Yok Semacımm...koyamam, o isimle seslenemem ben cocuguma..O isim babama özel ona ait bişeydi öyle kalmalı diye dusundum hep...Mekanı cennet olsun inşallah..Bana hep iyi oldugunu söylüyor ruyalarımda..o kadar yakısıklı böyle ay parcası gibi..Allahım diyorum babam ne kadar guzel olmus..
Baba diyorum yıllarca beni aramadın hiç üzülmedin mi nasıl dayandın...Cok zor oldu dayanmak diyor bana..Ama simdi gittin ve bi daha gelemiceksin diyorum..Merak etme ben seni hep görüyorum diyor...O an nasıl mutlu anlatamam...
allah razı olsun canımm...Guzel duana kocaman bir amin diyorumm
Bu arada sen İzmir rin neresindensin?
inanırmısın bende hep aynı rüyayı görüyorum sanki uzun bi seyahatteymişte gelicekmiş gibi ama hep yakışıklı hep yakışıklı tertemiz benim ablam yiğenime babamın ismini koydu ilk başlarda çok zorlandık özellikle annem için baya bi zor oldu ama şu anda iyiki cemal koymuşsun diyor
Kızlarrrrr günaydınlarrrrrrrrr
İki gündür doğru düzgün giremiyodum çok yorgunum bu hafta sonu evin kalan kısmı taşıncak biticek ama ben üşüttüm sanırım kasıklarımda ağrı var tırsıyorum kızlar yaa... HAyırlısıyla şu taşınma işi bitse ne güzel olcak
tatlım aman dikkat et kendine şakası yok hiç
BENİ ÖZLEYEN OLMADIMI BAKİM HİÇ BU ARADA:92::92:
Günaydın canlarımm...
Bende rahmetli babamı hep görüyorum ruyamda..Sema sende yazmıssın canımm mekanları cennet olsun inşallah..
Biz oglumla gune kusarak basladık
Bulasık makinesinde koku önleyici zamazingo bir kötü koktu burnuma..Onu alıp cöpe atana kadar içim dısıma cıktıKahvaltımı yaptım ama hala halsizim..Dısarıda cıkmam lazım...İnşallh kendime gelirim en kısa surede...
Allah bebeğine uzun güzel ömürler versin tatlım. bak cuma vakti andık babacığını ne güzel.allah yattığı yeri güzel kılsın.İnsan gerçekten anne baba olunca oluyor sanırım kıymetlerini..
Ayrıca kıyamam kusmuşsun gene..azcık temiz hava alman iyi gelir belki..ben hiç kusmamış ve midesi bulanmamış biri olarak anlayamıyorum bile sizientersan bi hamilelik geçiriyorum vesselam. aman nazarde değdirmeyim kendime
herkese günaydın kızlar 2 gündür misafirlerim vardı pek giremedim umarım herkes iyidir .herkese hayırlı cumalar kızlar 20+2 olduk hala hissetmiyorum bebeğimi geçen sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinledik 146 dedi ebe iyi normal dedi ama ben nedennn hissetmiyorum yaa
diana canım herkesin yapısı bir değil her bebeğin yapısı bir değil..hep söyledik yazdık 24. haftaya kadar yolu var bu işin..
vallah bende daha önce hiç bilmiyordum zimirde yaşamama lazım ama yzın iyi bir düğüne gitim hiç bu kadar eglenmemiştim süperdi..orda dinlemiştim bende
hatta keşanlı diye birr şarkı avrda oda hoştu...hatta çoşup arabaya bile cd yaptım orda dadinliyorum bezen sıkılınca....kendi müzük tazrımın çok dışında ama okudugum kitapalrda çoçuk aglıyrken dikatini dagıtmak için bu tazr müzikleri dinletebilriisnzi diye işte önceden bilsin bazıalrını tabi ben kolik içind ebaşka bir vd aldım buzki orhan diye onuda dinliyorum agrip bir cd ..sanıırm anne karnındaki seslerde etkikenip yapılmış...
canım kolik albümü bendede var. inşallah hiç lazım olmaz. ama tedbirli olmakta fayda var. o albümü yapan buziki orhan kıznın nedensiz ağlamalarına çözüm bulmak için yapmış. ses kaytları genelde su sesi/çamaşır makinası sesi/elek süpürgesi/saç kurutma mak sesi insan kalbi sesi vs. bebeğin anne karnında dışarıyı algılaması duyduğu sesler vs bu şekilde imiş.bebeğine dinleten ve memnun kalmayan yok gibi..dediğim gibi inş. sakin bebekler olurda lazım olmaz. ben benimki erkek die önden önlem aliim dedim. malum erkek bebeklerde gaz problemi ve ağlama daha çok olumuş..
dilara
allah rahmet eylesinn
allah annene uzun ömür versin
rüyada da olsa görmek gerçekten inanılmaz mutluluk veriyor
ohhh ne güzel yapmışş
ablana teşk.sunuyorum burdan verdiği cesur karardan dolayı
ayrıca baba sevgisi işte başka bişeye benzemiyo
amin canım sağol ölümlü dünya işte ne zaman ne olacağı hiç belli değil onun için hayatı doya doya yaşamak lazım ve hiçbirşey için üzülmememk lazım ama insanız i,şte yapamıyoruz
dilara
allah rahmet eylesinn
allah annene uzun ömür versin
rüyada da olsa görmek gerçekten inanılmaz mutluluk veriyor
ohhh ne güzel yapmışş
ablana teşk.sunuyorum burdan verdiği cesur karardan dolayı
ayrıca baba sevgisi işte başka bişeye benzemiyo
amin canım sağol ölümlü dünya işte ne zaman ne olacağı hiç belli değil onun için hayatı doya doya yaşamak lazım ve hiçbirşey için üzülmememk lazım ama insanız i,şte yapamıyoruz
evet..çok doğrusun bacııımmm
kızın kıpraşmaya başladımı
KZIALR BEN KAÇRIM...KREDİ KARTI BUGUN KESİLMİŞ BİRAZ YÜKLENEYİM ALACAKALRIM vardı..gideyim kzıma banyosu için kuvet alyım :) öpüyorum hepiniz çok çok ..baş baş ..
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.ben bu hafta sonu il dışına çıkıyorum doktor kontrolüm var çok heyecanlanıyorum kuzumu görecem diye.pazartesiye kadar giremem nete pazartesi hayırlı haberlerle dönerim inşallah
evet..çok doğrusun bacııımmm
kızın kıpraşmaya başladımı
malesefff
malesefff
BELKI SEN HISSETMIO OLABILIRSIN O MUTLAKA OYNUODUR AMA ANNESINE KIYAMADAGI ICIN GUCLU VURUSLAR YAPMIODUR BAZEN BOLE GAZ HAREKETI SANIO OLABILIRMISIN
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.ben bu hafta sonu il dışına çıkıyorum doktor kontrolüm var çok heyecanlanıyorum kuzumu görecem diye.pazartesiye kadar giremem nete pazartesi hayırlı haberlerle dönerim inşallah
KZIALR BEN KAÇRIM...KREDİ KARTI BUGUN KESİLMİŞ BİRAZ YÜKLENEYİM ALACAKALRIM vardı..gideyim kzıma banyosu için kuvet alyım :) öpüyorum hepiniz çok çok ..baş baş ..
Herkese gunaydın kızlar hayırlı cumalar
malesefff
uyuyo o zaman
wc problemin var mı ?
belkide yeri dardır
trip yapıyodur sana
günaydıınnn
özledik özlemezmiyiz
neyin kaldı yukarı çıkartılacak
baya bi bişeyler bitmiş olması lazım
allah kolaylık versinnn
dikkat et kendine
duncan allah kolaylık versin canım özledik tabiki seni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?