2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun canım umarım çatlak olmadan geçiririz

inşallah canım ama bunda sanki karnım daha büyük olacak gibihıı karnımın çıkmasını istiyorumda dahada erken ama biraz belirdi kızımda geç çıkmıştı çıkmış biraz karnın diyorlar 2 hamileliginya ilkinden büyük olurmuş bilmiyorum valla bebiş saglıklı olsunda ne diyelim

evet ya gece yarısına kadar burdalar:)))) ne güzel imrendimkaydirigubbakcemile3

benim ilk ama çıktı karnım şimdiden

evet ya gece yarısına kadar burdalar:)))) ne güzel imrendimkaydirigubbakcemile3

he vallahaa gelişmeler anında nette:)))) ben 9 da uyuduğum için giremiyorum akşamları ama bundan sonra ben de ziyaret ederim artık ara ara:) zaten şu 3 ay bitsin bu kadar uyumucam... uyumak istemiyorum... uyku düzenim altüst oldu...kafamçokkarıştı

benimkide öyle oldu valla :)))

şimdi kafama takıldıda ben elevit içiyorum ama bugün bi arkadaşım tek başına yeterli gelmez folik asit al ayrıca dedi elevit kullanan var mı ?? varsa yanlızmı folik asitle beraber mi???
Ben doktora gitmedim bile kendi kafama göre folic plus kullanıyorum gerçi önce ki hamileliğimde doktor üç ay önceden iç demişti folici
mide bulantım yıne gece vaktine denk geliyor
bu da uykumu kaçırıyor
gece vaktide bişey yiyemem ki

aslında bizlerin bu saate kadar kalması sakıncalı ama bi türlü uykum gelmiyor
herkese hayırlı geceler
benim gece vekti uyurken birden uyanıyorum kocama söylüyorum peynir ekmek yap diye oda garibim yapıyo sonra gözüm kapalı yiyim yatıyorum
Rica ederim canım günaydın

Kızlar gözümü açar açmaz nete giriyorum bugün eteşimi ölçdüm 4 derece birden düşmüş korkmaya başladım yine kimyasal mı olcak diye çünkü hiç belirtide yok sizde varmı

canım hamilesin bir çıkar bir düşer belli olmaz böyle şeylere takılma bak kocişin sana ne güzel bakıyor ben istesem beniki getirmez gıcıkklava:

arkadaşımm problemini anlamadım... biraz açık yazsana araştıralım... burda deneyimli arkadaşlartım varr...

bende bir ateş basıyor terliyorum birde birden bire donuyorum gece bile eşime beni ısıt donuyorum dedim resmen dondum gece yaa çok garip halbuki içeride sıcaktı

kızalr ben bugün pek giremicem görümcen ankarada oturuyordu boşandı birazdan gelir iki kızı var yanına aldı kendiside emes hastası eşi haberi olmadan mahkemeye vermiş yarın mahkememiz var diyor düşünsenize ne kötü allah sabır versinn iki çocuk birisi daha bir buçuk yaşında bebek yaa babasından ayrı büyüyecek çok zor bende 10 yaşındaydım annemle babam ayrıldıgında babam istanbulda kaldı biz antebe geldim çok zor anlıyorum onları istanbuldan antebe geldiğimde çok zorlandım görümcemin kızıda 10 yaşında büyüğü ankaraya alışık burada zorlanacak çevre orada kaldı çünkü burada kimseyi bilmiyor okul arkadaşlarından ayrılmak falan çok çok kötü bilirim neyse uzattım k.b.boshayallersmile

canım hamilesin bir çıkar bir düşer belli olmaz böyle şeylere takılma bak kocişin sana ne güzel bakıyor ben istesem beniki getirmez gıcıkklava:

arkadaşımm problemini anlamadım... biraz açık yazsana araştıralım... burda deneyimli arkadaşlartım varr...

Dene kız getirir belki hamilesin diye bizim ilk olacak ya ondan getiriyordur belki,canım ateş ölçme yönteminde düşünce regli olunuyorya ondan korktum yine hamilelerde olunurmu bilmem ki,daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım oydu problem 6+4 günlükken bitti hamilelik regli oldum aslında düşükte sayılmaz herkezde oluyormuş kromozomlar doğru bölünemediğinden doğunca anomali olacağına baştan vücut atıyormuş bebeği devam etmiyormuş kısacası böyle bişey

söylediğim gibi ateşlere takılma hamilesin bir çıkar bir düşer benim yazdıklarımı okusana ne çekiyorum bir donuyorumbir ter döküyorum

anladım canımm yaaa benim de ilk hamileliğim ve hiç aklımda yoktu bebek fikri o yüzden biçokşeye yabancıyım bunu da ilk kez duyuyorum mesela ama bu kadar kafana takmaa... bebeği olmayan bayanların birçoğuna doktorlar psikolojik olduğunu söylüyorlar biz kadınlar fazla evhamlıyız... allah sağ salim elimize almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallahh.. sen kaç haftalıksın bu arada...

söylediğim gibi ateşlere takılma hamilesin bir çıkar bir düşer benim yazdıklarımı okusana ne çekiyorum bir donuyorumbir ter döküyorum
Canım onlar bende de oluyorda genelde hep yüksekti bu sabah düştü şüphelendim kzılar kahvaltı yaptınızmı siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…