2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler hanımlar bugün dr gidip geldik.kan tahlili istedi yarın onun sonucunu alıp ona göre bakacak. inşallah bi sorun yoktur..

şimdi kafama takıldıda ben elevit içiyorum ama bugün bi arkadaşım tek başına yeterli gelmez folik asit al ayrıca dedi elevit kullanan var mı ?? varsa yanlızmı folik asitle beraber mi???

mide bulantım yıne gece vaktine denk geliyor
bu da uykumu kaçırıyor
gece vaktide bişey yiyemem ki

aslında bizlerin bu saate kadar kalması sakıncalı ama bi türlü uykum gelmiyor
herkese hayırlı geceler

nehir canım ben hiç kullanmadım bilgim yok maalesef.. lalehan canım varsa eğer 2 tane tuzlu cubuk ya da leblebi ye. iyi gelir

Günaydın

tulin sadece yazdığım yazıya yine sen duyarlılık göstermişsin canım teşekkürler.

nehir ben akşamları bir tane folbiol (folikasit) içiyorum sabahlarıda jel kullanıyorum o kadar canım.

şimdi kafama takıldıda ben elevit içiyorum ama bugün bi arkadaşım tek başına yeterli gelmez folik asit al ayrıca dedi elevit kullanan var mı ?? varsa yanlızmı folik asitle beraber mi???

günaydın kızlarrrr
bende sadece elevit içiyorum canım başka bişey vermedi dr

Gunaydin Betuss, gunaydin baharnazopuyorumnanaktan

Nasilsiniz kizlar??
bende hergunki gibi yogun hazrlik, ise gidicem birazdan bir gunaydin diyeyim dedim.
Iyi bakin kizlar kendinize, gorusmek uzere.

slm canım günaydın ben ilk hamileligimde elevit içmiştim ama bunda sadece folik lpus verdi dr bilmiyorum ileriki haftalarda verilirmi ama önceki hamileligimde elevit kullandıgımı iyi hatırlıyorum yanındada folbiol die folic plus tablet vardı canım ama denk geldigi içinmi yoksa bilerekmi verildi bilmiyorum canım sadece aklıma geldi senin yazını görünce.

Gunaydin Betuss, gunaydin baharnazopuyorumnanaktan

Nasilsiniz kizlar??
bende hergunki gibi yogun hazrlik, ise gidicem birazdan bir gunaydin diyeyim dedim.
Iyi bakin kizlar kendinize, gorusmek uzere.

bende yorgunum halsizim midem kötüüü

ben kendim omega3 ve b12 kapsülleri satılıyo onlardan kullanıcam bebeğin zeka gelişimi için çok önemli

ben kendim omega3 ve b12 kapsülleri satılıyo onlardan kullanıcam bebeğin zeka gelişimi için çok önemli

canım kendi başına bişiler yapma çünkü hamilelik vücudu tamamen degiştiren bi süreç oldugu için bu dönemde vitamin bile dr kontrolünde alınmalı.druna sor öyle al bence.vücutta boşa depolanmasın ihtiyacın yoksa çünkü bebek önce anneden götürüyo sende yeterli miktarda varsa alıcagın vitaminler boşa depolamak olur canım tabi yinede sen bilirsin.

arkadaşın doğru söylemiş canım bana da elevit verdi ben de kullanıyorum bir de folik asit var yanında...

tabi canım dr sorcam ona göre kullanıcam

arkadaşın doğru söylemiş canım bana da elevit verdi ben de kullanıyorum bir de folik asit var yanında...

ben folbiol kullanmaya başlamıştım çocuk düşündüğüm dönemde dr o ağır dedi sadece elevit verdi bu yeterli dedibilmiyorumkismilefisfisfis

turkocum benden öyle sıvı falan gelmiyor süt mü seninki yoksa? erkenden:)

sü degil canım sıvı su gibi şeffaf hamilelikte gelir kızımdad gelmiştide bukadar erkenmiydi hatıramıyorum kızlar birde ilk hamile karnı küçük olurmuş 2.büyük olurmş valla kızımda küçüktü benim şimdi sabah kalsam bile karnım çıkıyor kız senin karnın çıkmış dediler benim kızımdan sonra karnım kalmadı eyvahhh buseferki karın büyük olursa çatlak olur inanın benim çok çok az çatlaklarım olmuştu karında küçüktü bhamileligm ötekinden çok farklı hep inşallah cinsiyete farklıdır hayırlısıyla :)))

günaydınnnn kızlarrrrr...... herkesin herşey yolunda mı.... dün 4 ten sonra işyeri çok yoğundu giremedim ama şimdi görünce çok şaşırdımm gece yarılarına kadar buralardasınız... nöbetçi doktor gibisiniz:)))

hayırlısı olsun canım umarım çatlak olmadan geçiririz

ben folbiol kullanmaya başlamıştım çocuk düşündüğüm dönemde dr o ağır dedi sadece elevit verdi bu yeterli dedibilmiyorumkismilefisfisfis

vallaaa bikaç arkadaşıma daha sordum isimleri farklı olsa da yöntem aynı... yani bi B vitamini bi folik asit kullanmışlar hep... doktor bana daa erken gebelik dedi ve ilk 3 ay bunları kullanman lazım dedi... ayrıca ben hep unutuyorum kullanmayı hiç doğru düzgün kullanmadım:bbo:midem bulanıyo hapiçince çünkü:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…