benimkide roman olucak heralde hahaha roman müziğine tepkiveriyorrr
bırakmayalım bazen karnıma parmağımla vuruyorum tepki veri diye eşim bi kızıyo rahatsız etme çocuğu kafasına göre takılıyo belki diye
herkese günaydın kızlar 2 gündür misafirlerim vardı pek giremedim umarım herkes iyidir .herkese hayırlı cumalar kızlar 20+2 olduk hala hissetmiyorum bebeğimi geçen sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinledik 146 dedi ebe iyi normal dedi ama ben nedennn hissetmiyorum yaa
Kızlarrrrr günaydınlarrrrrrrrr
İki gündür doğru düzgün giremiyodum çok yorgunum bu hafta sonu evin kalan kısmı taşıncak biticek ama ben üşüttüm sanırım kasıklarımda ağrı var tırsıyorum kızlar yaa... HAyırlısıyla şu taşınma işi bitse ne güzel olcak
Bu arada SEMAYSEM duana kocaman bi amin diyim bi onu okuyabildim yine yukarı çıkıp iş yapmam gerek ... Bebişlerin igören anneler olmuştur umarım herkes sağlıklıdır kızlar.. Bi tek Nevraa gitcekti doktora iyi geçmiş heralde onu gördüm..
BENİ ÖZLEYEN OLMADIMI BAKİM HİÇ BU ARADA:92::92:
Günaydın canlarımm...
Önceee Sema' nın duası için allah razı olsun dicem..Cook guzelll...Rabbim duyar kabul eder inşallah...
Bende rahmetli babamı hep görüyorum ruyamda..Sema sende yazmıssın canımm mekanları cennet olsun inşallah..
Cerenliyagmur kıyamam ben sana....bana da asıdan olmus gibi geliyo sen hep demiştin yaa..
allah yardımcın olsun sifa versin hemencecik sana...
Tito bende seni tanıdıgıma cok sevindim...
Rapunzeln sana da kocaman bir merhaba tatlımm...
Biz oglumla gune kusarak basladık
Bulasık makinesinde koku önleyici zamazingo bir kötü koktu burnuma..Onu alıp cöpe atana kadar içim dısıma cıktıKahvaltımı yaptım ama hala halsizim..Dısarıda cıkmam lazım...İnşallh kendime gelirim en kısa surede...
Kdilara, canım chicco nun o setini ben bebe magazasında 40 TL ye aldım...Ürünleri gercekten cok guzel kokuyoo...Bübchen alıcaktım aslında ama satıcı kız digerini daha cok övdü...Bübchen set ayrıca 62 TL idi...
roman müzüğini bende dinleyiyorum izmirli taylan....fovorimzi hatta
İzmirli Taylan - Kurtlar Vadisi videosu dinle şarkısı indir klibi
dinleyin sizde.....ilginç çalışma olmuş..bede yazın bir düğünde ilk kez dineldim....
Diana07 ve duncan hosgeldiniz kızlarr...
Duncan allah yardımcın olsun..Aman dikkat et kendine..Ayaklarını sıcak tutmaya calıs..
Diana07 korkma tatlım..Her bebiş bir degil..kimi cok gec hakeret edebiliyor..24.haftaya kadar yolumuz var..Bende bugun hissetsem bile ertesi gun hiç bişey hissetmeyebliyorum..gönlünü ferah tut azcık daha sabır annesi
Semacım ismi Bekir di babamın
hoşgeldin canımm belkide hissediyosundur ama anlamıyosundur canım sıkma canını ileriki haftalarda bol bol hissedicen nasılsaherkese günaydın kızlar 2 gündür misafirlerim vardı pek giremedim umarım herkes iyidir .herkese hayırlı cumalar kızlar 20+2 olduk hala hissetmiyorum bebeğimi geçen sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinledik 146 dedi ebe iyi normal dedi ama ben nedennn hissetmiyorum yaa
hoşgeldinnnnnnn yorma kendini bu kadar canımKızlarrrrr günaydınlarrrrrrrrr
İki gündür doğru düzgün giremiyodum çok yorgunum bu hafta sonu evin kalan kısmı taşıncak biticek ama ben üşüttüm sanırım kasıklarımda ağrı var tırsıyorum kızlar yaa... HAyırlısıyla şu taşınma işi bitse ne güzel olcak
Bu arada SEMAYSEM duana kocaman bi amin diyim bi onu okuyabildim yine yukarı çıkıp iş yapmam gerek ... Bebişlerin igören anneler olmuştur umarım herkes sağlıklıdır kızlar.. Bi tek Nevraa gitcekti doktora iyi geçmiş heralde onu gördüm..
BENİ ÖZLEYEN OLMADIMI BAKİM HİÇ BU ARADA:92::92:
dimi bayılıyorum o ıslak mendilin kokusuna açıp açıp kokluyorumGünaydın canlarımm...
Önceee Sema' nın duası için allah razı olsun dicem..Cook guzelll...Rabbim duyar kabul eder inşallah...
Bende rahmetli babamı hep görüyorum ruyamda..Sema sende yazmıssın canımm mekanları cennet olsun inşallah..
Cerenliyagmur kıyamam ben sana....bana da asıdan olmus gibi geliyo sen hep demiştin yaa..
allah yardımcın olsun sifa versin hemencecik sana...
Tito bende seni tanıdıgıma cok sevindim...
Rapunzeln sana da kocaman bir merhaba tatlımm...
Biz oglumla gune kusarak basladık
Bulasık makinesinde koku önleyici zamazingo bir kötü koktu burnuma..Onu alıp cöpe atana kadar içim dısıma cıktıKahvaltımı yaptım ama hala halsizim..Dısarıda cıkmam lazım...İnşallh kendime gelirim en kısa surede...
Kdilara, canım chicco nun o setini ben bebe magazasında 40 TL ye aldım...Ürünleri gercekten cok guzel kokuyoo...Bübchen alıcaktım aslında ama satıcı kız digerini daha cok övdü...Bübchen set ayrıca 62 TL idi...
hahaha ozaman hemen açıyım oynak bişeyler bakalım tepki vericek mihehe
birazdan başlar canım merak etme
ben şuanda çay içiyorum
kızım karnımda daire çiziyor
birde hamileliğin başlarından beri ne dinliyodun onu dinlemeyi dene
benim şirketteki oda arkadaşım serdar ortaç hayranı
hergün onu hiç olmasa 8 kere dinleriz
bir gün bi baktım kıpraşıyo serdar ortaç çalıyodu o anda
kızımda serdar ortaç hayranı oldu
ona hemen tepki veriyor
roman müzüğini bende dinleyiyorum izmirli taylan....fovorimzi hatta
İzmirli Taylan - Kurtlar Vadisi videosu dinle şarkısı indir klibi
dinleyin sizde.....ilginç çalışma olmuş..bede yazın bir düğünde ilk kez dineldim....
eheueheueheheu...Benim kocisişim aoglanın sunnetine İzmirli Taylan ı getirtcem diyo hep..Daha hamile diilken bile bunu söylerdi
Bende cok seviyorum bu adamın sarkılarını..İnsanın kanı kaynıyor
hoşgeldinnnnnnn yorma kendini bu kadar canım
oğluşuna babanın ismini vermeyi düşündün mü hiç ?
AMİN.... semacım ne kadar güzel ibr dua allahım kabuletsin allah razı olsun ceren çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşalllah topikteki tüm arkadaşlarım umarım herkes çok iyidir hepinizi ve meleklerinizi kocaman öpüyorum ....bu arada herkese günaydınnn
hayırlı cumalar
hayırlı günler diliyorummm
bu mübarek günde aklımdayken ve müsaitken duamıda yapayımmm
bismillahirrahmanirrahim
allahım
şu anda dünyanın heryerindeki müslüman kardeşlerimden
dertli olanlara deva
borçlu olanlara ödeme kolaylığı
hasta olanlara şifa ver yarabbimm
yarabbim sitedeki kk daki arkadaşlarımın hepsinin önce günahlarını affet
dualarını kabul et
hastası olanlara şifa ver
borçlu olanların en kısa zamanda borcunu ödeme kolaylığı nasip et..
hepimizin ailesine sağlık sıhhat uzun hayırlı ömürler nasip et yarabbimmm..
hepsinin gönlünden geçen hayırlı dileklerini yerine getir yarabbimmm
arkadaşlarımın ve kendimin ahirette olan uzak yakın geçmişlerininde günahlarını affet mekanlarını cennet eyle.amin.
şuanda hastanede olan özlem arkadaşımıza
evde yatan esra ve diğer ismi aklıma gelmeyen arkadaşıma ceren arkadaşıma sağlık sıhhat sabırlar ver yarabbimm
bebeklerinde ve kendi sağlığında sorun olan diğer hamile arkadaşlarımıza sağlık sıhhat ver yarabbim
hepimizin sağlıkla sıhhatle vakti zamanı geldiğinde hayırlı bir şekilde doğum yapıp
bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip et allahım
allahım evlatlarımızıda
önce vatana millete daha sonra anasına babasına etrafına hayırlı evlat olarak yetiştirip yaşamalarını nasip et..
allahım herkesin duasını kabul et
amin..aminn..amiiinn....
hoşgeldin canımm belkide hissediyosundur ama anlamıyosundur canım sıkma canını ileriki haftalarda bol bol hissedicen nasılsa
hoşgeldinnnnnnn yorma kendini bu kadar canım
dimi bayılıyorum o ıslak mendilin kokusuna açıp açıp kokluyorum
hahaha ozaman hemen açıyım oynak bişeyler bakalım tepki vericek mi
şimdi dinliyorum canımm
vallha ben neler yapıyorum bi bilsen....sinemeda titreşen koltukarda filim izliyorum kıpır kıpır oluyor...
14 haftadan sonra hissetmeye başladım doktora diyorum olmaz öle diyor..dedim vallha ben hissediyordum....
biraz daha büyüüsn neler yapcam..hele doğsun daha çok şeyler yapıcam.....ben zaten çok hiperaktif biriyimdir bakalım kızımda öle olcak mı...
Yok Semacımm...koyamam, o isimle seslenemem ben cocuguma..O isim babama özel ona ait bişeydi öyle kalmalı diye dusundum hep...Mekanı cennet olsun inşallah..Bana hep iyi oldugunu söylüyor ruyalarımda..o kadar yakısıklı böyle ay parcası gibi..Allahım diyorum babam ne kadar guzel olmus..
Baba diyorum yıllarca beni aramadın hiç üzülmedin mi nasıl dayandın...Cok zor oldu dayanmak diyor bana..Ama simdi gittin ve bi daha gelemiceksin diyorum..Merak etme ben seni hep görüyorum diyor...O an nasıl mutlu anlatamam...
vallah bende daha önce hiç bilmiyordum zimirde yaşamama lazım ama yzın iyi bir düğüne gitim hiç bu kadar eglenmemiştim süperdi..orda dinlemiştim bende
hatta keşanlı diye birr şarkı avrda oda hoştu...hatta çoşup arabaya bile cd yaptım orda dadinliyorum bezen sıkılınca....kendi müzük tazrımın çok dışında ama okudugum kitapalrda çoçuk aglıyrken dikatini dagıtmak için bu tazr müzikleri dinletebilriisnzi diye işte önceden bilsin bazıalrını tabi ben kolik içind ebaşka bir vd aldım buzki orhan diye onuda dinliyorum agrip bir cd ..sanıırm anne karnındaki seslerde etkikenip yapılmış...
başınzı sagolsun...babaların ismini vermek hep yaşıyorken hemde sag değilken koymak çok zor o isimle seslenmek zor gelir....allah bebğinize ve sevdiklerinize uzun ömür versin ..saglıklı mutlu huzurlu uzun ömür versin...
Yok Semacımm...koyamam, o isimle seslenemem ben cocuguma..O isim babama özel ona ait bişeydi öyle kalmalı diye dusundum hep...Mekanı cennet olsun inşallah..Bana hep iyi oldugunu söylüyor ruyalarımda..o kadar yakısıklı böyle ay parcası gibi..Allahım diyorum babam ne kadar guzel olmus..
Baba diyorum yıllarca beni aramadın hiç üzülmedin mi nasıl dayandın...Cok zor oldu dayanmak diyor bana..Ama simdi gittin ve bi daha gelemiceksin diyorum..Merak etme ben seni hep görüyorum diyor...O an nasıl mutlu anlatamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?