günaydın canlarımmmm
herkes iyidir umarım
sabah bir uyandım oğlum başlamış bile oynamaya. çok komiktigeceleri uyuyor mu çok takip edemiyorum inşallah uyuyordur. yoksa doğunca çıramızı yakacak
defnetuğba, off senin yaşadığını ben de yaşadım. temizlik için bir hanım ayarladım 2 apartman yanımdaki kapıcı beyin eşiydi. akşam eşimle tv izliyoruz (ben evin her yerini dökmüşüm, ev resmen çarşamba pazarı) bir çocuk geldi "annem hasta yarın gelemiyor" dedi
başıma kaynar sular indi. ve 2 gün sonra misafirim var. sabah "Ya Allah" dedim tüm evi ben temizledim (kadına saya saya)ve işin en kötüsü ben cam kapıyı silerken 1 aylık hamileymişim de haberim yokmuş sıkma canını. eğer yapabiliyorsan ufak ufak yap (dip köşe yapma)
kızlar çok geriyi okuyamadım umarım kötü haberler yoktur
selam kızlar sabahta girdim ama topikteki arkadaşlar esra dışında farkına varmadı mesajımın sanırınm çünkü herkese selam vermiştik oğlumla cumanızı mübareklemiştik işte bazen mesajlar atlanınca insan biraz bozuluyor bu arada semaysem duna canı gönülden amin demiştim esracım çok sağol canım inşallah yarın güzel haberlerle döneriz bahacım çok sağol canım allahım sana da bol şifa versin duncan çok sağol canım umarım tüm kuzulardanbundan sonra hep güzel haberler alırız biraz dinlaen canım çok yorma kendini zonox hoşgeldin canım ardanın cicilerinae bayıldım ben ya eşimde çok beğendi çok zevklisin güle güle güzel günlerde giysin ardamız canım nerden aldın o giysileri gerçekten çok güzelllerdi şuanda topikte olan tüm arkadaşlar tekrardan merhaba cumanız mübarek olsun
sağol tatlım bu hamilelik biraz alıngılaştırdı beni ama gönül sevdiğine kırılırmış ben burayı ve sizleri seviyorum...kuşummmm ben tam dicektim sona baktım çıkmışsınnn
günaydın kızlar ...
ben çok hastayım ateşim 37,50 derece sürekli ölçüyorum,ağrı kesici ateş düşürücü içtim dün gece sabaha kadar uyumadım ılık duş aldım gece 03.00 dü sanıyorum sonra biraz düştü.. ayakta zor duruyorum ve iş yerindeyim ıhlamır içiyorum şuan bol su birde meyve izin alma şansım yok zaten yer arıyolar çıkarmaya ama nasıl olacak böyle bilmiyorum ateşimi kontrol altına aldım şimdi 36 derece oldu .. daha kötü olursam tabiki gidicem bana dua edin neolur.. boğazım iltaplanıcak ya da aşıdan mı oldu bilmiyorum..
Özlenmezmisin canımm dikkat et kendine dinlene dinlene yap işini..Ev taşımak zor oluyo ama sonrası rahat oluyo herşey tertemizz ohhhh :)))Kızlarrrrr günaydınlarrrrrrrrr
İki gündür doğru düzgün giremiyodum çok yorgunum bu hafta sonu evin kalan kısmı taşıncak biticek ama ben üşüttüm sanırım kasıklarımda ağrı var tırsıyorum kızlar yaa... HAyırlısıyla şu taşınma işi bitse ne güzel olcak
Bu arada SEMAYSEM duana kocaman bi amin diyim bi onu okuyabildim yine yukarı çıkıp iş yapmam gerek ... Bebişlerin igören anneler olmuştur umarım herkes sağlıklıdır kızlar.. Bi tek Nevraa gitcekti doktora iyi geçmiş heralde onu gördüm..
BENİ ÖZLEYEN OLMADIMI BAKİM HİÇ BU ARADA:92::92:
hayırlı cumalar arkadaşlar
ben pek iyi başlamadım güne sabahtan beri asabım bozuk sinirimden hüngür hüngür ağladım
yarın arkadaşlarla olan toplantım var bende toplanacaklar uzun zamandırda eve temizlikçi gelecek die dip bucak temizlememiştim koltuk ve halıları falan bu sabah annem kadını alıp benim eve gidecekti sabah 9 da bir telefon annemdi arayan 1 saattir kadını bekliyorum ama ne gelen var ne giden arıyorum cebi kapalı dio evini bilmiyouz ne yapcağımızı şaşırdır anneciğimin bacağında protez var ona iş hayatta yaptıramam ve yasakta yapması ben desen zaten hiç halim yok dedim bırak artık sadece süpürürüz sileriz dip bucak apmayız nasıl canım sıkıldı gittim lavobada hıçkıra hıçkıra ağladım akşam çok yakın arkadaşımın oğlunun doğumgünü var gitmezsem gönül katacak oraya gitsem eve gelmem en erken 10 olacak hadi hamur işlerinin bi kısmını annem halledecekmiş geri kalanı gece ben yapıcam offf ne yapıcam bençok canım sıkkın Allahtan yarın için iş yerimden izin almıştım gelmiycem işe birde öğlene kadar çalışsaydım ne halt ederdim bilmem yinede herşerde bi hayır vardır diyeyim cuma vakti
hoşbulduk tubişim çok şükür iyiyiz ben çoklu alıntı ile cevap göndermeyi beceremedim sana da yazacaktım ağladım demişsin ya kıyamam canım sen hamilesin sıkma canını olduğu kadarıyla arkadaşlarının anlayış göstereceğine inanıyorum umarım senin kuzun da iyidirhoşgeldin aralcım nasılsın bebeğin nasıl
turko hoşgeldin geçmiş olsun canım benim bildiğim öksürüğe bol ballı ılık su iyi geliyor allah acil şifalar versin tatlımkızlar direk daldım ama kızımı biraz iğleştirdim ben düştüm bogazım yanıyor öksürük tutuyor beni ne yapsam ilaçta kullanamıyoruz malumm
sizler nasılsınız güzel annelerr
hoşgeldin canım, senin de cuman mübarek olsun oğluşunlaselam kızlar sabahta girdim ama topikteki arkadaşlar esra dışında farkına varmadı mesajımın sanırınm çünkü herkese selam vermiştik oğlumla cumanızı mübareklemiştik işte bazen mesajlar atlanınca insan biraz bozuluyor bu arada semaysem duna canı gönülden amin demiştim esracım çok sağol canım inşallah yarın güzel haberlerle döneriz bahacım çok sağol canım allahım sana da bol şifa versin duncan çok sağol canım umarım tüm kuzulardanbundan sonra hep güzel haberler alırız biraz dinlaen canım çok yorma kendini zonox hoşgeldin canım ardanın cicilerinae bayıldım ben ya eşimde çok beğendi çok zevklisin güle güle güzel günlerde giysin ardamız canım nerden aldın o giysileri gerçekten çok güzelllerdi şuanda topikte olan tüm arkadaşlar tekrardan merhaba cumanız mübarek olsun
ah canım şükür sevindirici haberi aldım az önce annem başka bi bayan bulmuş yarım gün gelecekmiş geri kalanıda biz hallederiz zaten rabbim büyük üzmedi beni daha fazla :)
kızlar direk daldım ama kızımı biraz iğleştirdim ben düştüm bogazım yanıyor öksürük tutuyor beni ne yapsam ilaçta kullanamıyoruz malumm
turko hoşgeldin geçmiş olsun canım benim bildiğim öksürüğe bol ballı ılık su iyi geliyor allah acil şifalar versin tatlım
böyle olacağı belliydicanım öksürük için en etkili çözüm: ıhlamur, 1 çay kaşığı bal yarım şay kaşığı karabiber.kaynamış ıhlamura ekle hafif ılıyana kadar bekle 3 4 yudumda iç. önce balgam atarsın sonra tahriş gider.
Şiişşştt çaktırmaa geçenki misafirlerimden kurabiyem çok kalmıştı onu 1 çeşit yaptımm:)))Dilekcim, masallah diyeyim sana, epeyi bir misafirlerin gidip geliyor sana, neguzell. Daha gecen haftada pasta borek yapiyordun mutfaklarda, evi kaldirip indirmistin. Bacim senin hormonlar buram buram temizlik, pasta-borek kokuyor:))) Guzel ve keyifli bir hamilelik geciriyorsun ama super, gayet aktif!![/B][/COLOR]
Turko, gecmis olsun canim, genelde oyledir zaten, cocuklar iyilesti derken anneler hastalaniyor. Zonox unda dedigi gibi ihlamur ic cani, yumusatsin bogazini. Sifalar diliyorum canim sana.
Dilekcim, masallah diyeyim sana, epeyi bir misafirlerin gidip geliyor sana, neguzell. Daha gecen haftada pasta borek yapiyordun mutfaklarda, evi kaldirip indirmistin. Bacim senin hormonlar buram buram temizlik, pasta-borek kokuyor:))) Guzel ve keyifli bir hamilelik geciriyorsun ama super, gayet aktif!!
Hoşbuldumm zonoxcumm cicilerine bayıldımmm..Bu el ayak panosunu kkda kadının birisi kendi yapmıştı bende bebeğime 5-6 aylıkken yapmayı düşünüyorumm inşallah ...
Turko geçmiş olsun eşimde öksürük kalmıştı ılık süte karabiber kesmişti..Havalar çok soğukk hepimiz dikkat edelimm..
Zonnetje hoşgeldin canımmm...
hoşbulduk tubişim çok şükür iyiyiz ben çoklu alıntı ile cevap göndermeyi beceremedim sana da yazacaktım ağladım demişsin ya kıyamam canım sen hamilesin sıkma canını olduğu kadarıyla arkadaşlarının anlayış göstereceğine inanıyorum umarım senin kuzun da iyidir
kızlar direk daldım ama kızımı biraz iğleştirdim ben düştüm bogazım yanıyor öksürük tutuyor beni ne yapsam ilaçta kullanamıyoruz malumm
hoşgeldin canım, senin de cuman mübarek olsun oğluşunla
saol canım daha güzeli senin miniğine. biz "mini damla" mağazasından aldık. malları süper ve yumuşacık. ben çok memnun kaldım dokusundan kumaşından.
zonoxx
canoo hoşgeldiinnn
baharnaz, bebiş hareketi için üzme kendini canım. 24.haftadan itibaren sert hareketlerle yoklayacak seni. her bebeğin hareket ritüeli farklı olurmuş. mesela benim bebeğim her dakika hareket etmiyo ama bir ettim mi kendini çok belli ediyor. 3 4 gün önce tüm gün hareket etmedi. yani kafaya takılacak bir şey değil. bir de göbekteki yağ tabakası farkı oluyormuş doktorum söyledi.
duncan, canım mesajını fdilek alıntılayınca gördüm. merak ettik seni ama taşınma telaşında olduğunu düşündükhiç unutur muyuz seni. aşk olsun son giderken "kendini ve miniğini yorma" demiştim. :yirimseni:
fdilek, hoşgeldinnnn
Selam kizlar, evvela cumaniz hayirli olsun insallah..
Gecmisede goz gezdirdim, masallah sayfalarca yazilmis herzamanki gibi
Semaysem, Cuma duan kabul olsun insallah cnm, cok guzel dua etmissin
hoşgeldiinnnn
amiin amiinn amiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?