offffffffffff benim de aynısı sorunum. eşim evin küçük oğlu. kayınvalidem aşıktır eşime eşimde annesine. ben de severim k.validemi. ve anlaşırız da. ama tabi annem gibi olamaz. ben de onun kızı gibi.. kız çocuğu olmadığı için benim halimden pek anlamıyor. çocukları konusunda aşırı korumacıdır. ben sabah gel akşam gidersin nasıl diyeceğim! sabah akşam annem bile gelse sıkılırım ben, yalan yok!bir de bizde ki asıl sorun şu olucak. her gün bir fiil bebek sevmeye gelmeleri.bunu nerden biliyorum "her gün eltime geliyorlar 5 yaşındaki torunlarını sevmek için" benim eşref saatimle eşek saatim tutmaz. bir gün gelirler yüzüm turşu satar. beni bu halde görmelerini istemiyorum. diğer bir sorunda k.validemin oyuncak alma hastalığı. diğer torunlarına oyuncak parkı yapmışlar hergün alıyor k.validem. çocuğun pedagogu eltime demiş ki" sizin çocuğunuz maksimum doyuma ulaşmış, eğer böyle devam ederseniz hayatta hiç bir şeyden zevk alamıcak, oyuncak almayı kesin" demiş. ama hala k.validem alıyor. izah ettim ama bana bu seferde diyor ki"ben alırım sana veririm, sen zamanı gelince ver oyuncağı"benim işim cidden zor. Allahtan oğlum oluyor, kız olsa b.ku yemiştim. kız hastası k.validemler.
canoomm
hiç öyle düşündüğün gibi olmayacak merak etme
günün hersaati zır zır kapına gelirlerse
ya eşref ya eşrefe denk gelicekler kimse kusura bakmasın yanii
seninde her haline anlayış göstermek zorundalar
şimdiden düşünüpte stres yapmayalım he ne dersin zamanı gelince görücez
oyuncak konusuna gelince alıp sana versin sende isediğinde oğluşuna verirsinn
ben de normal istiyorum bu yüzden canım. sırf bebeğim için kimseye muhtaç kalmayayım diye. mümkünse yalnızca banyo yaptırmaya gelsinler ki yeni banyo şekli öğrendim ona bile ihtiyaç yok
kızlar, aslında sorunum şu. annem olmadığı için mecbur birilerinden yardım alıcam (eltim asla gelmez ondan medet ummam) ve ben tek kızım. k.validemi seviyorum ama kabak tadı vermesinden çekiniyorum. benim istediğim ölçü aynen zonnetje'^nin anlattığı gibi. ama asla öyle olamıcak biliyorum. her gün gelicekler artık kabak tadı vericek ve eşimde anneci olduğu için asla karşı çıkmıcak (çünkü eltim karşı çıkmıyor) ve arada ben sinir küpü olucam. Allahım inşallah aradaki sınırları korurlar (ki asla sanmam bunu)
çok haklısın birinin yanımzıda olması gerekiyor
inş.kimseye gerek kalmaz ama gece çok zor birileri yada eşinin sana yardımcı olması lazımm
o durumda yani sen yeni doğum yapmış uykusuz perişanken kimse anneci olmaz merak etme
ilk öncelik sana ait oluyo hehe
eltin öyledir sende böylesin herkesi olduğu gibi kabul edicekler
sınırları korursun hayatımm merak etmeee
çok sağol canım biz ok meydanı taraflarına gelicez bir gece sarıyerde kalıcaz artık uyarsa uğrarız nette vr-arsa ordan da bakarım olmazsa zonox allah yardımcın olsun doğunmdan sonrası için inşallah kayınvalidenler umduğun gibi çıkmaz çok zor bende öyle olsunlar istemem gerçi benim kayın validem vefat etti benim annem gelecek inşallah doğumdan önce o bakıcakbize inşallahyahu sorma, millet kendi annesine laf diyemezken ben nasıl derim k.valideme. zor günler beni bekliyor:2:
canım, ben yakacık mini damla'dan aldım.
ben sana adreslerini vereyim. inşallah buralara yakınsındır
Fabrika:
ÇARŞI MAH. KARTAL CAD. NO:36/B YAKACIK KARTAL/İSTANBUL
Tel: 0 216 451 44 44 (PBX)
Faks: 0 216 451 44 45
Şube(NAKIŞ):
ÇAMÇEŞME MAH. AYDINLI CAD. KARAKOL SK. NO:25 PENDİK/İSTANBUL
Tel & Faks: 0216 397 98 17
offffffffffff benim de aynısı sorunum. eşim evin küçük oğlu. kayınvalidem aşıktır eşime eşimde annesine. ben de severim k.validemi. ve anlaşırız da. ama tabi annem gibi olamaz. ben de onun kızı gibi.. kız çocuğu olmadığı için benim halimden pek anlamıyor. çocukları konusunda aşırı korumacıdır. ben sabah gel akşam gidersin nasıl diyeceğim! sabah akşam annem bile gelse sıkılırım ben, yalan yok!bir de bizde ki asıl sorun şu olucak. her gün bir fiil bebek sevmeye gelmeleri.bunu nerden biliyorum "her gün eltime geliyorlar 5 yaşındaki torunlarını sevmek için" benim eşref saatimle eşek saatim tutmaz. bir gün gelirler yüzüm turşu satar. beni bu halde görmelerini istemiyorum. diğer bir sorunda k.validemin oyuncak alma hastalığı. diğer torunlarına oyuncak parkı yapmışlar hergün alıyor k.validem. çocuğun pedagogu eltime demiş ki" sizin çocuğunuz maksimum doyuma ulaşmış, eğer böyle devam ederseniz hayatta hiç bir şeyden zevk alamıcak, oyuncak almayı kesin" demiş. ama hala k.validem alıyor. izah ettim ama bana bu seferde diyor ki"ben alırım sana veririm, sen zamanı gelince ver oyuncağı"benim işim cidden zor. Allahtan oğlum oluyor, kız olsa b.ku yemiştim. kız hastası k.validemler.
ben de normal istiyorum bu yüzden canım. sırf bebeğim için kimseye muhtaç kalmayayım diye. mümkünse yalnızca banyo yaptırmaya gelsinler ki yeni banyo şekli öğrendim ona bile ihtiyaç yok
kızlar, aslında sorunum şu. annem olmadığı için mecbur birilerinden yardım alıcam (eltim asla gelmez ondan medet ummam) ve ben tek kızım. k.validemi seviyorum ama kabak tadı vermesinden çekiniyorum. benim istediğim ölçü aynen zonnetje'^nin anlattığı gibi. ama asla öyle olamıcak biliyorum. her gün gelicekler artık kabak tadı vericek ve eşimde anneci olduğu için asla karşı çıkmıcak (çünkü eltim karşı çıkmıyor) ve arada ben sinir küpü olucam. Allahım inşallah aradaki sınırları korurlar (ki asla sanmam bunu)
cerenliyağmur, linkimiz bu
Mayıs anneleri bebişleri için nasıl besleniyor?
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...anneleri-bebisleri-icin-nasil-besleniyor.html
OHHH miss saatler olsun size benim kızımda da hareket yok bugün akşam babasına epey show yaptı ama bu gün yorgun düştü heralde eşim akşam kızımla konuşta hadi babaye slm ver kızım dedi miniğimiz anında bi işaret çaktı biz ikimiz şok arkadan yine eşim konuşuyor bebeğim hareket ediyordu nasıl bir duyguydu allahım sabırsızlıkla elime alacağım günü ve onu mıncıklayacağım günleri hayal ettikçe içim içime sığmıyor :)
Zonoxcum benim eşim muşlu kayınvalidem diyoki gel muşta doğum yap görümccem özel hastanede çalışıyo daha iyi bakılır diyo..Onlarda iyi niyetliler tabiki ama ben eşimden evimden ayrı olmak istemiyorum dedim inan onu derken bile zorlanıyosun kırmaktan korkuyosunn..İnşallah düşündüğün gibi olmaz olursada kafaya takmamak lazım.Çünkü bizim stresimiz bebeğimize yansıyomuş süt kesiliyomuş falan ..Kırmadan yumuşak cümlelerle rayına oturtursun sen durumuuuu
Çok durmuyorum canım bende geçmişi okuyordum bebeğim iyiymiş Allaha şükür dün doktora gittik gördük erkek olduğunu kesinleşti tepinip duruyordu oğluşum şimdi ayrıntılı ultrasona gidecem 19 ocağa kadar öyle yani senin bebiş nasıl iyimisin
benim kızım babaya hep naz yapıyo valla babası konuşunca dokununca hareketleri kesiyo ay napsakta hareket ettirsek yeni çikolata yedim hala bişey yok:84:
bugün benim miniğimdende ses yok. dün geceden beridir tık yok ya. noldu bugün bu bebişlere.
İnşallah güzel sonuçlarla dönersin canım bende önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum bir ara randevu alıcamoooo maşallah oğluşuna allah nazarlardan korusun benimkide iyi çok şükür yarın ayrıntılıya gidicez allahın izniyle inşallah ayrıntılı larımız güzel geçer
Selam kizlar, evvela cumaniz hayirli olsun insallah..
Rapunzeln, Tito, anne_oluyorum, kizlar henuz direkt muhabbeimiz olmadi sanirim, hosgeldiniz diyeyim evvela sizlere
Selam Zonnetje,Sağolasın.. :)
bugün benim miniğimdende ses yok. dün geceden beridir tık yok ya. noldu bugün bu bebişlere.
Kızlar bu arada bana günde 2 litre su iç dedi ben 8 pbardak içebiliyorum yetermi dedim iyi oda dedi, plates yaptığımı söyledim yapabilirsin ama bel göbeğe fazla çalışma dedi dikkat et 20 dakka yap dedi ben ama hala 1.5 saat yapıyorum kendimi rahat hissediyorum şimdilik yapabildiğim kadar artık, bir gün yürüyüş birgün plates yapıyorum hafta da 3 gün plates yapıyorum, çok iyi yürümen dedi normal doğum istiyorsan dedi, bebek doğunca hiç bişeyde panik olma strese girme pimpiriklenme rahat ol ki bebekte huzurlu olsun doğunca dedi, şimdide öyle ol dedi bebek doğunca herkez panik olur kayınvalideler anneler üstüne düşer dedi sen hiç abartma rahat ol yurt dışında çocuk doğar doğmaz bile prahatlar ve spora başlıyorlar hemen normal süreç gibi hamileliği düşünüyorlar ve abartmıyorlar bebek yaptı diye dedi sende normal bir süreç her kadının bebeği olur doğal bişey olarak gör dedi,ben gastrit olması gazlı olmam bebeğinde olacağı anlamına gelmez dedi haftada 4 gün yumurta yemen yeterli dedi,serviks uzunluğumu sordum ona vajinal bakılıyormuş öylemi sizin öylemi baktı kızlar eğer krampların ağrıların olmuyorsa sık sık bi sorun yoktur serviks uzunluğunda dedi o kadar
bugün yoğun geçiyor ..ancak ara ara bakabiliyorum..kızlar bugün annnelerine naz yapıyo herhalde. benim oğlan gene çalışma içinde. pıtpıtpıtttt
öperim hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?