2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızlar birazdan aranızdan ayrılıcamm...
Önce yemegimi pişircem,sonra dus alıcam
Yarınki doktor randevumuz için bankanın doktoruna gidip sevk alıcam,sonra saçlarımı kestircem..
Haftalardır diyom bi türlü kısmet olmadı..Hava da cok güzel burda soguk degil ve mis gibi bir gunes var
Hepiniz allaha emanet olun..İnşallah yarın doktorumdan guzel haberler alırım,cok heyecanlıyım coook

CANIM tabiki senin kararın ne istersen o olacak
bende kızıma hatice ayşe ismi koyucam
hatice annemin adı..ayşe de kızkardeşimin adı annem kardeşim ayşe'ye çok güzel seslenirdi
hep onun sesi seslenişi kulağımdaydı...
allah bana kız bebek nasip etti
kardeşlerim annemin ismini koymamı ilk başta istemediler
onlara şunu söyledim
annemin adını siz ben koymazsak kim koyacak
neden annem yıllar sonra bile adıyla yaşamasın
gerçekten zor anne baba ismiyle seslenmek ama ilerde böyle bir şansımız olmayacak..

ben annemi rüyamda çok az görürümm
senin babanı sık görmen çok güzel..
ne güzel ay parçası gibi görmüşsün.. hayırlara gitsin...
inş.oğlunda ay parçası gibi olur

duncan allah kolaylık versin canım özledik tabiki seni.... esracım babacığına allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.....kızlar yarın detaylıya girecem dualarınıza ihtiyacım var çok heycanlıyım inşallah güzel haberlerle döneriz yarın istbl da olucam nete giremiyebilirim

dilara
allah rahmet eylesinn
allah annene uzun ömür versin
rüyada da olsa görmek gerçekten inanılmaz mutluluk veriyor

ohhh ne güzel yapmışş
ablana teşk.sunuyorum burdan verdiği cesur karardan dolayı
ayrıca baba sevgisi işte başka bişeye benzemiyo

KZIALR BEN KAÇRIM...KREDİ KARTI BUGUN KESİLMİŞ BİRAZ YÜKLENEYİM ALACAKALRIM vardı..gideyim kzıma banyosu için kuvet alyım :) öpüyorum hepiniz çok çok ..baş baş ..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.ben bu hafta sonu il dışına çıkıyorum doktor kontrolüm var çok heyecanlanıyorum kuzumu görecem diye.pazartesiye kadar giremem nete pazartesi hayırlı haberlerle dönerim inşallah

KZIALR BEN KAÇRIM...KREDİ KARTI BUGUN KESİLMİŞ BİRAZ YÜKLENEYİM ALACAKALRIM vardı..gideyim kzıma banyosu için kuvet alyım :) öpüyorum hepiniz çok çok ..baş baş ..

ohh haydi bakalım hayırlı alışverişlerr
bizde öptükk

günaydınnn
hoşgeldiinnn
biz iyiyiz canım sen nasılsın
hayırlı güzel haberlerle gelirsin inş.

Herkese gunaydın kızlar hayırlı cumalar

ece / lover hoşgeldiniz kızlar günaydın..
esra / serap görüşürüz :87: kendinize dikkat edin

Kdilara, allah babanı nurlar içinde yatırsın inşallah..
Mekanı cennet olsun

srp_kmy82 biliyorum canım orayı..Bende Bornova'dayım

Arall hosgeldin canımm..Yarın cok heyecanlı bi gun olacak bizim için..Yarın Ozlemayd de gidecek doktora..Nasılda büyümüştür paşalarımız

Rapunzeln maasallah sana..totonu kası da nazar degmesin
Ben ne cektim bu kusmadan..allahım bugunlerime sukur

Bu arada yemegi koydum ocaga..O pişerken bende dusumu alayım..
Sonra da atalım kendimizi sokaga
Öpüyorum sizi şekerler..Hepiniz allaha emanet olun inşallah

Son düzenleme:
Selam

semaysem canım Allah razı olsun senden duanı okudum herkese inşallah.

Aral ve sedasem inşallah ayrıntılı ultrasonlarınız güzel geçer

Tulin canım sorduğun drları bilmiyorum ben Hem Memorıalda Cihangi,r beye hem Rıza Madazlıya ayrıntılı için gitmiştim.

Birde arada girip son 2 dir mesajına denk geliyorum hormonlarım zirve yaptı anne-oluyorum arkadaşım msjların bana göre hiç hoş değil Maşallah sen sağlıklı olabilirsin, sağlıkla sonunu getir arkadaşım, biz/ben durup dururken evham yapıyoruz tamammı?

günaydıınnn
özledik özlemezmiyiz
neyin kaldı yukarı çıkartılacak
baya bi bişeyler bitmiş olması lazım
allah kolaylık versinnn
dikkat et kendine

CAnım benim sağolasın ya şimdi gördüm yazını arada bi böle kaçamak uğrayabilirdiğim kadar cevapları yaziyim barim. GÜzelim baya bişiler çıktı yukarıya beyaz eşyalarım falan kaldı yatak odasında ki yatak falan ufak tefek haftaya sizlerleyim valla bende sizi çok özledimmmm:))

duncan allah kolaylık versin canım özledik tabiki seni....

CAnım benim sağol öpüyorum senide detaylıya girceksin demek Rabbim hayırlı sonuçlarla dönmeni nasip etsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…