iyiyim canım ;
2 gündür giremedim sayfaya oku oku canım çıktı..
bazı arkadaşlara yazamıyo insan bu durumda..
zonox yeni sayfa açmış çokta iyi etmiş yazmayınca ayıp oldu kıza sanki ilgisiz kalmışım gibi..
çok beğendim konusunu
sen nasılsın ne var ne yok?
yok canım bahçeşehirde oturuyorum burda bir hastane yok ev aldığımıza pişman oldum vallahi o yüzden beylikdüzüne gidiyorum daha önce şişliye gidiyordum çok uzun geldi yol bugün beylikdüzü acıbademe başladım tamam canım önceden alırım zaten randevutabiki cnm okadar para verilirmi hiç. beylikdüzünde mi oturuyorsun.
altan bey büyükçekmece kolan hastanesinde özel hastane bu arada. gitmeden 3 gün önce ara randevu al. randevu ile çalışıyor çünkü. ben tam 21+0 iken gittim. herşeyini inceleyebildi dr.
Ay kız baya netmiş tamaM iyiyse doktorun bakmasıda önemli, gidecem o zaman önümüzdeki hafta içinde randevu alıyım o zaman cdde isteyim çok sevindim ya iyiki görmüşsün msjımı çok teşekkürler canım Allah razı olsun
benimde gözüm seni arıyor bu saatlerdediyorum kimse yoksada yasemin vardır. nasılsın paşan nasıl?
maşallah yaa yirim yirim fotojenik bebek yaaa
çok tatlı canım yaaa ne zaman oldu usg?
kusura bakma hatırlayamdım sersem oldum okumaktan bu gece ?
birde öle rutin mi çektirdin kim istedi?
bizde aşı olduk bu gün teyzesi kolumda çok az bir sızı var ama paşam sağlıklı olsun..
çok spor yaptı bu oğlum bak ondanbahsedince hemende anlar cevap veriyo bana uyumamış hala
sağol canım ben liteway istiyordum daha pratik kolay küçük diye ama multiway tepesi tentemi ne adı oradan şeffaf bir yer var ordan bebeği görürüm daha rahat olur içim birde içi daha geniş diye,eşim de onu daha çok istedi o yüzden aldık krafta da çok baktım oda güzel inşallah canım güzel günlerde kullanır gerçekten tosunlarımız ben bu arada oğluşuma hep tosun diyorum doktor bana şişmanca dedi tam 450 grmış daha isim konusunda anlaşamadık ben sürekli isim buluyorum kocama beğendiremiyorum şu isimleri buldum ateş ,yekta,uygar ama yok beğenmiyor bu yüzden çok kavga ediyoruz o kendi koymak istiyor acayip isimler buluyor bekri gibi falanne demek cnm benim. Allah sendende razı olsun. amacımız zaten birbirimize yardımcı olmak.
bu arada bebek araban hayırlı olsun. liteway düşünüyordun vazgeçmişsin. multiway de çok güzel. bende sen gibi erkenden araştırmaya başladım. kraft aldık biz. siparişimiz yolda. Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş tosunlarımızla...
cnm isim ne düşünüyorsunuz?
sağol canım ben liteway istiyordum daha pratik kolay küçük diye ama multiway tepesi tentemi ne adı oradan şeffaf bir yer var ordan bebeği görürüm daha rahat olur içim birde içi daha geniş diye,eşim de onu daha çok istedi o yüzden aldık krafta da çok baktım oda güzel inşallah canım güzel günlerde kullanır gerçekten tosunlarımız ben bu arada oğluşuma hep tosun diyorum doktor bana şişmanca dedi tam 450 grmış daha isim konusunda anlaşamadık ben sürekli isim buluyorum kocama beğendiremiyorum şu isimleri buldum ateş ,yekta,uygar ama yok beğenmiyor bu yüzden çok kavga ediyoruz o kendi koymak istiyor acayip isimler buluyor bekri gibi falan
maşallah paşana cnmsanada geçmiş olsun. benimde kolum 3 gün ağrıdı normaldir sızlaması.
ayrıntılı usg zamanında çekti dr umuz. önce inceliyor en son renkli usg de gösteriyor. cd verdi ordan fotoya çevirdim bende. sen ayrıntılıya girmişmiydin?
bahsetmişimdir yine yazayım ben tüpbebek dr. a gidiyordum.beşiktaş fulyada dı.
doğum fiyatları malum.25 aralıkta en son randevuma gittim.konuştuk artık dr. ve hastane bulmalıyım dşye dr. da nisa reyhan hanımdan bahsetti gidp bir bakacağım kısmet inş. memnun kalırım.
18 .haftamda riskli gebelikte testlerin sonucundan dolayı recep has a gitmiştim. orad çekildi ayrıntılı usg. artık nisa ya gidince tekra istermi bilemem..
ama çekilmesi gerekn zaman normalde bu haftalar galiba herkes usg den bahsediyor?
Çok güzel isimmiş bende artık isimleri bir kağıda yazcam ordan seçeriz heralde eşimle tabi ikna edebilirsem sanki karışmasalar olmuyor o kadar biz çekiyoruz kahrını bide sinir ediyorlar adamı neyse bizde bulabiliriz ortak kararla inşallahooo maşallah tosununa cnmhakketen tosunmuş. ayy ben çok seviyorum kilolu bebekleri. bende istiyorum şöyle biraz tombiş olsun. ısırıp ısırıp dururuz artık bizdede aynı cnm ben beğeniyorum eşim istemiyor. obeğeniyor benim hoşuma gitmiyor. en son eymende karar verdik. ikimizinde hoşuna gitti. biz eymen düşünüyoruz hayırlısıyla inş.
biliyorum cnm daha önce konuşmuştuk nisayı. ayrıntılı usg zaten 18-22 haftalar arası yapılıyor bildiğim kadarıyla. bi daha isteyeceğini sanmıyorum. reyhan hanım dan inş memnun kalırsın. gerçi ben bikaç kişiden duydum çok iyiymiş. nisayı öneriyorlar hep. hayırlısı olsun bakalım. kaç hafta oldun. ticker da yok unutuyorum.
Çok güzel isimmiş bende artık isimleri bir kağıda yazcam ordan seçeriz heralde eşimle tabi ikna edebilirsem sanki karışmasalar olmuyor o kadar biz çekiyoruz kahrını bide sinir ediyorlar adamı neyse bizde bulabiliriz ortak kararla inşallah
Çok güzel isimmiş bende artık isimleri bir kağıda yazcam ordan seçeriz heralde eşimle tabi ikna edebilirsem sanki karışmasalar olmuyor o kadar biz çekiyoruz kahrını bide sinir ediyorlar adamı neyse bizde bulabiliriz ortak kararla inşallah
su_perii Canım ben çıkıyorum görüşürüz yine kendinize dikkat edin fıstıklar öpüyorum yanaktan sizi
eymen güzelmiş kızlar...
adıyla yaşasın bahtı güzel hayırlı evlat olsun inş.
Park yatak alıcam ama onu 200 tllik bişey almayı düşünüyorum çok para vermicem ona odasını karar vermedim daha sonrada yapabilirim henüz belli değil direk genç odası gibimi alsam diye de düşünüyorum daha karar vermediminş cnm. kız ismi çok ama erkek ismi bulmakta zor. babalarda heyecanlı tabi, bizim kadar yoğun hissetmeselerde onlarda hevesleniyorlar
yatak işini ne yaptın. odamı hazırlıyosun, park yatakmı düşünüyorsun.
Sanada iyi geceler canım Allah rahatlık versin :80:iyi geceler, Allah rahatlık versin. :80:
nisayı bende biliyorum zaten yakın sayılır bana..
sen reyhan hanım ıda duydunmu?
sticker konusu beni fitil ediyo hiç açma kociş uyuyo adamı oğmayayım şimdii
yazılımım uygun değilmiş şimdi bugün itibarıyla 21+6 haftalık canım..
ve hala oğlumun ismi yok....
babiçkosu acele etme diyo...
doğuma giricem koyucam adını oda öle şaş kalacak:44:
iyi geceler tulin...
superi bende çıkayım canım çok yoruldum..
sende yanlız kalıcan iyi olsaydım laflardık kusura bakma...
çok öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?