şimdi kafama takıldıda ben elevit içiyorum ama bugün bi arkadaşım tek başına yeterli gelmez folik asit al ayrıca dedi elevit kullanan var mı ?? varsa yanlızmı folik asitle beraber mi???
şimdi kafama takıldıda ben elevit içiyorum ama bugün bi arkadaşım tek başına yeterli gelmez folik asit al ayrıca dedi elevit kullanan var mı ?? varsa yanlızmı folik asitle beraber mi???
Gunaydin Betuss, gunaydin baharnazopuyorumnanaktan
Nasilsiniz kizlar??
bende hergunki gibi yogun hazrlik, ise gidicem birazdan bir gunaydin diyeyim dedim.
Iyi bakin kizlar kendinize, gorusmek uzere.
slm canım günaydın ben ilk hamileligimde elevit içmiştim ama bunda sadece folik lpus verdi dr bilmiyorum ileriki haftalarda verilirmi ama önceki hamileligimde elevit kullandıgımı iyi hatırlıyorum yanındada folbiol die folic plus tablet vardı canım ama denk geldigi içinmi yoksa bilerekmi verildi bilmiyorum canım sadece aklıma geldi senin yazını görünce.
ben kendim omega3 ve b12 kapsülleri satılıyo onlardan kullanıcam bebeğin zeka gelişimi için çok önemli
canım kendi başına bişiler yapma çünkü hamilelik vücudu tamamen degiştiren bi süreç oldugu için bu dönemde vitamin bile dr kontrolünde alınmalı.druna sor öyle al bence.vücutta boşa depolanmasın ihtiyacın yoksa çünkü bebek önce anneden götürüyo sende yeterli miktarda varsa alıcagın vitaminler boşa depolamak olur canım tabi yinede sen bilirsin.
arkadaşın doğru söylemiş canım bana da elevit verdi ben de kullanıyorum bir de folik asit var yanında...
turkocum benden öyle sıvı falan gelmiyor süt mü seninki yoksa? erkenden:)
sü degil canım sıvı su gibi şeffaf hamilelikte gelir kızımdad gelmiştide bukadar erkenmiydi hatıramıyorum kızlar birde ilk hamile karnı küçük olurmuş 2.büyük olurmş valla kızımda küçüktü benim şimdi sabah kalsam bile karnım çıkıyor kız senin karnın çıkmış dediler benim kızımdan sonra karnım kalmadı eyvahhh buseferki karın büyük olursa çatlak olur inanın benim çok çok az çatlaklarım olmuştu karında küçüktü bhamileligm ötekinden çok farklı hep inşallah cinsiyete farklıdır hayırlısıyla :)))
ben folbiol kullanmaya başlamıştım çocuk düşündüğüm dönemde dr o ağır dedi sadece elevit verdi bu yeterli dedibilmiyorumkismilefisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?