2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benim annemin ilk torunu ve benden çok heyecanlı kıyamam onaa bebeğim ona yaşam umudu oldu babamı kaybettikten sonra..Yengemlerle konuşuyorum hergün annen aldığı kıyafetleri ortaya döküyo seviyo diyo..Doğumuma annem gelirse zorlanmam o bizi kitaplara bakarak büyütmüş öyle hurafeleri yokktur çok şükür....

Kızlar buarada siz tekme hissetmedik diyosunuzya ben her göbeğimi açtığımda bebeğimi yakalıyorum ya acaba benimki hiç uyumuyomuu???Bende ayrı düşünmeye başladım şimdi doğuncada az uyursaaa :S:S:S: bunda 24. haftama girdim onunda etkisi var tabi..Şimdi ıspanak yoğurt yedim durmuyo yerindee :))

Son düzenleme:

Oyy dedesinin kesesine bereket, Nevra torununa almis guzel guzel hediyeler, senin icin daha bi anlamli olur dimi Nevracim babanin bu ince davranisi. Insallah desesi daha nice yillar keyfini surer torununun.

Ayrica aksam icin Allah kolayliklar versin canim, misafir cok iyi cokhos oluyor, ama hazirliklari bazen yorabiliyor insani.

Hmmm Dilara, semaninda dedigi gibi gelicek SUPER TEKME sanirim, az kaldi:)) heleki cikolatada yemissinya, daha bi kuvvet yapmistir senin kiz hazirlanaiyo

Duncan, canim sen islerini biir hele bir, sonra keyifle katilirsin sohbetlere burda, evvelinde guzelce bir dinlen ama, temiz evinin soyle bir tadini cikar

Dogum sonrasi aileden yardim alma hususunda epeyi bir konusuldu bugun evet, insallah seninde hersey gonlunce olur. Annecinde zaten yanindaymis senin, surpriz sorunlarla karsilasicagini sanmiyorum tatlim:))
Kolay gelsin, dikkat et banyoyu temizlerken kayayim felan deme

daha ne istiyosun bırak oynasın bende hep oynamasını istiyorum

Dilekkkkk, senin kiz pasta-brek temizlik yapmaktan uykuya firsat bulamiyokiiiiiinhasil uyusun bebecik:))))) ilahiiiii, oynasin canim neguzelll....sen dugunlerde azmi oynadin,..bebginde seni taklit ediyor iste simdi

Bu arada, annen icin cok guzel heycan canim, tahmin edebiliyorum onun sevincini, heyecanini, hersey cok guzel olucak insallah gelsin hele torunu bi dunyaya

merhaba hoşgeldiinnn
oyy oyy oyy dedesinin minik bebeği
güle güle giysinn inş
dedesi nerden anlamışda almışş sağolsun baban :97::97:
anlamaz babam pek bebek kıyafetlerinden .. babamın eşi yardım ediyor heyecanlanıp alışverişe çıkıyorlar iki seferdir .. alıyorlar valla beceriyorlar.. dün akşamda bebek arabası bakıcaz diyorlardı ....
saolsunlar bayaaa faydaları dokundu ..

saolsun valla ..babam senelerdir torun bekliyordu.. şimdi o da heyecan yapıyor ..

akşama da kardeşimin bebeğinin 40 ı .. onlar gelecek .. 40 uçurmaya ... biraz temizlik yaptım .. yarısı kaldı eşim devam edecekmiş akşama:)) öyle dedi .... ben biraz mamalar yapıcam . yarında mevlütü var oraa gidcem haftasonu ... bayaa yorucu geçecek ama güzel..

Allah bizede o günleri göstersin ...

maşallah güle güle kullansın ....

ben çıkayım biraz .. hem acıktık kızımla .bir çorba içelim ..
hemde işlerimizi halledelim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…