zonnetje, hoşgeldin canım benimayyyy nazlı kızını yirim ben. oğlumu nazıyla usandırmasın heeeee teyzesi sen oğlumun fotosunu gördün müüüüüüüüüüüü avatarıma koymuştum bir ara
kızlar, sizlere bir şey danışıcam. takribi 4 ayımız kaldı doğumlarımıza. hepimiz doğumdan sonra birilerinden yardım alıcaz. kimimiz k.validesinden kimimiz annesinden, teyzesinden vs...
benim çok yakın 2 arkadşaım yakın zamanlarda doğum yaptılar ve ikiside annelerini bebek bakımı için yanlarına aldılar. yalnız sorun şu! arkadaşlarım annelerinden çok sıkılmışlar, aynı evde yaşamak çok zor diyorlar. mesela eşleri çok sıkılıyormuş, bebekleri ile yeterince ilgilenemiyorlarmış, anneler torunlara çok düşkün oldukları için h.sonları bile çocuklara takılıp onlarla geziyorlarmış. bir diğer arkadaşım lohusa depresyonuna girdi ve eşinden nefret eder oldu. (eşi bebek bakımı konusunda yardımcı olmadığı için kafayı taktı) ve bu durum sonucunda annesini eve yollamak istemiyor arkadaşım (bu da farklı bir sorun)
biliyorsunuz ki benim annem yok(öldü) k.validemi çok seviyorum ama tabi ki annem gibi olmuyor. bana her türlü yardım eder ama korkuyorum ben de bu durumları yaşar mıyım diye. eğer yaşarsam eşimin annesine nasıl evine git derim:26::78: ve benm k.validem aile şirketinde çalışıyor ve hergün buraya gelme ihtimali var. ben öyle içli dışlı ilişkileri sevmiyorum ne yapsam!
siz bebek bakımı için ne düşünüyorsunuz???
canım teşekkür ederim. mini damla'dan aldım. hem fiyatı uygun hem de malları güzel kesinlikle tavsiye ederimHoşbuldumm zonoxcumm cicilerine bayıldımmm..Bu el ayak panosunu kkda kadının birisi kendi yapmıştı bende bebeğime 5-6 aylıkken yapmayı düşünüyorumm inşallah ...
Turko geçmiş olsun eşimde öksürük kalmıştı ılık süte karabiber kesmişti..Havalar çok soğukk hepimiz dikkat edelimm..
Zonnetje hoşgeldin canımmm...
rüşvete alışır doğru. çok güldümZonox saol canım bende takmamaya çalışıyorum zaten pek hareketli değildi 2 gündür oynamamasıda doğal diyorum sırf oynasın diyede şeker yemek istemiyorum. Rüşvete alışmasın :)
Bu arada gerçekten aldıklarının hepsi ayrı bir zevkle alınmış buraya eklediğin el ve ayak izi panosunuda ilk defa gördüm burda çok hoş şeyler. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Aral senidemi ekleyelim hormon kardeşliğine :)
geçmiş olsun ılıksu ballı arkadaşlar yazmış, birde sanırım ıhlamur içebilyoruz ben hiç içmedim çok şükür günde 2 limon yemek ve limon suyu içmek beni sağlam tutuyor
Teşekkürler canım cevabın içintülincim altan bey başka para almıyor. ayrıntılı usg muayene ücreti 160 tl
cerenliyağmur cnm çok geçmiş olsun. aşıdan olmuş olabilirmi acaba. büyük ihtimal aşıdandır. ateş yapabilir demişlerdi. Allah şifa versin
semaysem dualarına kocaman bir amiiiinnnn diyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş.
diana007 bikaç hafta sonra kesin hissedersin cnm. kalp atışıda çok güzel çıkmış. hiç bunun için sıkma canını. benim bi arkadaşım 7 aya kadar hiç hissetmemişti.
aral cnm yarın ayrıntılaya gircekmişsin. Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inş. istanbula da geliyorsun. şimdiden hoşgeldin diyelim. istanbulda oturan biri olarak :80:
turkocum cnm sanada geçmiş olsun tatlım. tam kızın iyileşti derken şimdi sen hasta olmuşsunc vitamini al. çok olmamak kaydıyla ıhlamur limon iç cnm. geçenlerde grip olacakken nane limon ıhlamurla önlemiştim.
gülesram, özlemayd kıslar sizinde yarın kontrolleriniz varmış. güzel haberlerle dönün inş.
sağolun kızlar vallahi çok moral vericisiniz çok sağolun
dilekcimm süte karabibermi atıyordu
Ben 2009 geliniyim bi ara bakarımm :))slm arkadaslarrr varsa aranızda 2009 gelinleri bekleriz topigimizeeee
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...ldeyiz-neler-yapiyoruz-buyrun-sohbeteeee.html
zonnetje, hoşgeldin canım benimayyyy nazlı kızını yirim ben. oğlumu nazıyla usandırmasın heeeee teyzesi sen oğlumun fotosunu gördün müüüüüüüüüüüü avatarıma koymuştum bir ara
kızlar, sizlere bir şey danışıcam. takribi 4 ayımız kaldı doğumlarımıza. hepimiz doğumdan sonra birilerinden yardım alıcaz. kimimiz k.validesinden kimimiz annesinden, teyzesinden vs...
benim çok yakın 2 arkadşaım yakın zamanlarda doğum yaptılar ve ikiside annelerini bebek bakımı için yanlarına aldılar. yalnız sorun şu! arkadaşlarım annelerinden çok sıkılmışlar, aynı evde yaşamak çok zor diyorlar. mesela eşleri çok sıkılıyormuş, bebekleri ile yeterince ilgilenemiyorlarmış, anneler torunlara çok düşkün oldukları için h.sonları bile çocuklara takılıp onlarla geziyorlarmış. bir diğer arkadaşım lohusa depresyonuna girdi ve eşinden nefret eder oldu. (eşi bebek bakımı konusunda yardımcı olmadığı için kafayı taktı) ve bu durum sonucunda annesini eve yollamak istemiyor arkadaşım (bu da farklı bir sorun)
biliyorsunuz ki benim annem yok(öldü) k.validemi çok seviyorum ama tabi ki annem gibi olmuyor. bana her türlü yardım eder ama korkuyorum ben de bu durumları yaşar mıyım diye. eğer yaşarsam eşimin annesine nasıl evine git derim:26::78: ve benm k.validem aile şirketinde çalışıyor ve hergün buraya gelme ihtimali var. ben öyle içli dışlı ilişkileri sevmiyorum ne yapsam!
benim annem ilk günlerde kalıyor yanımda amaliyatlı oldugum için daha sonraki günlerde geceleri evine gidiyor eşim yardım ediyor annemde gündüzleri geliyor kaynanamda alt katımda ama eziyet ve çenesinden başka bişey yok destek degil köstek oluyor resmen kızlarına dörtdörtlük bakar suya bile ellerini degirmez ben kızımı dogurdum geldim yüzüme bile bakmadı allahtan annem yakınımda evi çok uzak degil allah kolay geçirsin canımm o günlerimizi ne diyeyim benim birde ilgilenilmesi gereken kızım var anneme iş düşüyor işte amaliyatlı olunca pek kımıldayamıyorsun malum allah yardımcımız olsunn
zonox canım o mağaza istbl da nerelerde var acep kesinlikle uyarsa uğramak isterim...zonetje hoşgeldin canım çok sağol inşallah oğlum yarın ki sınavını başarıyla atlatır baharcım evet benide hormon karedşliğine almlısınız bu hormonlar tavan yaptıkça arıza çıkarır oldum...semacım ne kusur tatlım biliyorum görseydin cevap yazadın işte benim hormonlar coştu sabah...su-perisi canım sende hoşgeldin çok sağol canım dün gece miniğinin resmini koymuşsun ama biz göremedik merak etim yakışıklı eymenini
[dünürümmmmmmmmmm çok sağol canım bogazım nasılda yanıyor doktora gidecegimde kızımı bırakamıyorum daha yeni igleşt i yeniden düşmesin annemde abimin ikizleri çok hasta iğn eyapıyorlar onlara bakıyor gelinimizle onuda çagıramam yoksa muhakkak bir ilaç olur ama evden çıkamıyorum yaa
su peri çok sağol canımm çok halsizim oturamıyacam azcık uzanıp gelicem kızım yatırırsa görüşüz sağolun kızlarr
cnm hemen oğluşumun resmiyle değiştiriyorum çok net değil ama belli biraz.
oy oy maşalllah çok tatlı annesi allah nazarlardan korusun bizim topiğin bebeklerinin hepsi güzel maşallah kuzularımızacnm hemen oğluşumun resmiyle değiştiriyorum çok net değil ama belli biraz.
ya ben de sezeryan olursam ihtiyacım olucak ki olmasamda ihtiyacım var. ben hayatımda bebek bakmadım bilmemmecburum ama bir yandan anneler, k.valideler torunlara alışıp gitmek istemiyorlar. zaten benm doğumdana sonra anam ağlıcak gelenlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?