2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet gerçekten çok zormuş, hamile olmadan önce hep derdim oğlum olursa şunu koyucam bunu koyucam nerdeee :) Hiçde öyle değilmiş..Bu arada nerden bakıyorsun cnm bende bakiyim mutlaka o siteye..Eğer Bade isimli bıcırıklar gördüysen,etkilendiysen ve içine sindiyse koy tabi :)) Bende mesela İlk başlarda Aras ismini çok beğenmiştim ama etrafımda hiç Aras isimli Bebiş yok :)

ben oğlum olsaydI EGEMEN koyacaktım....

aras benim çevremde çok bar..babasının adı tuna btıdan t.c çizne sınır oğluna da aras koydu doğudan t.c çizen sınır çizen nehir olsun diye ..herkesin düşünseci çok

................
ILGIM isminide seviyorum serap demek benimde adım serap eşim hemen mızıklanıyor...

Kuantum İsim Analizi Facebook'ta
facebook a yönlendiyor orda hangi isimi düşünürseniz yazıyorsunuz ....

A: Atılgan-enerjik
B: Ön sezileri kuvvetli
C: Konuşma ve yazma yetenekleri olan
Ç: Zevk sefa düşkünü
D: Üstün güçlere sahip
E: Sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden
F: Uysal, güvenilir
G: İnatçı kişilik, gerginlik
H: Sakin ve durağan
I: Hassas
İ: Kırılgan
J: Kaprisli ve kıskanç
K: Başarılı, unvan sahibi
L: Sanatsal yeteneğe sahip
M: Ticarete yatkınlık
N: Sağduyulu
O: Gizliliği sever
Ö: İçine kapalı
P: Kendinden emin
R: Sert yapıya sahip
S: Hayalperest
Ş: Çok üretken ve güçlü
T: Duygularını zor açabilen
U: Durgun, çok ağır hareket eden
Ü: Başarısı sürekli engellenen
V: Kendi içine dönük, umursamaz
Y: Geçmiş üzüntüleri sürekli yaşarlar
Z: Bilimsel açıdan, okumayı seven.

yada burdan da bakabilirisn tek tek...

serapcım
öncelikle olarak bende 2 tane bade tanıdım ve ikiside çok alımlı çok güsel çok cici kızlardı.ikiside 4-5 yaşlarındaydı. fakat bende bereni badeye tercih ederim. kızım olsaydı aklımdaki ismlerden biriydi.
peki bu kuantim isim analizi nedir kuzum?nasıl yapılır? acep benim aziz çınarım isminden nası etkilenicek??bende bakiim:44:

arasda güsel bence..

Çok Sağol, bende aslında birkaç isimde yoğunlaşmıştım ama şimdi hiçbiri etkilemiyo beni Aras,Yunus Ege,Eymen,Emir off ne zor ya babasıda Ömer istemişti ama onuda ben beğenmedim..Herhalde 9 aya kadar bu böyle gidcek ama bu Kuantum olayını bende bir araştırıyim :)

semaysem cuma duana bir aminde bende..rabbim yardımıcıs olsun herkesin..
gulesram hoşgeldiinnn

bir seminere katılmıştım orda öğrendim bende ama sadece tek harf değil harfin yanına gelen başka bir sesli harfte olayı değiştiyor değişik ilginç bir konu..kişiden kişiye göre inancı değişiyor nette bu konu ile ilgili bir sürü yazı var..zaten isim bulmak çok zor birde bu olaya girince işin içinden çıkamıyorsun açıkçası......

ÇINAR çok güzel bir isim ........

günaydınlarrrrr biz kahvaltımızı ettik bi teyzelere bakalım dedik nasılsınız bakalım
afiyet olsun canım..
bizde yemek yedik son ses müzük açık hemde linkın park çalıyor kıpırdasın diye ama pek yüz vermiyor bana kızım saati değil galiba..portakal yesem hemn çoşuyor ama :)

afiyet olsun canım..
bizde yemek yedik son ses müzük açık hemde linkın park çalıyor kıpırdasın diye ama pek yüz vermiyor bana kızım saati değil galiba..portakal yesem hemn çoşuyor ama :)
benimkide roman olucak heralde hahaha roman müziğine tepkiveriyorrr
kızları rahat bırakınnnn

bırakmayalım bazen karnıma parmağımla vuruyorum tepki veri diye eşim bi kızıyo rahatsız etme çocuğu kafasına göre takılıyo belki diye

kızları rahat bırakınnnn

vallha ben neler yapıyorum bi bilsen....sinemeda titreşen koltukarda filim izliyorum kıpır kıpır oluyor...
14 haftadan sonra hissetmeye başladım doktora diyorum olmaz öle diyor..dedim vallha ben hissediyordum....
biraz daha büyüüsn neler yapcam..hele doğsun daha çok şeyler yapıcam.....ben zaten çok hiperaktif biriyimdir bakalım kızımda öle olcak mı...

herkese günaydın kızlar 2 gündür misafirlerim vardı pek giremedim umarım herkes iyidir .herkese hayırlı cumalar kızlar 20+2 olduk hala hissetmiyorum bebeğimi geçen sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinledik 146 dedi ebe iyi normal dedi ama ben nedennn hissetmiyorum yaa

Kızlarrrrr günaydınlarrrrrrrrr

İki gündür doğru düzgün giremiyodum çok yorgunum bu hafta sonu evin kalan kısmı taşıncak biticek ama ben üşüttüm sanırım kasıklarımda ağrı var tırsıyorum kızlar yaa... HAyırlısıyla şu taşınma işi bitse ne güzel olcak

Bu arada SEMAYSEM duana kocaman bi amin diyim bi onu okuyabildim yine yukarı çıkıp iş yapmam gerek ... Bebişlerin igören anneler olmuştur umarım herkes sağlıklıdır kızlar.. Bi tek Nevraa gitcekti doktora iyi geçmiş heralde onu gördüm..

BENİ ÖZLEYEN OLMADIMI BAKİM HİÇ BU ARADA:92::92:

Günaydın canlarımm...

Önceee Sema' nın duası için allah razı olsun dicem..Cook guzelll...Rabbim duyar kabul eder inşallah...
Bende rahmetli babamı hep görüyorum ruyamda..Sema sende yazmıssın canımm mekanları cennet olsun inşallah..

Cerenliyagmur kıyamam ben sana....bana da asıdan olmus gibi geliyo sen hep demiştin yaa..
allah yardımcın olsun sifa versin hemencecik sana...

Tito bende seni tanıdıgıma cok sevindim...

Rapunzeln sana da kocaman bir merhaba tatlımm...
Biz oglumla gune kusarak basladık
Bulasık makinesinde koku önleyici zamazingo bir kötü koktu burnuma..Onu alıp cöpe atana kadar içim dısıma cıktıKahvaltımı yaptım ama hala halsizim..Dısarıda cıkmam lazım...İnşallh kendime gelirim en kısa surede...

Kdilara, canım chicco nun o setini ben bebe magazasında 40 TL ye aldım...Ürünleri gercekten cok guzel kokuyoo...Bübchen alıcaktım aslında ama satıcı kız digerini daha cok övdü...Bübchen set ayrıca 62 TL idi...

Son düzenleme:
ahh ahh bi çoşsa geceden beri tık yokk

hehe
birazdan başlar canım merak etme
ben şuanda çay içiyorum
kızım karnımda daire çiziyor

birde hamileliğin başlarından beri ne dinliyodun onu dinlemeyi dene
benim şirketteki oda arkadaşım serdar ortaç hayranı
hergün onu hiç olmasa 8 kere dinleriz
bir gün bi baktım kıpraşıyo serdar ortaç çalıyodu o anda
kızımda serdar ortaç hayranı oldu
ona hemen tepki veriyor

Diana07 ve duncan hosgeldiniz kızlarr...

Duncan allah yardımcın olsun..Aman dikkat et kendine..Ayaklarını sıcak tutmaya calıs..
Diana07 korkma tatlım..Her bebiş bir degil..kimi cok gec hakeret edebiliyor..24.haftaya kadar yolumuz var..Bende bugun hissetsem bile ertesi gun hiç bişey hissetmeyebliyorum..gönlünü ferah tut azcık daha sabır annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…