2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim kadar çok çikolata yiyen varmı karşı koyamıyorum kendime hergün bir tane mutlaka yiyorum belki daha fazla ... biran önce haftada bire düşürmem lazım çünkü çok kilo aldığımı hissediyorum..

zonox
yeni açtığın konuyu bulamadım canım,mümkünse linkini verebilirmisin..

evet o doğru ihtiyacımız olacak
yok yok öyle olmaz onlar
tecrübeli anneler giderler
ayrıca gitmeseler ne yapıcaklar
herkesin evi köyü yolu ayrı
canımm
durumun belli yanlızsın ya ameliyatlı olucaksın yada dikişli
herkese uygun dille misafir ağırlayamıyacağını belki bebek 20,25 günlükten sonra sende biraz daha toparlayınca ağırayabileceğini söylersin ne olcak
yada hafta sonalrına denk getirmeye çalışırsın

ahh ahh neler ne insanlar var
doğumdan 40 gün sonra sadece mevlütte bebek görmeye çağıranlar var..
bence normalide budur bebek biraz toparlar annede toparlanır ondan sonra görmeye başlanır..
boşuna stres yapıyoruz

semaysemmmm
ben sana cevap yazdım ya arada görmemiş olabilrisn
düzce-yığılca

aa görmedim kaçmış vallahii
yığılca demek
allah sabır versinn
eskiden 10,15 yıl önce o yörenin insnaları çok cahil ve kabaydı
şimdi inş.düzelmiştir

Teşekkürler canım ilgin ve cevabın için banada bu doktorların adını kendi doktorum verdi

Ben hiç kıyafet almıycam annem kayınvalidem mağaza mağaza geziyo onlarada şunu alın falan diyemiyorum annem aldıklarını gönderecek bu aralar ne marka alıyo paylaşırım :))Haklısın ilk ayak izi daha manalı Ya buralarda bulamam bu panoları ozaman netten sipariş edeyim bende

yığılca demek
allah sabır versinn
şimdi inş.düzelmiştir[/QUOTE]

ivettt herkes aynı şeyi söölüoo hayırlısı bakalımm

allah kalbine gönlüne göre versin inş
bu arada suskun bir taraf olmamaya dikkat edelim
ben şahsen 4 yıldır hep susan ve sabreden biriydim
geçenlerde bam telime basıldı
ilk defa cvp verdim
o gün bugündür kimse bişey diyemiyo
bune yaaa hep alttan al kırılmasın diye hep sen kırıl olmaazz
böyle çok güzel oldu

sana afiyet olsun canım benimm
eğer çok fazla olduğunu düşünosan paketi yarıya indir

ama bence normal bir arkadaşımız burda kavanozla yediğini anlatmıştı hatırlarsan seninkide neymiş
benim aklıma bile gelmiyor ama olsuuunn sen canının istediğini ye
kilona dikkat et

Cerencim, ben cukulata hic yemiyorum, azicik yesem ucundan midem bulaniyor:)))
Yiyemedigimdende hic muzdarip degilimm, ye ye nereye giderdi benim kilo aceppp

Haftada 1 e dusurmen zor olur..evvela 2 gunde 1 taneye dusur sen, sonra bakarsin duruma gore:))

yığılca demek
allah sabır versinn
şimdi inş.düzelmiştir

ivettt herkes aynı şeyi söölüoo hayırlısı bakalımm[/QUOTE]

amiin
öğretmene zararları olmaz ama

kızlar biz geldik yemekleri yaptık,ortalığı topladık,bıcıbıcımızı yapıp kremlendik bileee ama kızımda hala hareket yok bugün neden böyle yaptı anlamadımm

herkese selam ..
eskiyi okumadan edemedim..
sohbetler koyulaşmış maşallah..biraz ev temizliği yapayım.arada ufaka ufak iyi oluyor ve birikmiyor..
bana kolay gelsin..

serap işte bu sebeplerden benimde oğlumun ismi yok.gebeliketen önce ömer istiyordum.şimdi sağlık ocağında okullarda ömer patlaması var.babası mustafa istedi yok mustafaların kaderi vs...
klasik olsun manidar olsun derken kuantumada taktım.
benim y ile başlar ve aynen öyleyim..
eşim a ile oda kuantumun tarif ettiği gibidir...nitekim oğlumun hala adı yok...

turkocum çok geçmiş olsun..ballı su doğru diyor kızlar...boğazını bastıracak pekmez de yudumla....

ben çıktım kızlar...malum işler beni bekler...

yahu sorma, millet kendi annesine laf diyemezken ben nasıl derim k.valideme. zor günler beni bekliyor:2:
canım, ben yakacık mini damla'dan aldım.

ben sana adreslerini vereyim. inşallah buralara yakınsındır

Fabrika:
ÇARŞI MAH. KARTAL CAD. NO:36/B YAKACIK KARTAL/İSTANBUL
Tel: 0 216 451 44 44 (PBX)
Faks: 0 216 451 44 45

Şube(NAKIŞ):
ÇAMÇEŞME MAH. AYDINLI CAD. KARAKOL SK. NO:25 PENDİK/İSTANBUL
Tel & Faks: 0216 397 98 17

offffffffffff benim de aynısı sorunum. eşim evin küçük oğlu. kayınvalidem aşıktır eşime eşimde annesine. ben de severim k.validemi. ve anlaşırız da. ama tabi annem gibi olamaz. ben de onun kızı gibi.. kız çocuğu olmadığı için benim halimden pek anlamıyor. çocukları konusunda aşırı korumacıdır. ben sabah gel akşam gidersin nasıl diyeceğim! sabah akşam annem bile gelse sıkılırım ben, yalan yok!bir de bizde ki asıl sorun şu olucak. her gün bir fiil bebek sevmeye gelmeleri.bunu nerden biliyorum "her gün eltime geliyorlar 5 yaşındaki torunlarını sevmek için" benim eşref saatimle eşek saatim tutmaz. bir gün gelirler yüzüm turşu satar. beni bu halde görmelerini istemiyorum. diğer bir sorunda k.validemin oyuncak alma hastalığı. diğer torunlarına oyuncak parkı yapmışlar hergün alıyor k.validem. çocuğun pedagogu eltime demiş ki" sizin çocuğunuz maksimum doyuma ulaşmış, eğer böyle devam ederseniz hayatta hiç bir şeyden zevk alamıcak, oyuncak almayı kesin" demiş. ama hala k.validem alıyor. izah ettim ama bana bu seferde diyor ki"ben alırım sana veririm, sen zamanı gelince ver oyuncağı" benim işim cidden zor. Allahtan oğlum oluyor, kız olsa b.ku yemiştim. kız hastası k.validemler.

ben de normal istiyorum bu yüzden canım. sırf bebeğim için kimseye muhtaç kalmayayım diye. mümkünse yalnızca banyo yaptırmaya gelsinler ki yeni banyo şekli öğrendim ona bile ihtiyaç yok

kızlar, aslında sorunum şu. annem olmadığı için mecbur birilerinden yardım alıcam (eltim asla gelmez ondan medet ummam) ve ben tek kızım. k.validemi seviyorum ama kabak tadı vermesinden çekiniyorum. benim istediğim ölçü aynen zonnetje'^nin anlattığı gibi. ama asla öyle olamıcak biliyorum. her gün gelicekler artık kabak tadı vericek ve eşimde anneci olduğu için asla karşı çıkmıcak (çünkü eltim karşı çıkmıyor) ve arada ben sinir küpü olucam. Allahım inşallah aradaki sınırları korurlar (ki asla sanmam bunu)

cerenliyağmur, linkimiz bu

Mayıs anneleri bebişleri için nasıl besleniyor?

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...anneleri-bebisleri-icin-nasil-besleniyor.html

kızlar biz geldik yemekleri yaptık,ortalığı topladık,bıcıbıcımızı yapıp kremlendik bileee ama kızımda hala hareket yok bugün neden böyle yaptı anlamadımm

Hosgeldinizzz,
Ohh ellerinize saglik, halletmissiniz yemegi, temizligi,
bende kalkiyorum simdi dooogru is basina
Uzulme annesi, kizin uyuyordur misil misil, aksama dogru uyanirda hareketlenir.
Benimkide suskun dun bugun..

Tülin hoşgeldin canım nasılsın bebeğin nasıl seninle pek rastlaşamıyoruz topikte umarım herşey yolundadır

Çok durmuyorum canım bende geçmişi okuyordum bebeğim iyiymiş Allaha şükür dün doktora gittik gördük erkek olduğunu kesinleşti tepinip duruyordu oğluşum şimdi ayrıntılı ultrasona gidecem 19 ocağa kadar öyle yani senin bebiş nasıl iyimisin

oh oh ohh
maşallahhh
bekle bekle bişeycik olmaz
şimdi hemen bir çikolata yicem annesini bukadar merakta bırakmak neymiş görsün
Hosgeldinizzz,
Ohh ellerinize saglik, halletmissiniz yemegi, temizligi,
bende kalkiyorum simdi dooogru is basina
Uzulme annesi, kizin uyuyordur misil misil, aksama dogru uyanirda hareketlenir.
Benimkide suskun dun bugun..

valla işleri halledince üstümden büyük bir yük kalkmış gibi oluyoo neden durgunlar bugün bunlar yaaa

offffffffffff benim de aynısı sorunum. eşim evin küçük oğlu. kayınvalidem aşıktır eşime eşimde annesine. ben de severim k.validemi. ve anlaşırız da. ama tabi annem gibi olamaz. ben de onun kızı gibi.. kız çocuğu olmadığı için benim halimden pek anlamıyor. çocukları konusunda aşırı korumacıdır. ben sabah gel akşam gidersin nasıl diyeceğim! sabah akşam annem bile gelse sıkılırım ben, yalan yok!bir de bizde ki asıl sorun şu olucak. her gün bir fiil bebek sevmeye gelmeleri.bunu nerden biliyorum "her gün eltime geliyorlar 5 yaşındaki torunlarını sevmek için" benim eşref saatimle eşek saatim tutmaz. bir gün gelirler yüzüm turşu satar. beni bu halde görmelerini istemiyorum. diğer bir sorunda k.validemin oyuncak alma hastalığı. diğer torunlarına oyuncak parkı yapmışlar hergün alıyor k.validem. çocuğun pedagogu eltime demiş ki" sizin çocuğunuz maksimum doyuma ulaşmış, eğer böyle devam ederseniz hayatta hiç bir şeyden zevk alamıcak, oyuncak almayı kesin" demiş. ama hala k.validem alıyor. izah ettim ama bana bu seferde diyor ki"ben alırım sana veririm, sen zamanı gelince ver oyuncağı" benim işim cidden zor. Allahtan oğlum oluyor, kız olsa b.ku yemiştim. kız hastası k.validemler.

canoomm
hiç öyle düşündüğün gibi olmayacak merak etme
günün hersaati zır zır kapına gelirlerse
ya eşref ya eşrefe denk gelicekler kimse kusura bakmasın yanii
seninde her haline anlayış göstermek zorundalar
şimdiden düşünüpte stres yapmayalım he ne dersin zamanı gelince görücez
oyuncak konusuna gelince alıp sana versin sende isediğinde oğluşuna verirsinn

ben de normal istiyorum bu yüzden canım. sırf bebeğim için kimseye muhtaç kalmayayım diye. mümkünse yalnızca banyo yaptırmaya gelsinler ki yeni banyo şekli öğrendim ona bile ihtiyaç yok

kızlar, aslında sorunum şu. annem olmadığı için mecbur birilerinden yardım alıcam (eltim asla gelmez ondan medet ummam) ve ben tek kızım. k.validemi seviyorum ama kabak tadı vermesinden çekiniyorum. benim istediğim ölçü aynen zonnetje'^nin anlattığı gibi. ama asla öyle olamıcak biliyorum. her gün gelicekler artık kabak tadı vericek ve eşimde anneci olduğu için asla karşı çıkmıcak (çünkü eltim karşı çıkmıyor) ve arada ben sinir küpü olucam. Allahım inşallah aradaki sınırları korurlar (ki asla sanmam bunu)

çok haklısın birinin yanımzıda olması gerekiyor
inş.kimseye gerek kalmaz ama gece çok zor birileri yada eşinin sana yardımcı olması lazımm
o durumda yani sen yeni doğum yapmış uykusuz perişanken kimse anneci olmaz merak etme
ilk öncelik sana ait oluyo hehe
eltin öyledir sende böylesin herkesi olduğu gibi kabul edicekler
sınırları korursun hayatımm merak etmeee

Zonoxcum benim eşim muşlu kayınvalidem diyoki gel muşta doğum yap görümccem özel hastanede çalışıyo daha iyi bakılır diyo..Onlarda iyi niyetliler tabiki ama ben eşimden evimden ayrı olmak istemiyorum dedim inan onu derken bile zorlanıyosun kırmaktan korkuyosunn..İnşallah düşündüğün gibi olmaz olursada kafaya takmamak lazım.Çünkü bizim stresimiz bebeğimize yansıyomuş süt kesiliyomuş falan ..Kırmadan yumuşak cümlelerle rayına oturtursun sen durumuuuu

OHHH miss saatler olsun size benim kızımda da hareket yok bugün akşam babasına epey show yaptı ama bu gün yorgun düştü heralde eşim akşam kızımla konuşta hadi babaye slm ver kızım dedi miniğimiz anında bi işaret çaktı biz ikimiz şok arkadan yine eşim konuşuyor bebeğim hareket ediyordu nasıl bir duyguydu allahım sabırsızlıkla elime alacağım günü ve onu mıncıklayacağım günleri hayal ettikçe içim içime sığmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…