2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ruyan hayirlara gitsin insallah canim
Baya film gibi gormussun herbiseyi ama final hep ayni,
gormen gerekeni goremeden uyanmissin

Insallah finali 4 ay sonra yapicaksin canim tatli bir bebekle

OY OY OYYY
tam koşuşturmaca
ayy ne güzel
hangisiydi o hatırlayamadım ama :18::18:

tulin, hoşgeldin. ben de günlük 2 lt içmeye çalışıyorum ama beceremiyorum. eline 500 lük su şişesi alınca her seferinde onu bitirme isteği duyuyorsun ve işe yarıyor ben uzun zamandır evde pilates yapmıyorum. sana da helal olsun 1.5 saat gerçekten süper. ben hergn yürüyüş 1 saat yapıorum ve pazarları jale ye gidiyorum 2 saat pilates. ama artık pilatesede başlicam. yalnız 1.5 saat fazla değil bilgin olsun. çok karın ve bel çalışmaman iyi olur doktoruna katılıyorum

hoşgeldin canım. kızının cicileri hayırlı olsun. güle güle giysin cimcime. kaybın için de başın sağolsun. kayıncalidene gitmen bence de mantıksız. ben 15 ün kaldım tüm düzenim gitti. saolsun kendi evimdeymişim gibi davrandı k.validem ama yinede evim evim canım evim dedim

yaaaaaaaaaaaaaaa alıntı yapmadan okuduklarımı unutuyorum. bir sürü kişiye yazıcaktım unuttum lanet olsun:2: alıntı yapıncada çok uzun oluyor sayfa bozuluyor

OY OY OYYY
tam koşuşturmaca
ayy ne güzel
hangisiydi o hatırlayamadım ama :18::18:

unutmamışsındır,değil mi? diye yazacaktım .Sonra yok artık bunu da unutmaz herhalde deyip vazgeçtim insan önerdiği ismi unutur mu semacan....ben de seni unutuyorum o zaman hah bir de o kadar da üstünde durmuştuk,konuşmuştuk...eşimle karar verdik,ilk ismi bu olacak..demiştim sana....

blue_sky;hep aynısıyos valla. allah kocalarımısı başımsdan eksik etmesin. gene en çok onlara geçiyor nazımız

zonox hoşgeldin. yemekler tamam mı? önce alntı yapıp sonra sadece gerekli kısımları alıp geri kalanı silersin canım olmamı?

Slm Zoni.... dün sana birşeyler yazmıştım akşam ama sen hemen gitmişsin sanırım... görüşemedik....

Uyuyodur canım merak etme 24 haftadan sonra tık olmazsa korkarsın öyle diyor netteki doktorlar bir ara okumuştum

cnm benim çok şükür kıpraşmaya başladı oğlum. arada böyle olması normal heralde.

nevracım cnm ne kadar güzel babanın torununa şimdiden bişiler alması. ne kadar düşünceliymiş. genelde bu işleri anneler yapar. Sağolsun baban
tabii tabiiii
beni k.validede aynısını söylüyor
orda 3 gün yatak 4.dün ayağa kalkıp onlara hizmet ediceksin
nereye yatıyosun yabancı yerde yabancı insnalr gelecekler bebek görmeye

:)) evet haklı olabilirsin. geleni gideni bitmez onların.çok kalabalık akrabaları var. 1 gün yat 2 gün yat. insanın kendi evi gibi de olmas. onlarda haklılar tabi ama benim aklıma pek yatmadı bu kaynana yanında doğurma işi

evet cnm kültürleri çok yakın. çok iyiler sağolsunlar. şimdiye kadar ters bişeylerini görmedim. ama uzak olmanın verdiği bi avantajdır bu. yakın olmak çok farklıdır. ama dediğin gibi eşimsiz bende yapamam.

yuppiiiii kızlar benim nazlı kızım hareket etmeye başladıı tekme atıyooo

çok sevindim cnm. benim oğlumda hareketlendi çok şükür. ne kadr mutlu oluyorum o her oynadığında ya

cnm güzel günlerde giysin oğluşun. ne kadar da hızlılar öyle. bir gün içinde mi gönderdiler? hepsiburada.com hemen ders alsın onlardan

Ay canim yaa Hicte fena olmazdi
simdi dahada bi meraklandim iyimi, 4 ay beklicez daha:))

Hadi bakalim hayirlisi olsun insallah,bunlarda tatli heyecanlar beklerken bu sureci:)

zonnetje ayy bende bi merak ediyorum. kime benziyecek. sarışınmı olcak esmermi. okadar merak ediyorumki ben zaman nasıl geçcek bilmiyorum. sağ salim gelsinlerde yeterki sabredicez artık cnm.

titocum rüya görüp görüp kocalara patlıyorus hep

bende sizdenim kızlar rüyamda ne görsem eşime patlıyorum. hele bazen onu uyandırıp kızıyorum.

herkese iyi akşamlar kızlar
biz detaylı usg ye girdik..aşımı da vuruldum ..1 ay sonra tekrar vuracaklar
normal usg ve detaylı usg ve tam kan tahlilim iyi çıktı..sadece kansızlık devam ediyor
yalnız detaylı usg çok kısa sürdü..rapor sonucunda obstetrik us ve renkli dopler yazıyor
ama toplam 8 dk. falan sürdü...videoya da aldık ..izliyorum ama bişey anlamıyorum..uzaylı gibi bişey görünüyor :)
zaten dr. dedi her zaman düzgün konumu yakalayamayız diye...yüzünü çok merak ediyordum tam bakayım dedimiki elleriyle yüzünü kapadı...
normal sınırlarda gebelik haftasıyla uyumlu yazıyor raporda...
ve diğer organlar hakkında bilgi vs...
ayrıntılı usg yi başka dr. kontrol ediyor..sonuçları ikisi değerlendiriyor
bu arada kendi dr. uma sordum rahim ağzı uzunluğu hakkında..
biz onları hamilleliğin ilk haftalarında zaten bakıyoruz..siz merak etmeyın dedi...
gelecek ayda şeker yüklemesi yapılacak...
dr. gidecek olan herkese kolay gelsinn
bu soğuklarda zor oluyor dışarı çıkmak

Son düzenleme:
Bu arada bugün 24.haftamızın ilk gününü yaşıyoruz çok şükür....Allah'ım her haftamızı sağlıkla geçirmeyi nasip etsin...

Bu arada bugün 24.haftamızın ilk gününü yaşıyoruz çok şükür....Allah'ım her haftamızı sağlıkla geçirmeyi nasip etsin...

aminnnn cnmm

lalehan cnm gözün aydın. usg güzel geçmiş. bu bebişler hep aynısını yapıyorlar. benim oğlumda iki eliyle yüzünü kapattı dr amcamız resmini çekerken. Allahtan bi tane yakaladıkta yüzünü

hoşbuldum kuşum. alışverişe gittim, dolabım bomboştu söylemesi ayıp. baya bir eksiğim varmış. bugün paso sebze aldım. oğluma sebze ziyafeti çekicem h.içi

bu arada yaptığım yemeyi mayıs anneleri bebişleri için neler yiyor sayfasına yazıcam.
ben şu alıntı olayını kısaltim haklısın
Slm Zoni.... dün sana birşeyler yazmıştım akşam ama sen hemen gitmişsin sanırım... görüşemedik....
canımmmmmmmmmm hoşgeldinnn. evet akşam aniden kalktım eşim gelmişti dışarda yemeye gittik. malum balık evde yenmiyor. ne yazmıştın hayatım hatırlıyorsan yazar mısın. bu arada miniğimiz nasıl? hareketlenmeler başladı mı

lalehan, hoşgeldin. senin ve miniğinin iyi olmasına sevindim. rahim ağzı uzunluğuna ben de baktırdım. çok şükür normal çıktı. 2 hafta sonra şeker yüklemem var. inşallah hayırlı haberlerle döneriz

BLUE-CANN

:18::18::18::18::18::18::18:

umarım anlamışsındır

rapunzel merak etme onlar bi çıkışa hazır yazıyor. sonra canları sıkılıyor geri alıyorlar. başka iki ürünümde çıkışa hazırken üretici firmadan bekleniyor yazısına döndü. kargoya vermedikleri sürece inanmıyorum onlara
buda benden hepsiburada.com a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…