2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mayıs anneleri bebişleri için neler yiyor sayfasını her defasında kaybediyorum. diğer linklerimiz gibi ilk sayfaya koysak ne güzel olur.olmasmı sahi öle? :44:

kızlar ben yürüyüşe kaçar. blue, canım sorun aklına gelirse yaz. gelince hemen cevaplarım

öpüyorum kuzuların annelerini

iyi akşamlar zonoxcum
kızlar bende çıkıyorum. herkese iyi akşamlar..sonunda cumayıda bitirdik tatil gelsin şimdii yarın mesaiye devam edeceklere allah kolaylıklar versin

maşallah .ikinizede ...

kızlar ben yürüyüşe kaçar. blue, canım sorun aklına gelirse yaz. gelince hemen cevaplarım

öpüyorum kuzuların annelerini

iyi akşamlar zonoxcum
kızlar bende çıkıyorum. herkese iyi akşamlar..sonunda cumayıda bitirdik tatil gelsin şimdii yarın mesaiye devam edeceklere allah kolaylıklar versin

siz çıktınız ben girdim :)) görüşüz kızlar ...,,,

seyduna hoşgeldin

semacan şaka yaptım şeker...okuyabilecek misin bilmiyorum ama...

Zonox hatırlamıyorum canım...yaşlandım artık...unutuyorum hemen

ben kaçıyorum yarın öbürgün evde yokum ... eşim şehirdışında olacak ... hatasonuda kardeşimin bebek 40 mevlütü var ..bende hafta sonumu oradageçireceğim ...
oradan fırsat bulursam girmeye çalışacağım ... herkesi öpüyorum görüşürüz....

blue, yaşlanmak yok

NEVRAA, Hoşçakal canım

sayduna, hoşgeldin canımm

kızlar 23 haftalık bir bebişin ayakları ve vucudu. bu fotoğraf sakın üzmesin sizi. bu minik kız çocuğu şuan yaşıyor ve turp gibi

bizi tekmeleyen ayaklara bakın hele. minicikler

Çok tatlı yaa bu ayaklarmı bizi tekmeliyo şimdi, ne büyük mucize...Bende bebeğiniz şuanda bir ayak büyüklüğünde diye bi yazı okumuştum :)

öksürügün peşinden birde grip oldum başımı kaldıramıyorum çok fenayım kızlarr yaa acilemi gitsem doktorumamı gitsem yarın szice ilaç verirmi başım tutmuyor yatamıyorum bile nefes gittii

zonoxcum yerim ben o ayakları yaa başım tutmuyor ama görünce oayakları gülümsedim birdenn çok tatlı

ama ben berbatımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

görüşürüz inş.
iyi hafta sonları sizlere
bu arada bişey soracam nevra
kan sulandırıcı iğneyi nerden vuruyorsun
bn ilk 3 ay koldan eşim vurdu
sonra göbekten halen devam ediyorum ama artık morarmaya başladı göbek buyumeye başlayınca zorlanıyorum..bacaktan o kadar denedim yapamıyorm..sanırım yıne kola geçecem..o da zor olyor bazen eşim olmuyor...

öksürügün peşinden birde grip oldum başımı kaldıramıyorum çok fenayım kızlarr yaa acilemi gitsem doktorumamı gitsem yarın szice ilaç verirmi başım tutmuyor yatamıyorum bile nefes gittii

geçmiş olsun turko
hamilelikte grip çok zor gerçekten
ama ne halde olunursa olunsun aslında gribin tıbbı açısdan bir ilacı yok
bol bol dinlenmen gerek..ıhlamur+elma kabukları limon çayları iç...bol bol c vitamini al
bende grip olunca çok kötü oluyorum maalesef
bağışıklık sistmimle alakalı birazda
Allah şifalar versin

sağol canımmm çok f enayım zor oturuyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…