Ya kayınvaldem herşeye burnunu sokuyor ya,uzak kaldıgımız zamanlarda onu cok seviyorumda bir süre sonra baygınlık getiriyo daha 16. haftamda bebek oynuyomu diye soruyor. içimden çüş diyorum. yok oynaması lazım diyo, ben 4 tane doğurdum,içimi şişirir yani kocamı çok seviyorum napiyim katlanıyorum ama lohusalıkta üstme gelirse vay haline bağırır çağırırım valla
benim kayınvalidemde takmış onu ye bunu ye süt olsun falan filan ben sanki bilmiyorum belki iyi niyetle sölüyo ama bikere söle yeter 100 kere sölenmezki
Ya kayınvaldem herşeye burnunu sokuyor ya,uzak kaldıgımız zamanlarda onu cok seviyorumda bir süre sonra baygınlık getiriyo daha 16. haftamda bebek oynuyomu diye soruyor. içimden çüş diyorum. yok oynaması lazım diyo, ben 4 tane doğurdum,içimi şişirir yani kocamı çok seviyorum napiyim katlanıyorum ama lohusalıkta üstme gelirse vay haline bağırır çağırırım valla
kadın 4 tane doğurmuş ondan iyimi bileceksinkımıldar diorsa kımıldarr sen anlamıosundur
merhaba güzel anneler ..
hava bugün ne kadar güzel değilmi ? .. canımdışarı çıkmak istedi ..ama bir sürü işim var ... ,
akşama misafir gelecek .. oyalana oyalana bişeyler yapıyorum ....
dün babamlara gittik .. kızıma bir sürü ciciler almış dedesi .. hastane çıkışı .. alt değişt. minderi .. mont ....uyku tulumu . çıt çıt bady .. çoraplar ...
bend e oyuncak sepeti aldım minnoşuma ..
artık paketleri açıp açıp bakmamdan sıkılan kocişim .. arka odaya koyup kapyı kapattı :))))
kızlarrr sol tarafınıza yatıp bacaklarınızı karnınıza çekin böle yaptım kızımdan küçük bir pıt geldi şimdi bekliyorumm bu arada nevracım nedense bende aldığım herşeye 1000 kere bakıyorum ve içlerinde kızımı hayal ediyorum
F dilek , Zonox , Zonnetje canlarım sağolun ya... Haftaya daha sık uğrucam yanınıza:))
Turko geçmiş olsun tatlım...
Bu arada Kaynana konusu dikkatimi çekti ben zaten 1,5 senedir kendi annemle oturuyorum tabiki bazı sıkıntıları var ama eşim anlayışlı biri annemde sessiz geçinip gidiyoruz arada tartışmalar oluyo ufak tefek artık napalım diyorum.. Kayınvaldem doğumdan sonra annem olduğu halde yanımda gelip kalırım dedi açıkcası kötü bir kadın değil ama insanın kendi annesi gibi olmuyor herşeye karışır bide sıkıntı vericek bana ama en sonunda yollarım evine valla çekemem diyorum böle işte kızlarrrr........
Ben gene banyo temizlemeye gider:))
Benim annemin ilk torunu ve benden çok heyecanlı kıyamam onaa bebeğim ona yaşam umudu oldu babamı kaybettikten sonra..Yengemlerle konuşuyorum hergün annen aldığı kıyafetleri ortaya döküyo seviyo diyo..Doğumuma annem gelirse zorlanmam o bizi kitaplara bakarak büyütmüş öyle hurafeleri yokktur çok şükür....
Kızlar buarada siz tekme hissetmedik diyosunuzya ben her göbeğimi açtığımda bebeğimi yakalıyorum ya acaba benimki hiç uyumuyomuu???Bende ayrı düşünmeye başladım şimdi doğuncada az uyursaaa :S:S:S:
benim kayınvalidemde takmış onu ye bunu ye süt olsun falan filan ben sanki bilmiyorum belki iyi niyetle sölüyo ama bikere söle yeter 100 kere sölenmezki
Aslında kendi annen gelecek 1 hafta bakacak gidecek,kayınvaldeme ben cocuk emanet edemem bir tane torununa agzına tıkmıs yemegı cocukta yememiş morartmıs çocugu annesı babası yokken bi de 4 tane büyüttüm diyo hasbelkader büyümüşler işte çok meraklıda benim çocuga ben eşime diyorum annene çocuk bırakam diye
Aslında kendi annen gelecek 1 hafta bakacak gidecek,kayınvaldeme ben cocuk emanet edemem bir tane torununa agzına tıkmıs yemegı cocukta yememiş morartmıs çocugu annesı babası yokken bi de 4 tane büyüttüm diyo hasbelkader büyümüşler işte çok meraklıda benim çocuga ben eşime diyorum annene çocuk bırakam diye
benim kayınvalidem yaşlı bakım konusuna nasıldır bilmiyorum ama benim yanıma annem gelicek en azından ben öle istiyorumm
kadın 4 tane doğurmuş ondan iyimi bileceksinkımıldar diorsa kımıldarr sen anlamıosundur
eşimin ailesi ankarada doğudan geldik buraya yalvardım yakardım eşime ankaraya gitmeyelim ben orayı sevmiyorum diye yook dinlemedi. geldik k.valdemde 1 ay kaldık birbirimize girdik zaten hamileliğimin ilk ayı depresyondayım bi kere ordan kıl kaptım ya düzelemiyorum artık bir türlü, kadın ne yapsa batıyo.şimdi biraz biraz iyiyim. umarım 2.5 senemiz çabuk geçerde hakkariyemi gideriz şırnağamı kurtuluruz şu ankaradan
benim kayınvalidem yaşlı bakım konusuna nasıldır bilmiyorum ama benim yanıma annem gelicek en azından ben öle istiyorumm
benimkide nerdeyse 70 yaşında yani bırakamam güvenemem annen gibi yok valla Allah başımızdan eksik etmesin
eşimin ailesi ankarada doğudan geldik buraya yalvardım yakardım eşime ankaraya gitmeyelim ben orayı sevmiyorum diye yook dinlemedi. geldik k.valdemde 1 ay kaldık birbirimize girdik zaten hamileliğimin ilk ayı depresyondayım bi kere ordan kıl kaptım ya düzelemiyorum artık bir türlü, kadın ne yapsa batıyo.şimdi biraz biraz iyiyim. umarım 2.5 senemiz çabuk geçerde hakkariyemi gideriz şırnağamı kurtuluruz şu ankaradan
göz açıp kapayana kadar geçer umarım
Benim annemin ilk torunu ve benden çok heyecanlı kıyamam onaa bebeğim ona yaşam umudu oldu babamı kaybettikten sonra..Yengemlerle konuşuyorum hergün annen aldığı kıyafetleri ortaya döküyo seviyo diyo..Doğumuma annem gelirse zorlanmam o bizi kitaplara bakarak büyütmüş öyle hurafeleri yokktur çok şükür....
Kızlar buarada siz tekme hissetmedik diyosunuzya ben her göbeğimi açtığımda bebeğimi yakalıyorum ya acaba benimki hiç uyumuyomuu???Bende ayrı düşünmeye başladım şimdi doğuncada az uyursaaa :S:S:S: bunda 24. haftama girdim onunda etkisi var tabi..Şimdi ıspanak yoğurt yedim durmuyo yerindee :))
benimkide nerdeyse 70 yaşında yani bırakamam güvenemem annen gibi yok valla Allah başımızdan eksik etmesin
amin inşallahh nedense annemden başkasına güvenemiyorum bilmiyorum belkide biraz kötü bi düşünce torunlarına kötü bakacak değiller ama ne biliyim annem daha iyi bakar diye düşünüyorum bide anneme nazım geçer bişey sölesemde alınmaz ama kayınvalideme geçmez heralde
yuppiiiiikızlar benim nazlı kızım hareket etmeye başladıı tekme atıyooo
yuppiiiiikızlar benim nazlı kızım hareket etmeye başladıı tekme atıyooo
anlamaz babam pek bebek kıyafetlerinden .. babamın eşi yardım ediyor heyecanlanıp alışverişe çıkıyorlar iki seferdir .. alıyorlar valla beceriyorlar.. dün akşamda bebek arabası bakıcaz diyorlardı ....merhaba hoşgeldiinnn
oyy oyy oyy dedesinin minik bebeği
güle güle giysinn inş
dedesi nerden anlamışda almışş sağolsun baban :97::97:
Oyy dedesinin kesesine bereket, Nevra torununa almis guzel guzel hediyeler, senin icin daha bi anlamli olur dimi Nevracim babanin bu ince davranisi. Insallah desesi daha nice yillar keyfini surer torununun.
Ayrica aksam icin Allah kolayliklar versin canim, misafir cok iyi cokhos oluyor, ama hazirliklari bazen yorabiliyor insani.
:
Hadi gozun aydinnnn, tadini cikar annesii
ne güzel canım bir de akşamları sırt üstü yat ve yüksek sesle onu çağır hemen hareketleniyor
teyzeleri dün oğluşuma internetten sipariş ettiğim cicileri geldiii bakınnn
☞ Andywawa Boys Yazlk Salopet, 95200 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
☞ Andywawa Big Joe's ort Tulum - 5584 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?