farklı şehirlerde bade isimli 3 kız gördüm yaklaşık 5 yaşarında hepsi alımlı saçalar bellerien kadar uzun kibar çok tatlılardı...ben sanırım ondan çok etkilendim....hatta biri barbi için mankenlik yapıyordu :) aklımda o oldugundan başka isim bulamıyorum... eşimde beren olsun diyor..güçlü kuvvetli akıllı demek miş..ama ben kuantum isim analizine taktım galiba isim begensem bile ordan bakıyrum hep ismi hayatnıa nasıl etkilcek diye..... kendim öğretmenim tek tek her öğrencmin isimlerie baktım ve analiz sonuçlarına gerçekten öleler...yada ben kulp takıyorum bilmiyorum :)
iism bulmak kolay gibi geliyor am çok zormuş gerçekten
Evet gerçekten çok zormuş, hamile olmadan önce hep derdim oğlum olursa şunu koyucam bunu koyucam nerdeee :) Hiçde öyle değilmiş..Bu arada nerden bakıyorsun cnm bende bakiyim mutlaka o siteye..Eğer Bade isimli bıcırıklar gördüysen,etkilendiysen ve içine sindiyse koy tabi :)) Bende mesela İlk başlarda Aras ismini çok beğenmiştim ama etrafımda hiç Aras isimli Bebiş yok :)
farklı şehirlerde bade isimli 3 kız gördüm yaklaşık 5 yaşarında hepsi alımlı saçalar bellerien kadar uzun kibar çok tatlılardı...ben sanırım ondan çok etkilendim....hatta biri barbi için mankenlik yapıyordu :) aklımda o oldugundan başka isim bulamıyorum... eşimde beren olsun diyor..güçlü kuvvetli akıllı demek miş..ama ben kuantum isim analizine taktım galiba isim begensem bile ordan bakıyrum hep ismi hayatnıa nasıl etkilcek diye..... kendim öğretmenim tek tek her öğrencmin isimlerie baktım ve analiz sonuçlarına gerçekten öleler...yada ben kulp takıyorum bilmiyorum :)
iism bulmak kolay gibi geliyor am çok zormuş gerçekten
Evet gerçekten çok zormuş, hamile olmadan önce hep derdim oğlum olursa şunu koyucam bunu koyucam nerdeee :) Hiçde öyle değilmiş..Bu arada nerden bakıyorsun cnm bende bakiyim mutlaka o siteye..Eğer Bade isimli bıcırıklar gördüysen,etkilendiysen ve içine sindiyse koy tabi :)) Bende mesela İlk başlarda Aras ismini çok beğenmiştim ama etrafımda hiç Aras isimli Bebiş yok :)
Kuantum İsim Analizi Facebook'ta
facebook a yönlendiyor orda hangi isimi düşünürseniz yazıyorsunuz ....
A: Atılgan-enerjik
B: Ön sezileri kuvvetli
C: Konuşma ve yazma yetenekleri olan
Ç: Zevk sefa düşkünü
D: Üstün güçlere sahip
E: Sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden
F: Uysal, güvenilir
G: İnatçı kişilik, gerginlik
H: Sakin ve durağan
I: Hassas
İ: Kırılgan
J: Kaprisli ve kıskanç
K: Başarılı, unvan sahibi
L: Sanatsal yeteneğe sahip
M: Ticarete yatkınlık
N: Sağduyulu
O: Gizliliği sever
Ö: İçine kapalı
P: Kendinden emin
R: Sert yapıya sahip
S: Hayalperest
Ş: Çok üretken ve güçlü
T: Duygularını zor açabilen
U: Durgun, çok ağır hareket eden
Ü: Başarısı sürekli engellenen
V: Kendi içine dönük, umursamaz
Y: Geçmiş üzüntüleri sürekli yaşarlar
Z: Bilimsel açıdan, okumayı seven.
yada burdan da bakabilirisn tek tek...
serapcım
öncelikle olarak bende 2 tane bade tanıdım ve ikiside çok alımlı çok güsel çok cici kızlardı.ikiside 4-5 yaşlarındaydı. fakat bende bereni badeye tercih ederim. kızım olsaydı aklımdaki ismlerden biriydi.
peki bu kuantim isim analizi nedir kuzum?nasıl yapılır? acep benim aziz çınarım isminden nası etkilenicek??bende bakiim:44:
günaydınlarrrrr biz kahvaltımızı ettik bi teyzelere bakalım dedik nasılsınız bakalım
günaydıınnn
afiyet şekerler olsunn
biz iyiyiz teşk.ler
siz nasılsınız
senin kız birazdan coşar :76:
afiyet olsun canım..günaydınlarrrrr biz kahvaltımızı ettik bi teyzelere bakalım dedik nasılsınız bakalım
ahh ahh bi çoşsa geceden beri tık yokk
afiyet olsun canım..
bizde yemek yedik son ses müzük açık hemde linkın park çalıyor kıpırdasın diye ama pek yüz vermiyor bana kızım saati değil galiba..portakal yesem hemn çoşuyor ama :)
benimkide roman olucak heralde hahaha roman müziğine tepkiveriyorrrafiyet olsun canım..
bizde yemek yedik son ses müzük açık hemde linkın park çalıyor kıpırdasın diye ama pek yüz vermiyor bana kızım saati değil galiba..portakal yesem hemn çoşuyor ama :)
kızları rahat bırakınnnn
kızları rahat bırakınnnn
ahh ahh bi çoşsa geceden beri tık yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?