İyi geceler canımiyi geceler tulin...
superi bende çıkayım canım çok yoruldum..
sende yanlız kalıcan iyi olsaydım laflardık kusura bakma...
çok öpüyorum..
Ay canım tam yatıyordum aklıma bir soru daha geldi inşallah çıkmadan görürsün acaba ayrıyetten birde muayene parası veriyormuyuz altan beye veriyorsak ne kadartmm cnm, benimde uykum geldi zaten. bende öpüyorum iyi geceler, Allah rahatlık versin :80:
günaydın kızlar ...
ben çok hastayım ateşim 37,50 derece sürekli ölçüyorum,ağrı kesici ateş düşürücü içtim dün gece sabaha kadar uyumadım ılık duş aldım gece 03.00 dü sanıyorum sonra biraz düştü.. ayakta zor duruyorum ve iş yerindeyim ıhlamır içiyorum şuan bol su birde meyve izin alma şansım yok zaten yer arıyolar çıkarmaya ama nasıl olacak böyle bilmiyorum ateşimi kontrol altına aldım şimdi 36 derece oldu .. daha kötü olursam tabiki gidicem bana dua edin neolur.. boğazım iltaplanıcak ya da aşıdan mı oldu bilmiyorum..
günaydın kızlar ...
ben çok hastayım ateşim 37,50 derece sürekli ölçüyorum,ağrı kesici ateş düşürücü içtim dün gece sabaha kadar uyumadım ılık duş aldım gece 03.00 dü sanıyorum sonra biraz düştü.. ayakta zor duruyorum ve iş yerindeyim ıhlamır içiyorum şuan bol su birde meyve izin alma şansım yok zaten yer arıyolar çıkarmaya ama nasıl olacak böyle bilmiyorum ateşimi kontrol altına aldım şimdi 36 derece oldu .. daha kötü olursam tabiki gidicem bana dua edin neolur.. boğazım iltaplanıcak ya da aşıdan mı oldu bilmiyorum..
günaydın hanımlar........
Günaydın sevgili anneler....semacan..ordasın biliyorum....oratay çık...
Günaydın sevgili anneler....semacan..ordasın biliyorum....oratay çık...
günaydın hanımlar........
günaydın kızlar ...
kuşum günaydın.
kıyamam sanamuhtemelen aşıdan olmuştur ateş.bol sıvı almayı ihmal etme. ara ara yaz ne durumda olduğunu.saat başıda lavaboya gidip elyüz yıka emi.
ben tetenoz aşısı yaptırmıyorum o yüzden bilemiyorum...ama iş çıkışına kadar orda duracak iseniz uyuybilceginiz bir oda varsa gidin yatın..geçende arkadaş iki sandalyeyi yan yana koyup dershanede test odasında uyumuş ne yapsın dayancak gücü kalmamış...sağlığınızdan değerli değil hiç bir şey...
................................
bebişinizle ilgili birşeyler bakın belki vakit geçer....isterseniz sohbet edelim eşlikederim size....
günaydıınnn
nasılsın canomm
kahvaltıdaydımmm hemmen geldiimmm
günaydınn
güzel annee
günaydıınnn
çok ama çokk geçmiş olsunn
off offf offff
allah yardımcın olsunn
aşıdan olmalı diye düşünüyorum
canım benimm
ıhlamur ve limonlu açık çay iç
ıhlamuru fazla içmemek gerekiyor .3 bardaktan fazla içme...
yada en iyisi yakınlarda eczane varsa C vitamini aldır
isminide yazıyım redoxon dr.um bana vermişti kışın hasta olmamam için
hamilelere zararı yok
merak etme allah sana bugün bir kolaylık verecek izinde verirler inş sana
Günaydın Annecikler,nasılsınız bugün bakalım?? Of ya çok uykum var benim nedir bu uykusuzluk bilmiyorum walla( Bu arada Facede ki arkadaşlarım Rapunzeln ve gulesram öptüm sizi..Monaroza senin isminle biçok kişi var hangisi olduğunu bilemediğim için ekleyemedim seni
Cerrnliyağmur, Çok geçmiş olsun cnm bencede Aşıdandır diye tahmin ediyorum ama dr'unu aramayı ihmal etme.
bu arada herkese günaydınnn
hayırlı cumalar
hayırlı günler diliyorummm
bu mübarek günde aklımdayken ve müsaitken duamıda yapayımmm
bismillahirrahmanirrahim
allahım
şu anda dünyanın heryerindeki müslüman kardeşlerimden
dertli olanlara deva
borçlu olanlara ödeme kolaylığı
hasta olanlara şifa ver yarabbimm
yarabbim sitedeki kk daki arkadaşlarımın hepsinin önce günahlarını affet
dualarını kabul et
hastası olanlara şifa ver
borçlu olanların en kısa zamanda borcunu ödeme kolaylığı nasip et..
hepimizin ailesine sağlık sıhhat uzun hayırlı ömürler nasip et yarabbimmm..
hepsinin gönlünden geçen hayırlı dileklerini yerine getir yarabbimmm
arkadaşlarımın ve kendimin ahirette olan uzak yakın geçmişlerininde günahlarını affet mekanlarını cennet eyle.amin.
şuanda hastanede olan özlem arkadaşımıza
evde yatan esra ve diğer ismi aklıma gelmeyen arkadaşıma ceren arkadaşıma sağlık sıhhat sabırlar ver yarabbimm
bebeklerinde ve kendi sağlığında sorun olan diğer hamile arkadaşlarımıza sağlık sıhhat ver yarabbim
hepimizin sağlıkla sıhhatle vakti zamanı geldiğinde hayırlı bir şekilde doğum yapıp
bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip et allahım
allahım evlatlarımızıda
önce vatana millete daha sonra anasına babasına etrafına hayırlı evlat olarak yetiştirip yaşamalarını nasip et..
allahım herkesin duasını kabul et
amin..aminn..amiiinn....
[/ BADE ismi nasıl sizce kızlar..hep aklımdan geçen isim buydu ama şimdi eşim yan ciziyor badem diye dalga geçerler diyee.....sizce nasıl.....COLOR]
Ben severim Bade ismini fakat düşündüğümde bebeğe dğilde hani orta yaşlılara daha uygun isim gibi geldi :) yani Bade deyince gözümde birden bir Abla,teyze belirdi ama çok güzel bir isim ayrıcada :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?