Evet bende çok merak ediyorummmm..Ben beyaz tenliyim ,eşimde tam tersim esmer bakalım artık kısmet :) Bu arada dün bi rüya gördüm, doğum yapmışım beni odaya getiriyorlar gözümü açıyorum annemle,dr var yanımda diyorum ki bebeğim nerde dr bey oda birazdan getircekler yanına ama çok yakışıklı birşey diyor :) Beyaz tenlimi,esmer mi diye sorduğumda hafif esmerlik var diyor neyse bekle,bekle yok bebekk eee diyorum hadi ama dr sonra diyorki ee babası gitti almaya ona sorsana :) hiç üşenmiyorum ayağa kalkıyorum bu arada normal doğum yapmışım :)) Tırım,tırım eşimi arıyorum bi bakıyorum ki orda babamlar,kuzenlerim çekirdek çitliyolar :))) Diyorum bebek nerde neden getirmedin aaaa sen doğurdunmu diyor biz o sıra yemeğe gitmiştik ne çabuk doğurdun diyor ay allahım bana bi geliyolar orda ben doğumdayken bide yemeğe gittin he sennn diyorum :)) biton bağırıp çağrıyorummm ki ne olsun küütt uyandım( Bebişimin yüzünü bi göremedim anlıyacağınız :)) Sabahta eşime anlattım utanmadan orda çekirdek çitliyosun yaaa deidm :)) Gülüyo bana bakıp
Walla tüm gün iş peşinde koşturduk..Eğitim vardı.Onu da bir araya sıkıştırdık...Sonra gelip iş yaptık...sonra bir baktık saat 4 olmuş....
Vermek üzereyiz sanırım teyzesi...babasının extra fikri olmadığı için ben seçenekleri 2 ye indirdim.ilk ismi biliyorsun zaten,sen önermiştin...diğeri de kesinleşmek üzere..şimdilik senin önerdiğin isimle çağırıyorum
tulin, hoşgeldin. ben de günlük 2 lt içmeye çalışıyorum ama beceremiyorum. eline 500 lük su şişesi alınca her seferinde onu bitirme isteği duyuyorsun ve işe yarıyorKızlar bu arada bana günde 2 litre su iç dedi ben 8 pbardak içebiliyorum yetermi dedim iyi oda dedi, plates yaptığımı söyledim yapabilirsin ama bel göbeğe fazla çalışma dedi dikkat et 20 dakka yap dedi ben ama hala 1.5 saat yapıyorum kendimi rahat hissediyorum şimdilik yapabildiğim kadar artık, bir gün yürüyüş birgün plates yapıyorum hafta da 3 gün plates yapıyorum, çok iyi yürümen dedi normal doğum istiyorsan dedi, bebek doğunca hiç bişeyde panik olma strese girme pimpiriklenme rahat ol ki bebekte huzurlu olsun doğunca dedi, şimdide öyle ol dedi bebek doğunca herkez panik olur kayınvalideler anneler üstüne düşer dedi sen hiç abartma rahat ol yurt dışında çocuk doğar doğmaz bile prahatlar ve spora başlıyorlar hemen normal süreç gibi hamileliği düşünüyorlar ve abartmıyorlar bebek yaptı diye dedi sende normal bir süreç her kadının bebeği olur doğal bişey olarak gör dedi,ben gastrit olması gazlı olmam bebeğinde olacağı anlamına gelmez dedi haftada 4 gün yumurta yemen yeterli dedi,serviks uzunluğumu sordum ona vajinal bakılıyormuş öylemi sizin öylemi baktı kızlar eğer krampların ağrıların olmuyorsa sık sık bi sorun yoktur serviks uzunluğunda dedi o kadar
merhaba güzel anneler ..
hava bugün ne kadar güzel değilmi ? .. canımdışarı çıkmak istedi ..ama bir sürü işim var ... ,
akşama misafir gelecek .. oyalana oyalana bişeyler yapıyorum ....
dün babamlara gittik .. kızıma bir sürü ciciler almış dedesi .. hastane çıkışı .. alt değişt. minderi .. mont ....uyku tulumu . çıt çıt bady .. çoraplar ...
bend e oyuncak sepeti aldım minnoşuma ..
artık paketleri açıp açıp bakmamdan sıkılan kocişim .. arka odaya koyup kapyı kapattı :))))
hoşgeldin canım. kızının cicileri hayırlı olsun. güle güle giysin cimcime. kaybın için de başın sağolsun. kayıncalidene gitmen bence de mantıksız. ben 15 ün kaldım tüm düzenim gitti. saolsun kendi evimdeymişim gibi davrandı k.validem ama yinede evim evim canım evim dedimAllah geride kalanlara uzun sağlıklı ömür versin .. benim annemde vefat etti .. %90 sezeryan bidebenim .. büyük ihtimal kayınvalide gel bizde yat diyecek .. ama istemiyorum .birsürü eşya taşyamam kimseye .. dönüşte helak olacağım . evime gelirim .. bana gelse bile durmaz fazla , öyle hizmet etmeyi sevmez... belki 1 hafta görümcem durur ...sonra Ben başımın çaresine bakıcam ....
şimdiden kendimi alıştırmaya çalışıyorum ...
OY OY OYYY
tam koşuşturmaca
ayy ne güzel
hangisiydi o hatırlayamadım ama :18::18:
Uyuyodur canım merak etme 24 haftadan sonra tık olmazsa korkarsın öyle diyor netteki doktorlar bir ara okumuştum
merhaba güzel anneler ..
hava bugün ne kadar güzel değilmi ? .. canımdışarı çıkmak istedi ..ama bir sürü işim var ... ,
akşama misafir gelecek .. oyalana oyalana bişeyler yapıyorum ....
dün babamlara gittik .. kızıma bir sürü ciciler almış dedesi .. hastane çıkışı .. alt değişt. minderi .. mont ....uyku tulumu . çıt çıt bady .. çoraplar ...
bend e oyuncak sepeti aldım minnoşuma ..
artık paketleri açıp açıp bakmamdan sıkılan kocişim .. arka odaya koyup kapyı kapattı :))))
tabii tabiiii
beni k.validede aynısını söylüyor
orda 3 gün yatak 4.dün ayağa kalkıp onlara hizmet ediceksin
nereye yatıyosun yabancı yerde yabancı insnalr gelecekler bebek görmeye
Kültürleri çok yakın birbirine..Bende eşimsiz gidemem diyorum oda haklısın diyo..Benimkiler annende buraya gelsin diyo okadar çok istiyolar:))Ben muşu seviyorum inan balayında bile orda geçirdim ailesi gelinin tadına varsın diye gitmedim biyerlere..Mesafe yakın olsa gitmeyi düşünürüm çokta iyi bakar eminim ama çok uzak eşimsiz olamam..
yuppiiiiikızlar benim nazlı kızım hareket etmeye başladıı tekme atıyooo
teyzeleri dün oğluşuma internetten sipariş ettiğim cicileri geldiii bakınnn
☞ Andywawa Boys Yazlk Salopet, 95200 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
☞ Andywawa Big Joe's ort Tulum - 5584 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
Ay canim yaa Hicte fena olmazdi
simdi dahada bi meraklandim iyimi, 4 ay beklicez daha:))
Hadi bakalim hayirlisi olsun insallah,bunlarda tatli heyecanlar beklerken bu sureci:)
titocum rüya görüp görüp kocalara patlıyorus hep
blue_sky;hep aynısıyos valla. allah kocalarımısı başımsdan eksik etmesin. gene en çok onlara geçiyor nazımız
cnm güzel günlerde giysin oğluşun. ne kadar da hızlılar öyle. bir gün içinde mi gönderdiler? hepsiburada.com hemen ders alsın onlardan
su peri canım dün öğleden sonra 4 de verdim siparişi. bugün saat 2 de elimdeydiadamlar iş bitiriyo..geçende civil mağazasından almıştım aynı şekilde 24 saat olmadan elime ulaşmıştı..ki ben istanbulda değilim.ankaradayım. il dışına gönderiyo adamlar düşün ne kadar hızlılar.sonra bende aynen senin gibi düşünüp 10 gündür gelmeyen converse patiklerim için bi gazla telefona sarıldım. içimde ne var ne yok saydım döktüm.( tabi önce belirteyim ki tam 7 dakika 52 sn telde bekledim açsınlar die) neyse efenim açan hanım kızımız dinledi dinledi şikayetinizi anca pazartesi iletebilirim dedi eğer uygun fiyatlı almamış olsam iptal edicem siparişi ama onuda yapamıyorum.çok beğendim çünkü istiyorum onları hamileyim ulenn hormonlarım bi yerlerde bi göklerde deyip basacam orayı o olacak en son
Bu arada bugün 24.haftamızın ilk gününü yaşıyoruz çok şükür....Allah'ım her haftamızı sağlıkla geçirmeyi nasip etsin...
bazen sahiden sabrımızı deniyor bu internet firmaları....cnm güzel günlerde giysin oğluşun. ne kadar da hızlılar öyle. bir gün içinde mi gönderdiler? hepsiburada.com hemen ders alsın onlardan
su peri canım dün öğleden sonra 4 de verdim siparişi. bugün saat 2 de elimdeydiadamlar iş bitiriyo..geçende civil mağazasından almıştım aynı şekilde 24 saat olmadan elime ulaşmıştı..ki ben istanbulda değilim.ankaradayım. il dışına gönderiyo adamlar düşün ne kadar hızlılar.sonra bende aynen senin gibi düşünüp 10 gündür gelmeyen converse patiklerim için bi gazla telefona sarıldım. içimde ne var ne yok saydım döktüm.( tabi önce belirteyim ki tam 7 dakika 52 sn telde bekledim açsınlar die) neyse efenim açan hanım kızımız dinledi dinledi şikayetinizi anca pazartesi iletebilirim dedi eğer uygun fiyatlı almamış olsam iptal edicem siparişi ama onuda yapamıyorum.çok beğendim çünkü istiyorum onları hamileyim ulenn hormonlarım bi yerlerde bi göklerde deyip basacam orayı o olacak en son
cnm güzel günlerde giysin oğluşun. ne kadar da hızlılar öyle. bir gün içinde mi gönderdiler? hepsiburada.com hemen ders alsın onlardan
aaa cnm bende o patiklerden sipariş verdim. hemde 10 gün oldu nerdeyse. hala gelcek. üretici firmadan bekleniyor yazıyordu devamlı. şimdi çıkışa hazır diyor. artık o çıkana kadar bi 10 gün daha geçer. doğuma yetişse bari
o telefon işi başlı başına bi dert zaten. patiği alıon 10 liraya, telefon yazıyoda yazıyo 444 lü numaralar çok yazıyormuş. dediğin gibi gelsinde beklemeye razıyım
hoşbuldum kuşum. alışverişe gittim, dolabım bomboştu söylemesi ayıp. baya bir eksiğim varmış. bugün paso sebze aldım. oğluma sebze ziyafeti çekicem h.içiblue_sky;hep aynısıyos valla. allah kocalarımısı başımsdan eksik etmesin. gene en çok onlara geçiyor nazımız
zonox hoşgeldin. yemekler tamam mı?önce alntı yapıp sonra sadece gerekli kısımları alıp geri kalanı silersin canım olmamı?
canımmmmmmmmmm hoşgeldinnn. evet akşam aniden kalktım eşim gelmişti dışarda yemeye gittik. malum balık evde yenmiyor. ne yazmıştın hayatım hatırlıyorsan yazar mısın. bu arada miniğimiz nasıl? hareketlenmeler başladı mıSlm Zoni....dün sana birşeyler yazmıştım akşam ama sen hemen gitmişsin sanırım... görüşemedik....
unutmamışsındır,değil mi? diye yazacaktım .Sonra yok artık bunu da unutmaz herhalde deyip vazgeçtiminsan önerdiği ismi unutur mu semacan....ben de seni unutuyorum o zaman hah bir de o kadar da üstünde durmuştuk,konuşmuştuk...eşimle karar verdik,ilk ismi bu olacak..demiştim sana....
aaa cnm bende o patiklerden sipariş verdim. hemde 10 gün oldu nerdeyse. hala gelcek. üretici firmadan bekleniyor yazıyordu devamlı. şimdi çıkışa hazır diyor. artık o çıkana kadar bi 10 gün daha geçer. doğuma yetişse bari
o telefon işi başlı başına bi dert zaten. patiği alıon 10 liraya, telefon yazıyoda yazıyo 444 lü numaralar çok yazıyormuş. dediğin gibi gelsinde beklemeye razıyım
bende hala üretici firmadan bekleniyor yazıyo
evet tatlım yaaa...Allah razı olsun hepsinden değil mi?
bazen sahiden sabrımızı deniyor bu internet firmaları....
çekecem furacam uleynnnçıkartacam karadenizli damarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?