2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ancak canım z daha..belki iç karnın geniştir bilemezsin :)

günaydıınnn
özledik özlemezmiyiz
neyin kaldı yukarı çıkartılacak
baya bi bişeyler bitmiş olması lazım
allah kolaylık versinnn
dikkat et kendine

günaydıınnn
babana allah rahmet eylesinn
babanı rüyanda görüyosun ne güzel babanın adı ne merak ettim

SAğol tatlım hoşbulduk idare ediyorum ama üşüttüm işte.. Penguen gibin kat kat giyindim ev sıcak ama yinede çık in üşüttüm işte....

hoşgeldin canımm belkide hissediyosundur ama anlamıyosundur canım sıkma canını ileriki haftalarda bol bol hissedicen nasılsa
hoşgeldinnnnnnn yorma kendini bu kadar canım
dimi bayılıyorum o ıslak mendilin kokusuna açıp açıp kokluyorum
hahaha ozaman hemen açıyım oynak bişeyler bakalım tepki vericek mi

şimdi dinliyorum canımm

eheueheueheheu...Benim kocisişim aoglanın sunnetine İzmirli Taylan ı getirtcem diyo hep..Daha hamile diilken bile bunu söylerdi
Bende cok seviyorum bu adamın sarkılarını..İnsanın kanı kaynıyor

vallah bende daha önce hiç bilmiyordum zimirde yaşamama lazım ama yzın iyi bir düğüne gitim hiç bu kadar eglenmemiştim süperdi..orda dinlemiştim bende
hatta keşanlı diye birr şarkı avrda oda hoştu...hatta çoşup arabaya bile cd yaptım orda dadinliyorum bezen sıkılınca....kendi müzük tazrımın çok dışında ama okudugum kitapalrda çoçuk aglıyrken dikatini dagıtmak için bu tazr müzikleri dinletebilriisnzi diye işte önceden bilsin bazıalrını tabi ben kolik içind ebaşka bir vd aldım buzki orhan diye onuda dinliyorum agrip bir cd ..sanıırm anne karnındaki seslerde etkikenip yapılmış...

oğluşuna babanın ismini vermeyi düşündün mü hiç ?

Yok Semacımm...koyamam, o isimle seslenemem ben cocuguma..O isim babama özel ona ait bişeydi öyle kalmalı diye dusundum hep...Mekanı cennet olsun inşallah..Bana hep iyi oldugunu söylüyor ruyalarımda..o kadar yakısıklı böyle ay parcası gibi..Allahım diyorum babam ne kadar guzel olmus..
Baba diyorum yıllarca beni aramadın hiç üzülmedin mi nasıl dayandın...Cok zor oldu dayanmak diyor bana..Ama simdi gittin ve bi daha gelemiceksin diyorum..Merak etme ben seni hep görüyorum diyor...O an nasıl mutlu anlatamam...

AMİN.... semacım ne kadar güzel ibr dua allahım kabuletsin allah razı olsun ceren çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşalllah topikteki tüm arkadaşlarım umarım herkes çok iyidir hepinizi ve meleklerinizi kocaman öpüyorum ....

vallha bebişler doğunca Li l İ Lİ Lİ Lİ Lİ halay çekerek doğcaklar...

:44: kuantumla ilgisi varmı bilmem ama serap olan tüm tanıdıklarım çoook hareketlidir. yerinde duramayan tipler hepsi

başınzı sagolsun...babaların ismini vermek hep yaşıyorken hemde sag değilken koymak çok zor o isimle seslenmek zor gelir....allah bebğinize ve sevdiklerinize uzun ömür versin ..saglıklı mutlu huzurlu uzun ömür versin...

Müzik ruhun gıdası..Dinleyin gari...Keytiflensin veletlerimiz

QUOTE=rapunzeln;17011879]:44: kuantumla ilgisi varmı bilmem ama serap olan tüm tanıdıklarım çoook hareketlidir. yerinde duramayan tipler hepsi [/QUOTE]

olabilir...

bu arda biri bana fotograf yüklemeyi öğretsin yahu...bir şeyler koyucam yapamıyorum...

ayrıca porfil resmimide kendi fotografı koyucam ama nasıl olcak beceremedim bi .... bi el atın be kızlar...

allah razı olsun canımm...Guzel duana kocaman bir amin diyorumm
Bu arada sen İzmir rin neresindensin?

inanırmısın bende hep aynı rüyayı görüyorum sanki uzun bi seyahatteymişte gelicekmiş gibi ama hep yakışıklı hep yakışıklı tertemiz benim ablam yiğenime babamın ismini koydu ilk başlarda çok zorlandık özellikle annem için baya bi zor oldu ama şu anda iyiki cemal koymuşsun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…