hayırlısı olsun canım umarım çatlak olmadan geçiririz
günaydınnnn kızlarrrrr...... herkesin herşey yolunda mı.... dün 4 ten sonra işyeri çok yoğundu giremedim ama şimdi görünce çok şaşırdımm gece yarılarına kadar buralardasınız... nöbetçi doktor gibisiniz:)))
inşallah canım ama bunda sanki karnım daha büyük olacak gibihıı karnımın çıkmasını istiyorumda dahada erken ama biraz belirdi kızımda geç çıkmıştı çıkmış biraz karnın diyorlar 2 hamileliginya ilkinden büyük olurmuş bilmiyorum valla bebiş saglıklı olsunda ne diyelim
evet ya gece yarısına kadar burdalar:)))) ne güzel imrendimkaydirigubbakcemile3
benim ilk ama çıktı karnım şimdiden
evet ya gece yarısına kadar burdalar:)))) ne güzel imrendimkaydirigubbakcemile3
he vallahaa gelişmeler anında nette:)))) ben 9 da uyuduğum için giremiyorum akşamları ama bundan sonra ben de ziyaret ederim artık ara ara:) zaten şu 3 ay bitsin bu kadar uyumucam... uyumak istemiyorum... uyku düzenim altüst oldu...kafamçokkarıştı
Ben doktora gitmedim bile kendi kafama göre folic plus kullanıyorum gerçi önce ki hamileliğimde doktor üç ay önceden iç demişti folicişimdi kafama takıldıda ben elevit içiyorum ama bugün bi arkadaşım tek başına yeterli gelmez folik asit al ayrıca dedi elevit kullanan var mı ?? varsa yanlızmı folik asitle beraber mi???
benim gece vekti uyurken birden uyanıyorum kocama söylüyorum peynir ekmek yap diye oda garibim yapıyo sonra gözüm kapalı yiyim yatıyorummide bulantım yıne gece vaktine denk geliyor
bu da uykumu kaçırıyor
gece vaktide bişey yiyemem ki
aslında bizlerin bu saate kadar kalması sakıncalı ama bi türlü uykum gelmiyor
herkese hayırlı geceler
Rica ederim canım günaydınGünaydın
tulin sadece yazdığım yazıya yine sen duyarlılık göstermişsin canım teşekkürler.
nehir ben akşamları bir tane folbiol (folikasit) içiyorum sabahlarıda jel kullanıyorum o kadar canım.
Ben doktora gitmedim bile kendi kafama göre folic plus kullanıyorum gerçi önce ki hamileliğimde doktor üç ay önceden iç demişti folici
benim gece vekti uyurken birden uyanıyorum kocama söylüyorum peynir ekmek yap diye oda garibim yapıyo sonra gözüm kapalı yiyim yatıyorum
Rica ederim canım günaydın
Kızlar gözümü açar açmaz nete giriyorum bugün eteşimi ölçdüm 4 derece birden düşmüş korkmaya başladım yine kimyasal mı olcak diye çünkü hiç belirtide yok sizde varmı
Ben doktora gitmedim bile kendi kafama göre folic plus kullanıyorum gerçi önce ki hamileliğimde doktor üç ay önceden iç demişti folici
benim gece vekti uyurken birden uyanıyorum kocama söylüyorum peynir ekmek yap diye oda garibim yapıyo sonra gözüm kapalı yiyim yatıyorum
Kızlar gözümü açar açmaz nete giriyorum bugün eteşimi ölçdüm 4 derece birden düşmüş korkmaya başladım yine kimyasal mı olcak diye çünkü hiç belirtide yok sizde varmı
bende bir ateş basıyor terliyorum birde birden bire donuyorum gece bile eşime beni ısıt donuyorum dedim resmen dondum gece yaa çok garip halbuki içeride sıcaktı
canım hamilesin bir çıkar bir düşer belli olmaz böyle şeylere takılma bak kocişin sana ne güzel bakıyor ben istesem beniki getirmez gıcıkklava:
arkadaşımm problemini anlamadım... biraz açık yazsana araştıralım... burda deneyimli arkadaşlartım varr...
turko gece benı de bi üşeme alıo kı sorma tıtrıorum
Dene kız getirir belki hamilesin diye bizim ilk olacak ya ondan getiriyordur belki,canım ateş ölçme yönteminde düşünce regli olunuyorya ondan korktum yine hamilelerde olunurmu bilmem ki,daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım oydu problem 6+4 günlükken bitti hamilelik regli oldum aslında düşükte sayılmaz herkezde oluyormuş kromozomlar doğru bölünemediğinden doğunca anomali olacağına baştan vücut atıyormuş bebeği devam etmiyormuş kısacası böyle bişey
Dene kız getirir belki hamilesin diye bizim ilk olacak ya ondan getiriyordur belki,canım ateş ölçme yönteminde düşünce regli olunuyorya ondan korktum yine hamilelerde olunurmu bilmem ki,daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım oydu problem 6+4 günlükken bitti hamilelik regli oldum aslında düşükte sayılmaz herkezde oluyormuş kromozomlar doğru bölünemediğinden doğunca anomali olacağına baştan vücut atıyormuş bebeği devam etmiyormuş kısacası böyle bişey
Canım onlar bende de oluyorda genelde hep yüksekti bu sabah düştü şüphelendim kzılar kahvaltı yaptınızmı sizsöylediğim gibi ateşlere takılma hamilesin bir çıkar bir düşer benim yazdıklarımı okusana ne çekiyorum bir donuyorumbir ter döküyorum
Canım onlar bende de oluyorda genelde hep yüksekti bu sabah düştü şüphelendim kzılar kahvaltı yaptınızmı siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?