kızlar merhabaaa ;
geçmişi okumadan direkt yazayım dedim ....
dün fetal +4 boyutluya girdik..
yavru ceylanım 450 gr olmuş ... parmağını emiyordu .1-2 poz yüzünü çekti girergirmez:)) sonra yüzlerini kapatıyorlar dedi....
. Allaha şükür iyi dedi doktor amcamız ..
Bu arada Duncan a çok teşekkür ederim .. onun doktoruna gittim .. çok güven verici ve çok iyi bir doktor .. tüm sorlarımı yanıtladı ...eşim arada duygulandı dışarı çıktı ... içeri geri gelince ona bir daha aynı şeyleri açarak kaçardığı pozları bile gösterdi ...
kafa aşağıda ayaklar göbek deliğimde ... en son amuda kalktı kızım , kendindi yüzükoyun yere bıraktı ve dönmedi bir daha yüzünü
büyük insAn gibi yüzükoyun yatııp; elini kafasının altına koydu ... ultrasondan rahatsız olduklarında gizlenecek yer arıyorlarmış keratalar ....
sezaryen önerdi tüp bebek old.için ...
bugünde sağlık ocağına gittim 1 saat önce tetanoz aşımı vuruldum .... yeri acıyor biraz .. buz koydum . zaten grip olduğumiçin biraz ateşyapabilirmiş ..daha şimdilik birşey yok ..olmaz inş.
ben biraz geçmişe bakıcammmm
kızlarrrr çok kötü soğuk algınlığım başladı ve öksürük krizine girmeye başladım bebişe zarar vericek diye ödüm kopuyor:18: bitkilerinde problem yaratacağını yazmışlar hep aklınızda öksürüğe iyi gelecek zararsız bitki karışımlarından haberdar olan varmı acil yardımınıza ihtiyacım var:84:
canım çok beğendim netten mi satın alacaksın. kendi el göz yordamıylada görse baksan daha iyi olmazmı.tutlan yeri öne geliyomu.ben mother care de bile kendi markası dandik bişi gördüm.netten görsen adam sanırsın...o kadar para vericen yazık olmasın.
özlemcim bazen benimki deazıyor yediklerinde alakalı olabiliyor.yudum yudum süt içersen fayda görürüsün.selam kızlarrrrrr...
benım mıdemden resmen ates cıkıyo oyle kotu kaynıyo sızınde oluyor mu? bır haftadır berbatım....
kızlar yarın gidecektim doktora.karar değiştirdik.riskli gebelikte en iyi doktorlardan biri prof dr recep has a gidicez istanbula cumartesi günü.
giremeyebilirim.
mutlaka haber vericem gelişmeleri
çok öpüyorum hepinizi
inşallah iyi haberlerle döneceğiz dualarınızı esirgemeyin
Kızlar birde bugün benim sugibi çok akıntım oldu doktora sordum o olur önemli değil dedi ben yine pimpiriklendim sizinde olmuşmuydu 20 haftalarda yada oluyormu öyle
bendede oluyorr
Kızlar birde bugün benim sugibi çok akıntım oldu doktora sordum o olur önemli değil dedi ben yine pimpiriklendim sizinde olmuşmuydu 20 haftalarda yada oluyormu öyle
Bendede var ve hamilelikte olmasi normal bir akinti endiselenilecek bisey yok, oglunuz oluyormus bu arada, saglikla kucaginiza gelsin oglun..
Bugün doktora gittim nihayet bebişim cinsiyeti netleşti erkekmiş doktor ben sormadan normal doğum istiyorsun demi dedi bende çok istiyorum dedim normal doğum taraftarı gibi davrandı inşallah öyle olur 2 hafta içinde ayıntılı ultrasona gitmem gerektiğini söyledi doktor isimleri söyledi bakırköy acıbadem dr.özlem pata birde büyükçekmece kolan hastanesi Dr. altan cebeci kızlar bu doktorlar hakkında fiyatları hakkında bilginiz varmı kaç lira birde 4 boyutlumu cd veriyorlarmı acaba bilginiz varsa bana acele cevap verirseniz okuyunca çok memnun olurum ,birde bugün oğluşuma puset aldım nihayet chiccodan Multiway Puset 356 tlye
canım kurtul bu kötü fikirlerden..bende aynı şeyleri yaşadım..çok zor kavuştuğum bir gebelik olduğu için eşim ve ailem etrafımdakiler direk ne olacağı belli değil demeselerde;Kızlar şeker yüklemesi ile ilgili benim ultrasonda bugun 24+1 çıktı doktor on gün sonra yaptırabilirsin dedi 25+ larda yaptırcam glikoz limon ve suyla gelin didiler
Hemen hemen herkes bebişlerine isim bulmuş ciciler almış bizimkinin ne bir ismi ne bir kılı var daha 8.5 aya kadar beklicem o kadar kotu bir hamileliktiki kaybetme korkusuyla zavallıma hiç birşey alamadık.
isimyle yaşasın adı uğurlu,bahtı güzel olsun..kızlar bende hergün bir isim buluyorum oğluma ama son günlerde en çok aklıma gelen benimde MELİH.bakalım rabbim hayırlı isimler koymayı nasip etsn
bayıldım cicilere tulumlar nerden markamı nedir?yükledim sanırsam gerçi yanlışsayfayaolmuş ama neyse sonra cici sayfasınada aktarırım
gördüğünüz gibi hep badi pijamatipi şeyler..kıyafete başlayamadım daha..
slm kızlar
herkes iyidir umarım.Ben son günlerde çok iyiyim dr.a gittik oğlum çok iyiydi 21 cm 407 gr.olmuş.Bu arada ben 1 kilo almışım sonunda o da nerdeyse 1,5 aydır yatmama rağmen.Dr.um bu kadar yatmaya çok iyi dedi ama ilerleyen aylarda alman gerekiyor dedi balık yağı ve demir hapı verdi ve en önemlisi suyum geliyor mu diye tekrar test yapıldı Allahıma şükür kesedeki sızıntı kapanmış.ayın 19 una kadar raporluydum zaten ocağın 18 inde tekrar kontrol edecek ve çalışıp çalışmayacağıma karar verecek %90 çalışacağım.Öyle sevindim ki ne kadar çalışırsam o kadar iyi hem zaman çabuk geçer hem kafam dağılır herşeyi kafaya takar oldum evde hemde hastanede olduğum için Allah korusun acil bi şeyim olursa dr.un yanına inerim.Pazartesi günüde detaylı ultrasonumuz var inş.o d iyi geçer.Bizde haberler böyle kızlar.
tülincim altan bey benim dr.um kesinlikle öneriyorum cnm. hiç düşünme git bence. çok iyi bir dr. okadar keyifli geçiyorki muayenesi. ayrıntılı usg 160 tl cnm.
su peri nerde kaldın yaaaw ?
seni bekliyodummm..
Ay öylemi canım benim sigortam yok sen sigortalımı o fiyat birde o hastane özelmi ben hiç bilmiyordum benim doktorumsöyledi ismini birde ultrasonu renklimi cd veriyorlarmı ayy çok soru sordum ama kusura bakma
cnm 160 tl ücretli fiyatı, benim sigortam var ama sigorta olsada karşılamıyormuş zaten. bu dr çok pahalı diğerlerine göre. sadece riskli gebeliklere bakıyor. birde 2 li testte ve ayrıntılara. ben hep ona gidiyorum. ve çok memnunum cnm. cd de veriyor. yaklaşık 40 dk a ilgileniyor. çok memnun kalacaksın inan bana. hatta ben dr altan beyin bebeğimizin çektiği fotomuzu koyayım avatarıma sen karar ver netmi diye tatlım. şimdi değiştiriyorum
yasemin cnm nasılsın?
Ay kız baya netmiş tamaM iyiyse doktorun bakmasıda önemli, gidecem o zaman önümüzdeki hafta içinde randevu alıyım o zaman cdde isteyim çok sevindim ya iyiki görmüşsün msjımı çok teşekkürler canım Allah razı olsuncnm 160 tl ücretli fiyatı, benim sigortam var ama sigorta olsada karşılamıyormuş zaten. bu dr çok pahalı diğerlerine göre. sadece riskli gebeliklere bakıyor. birde 2 li testte ve ayrıntılara. ben hep ona gidiyorum. ve çok memnunum cnm. cd de veriyor. yaklaşık 40 dk a ilgileniyor. çok memnun kalacaksın inan bana. hatta ben dr altan beyin bebeğimizin çektiği fotomuzu koyayım avatarıma sen karar ver netmi diye tatlım. şimdi değiştiriyorum
Evet canım banada uygun geldi onun için sordum sana ben acıbademe gidiyorum beylikdüzüne doktorumun söyledi acıbadem bakırköydeki doktorunkini araştırdım 600 yazıyor bazı yerlerde yuh dedim ya bende altana giderim o zaman gerek yok o kadar para vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?