Kızlar bu arada bana günde 2 litre su iç dedi ben 8 pbardak içebiliyorum yetermi dedim iyi oda dedi, plates yaptığımı söyledim yapabilirsin ama bel göbeğe fazla çalışma dedi dikkat et 20 dakka yap dedi ben ama hala 1.5 saat yapıyorum kendimi rahat hissediyorum şimdilik yapabildiğim kadar artık, bir gün yürüyüş birgün plates yapıyorum hafta da 3 gün plates yapıyorum, çok iyi yürümen dedi normal doğum istiyorsan dedi, bebek doğunca hiç bişeyde panik olma strese girme pimpiriklenme rahat ol ki bebekte huzurlu olsun doğunca dedi, şimdide öyle ol dedi bebek doğunca herkez panik olur kayınvalideler anneler üstüne düşer dedi sen hiç abartma rahat ol yurt dışında çocuk doğar doğmaz bile prahatlar ve spora başlıyorlar hemen normal süreç gibi hamileliği düşünüyorlar ve abartmıyorlar bebek yaptı diye dedi sende normal bir süreç her kadının bebeği olur doğal bişey olarak gör dedi,ben gastrit olması gazlı olmam bebeğinde olacağı anlamına gelmez dedi haftada 4 gün yumurta yemen yeterli dedi,serviks uzunluğumu sordum ona vajinal bakılıyormuş öylemi sizin öylemi baktı kızlar eğer krampların ağrıların olmuyorsa sık sık bi sorun yoktur serviks uzunluğunda dedi o kadar
ahh ahh yaramı deşmeyin kızlarr kızım ilk torun olacak napıcam bilmem
cnm benimkilerde sizinkiler gibi desene. eşimin ailesi elazığlı. kayınvalidem buraya gel burda doğur. ben sana burda daha iyi bakarım diyo. dediğin gibi cvp vermek bile zor oluyor ama ben eşimsiz doğuma gidemem diyorum. ben doğurcakmışın sonra eşim gelcekmiş falan. dedim kusura bakmayın.hem annemde yanımda olmak istiyor doğumda. gerçi benim annem de uzak bana ama aramız 3 saat falan. onlar gelecekler doğumdan sonra annemde gelir bakalım nolacak çok merak ediyorum
Ben çıkıyorum yemek yiyim acıktım görüşürüz fıstıklar öptüm baş baş diyor bebişim size:80:
hiç bişey olmayacak korkma
herşey güzel olacak
sen ters bişey olursa cvp verirsin sanırım
veririm heralde bilmem olmadı lohusalık psikolojisine bağlarım
merhaba güzel anneler ..
hava bugün ne kadar güzel değilmi ? .. canımdışarı çıkmak istedi ..ama bir sürü işim var ... ,
akşama misafir gelecek .. oyalana oyalana bişeyler yapıyorum ....
dün babamlara gittik .. kızıma bir sürü ciciler almış dedesi .. hastane çıkışı .. alt değişt. minderi .. mont ....uyku tulumu . çıt çıt bady .. çoraplar ...
bend e oyuncak sepeti aldım minnoşuma ..
artık paketleri açıp açıp bakmamdan sıkılan kocişim .. arka odaya koyup kapyı kapattı :))))
kızlarrr sol tarafınıza yatıp bacaklarınızı karnınıza çekin böle yaptım kızımdan küçük bir pıt geldi şimdi bekliyorumm bu arada nevracım nedense bende aldığım herşeye 1000 kere bakıyorum ve içlerinde kızımı hayal ediyorum
dilara
sıkı dur sağlam bi tekme yiyceksin
hiç bişey olmayacak korkma
herşey güzel olacak
sen ters bişey olursa cvp verirsin sanırım
veririm heralde bilmem olmadı lohusalık psikolojisine bağlarım
O lohusalık olayını bende düşünüyorum ara sıra annem gelecek k.valdem her herşeye burnunu sokucak gelen giden zaten siniriliyim. umarım zıvanadan cıkmam
bekliyorum bakalımm ah o tekmey bi yesem daha ne isterm
[/ BADE ismi nasıl sizce kızlar..hep aklımdan geçen isim buydu ama şimdi eşim yan ciziyor badem diye dalga geçerler diyee.....sizce nasıl.....COLOR]
Kızlarrrrr günaydınlarrrrrrrrr
İki gündür doğru düzgün giremiyodum çok yorgunum bu hafta sonu evin kalan kısmı taşıncak biticek ama ben üşüttüm sanırım kasıklarımda ağrı var tırsıyorum kızlar yaa... HAyırlısıyla şu taşınma işi bitse ne güzel olcak
Bu arada SEMAYSEM duana kocaman bi amin diyim bi onu okuyabildim yine yukarı çıkıp iş yapmam gerek ... Bebişlerin igören anneler olmuştur umarım herkes sağlıklıdır kızlar.. Bi tek Nevraa gitcekti doktora iyi geçmiş heralde onu gördüm..
BENİ ÖZLEYEN OLMADIMI BAKİM HİÇ BU ARADA:92::92:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.ben bu hafta sonu il dışına çıkıyorum doktor kontrolüm var çok heyecanlanıyorum kuzumu görecem diye.pazartesiye kadar giremem nete pazartesi hayırlı haberlerle dönerim inşallah
bekliyorum bakalımm ah o tekmey bi yesem daha ne isterm
O lohusalık olayını bende düşünüyorum ara sıra annem gelecek k.valdem her herşeye burnunu sokucak gelen giden zaten siniriliyim. umarım zıvanadan cıkmam
herkes bu günleri yaşadı
anlayış göstermek zorundalar
ama tatlı dille ama sert dille bi şekilde derdimizi anlatıcaz:78:
kimseyi kırmamaya çalışıyım derken kendimizi strese sokmayalım
dilara geçen haftadan yani 23. haftamdan itibaren bizim minnoş karnımı kaldırmaya başladı resmen karnın kalkıyor muhteşem bi duygu senin bugun yarın başlar bence
birazdan gelir
belkide geldi bile uçan tekme
yok yok henüz gelmedi
herkes bu günleri yaşadı
anlayış göstermek zorundalar
ama tatlı dille ama sert dille bi şekilde derdimizi anlatıcaz:78:
kimseyi kırmamaya çalışıyım derken kendimizi strese sokmayalım
evet kırmamak lazım bakalım ilk torun diye umarım beni çıldırtmazlarr:84:
birazdan gelir
belkide geldi bile uçan tekme
evet kırmamak lazım bakalım ilk torun diye umarım beni çıldırtmazlarr:84:
benim kayınvaldemin 5. torunu olacak. Annemin ilk torunu olacak,kaynvaldem çok tınlamazda annem kuduruyo,ultrason görüntülerini izlettik kafayı yicekti. sanırım ben anneme doğuruyorum çocuğu
benim kayınvaldemin 5. torunu olacak. Annemin ilk torunu olacak,kaynvaldem çok tınlamazda annem kuduruyo,ultrason görüntülerini izlettik kafayı yicekti. sanırım ben anneme doğuruyorum çocuğu
ohh şanslısın yani
hahaha benim anneminde 2. torunu olucak ama çok ta heycanlı değil gibi
ohh şanslısın yani
Ya kayınvaldem herşeye burnunu sokuyor ya,uzak kaldıgımız zamanlarda onu cok seviyorumda bir süre sonra baygınlık getiriyo daha 16. haftamda bebek oynuyomu diye soruyor. içimden çüş diyorum. yok oynaması lazım diyo, ben 4 tane doğurdum,içimi şişirir yani kocamı çok seviyorum napiyim katlanıyorum ama lohusalıkta üstme gelirse vay haline bağırır çağırırım valla
aralcım hoşgeldin ..seninde cuman mübarek olsun .. ben geç girdim topiğe hala geçmiş okuyup cvp yazmaya çalışıyorum .. geciklmeli oluyor tabiki .... arada bazı mesajlarda atlanabiliyor ..selam kızlar sabahta girdim ama topikteki arkadaşlar esra dışında farkına varmadı mesajımın sanırınm çünkü herkese selam vermiştik oğlumla cumanızı mübareklemiştik işte bazen mesajlar atlanınca insan biraz bozuluyor bu arada semaysem duna canı gönülden amin demiştim esracım çok sağol canım inşallah yarın güzel haberlerle döneriz bahacım çok sağol canım allahım sana da bol şifa versin duncan çok sağol canım umarım tüm kuzulardanbundan sonra hep güzel haberler alırız biraz dinlaen canım çok yorma kendini zonox hoşgeldin canım ardanın cicilerinae bayıldım ben ya eşimde çok beğendi çok zevklisin güle güle güzel günlerde giysin ardamız canım nerden aldın o giysileri gerçekten çok güzelllerdi şuanda topikte olan tüm arkadaşlar tekrardan merhaba cumanız mübarek olsun
geçmiş olsun ..ben hamileleiğimdeki ikinci gribimi de yeni atlatıyorum .. bugün iyiyim ..kızlar direk daldım ama kızımı biraz iğleştirdim ben düştüm bogazım yanıyor öksürük tutuyor beni ne yapsam ilaçta kullanamıyoruz malumm
sizler nasılsınız güzel annelerr
Allah geride kalanlara uzun sağlıklı ömür versin .. benim annemde vefat etti .. %90 sezeryan bidebenim .. büyük ihtimal kayınvalide gel bizde yat diyecek .. ama istemiyorum .birsürü eşya taşyamam kimseye .. dönüşte helak olacağım . evime gelirim .. bana gelse bile durmaz fazla , öyle hizmet etmeyi sevmez... belki 1 hafta görümcem durur ...sonra Ben başımın çaresine bakıcam ....zonnetje, hoşgeldin canım benimayyyy nazlı kızını yirim ben. oğlumu nazıyla usandırmasın heeeee teyzesi sen oğlumun fotosunu gördün müüüüüüüüüüüü avatarıma koymuştum bir ara
kızlar, sizlere bir şey danışıcam. takribi 4 ayımız kaldı doğumlarımıza. hepimiz doğumdan sonra birilerinden yardım alıcaz. kimimiz k.validesinden kimimiz annesinden, teyzesinden vs...
benim çok yakın 2 arkadşaım yakın zamanlarda doğum yaptılar ve ikiside annelerini bebek bakımı için yanlarına aldılar. yalnız sorun şu! arkadaşlarım annelerinden çok sıkılmışlar, aynı evde yaşamak çok zor diyorlar. mesela eşleri çok sıkılıyormuş, bebekleri ile yeterince ilgilenemiyorlarmış, anneler torunlara çok düşkün oldukları için h.sonları bile çocuklara takılıp onlarla geziyorlarmış. bir diğer arkadaşım lohusa depresyonuna girdi ve eşinden nefret eder oldu. (eşi bebek bakımı konusunda yardımcı olmadığı için kafayı taktı) ve bu durum sonucunda annesini eve yollamak istemiyor arkadaşım (bu da farklı bir sorun)
biliyorsunuz ki benim annem yok(öldü) k.validemi çok seviyorum ama tabi ki annem gibi olmuyor. bana her türlü yardım eder ama korkuyorum ben de bu durumları yaşar mıyım diye. eğer yaşarsam eşimin annesine nasıl evine git derim:26::78: ve benm k.validem aile şirketinde çalışıyor ve hergün buraya gelme ihtimali var. ben öyle içli dışlı ilişkileri sevmiyorum ne yapsam!
siz bebek bakımı için ne düşünüyorsunuz???
Kültürleri çok yakın birbirine..Bende eşimsiz gidemem diyorum oda haklısın diyo..Benimkiler annende buraya gelsin diyo okadar çok istiyolar:))Ben muşu seviyorum inan balayında bile orda geçirdim ailesi gelinin tadına varsın diye gitmedim biyerlere..Mesafe yakın olsa gitmeyi düşünürüm çokta iyi bakar eminim ama çok uzak eşimsiz olamam..cnm benimkilerde sizinkiler gibi desene. eşimin ailesi elazığlı. kayınvalidem buraya gel burda doğur. ben sana burda daha iyi bakarım diyo. dediğin gibi cvp vermek bile zor oluyor ama ben eşimsiz doğuma gidemem diyorum. ben doğurcakmışın sonra eşim gelcekmiş falan. dedim kusura bakmayın.hem annemde yanımda olmak istiyor doğumda. gerçi benim annem de uzak bana ama aramız 3 saat falan. onlar gelecekler doğumdan sonra annemde gelir bakalım nolacak çok merak ediyorum
Kızlar bu arada bana günde 2 litre su iç dedi ben 8 pbardak içebiliyorum yetermi dedim iyi oda dedi, plates yaptığımı söyledim yapabilirsin ama bel göbeğe fazla çalışma dedi dikkat et 20 dakka yap dedi ben ama hala 1.5 saat yapıyorum kendimi rahat hissediyorum şimdilik yapabildiğim kadar artık, bir gün yürüyüş birgün plates yapıyorum hafta da 3 gün plates yapıyorum, çok iyi yürümen dedi normal doğum istiyorsan dedi, bebek doğunca hiç bişeyde panik olma strese girme pimpiriklenme rahat ol ki bebekte huzurlu olsun doğunca dedi, şimdide öyle ol dedi bebek doğunca herkez panik olur kayınvalideler anneler üstüne düşer dedi sen hiç abartma rahat ol yurt dışında çocuk doğar doğmaz bile prahatlar ve spora başlıyorlar hemen normal süreç gibi hamileliği düşünüyorlar ve abartmıyorlar bebek yaptı diye dedi sende normal bir süreç her kadının bebeği olur doğal bişey olarak gör dedi,ben gastrit olması gazlı olmam bebeğinde olacağı anlamına gelmez dedi haftada 4 gün yumurta yemen yeterli dedi,serviks uzunluğumu sordum ona vajinal bakılıyormuş öylemi sizin öylemi baktı kızlar eğer krampların ağrıların olmuyorsa sık sık bi sorun yoktur serviks uzunluğunda dedi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?