rapunzeln bu linkteki ciciye bayıldım
☞ Andywawa Big Joe's ort Tulum - 5584 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
güle güle giysin oğluşun. ben de alabilirim bundan
herkese iyi akşamlar kızlar
biz detaylı usg ye girdik..aşımı da vuruldum ..1 ay sonra tekrar vuracaklar
normal usg ve detaylı usg ve tam kan tahlilim iyi çıktı..sadece kansızlık devam ediyor
yalnız detaylı usg çok kısa sürdü..rapor sonucunda obstetrik us ve renkli dopler yazıyor
ama toplam 8 dk. falan sürdü...videoya da aldık ..izliyorum ama bişey anlamıyorum..uzaylı gibi bişey görünüyor :)
zaten dr. dedi her zaman düzgün konumu yakalayamayız diye...yüzünü çok merak ediyordum tam bakayım dedimiki elleriyle yüzünü kapadı...
normal sınırlarda gebelik haftasıyla uyumlu yazıyor raporda...
ve diğer organlar hakkında bilgi vs...
ayrıntılı usg yi başka dr. kontrol ediyor..sonuçları ikisi değerlendiriyor
bu arada kendi dr. uma sordum rahim ağzı uzunluğu hakkında..
biz onları hamilleliğin ilk haftalarında zaten bakıyoruz..siz merak etmeyın dedi...
gelecek ayda şeker yüklemesi yapılacak...
dr. gidecek olan herkese kolay gelsinn
bu soğuklarda zor oluyor dışarı çıkmak
kızlar ben yürüyüşe kaçar. blue, canım sorun aklına gelirse yaz. gelince hemen cevaplarım
öpüyorum kuzuların annelerini
iyi akşamlar zonoxcum
kızlar bende çıkıyorum. herkese iyi akşamlar..sonunda cumayıda bitirdik tatil gelsin şimdiiyarın mesaiye devam edeceklere allah kolaylıklar versin
ben kaçıyorum yarın öbürgün evde yokum ... eşim şehirdışında olacak ... hatasonuda kardeşimin bebek 40 mevlütü var..bende hafta sonumu oradageçireceğim ...
oradan fırsat bulursam girmeye çalışacağım ... herkesi öpüyorum görüşürüz....
öksürügün peşinden birde grip oldum başımı kaldıramıyorum çok fenayım kızlarr yaa acilemi gitsem doktorumamı gitsem yarın szice ilaç verirmi başım tutmuyor yatamıyorum bile nefes gittii
geçmiş olsun turko
hamilelikte grip çok zor gerçekten
ama ne halde olunursa olunsun aslında gribin tıbbı açısdan bir ilacı yok
bol bol dinlenmen gerek..ıhlamur+elma kabukları limon çayları iç...bol bol c vitamini al
bende grip olunca çok kötü oluyorum maalesef
bağışıklık sistmimle alakalı birazda
Allah şifalar versin
zonoxcum yerim ben o ayakları yaa başım tutmuyor ama görünce oayakları gülümsedim birdenn çok tatlı
ama ben berbatımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?