıyafete başlayamadım daha..
bayıldım cicilere tulumlar nerden markamı nedir?

maşallah paşana nazer olmasın aman..çok geçmiş olsun bitsin inş. sıkıntıların.nerde çektiricen usg yi?
hayırlı haberlerini bekliyorum

tülincim altan bey benim dr.um kesinlikle öneriyorum cnm. hiç düşünme git bence. çok iyi bir dr. okadar keyifli geçiyorki muayenesi. ayrıntılı usg 160 tl cnm.

Ay öylemi canım benim sigortam yok sen sigortalımı o fiyat birde o hastane özelmi ben hiç bilmiyordum benim doktorumsöyledi ismini birde ultrasonu renklimi cd veriyorlarmı ayy çok soru sordum ama kusura bakma

Ay öylemi canım benim sigortam yok sen sigortalımı o fiyat birde o hastane özelmi ben hiç bilmiyordum benim doktorumsöyledi ismini birde ultrasonu renklimi cd veriyorlarmı ayy çok soru sordum ama kusura bakma

cnm 160 tl ücretli fiyatı, benim sigortam var ama sigorta olsada karşılamıyormuş zaten. bu dr çok pahalı diğerlerine göre. sadece riskli gebeliklere bakıyor. birde 2 li testte ve ayrıntılara. ben hep ona gidiyorum. ve çok memnunum cnm. cd de veriyor. yaklaşık 40 dk a ilgileniyor. çok memnun kalacaksın inan bana. hatta ben dr altan beyin bebeğimizin çektiği fotomuzu koyayım avatarıma sen karar ver netmi diye tatlım. şimdi değiştiriyorum

Evet canım banada uygun geldi onun için sordum sana ben acıbademe gidiyorum beylikdüzüne doktorumun söyledi acıbadem bakırköydeki doktorunkini araştırdım 600 yazıyor bazı yerlerde yuh dedim ya bende altana giderim o zaman gerek yok o kadar para vermeye

yasemin cnm nasılsın?

iyiyim canım ;

2 gündür giremedim sayfaya oku oku canım çıktı..
bazı arkadaşlara yazamıyo insan bu durumda..
zonox yeni sayfa açmış çokta iyi etmiş yazmayınca ayıp oldu kıza sanki ilgisiz kalmışım gibi..
çok beğendim konusunu
sen nasılsın ne var ne yok?

Ay kız baya netmiş tamaM iyiyse doktorun bakmasıda önemli, gidecem o zaman önümüzdeki hafta içinde randevu alıyım o zaman cdde isteyim çok sevindim ya iyiki görmüşsün msjımı çok teşekkürler canım Allah razı olsun

Son düzenleme:

tabiki cnm okadar para verilirmi hiç. beylikdüzünde mi oturuyorsun.
altan bey büyükçekmece kolan hastanesinde özel hastane bu arada. gitmeden 3 gün önce ara randevu al. randevu ile çalışıyor çünkü. ben tam 21+0 iken gittim. herşeyini inceleyebildi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…