Selam
semaysem canım Allah razı olsun senden duanı okudum herkese inşallah.
Aral ve sedasem inşallah ayrıntılı ultrasonlarınız güzel geçer
Tulin canım sorduğun drları bilmiyorum ben Hem Memorıalda Cihangi,r beye hem Rıza Madazlıya ayrıntılı için gitmiştim.
Birde arada girip son 2 dir mesajına denk geliyorum hormonlarım zirve yaptı anne-oluyorum arkadaşım msjların bana göre hiç hoş değil Maşallah sen sağlıklı olabilirsin, sağlıkla sonunu getir arkadaşım, biz/ben durup dururken evham yapıyoruz tamammı?
CAnım benim sağolasın ya şimdi gördüm yazını arada bi böle kaçamak uğrayabilirdiğim kadar cevapları yaziyim barim. GÜzelim baya bişiler çıktı yukarıya beyaz eşyalarım falan kaldı yatak odasında ki yatak falan ufak tefek haftaya sizlerleyim valla bende sizi çok özledimmmm:))
az kalmış ha gayret
allah kolaylık versin güç kuvvet versin sana
hayırlı cumalar arkadaşlar
ben pek iyi başlamadım güne sabahtan beri asabım bozuk sinirimden hüngür hüngür ağladım
yarın arkadaşlarla olan toplantım var bende toplanacaklar uzun zamandırda eve temizlikçi gelecek die dip bucak temizlememiştim koltuk ve halıları falan bu sabah annem kadını alıp benim eve gidecekti sabah 9 da bir telefon annemdi arayan 1 saattir kadını bekliyorum ama ne gelen var ne giden arıyorum cebi kapalı dio evini bilmiyouz ne yapcağımızı şaşırdır anneciğimin bacağında protez var ona iş hayatta yaptıramam ve yasakta yapması ben desen zaten hiç halim yok dedim bırak artık sadece süpürürüz sileriz dip bucak apmayız nasıl canım sıkıldı gittim lavobada hıçkıra hıçkıra ağladım akşam çok yakın arkadaşımın oğlunun doğumgünü var gitmezsem gönül katacak oraya gitsem eve gelmem en erken 10 olacak hadi hamur işlerinin bi kısmını annem halledecekmiş geri kalanı gece ben yapıcam offf ne yapıcam bençok canım sıkkın Allahtan yarın için iş yerimden izin almıştım gelmiycem işe birde öğlene kadar çalışsaydım ne halt ederdim bilmem yinede herşerde bi hayır vardır diyeyim cuma vakti
hayırlı cumalar arkadaşlar
ben pek iyi başlamadım güne sabahtan beri asabım bozuk sinirimden hüngür hüngür ağladım
yarın arkadaşlarla olan toplantım var bende toplanacaklar uzun zamandırda eve temizlikçi gelecek die dip bucak temizlememiştim koltuk ve halıları falan bu sabah annem kadını alıp benim eve gidecekti sabah 9 da bir telefon annemdi arayan 1 saattir kadını bekliyorum ama ne gelen var ne giden arıyorum cebi kapalı dio evini bilmiyouz ne yapcağımızı şaşırdır anneciğimin bacağında protez var ona iş hayatta yaptıramam ve yasakta yapması ben desen zaten hiç halim yok dedim bırak artık sadece süpürürüz sileriz dip bucak apmayız nasıl canım sıkıldı gittim lavobada hıçkıra hıçkıra ağladım akşam çok yakın arkadaşımın oğlunun doğumgünü var gitmezsem gönül katacak oraya gitsem eve gelmem en erken 10 olacak hadi hamur işlerinin bi kısmını annem halledecekmiş geri kalanı gece ben yapıcam offf ne yapıcam bençok canım sıkkın Allahtan yarın için iş yerimden izin almıştım gelmiycem işe birde öğlene kadar çalışsaydım ne halt ederdim bilmem yinede herşerde bi hayır vardır diyeyim cuma vakti
hayırlı cumalar
canım yaa kendini bunun içinmi üzdün
bu durumda yapılcak tek şey var
iptal et toplantını
kendinide annenide üzmene değermi
hiçbişey senden senin sağlığındna önemli değil
sen birde hamilesin herkes sana anlayış göstermek zorunda
kırılanda eğer sana bu sebeple kırılacaksa bırak kırılsın
semacım geçen hafta yapılacaktı benim toplantım var diye iptal ettim bu seferde iptal edersem işten kaçıo derler ayıpta olur belki kimse öle düşünmez ama ben vicdanen rahat edemiycem çok güzel şeyler yapacaktım yiyecek olarak ama vaktimi alıcak bir çoğu daha pratik birşeyler yapıcam artık ah anacığım yine yalnız bırakmaz beni
oyyy hamile hormanlarına kıyamam seninn
sabah bende bi posta ağladım işe gelirken arabada
canımın içi bak kendi sorununu kendin çözmüş aslında. evi sadece siler süpürüsün kabadan. kek börek çöreğe gelincede ne yapabilirsen o..hazır bişilerde almayı deneyebilirsin. pastanelerden.hiç yorma kendini. hamile olduğuna göre kimse senden dört dörtlük ziyafet beklemez.
üzme kendini emi
Semaysem hormon kardeşim :) bozuk olan tansiyonum iyice bozuluyor böyle msjlar görünce bazen yaşım itibariyle burda olmasammı diyorum hani yaş farkından dolayımı genç arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum dediğim oluyor.
tansiyonum biraz yüksek akşamdan beri canım neyse hayırlısı
yok yok öyle deme..bir yere gitme sakıınnn
yaşla ilgisi yok bunun
bu başka bişey anlıyosun değilmi
geçmiş olsun
tansiyonunda düzelir inş.
özel hayatında neler oluyor bilmem ama bozma moralini üzme kendini
herşey iyi olacak
sağol canım benim ama hala gözlerimin içi yanıyo yazarken bile ağlayasım geliyo benim yediremediğim kadının yaptığı saygısızlık beni bu halimle ortada bıraktı terbiyesiz en azından gelemiycem diyebilirdi neyse sıkmıycam canımı dediğin gibi yapıcam hazır bişiler bakıcam artık sen neden ağladın canım bakayım hayırıdır
Ben hiç susmuyorumki :78: sürekli bişeyler bulup ağlayabiliyorum..annemle babam düzceye öğretmen olarak yeni atanan kardeşimin yanına gitti. ablam zaten antalyada yaşıo. ankarada yapayalnızım die ağladım
Semaysem hormon kardeşim :) bozuk olan tansiyonum iyice bozuluyor böyle msjlar görünce bazen yaşım itibariyle burda olmasammı diyorum hani yaş farkından dolayımı genç arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum dediğim oluyor.
tansiyonum biraz yüksek akşamdan beri canım neyse hayırlısı
dafne tuğba sende hormon kardeşliğimize dahil ol. evyapmı pasta çörek al canım ya misaifrlerin sana gönül koymaz dip temizliğinide onlar gidince yaptırırsın ev temiz kalır hem
Ben hiç susmuyorumki :78: sürekli bişeyler bulup ağlayabiliyorum..annemle babam düzceye öğretmen olarak yeni atanan kardeşimin yanına gitti. ablam zaten antalyada yaşıo. ankarada yapayalnızım die ağladım
haklısın canım bebeğimde küstü bana hiç hareketiniz duymadım zaten ağladım diye kızdı sanırım
OYY OYY OYYY
biri benim memleketimden bahsediyooo
kardeşin düzce nin neresine atandı
selam kızlar sabahta girdim ama topikteki arkadaşlar esra dışında farkına varmadı mesajımın sanırınm çünkü herkese selam vermiştik oğlumla cumanızı mübareklemiştik işte bazen mesajlar atlanınca insan biraz bozuluyor bu arada semaysem duna canı gönülden amin demiştim esracım çok sağol canım inşallah yarın güzel haberlerle döneriz bahacım çok sağol canım allahım sana da bol şifa versin duncan çok sağol canım umarım tüm kuzulardanbundan sonra hep güzel haberler alırız biraz dinlaen canım çok yorma kendini zonox hoşgeldin canım ardanın cicilerinae bayıldım ben ya eşimde çok beğendi çok zevklisin güle güle güzel günlerde giysin ardamız canım nerden aldın o giysileri gerçekten çok güzelllerdi şuanda topikte olan tüm arkadaşlar tekrardan merhaba cumanız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?