2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr sol tarafınıza yatıp bacaklarınızı karnınıza çekin böle yaptım kızımdan küçük bir pıt geldi şimdi bekliyorumm bu arada nevracım nedense bende aldığım herşeye 1000 kere bakıyorum ve içlerinde kızımı hayal ediyorum

sana çok imrendim doğrusu tülin ben annemlerdeyim zaten hiç iş güç yapmıyorum arada yürüyüş yapınca sanki karnım asagı iniyor gibi geriliyor hafif agrım oluyor ayrıntılı ultrasonda dr plesanta rahim ağzına yakın dedi belki bebek küçük olduğu içindir dedi takip edelim dedi hakkaten de karnım sanki asağıda gibi duruyor zaten pimpirikliyim hamileliğimin tadını çıkaramıyorum doğru dürüst. bu arada serviks uzunluğunu ilk defa duydummmm

ahh ahh yaramı deşmeyin kızlarr kızım ilk torun olacak napıcam bilmem

hiç bişey olmayacak korkma
herşey güzel olacak
sen ters bişey olursa cvp verirsin sanırım

tabii tabiiii
beni k.validede aynısını söylüyor
orda 3 gün yatak 4.dün ayağa kalkıp onlara hizmet ediceksin
nereye yatıyosun yabancı yerde yabancı insnalr gelecekler bebek görmeye

Ben çıkıyorum yemek yiyim acıktım görüşürüz fıstıklar öptüm baş baş diyor bebişim size:80:

afiyet olsunn

merhaba hoşgeldiinnn
oyy oyy oyy dedesinin minik bebeği
güle güle giysinn inş
dedesi nerden anlamışda almışş sağolsun baban :97::97:

dilara
sıkı dur sağlam bi tekme yiyceksin

[/ BADE ismi nasıl sizce kızlar..hep aklımdan geçen isim buydu ama şimdi eşim yan ciziyor badem diye dalga geçerler diyee.....sizce nasıl.....COLOR]

canım bade nin anlamı neydi .??? benim aklımda şarap içki gibi kalmış .. eski türkçede öyle demekti sanki .. bir araştır istersen

kolay gelsinnn .. inşallah hafiflemiştir işin ... sen bence ev sıcak olsa bile ... in - çık yapmaktan üşüttün dikkat et... evet sağlıkla atlattık fetalı ,saolasın teyzesi ... bende bu aralar çok çok giremedim foruma ....

güzel haberlerle gelirsin inşallah

bekliyorum bakalımm ah o tekmey bi yesem daha ne isterm

birazdan gelir
belkide geldi bile uçan tekme

dilara geçen haftadan yani 23. haftamdan itibaren bizim minnoş karnımı kaldırmaya başladı resmen karnın kalkıyor muhteşem bi duygu senin bugun yarın başlar bence

hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum bugün nazmı yapıyo nedir bende yarın 24. haftama giriyorum inşallah yarından başlar

F dilek , Zonox , Zonnetje canlarım sağolun ya... Haftaya daha sık uğrucam yanınıza:))

Turko geçmiş olsun tatlım...

Bu arada Kaynana konusu dikkatimi çekti ben zaten 1,5 senedir kendi annemle oturuyorum tabiki bazı sıkıntıları var ama eşim anlayışlı biri annemde sessiz geçinip gidiyoruz arada tartışmalar oluyo ufak tefek artık napalım diyorum.. Kayınvaldem doğumdan sonra annem olduğu halde yanımda gelip kalırım dedi açıkcası kötü bir kadın değil ama insanın kendi annesi gibi olmuyor herşeye karışır bide sıkıntı vericek bana ama en sonunda yollarım evine valla çekemem diyorum böle işte kızlarrrr........

Ben gene banyo temizlemeye gider:))

semaysem cuma duan çok güzel .. Allah kabul etsin ..

aralcım hoşgeldin ..seninde cuman mübarek olsun .. ben geç girdim topiğe hala geçmiş okuyup cvp yazmaya çalışıyorum .. geciklmeli oluyor tabiki .... arada bazı mesajlarda atlanabiliyor ..

kızlar direk daldım ama kızımı biraz iğleştirdim ben düştüm bogazım yanıyor öksürük tutuyor beni ne yapsam ilaçta kullanamıyoruz malumm

sizler nasılsınız güzel annelerr
geçmiş olsun ..ben hamileleiğimdeki ikinci gribimi de yeni atlatıyorum .. bugün iyiyim ..
dikkat et kendine .. ben portakal suyu içtim hergün .. bide ıhlamura elma kabuğu +bal koydum ... tavuksyuna çorba yap karabiber koy .. rahatlatıyor tavsiy ederim
Allah geride kalanlara uzun sağlıklı ömür versin .. benim annemde vefat etti .. %90 sezeryan bidebenim .. büyük ihtimal kayınvalide gel bizde yat diyecek .. ama istemiyorum .birsürü eşya taşyamam kimseye .. dönüşte helak olacağım . evime gelirim .. bana gelse bile durmaz fazla , öyle hizmet etmeyi sevmez... belki 1 hafta görümcem durur ...sonra Ben başımın çaresine bakıcam ....
şimdiden kendimi alıştırmaya çalışıyorum ...

Kültürleri çok yakın birbirine..Bende eşimsiz gidemem diyorum oda haklısın diyo..Benimkiler annende buraya gelsin diyo okadar çok istiyolar:))Ben muşu seviyorum inan balayında bile orda geçirdim ailesi gelinin tadına varsın diye gitmedim biyerlere..Mesafe yakın olsa gitmeyi düşünürüm çokta iyi bakar eminim ama çok uzak eşimsiz olamam..

Tülincim bilgiler için teşekkürler.Bende çok gaz var her yemekten sonra özellikle midemde geğirti oluyo çok korkuyorum bebektemi öyle olur diye ama inan çok rahatladım bu yazdığınaa ..Suyu bende çok içiyorum hatta litreyede yaklaşıyodur belki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…