2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım şükür sevindirici haberi aldım az önce annem başka bi bayan bulmuş yarım gün gelecekmiş geri kalanıda biz hallederiz zaten rabbim büyük üzmedi beni daha fazla :)

hoşgeldin aralcım nasılsın bebeğin nasıl

Arkadaşım çok geçmiş olsun benimde bu ayın 20 sinde 2. doz aşım var bende ateşten korktum ama olmadı..Bünyenmi zayıftıda aşıda üstüne denk geldi ??dikkat et kendine

Özlenmezmisin canımm dikkat et kendine dinlene dinlene yap işini..Ev taşımak zor oluyo ama sonrası rahat oluyo herşey tertemizz ohhhh :)))

Off yaa talihsizlik olmuş..Benimde yarına kalabalık misafirim var evde olmama rağmen stres yapıyorum.1 haftadır hergün ayrı iş yaptım kendimi yormadan.Bugün pasta börek yapcam yakın olsak sanada yollardım yaptıklarımdan ya :)))

hoşgeldin aralcım nasılsın bebeğin nasıl
hoşbulduk tubişim çok şükür iyiyiz ben çoklu alıntı ile cevap göndermeyi beceremedim sana da yazacaktım ağladım demişsin ya kıyamam canım sen hamilesin sıkma canını olduğu kadarıyla arkadaşlarının anlayış göstereceğine inanıyorum umarım senin kuzun da iyidir

kızlar direk daldım ama kızımı biraz iğleştirdim ben düştüm bogazım yanıyor öksürük tutuyor beni ne yapsam ilaçta kullanamıyoruz malumm

sizler nasılsınız güzel annelerr

kızlar direk daldım ama kızımı biraz iğleştirdim ben düştüm bogazım yanıyor öksürük tutuyor beni ne yapsam ilaçta kullanamıyoruz malumm

turko hoşgeldin geçmiş olsun canım benim bildiğim öksürüğe bol ballı ılık su iyi geliyor allah acil şifalar versin tatlım

hoşgeldin canım, senin de cuman mübarek olsun oğluşunla
saol canım daha güzeli senin miniğine. biz "mini damla" mağazasından aldık. malları süper ve yumuşacık. ben çok memnun kaldım dokusundan kumaşından.
ah canım şükür sevindirici haberi aldım az önce annem başka bi bayan bulmuş yarım gün gelecekmiş geri kalanıda biz hallederiz zaten rabbim büyük üzmedi beni daha fazla :)

senin adına sevindim canım. ama böyle basit şeyler için miniğimizi üzme emi

baharnaz, bebiş hareketi için üzme kendini canım. 24.haftadan itibaren sert hareketlerle yoklayacak seni. her bebeğin hareket ritüeli farklı olurmuş. mesela benim bebeğim her dakika hareket etmiyo ama bir ettim mi kendini çok belli ediyor. 3 4 gün önce tüm gün hareket etmedi. yani kafaya takılacak bir şey değil. bir de göbekteki yağ tabakası farkı oluyormuş doktorum söyledi.

duncan, canım mesajını fdilek alıntılayınca gördüm. merak ettik seni ama taşınma telaşında olduğunu düşündük hiç unutur muyuz seni. aşk olsun son giderken "kendini ve miniğini yorma" demiştim. :yirimseni:

fdilek, hoşgeldinnnn

böyle olacağı belliydi canım öksürük için en etkili çözüm: ıhlamur, 1 çay kaşığı bal yarım şay kaşığı karabiber.kaynamış ıhlamura ekle hafif ılıyana kadar bekle 3 4 yudumda iç. önce balgam atarsın sonra tahriş gider.

Selam kizlar, evvela cumaniz hayirli olsun insallah..

Gecmisede goz gezdirdim, masallah sayfalarca yazilmis herzamanki gibi

Semaysem, Cuma duan kabul olsun insallah cnm, cok guzel dua etmissin

Cerenliyagmur, cok gecmis olsun sana cnm, insallah atlatirsin rahatsizligini, asidan olmali diye dusunuyorum bende, herkezin bedeni ayni yaniti vermiyor malesef.

Dafnetugba, cok uzulmussun temizlikci gelmedi diye ama bak bir kapi kapandiysa digeri acilmis, sevindim canim adina, insallah stresi atmissindir uzerinden, toplantiniz guzel, neseli gecer insallah yarin

Aral, yarin istanbula gidiyormussun cnm ayrintili icin, insallah guzel gecer, hayirli haberlerle donersin, bol bol hasret gider oglusunla

Gulesram, ozlemayd, sizin randevularinizda guzel gecer insallah kizlar, hayirli haberler bekliyoruz hadi bakalim

Baharnaz, 2 gun evvel yazamadim cnm, kontrolunuz gayet iyi gecmis doktorda, bebis haftasina gore guzel buyumus, hep boyle olsun insallah cnm., Tansiyonunda cok fazla problem yaratmadan sana su 4 ayida bir gecirirsen daha ne istersin dimihayirlisi olucak insallah

Duncan, cogu gitmis azi kalmis canim, geri kalanlarida hallettinizmi sen artik 1 hafta ayaklarini soooyle birguzel uzatirsin, zor olani atlattin, dikkat et kendine tasinayim derken kendini harap etme, varsin gec olsun biraz guc olacagina.

Kdilara, benim kizda dunden buyana naza cekiyor kendini, bol bol uyuyor hanfendii, dun gece 12 olmus ben yataga gidiyorum, baslamazmi oyunlara, deeetttt dedim, simdi sende mecburen uyucan cezalisin

Rapunzeln, Tito, anne_oluyorum, kizlar henuz direkt muhabbeimiz olmadi sanirim, hosgeldiniz diyeyim evvela sizlere

Zonox, dunurum:))Ardam cosuyor annesinin karninda desene, yarin birgun kizimla evlenincede beraber cosarlarmi ne dersin?:)))) Benim kizim nazli ama cok, oglusuna tembih et narindir kirmasin)

Kizlarrr, umarim kimsecikleri unutmamisimdir...aklimda kalanlar bunlar sayfa sayfa okududuklarimdan.
Bu arada bende kizimda cok iyiyiz, ise gidip geliyoruz, bugun izin gunumuz ve ben birazdan kollari sivayip birguzel evimizi temizlicem.
Hepinize guzel bir gun diliyorum ve kolay gelsin

Zonox saol canım bende takmamaya çalışıyorum zaten pek hareketli değildi 2 gündür oynamamasıda doğal diyorum sırf oynasın diyede şeker yemek istemiyorum. Rüşvete alışmasın :)
Bu arada gerçekten aldıklarının hepsi ayrı bir zevkle alınmış buraya eklediğin el ve ayak izi panosunuda ilk defa gördüm burda çok hoş şeyler. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Aral senidemi ekleyelim hormon kardeşliğine :)

geçmiş olsun ılıksu ballı arkadaşlar yazmış, birde sanırım ıhlamur içebilyoruz ben hiç içmedim çok şükür günde 2 limon yemek ve limon suyu içmek beni sağlam tutuyor

turko hoşgeldin geçmiş olsun canım benim bildiğim öksürüğe bol ballı ılık su iyi geliyor allah acil şifalar versin tatlım

sağolun kızlarr çok halsizim kızıma bakan olsa baygın gibi yatacagımda nerdeeee geced hiç uyuyamadımm

Turko, gecmis olsun canim, genelde oyledir zaten, cocuklar iyilesti derken anneler hastalaniyor. Zonox unda dedigi gibi ihlamur ic cani, yumusatsin bogazini. Sifalar diliyorum canim sana.

Dilekcim, masallah diyeyim sana, epeyi bir misafirlerin gidip geliyor sana, neguzell. Daha gecen haftada pasta borek yapiyordun mutfaklarda, evi kaldirip indirmistin. Bacim senin hormonlar buram buram temizlik, pasta-borek kokuyor:))) Guzel ve keyifli bir hamilelik geciriyorsun ama super, gayet aktif!!

Hoşbuldumm zonoxcumm cicilerine bayıldımmm..Bu el ayak panosunu kkda kadının birisi kendi yapmıştı bende bebeğime 5-6 aylıkken yapmayı düşünüyorumm inşallah ...
Turko geçmiş olsun eşimde öksürük kalmıştı ılık süte karabiber kesmişti..Havalar çok soğukk hepimiz dikkat edelimm..
Zonnetje hoşgeldin canımmm...

zonnetje, hoşgeldin canım benim ayyyy nazlı kızını yirim ben. oğlumu nazıyla usandırmasın heeeeeteyzesi sen oğlumun fotosunu gördün müüüüüüüüüüüü avatarıma koymuştum bir ara

kızlar, sizlere bir şey danışıcam. takribi 4 ayımız kaldı doğumlarımıza. hepimiz doğumdan sonra birilerinden yardım alıcaz. kimimiz k.validesinden kimimiz annesinden, teyzesinden vs...
benim çok yakın 2 arkadşaım yakın zamanlarda doğum yaptılar ve ikiside annelerini bebek bakımı için yanlarına aldılar. yalnız sorun şu! arkadaşlarım annelerinden çok sıkılmışlar, aynı evde yaşamak çok zor diyorlar. mesela eşleri çok sıkılıyormuş, bebekleri ile yeterince ilgilenemiyorlarmış, anneler torunlara çok düşkün oldukları için h.sonları bile çocuklara takılıp onlarla geziyorlarmış. bir diğer arkadaşım lohusa depresyonuna girdi ve eşinden nefret eder oldu. (eşi bebek bakımı konusunda yardımcı olmadığı için kafayı taktı) ve bu durum sonucunda annesini eve yollamak istemiyor arkadaşım (bu da farklı bir sorun)

biliyorsunuz ki benim annem yok(öldü) k.validemi çok seviyorum ama tabi ki annem gibi olmuyor. bana her türlü yardım eder ama korkuyorum ben de bu durumları yaşar mıyım diye. eğer yaşarsam eşimin annesine nasıl evine git derim:26::78: ve benm k.validem aile şirketinde çalışıyor ve hergün buraya gelme ihtimali var. ben öyle içli dışlı ilişkileri sevmiyorum ne yapsam!

siz bebek bakımı için ne düşünüyorsunuz???

Zonnetje saol canım. Haklısın şu kalan haftalarımıda tansiyonsuz geçirebilseminşallah.
Hepimiz sorunsuz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

Şiişşştt çaktırmaa geçenki misafirlerimden kurabiyem çok kalmıştı onu 1 çeşit yaptımm:)))
Ya ben evlenip geldim yabancı yerlere kimseyi tanımıyorum tabi:))Bir komşum oldu kadın beni günlere kattı falan yarına onlar geliyo:))Günde 70 yaşında teyzem bile var yaşları bana göre biraz fazla ama onların tecrübelerini dinlemek okadar güzelki..Kıskançlık dedikodu yok güle söyleye geçiyo:))Annem şaşırıyo ben hep okudum çalıştım şimdi tam bi ev hanımı oldum :))))))
Çok şükür bi sorunum yok dinlene dinlene yapıyorum her işimi ama eski performansım yok 1 günde yaptığım işi 1 haftaya yapıyorum :)))))

sağolun kızlar vallahi çok moral vericisiniz çok sağolun
dilekcimm süte karabibermi atıyordu

ARAL
hoşgeldinnnn
msj görmedim kusura bakma

turkooo
dünürrrrr
çok geçmiş olsun fedakar anne
canım benim c vitamini al olurmu
hamileliğe zararı olmayan redoxon var
zencefil bal limon 1 er çay kaşığı karıştır iç
çok faydası olur
sabah akşam iç fazla içme zararı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…