Çok güldümm yaaa bende diyorum niye böyle hareketli hiç aklıma gelmemiştii kaç düğüne gittim hamileyken normal tabikii anası gibi olacak :))))Dilekkkkk, senin kiz pasta-brek temizlik yapmaktan uykuya firsat bulamiyokiiiiiinhasil uyusun bebecik:))))) ilahiiiii, oynasin canim neguzelll....sen dugunlerde azmi oynadin,..bebginde seni taklit ediyor iste simdi
Bu arada, annen icin cok guzel heycan canim, tahmin edebiliyorum onun sevincini, heyecanini, hersey cok guzel olucak insallah gelsin hele torunu bi dunyaya
Ya kayınvaldem herşeye burnunu sokuyor ya,uzak kaldıgımız zamanlarda onu cok seviyorumda bir süre sonra baygınlık getiriyo daha 16. haftamda bebek oynuyomu diye soruyor. içimden çüş diyorum. yok oynaması lazım diyo, ben 4 tane doğurdum,içimi şişirir yani kocamı çok seviyorum napiyim katlanıyorum ama lohusalıkta üstme gelirse vay haline bağırır çağırırım valla
demekki bütün k.valideler aynı
hiçbirisi kötülüğüne söylemiyor aslında ama daha anlayışlı olmaları lazımm
canım önce sakince anlatmaya çalışırız
baktık olmuyo istemedende olsa sesimiz 1 kademe yükselir
semaysem cuma duan çok güzel .. Allah kabul etsin ..
amin amin amin inş.
Allah geride kalanlara uzun sağlıklı ömür versin .. benim annemde vefat etti .. %90 sezeryan bidebenim .. büyük ihtimal kayınvalide gel bizde yat diyecek .. ama istemiyorum .birsürü eşya taşyamam kimseye .. dönüşte helak olacağım . evime gelirim .. bana gelse bile durmaz fazla , öyle hizmet etmeyi sevmez... belki 1 hafta görümcem durur ...sonra Ben başımın çaresine bakıcam ....
şimdiden kendimi alıştırmaya çalışıyorum ...
ALLAH ANNECİĞİNE RAHMET EYLESİNNN
allah babana ve ailene uzun ömür versin :97:
sen en iyisi evde ol
sana baban yardım eder ..çalışmıyodu değilmi...
hem böylece k validende gelmez sana
benim kayınvalidemde takmış onu ye bunu ye süt olsun falan filan ben sanki bilmiyorum belki iyi niyetle sölüyo ama bikere söle yeter 100 kere sölenmezki
sabır sabır sabır başka çare yok
ama ilk torun olunca seviyolardır be diloşşş:97:
maşallah güle güle kullansın ....
ben çıkayım biraz .. hem acıktık kızımla .bir çorba içelim ..
hemde işlerimizi halledelim ....
teyzeleri dün oğluşuma internetten sipariş ettiğim cicileri geldiii bakınnn
☞ Andywawa Boys Yazlk Salopet, 95200 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
☞ Andywawa Big Joe's ort Tulum - 5584 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
Çok güldümm yaaa bende diyorum niye böyle hareketli hiç aklıma gelmemiştii kaç düğüne gittim hamileyken normal tabikii anası gibi olacak :))))
Ya aslında dr. tam kız demediya bukadar sağlam hareketlerini hissedince acaba erkekmi diye geçiyo aklımdan ozaman annemin aldıkları ördükleri elinde patlayacak :))))
Cok guzelmis cicileri oglusunun, renkleride acik tonda, harika yaz icin. Guzel gulerde giyer insallah bebisin.
Kızlar slmSemacan sana slm atıp kaçmış gibi oldum sabah ama çok işim vardı..ikimiz de çok yorulduk kızımla bugün teyzesi... artık dinleneceğiz ama...oturduk artık
Zonnetje teyzesi sanada teşekkür ederiz. hep sarışın bir oğlan çocuğum olsun bende onu böle beyazlarla mavilerle giydireyim isterdimbabişkomus sarışın bende açık kumarılm belki çınarımda sarışın olur :97: aahh sağlıkla gelsinde zencide olsa olur bea
kızlar sağlığından sıhhatinden sonra en çok nasıl göründüğünü merak ediyorum. rüyalarıma girio hep :97::97::97:
Kızlar slmSemacan sana slm atıp kaçmış gibi oldum sabah ama çok işim vardı..ikimiz de çok yorulduk kızımla bugün teyzesi... artık dinleneceğiz ama...oturduk artık
Zonnetje teyzesi sanada teşekkür ederiz. hep sarışın bir oğlan çocuğum olsun bende onu böle beyazlarla mavilerle giydireyim isterdimbabişkomus sarışın bende açık kumarılm belki çınarımda sarışın olur :97: aahh sağlıkla gelsinde zencide olsa olur bea
kızlar sağlığından sıhhatinden sonra en çok nasıl göründüğünü merak ediyorum. rüyalarıma girio hep :97::97::97:
inşallah beyaz tenli sarışın birde maviş gözlü olurr
ya ben bebeklere bakıyorum onamı benzer bunamı benzer diyorum sonra hiçbirine benzemeyeciğini düşünerek kızıyorum kendime
Dün randevu için dr. aradım çarşambaya kaldı bi kesin dese rahatlıycamm kız bebeğine çok alıştımm tabiki hayırlısı Allahtan :))Aman Allahimmm, kiz bebek bu kizzz, oglana donermi deyipte yuregimizi agzimizdan cikARMA
Olduya, erkek oldu Dilekcim, adresimi veririm canim sana bana gonderirsin guzel cicileri
Hay allahim yaaaa
Sanada selamlar Blue, hosgeldiniz kizinla:92:
Bebisi bizde sizin gibi cok merak ediyoruz canim. Bizimki cook farkli bisiy olucak sanirim. Ben acik tenliyim, koyu yesil gozler, esim esmer, gozler siyah. Dusun artik bizim kiz ne olur:))) Esmermi olur, melezmi artik ne cikarsa bahtimiza.
Insallah senin oglus sarisin olur annesi, olma ihtimali yuksek baba sarisinyae sende acik tenlisin..
saglikli elleri ayaklari duzgun olsunda, artik sansa bakalim kime benzicekler, ama insanmerak etmiyor degil
Dün randevu için dr. aradım çarşambaya kaldı bi kesin dese rahatlıycamm kız bebeğine çok alıştımm tabiki hayırlısı Allahtan :))
Annem kimselere vermez oğlan olursa kardeşine saklarım diyo hehehehhee :))))) ..
Ben kaçar arkadaşlar pasta börek yapcam yarına hazırlık :)))))
amin canım sağlıkla tabi deee sen asıl gözlerini senden tenini babadan alırsa ne olur onu bi düşüngözler yeşil bir esmer güzelii oyyy oyyy afet bişi olur valla
Walla tüm gün iş peşinde koşturduk..Eğitim vardı.Onu da bir araya sıkıştırdık...Sonra gelip iş yaptık...sonra bir baktık saat 4 olmuş....selam
hoşgeldinnn
olsun benim için sorun yok...nasıl olsa bana selam verdin ya
şaka bir yana çalışıyoruz her zaman müsait olamıyoruz
siz nerelere gittiniz ne yaptınız
kurabiyene isim konusunda karar veremediniz mi hala
Evet bende çok merak ediyorummmm..Ben beyaz tenliyim ,eşimde tam tersim esmer bakalım artık kısmet :) Bu arada dün bi rüya gördüm, doğum yapmışım beni odaya getiriyorlar gözümü açıyorum annemle,dr var yanımda diyorum ki bebeğim nerde dr bey oda birazdan getircekler yanına ama çok yakışıklı birşey diyor :) Beyaz tenlimi,esmer mi diye sorduğumda hafif esmerlik var diyor neyse bekle,bekle yok bebekk eee diyorum hadi ama dr sonra diyorki ee babası gitti almaya ona sorsana :) hiç üşenmiyorum ayağa kalkıyorum bu arada normal doğum yapmışım :)) Tırım,tırım eşimi arıyorum bi bakıyorum ki orda babamlar,kuzenlerim çekirdek çitliyolar :))) Diyorum bebek nerde neden getirmedin aaaa sen doğurdunmu diyor biz o sıra yemeğe gitmiştik ne çabuk doğurdun diyor ay allahım bana bi geliyolar orda ben doğumdayken bide yemeğe gittin he sennn diyorum :)) biton bağırıp çağrıyorummm ki ne olsun küütt uyandım( Bebişimin yüzünü bi göremedim anlıyacağınız :)) Sabahta eşime anlattım utanmadan orda çekirdek çitliyosun yaaa deidm :)) Gülüyo bana bakıp
titocum rüya görüp görüp kocalara patlıyorus hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?