2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canım beyaz ekmek yiyorum ondan mı kilo aldı diyorum, doktor tahıl ekmeği ye dedi beyaz ekmek yeme dedi
Canım merak etme sende yaparsın ben yapıyorum ama çok korkuyorum bişey olcakmı diyede çünkü etrafımda herkes yapma plates diyor bişey olur bakma sen ebru şallıya falan diyor sanki ben ebru şallı gibi olmakiçin yapıyorum,kendim için yapıyorum anlamıyorlar benide korkutuyorlar

[/QUOTE]
rica ederim canım aklıma geldikçe yazıyorum doktorun dediklerini herkes yararlansın diye
bencede fazla değil yapabiliyorum ama insanlar korkutuyor bugün zaten platesten sonra sol tarafıma karın deliğimin yanı yanioğluşumun olduğu yer ağrımaya başladı psikolojikmidir bilmem korkudanmıdır,gazda olabilir,ben zaten karın bel çalışmıyorum canım sende almıştın heralde ebru şallının hamile platesi orda karın bel hareketi yok biliyorsundur böyle gidişle korkudan bırakabilirim platesi bişey olursa milletin dili bitmez valla

Sen rahim ağzı uzunluğuna vajinalmı baktı canım

Bu arada göbek deliğimiz arada sızlıyorya doktora sordum bebek kordonla oynuyormuş çekiştiriyormuş ondan mı dedim sızlıyor dedim doktor öyle bişey yok bebeğin kordonu plasentaya bağlı göbek deliğinin sızlamasıyla bir alakası yok dedi oda bir söylentiymiş kızlar

Son düzenleme:
öksürügün peşinden birde grip oldum başımı kaldıramıyorum çok fenayım kızlarr yaa acilemi gitsem doktorumamı gitsem yarın szice ilaç verirmi başım tutmuyor yatamıyorum bile nefes gittii

tüühhh tühh. turko canım ne oldun bööle. hay allah acile gitsen ne olacakki çoğu ilacıda içemessin. hay allah.

turkocum geçmiş olsun...doktorunu ara lütfen hemen...o sana birşeyler önerecektir mutlaka...

tüühhh tühh. turko canım ne oldun bööle. hay allah acile gitsen ne olacakki çoğu ilacıda içemessin. hay allah.

sağolum kızlar
heralde yine sabahlıyacagım nefes alamıyorum gözlerimden yaşlar geliyor normalde rahat uyuyamıyordum birde bu grip öksürük mafoldum kızımda beni yoruyorr allah yardımcım olsunn fana yım valla yarın doktorumu bir ararım belki beynim zangırdıyor parol içtim öglen şimdi 2. atsam bişey olurmu diye kararsız kaldım

cnm benimmmm geçmiş olsun. bence sen yarın dr unla bi görüş. içebileceğin ilaçlarda vardır muhakkak. Allah şifa versin.

benim başım çok ağrıdığında 3 tane içmiştim bir günde. doktorum bişi yapmas parol demişti. suyunu çıkarmamak lasım ama bu durumda fayda zarar ilişkisine bakıcaz. hangisi faydalıysa o..

cnm benimmmm geçmiş olsun. bence sen yarın dr unla bi görüş. içebileceğin ilaçlarda vardır muhakkak. Allah şifa versin.

benim başım çok ağrıdığında 3 tane içmiştim bir günde. doktorum bişi yapmas parol demişti. suyunu çıkarmamak lasım ama bu durumda fayda zarar ilişkisine bakıcaz. hangisi faydalıysa o..

sağolun canlarım yaa sizden uzak dursun inşallah bu hastalık berbat bişey kızımda var ilği bekliyen halim harap yani ((

selam arkadaşlar dorti diye bir arkadaş vardı bebeğiyle ilgili sorunlar vardı ne oldu göremiyorum ben onu girmiyor galiba artık bir şeymi oldu?? benimmi haberim yok....

öksürügün peşinden birde grip oldum başımı kaldıramıyorum çok fenayım kızlarr yaa acilemi gitsem doktorumamı gitsem yarın szice ilaç verirmi başım tutmuyor yatamıyorum bile nefes gittii

geçmiş olsun hamileyken grip öksürük zor acil şifalar....

selam arkadaşlar dorti diye bir arkadaş vardı bebeğiyle ilgili sorunlar vardı ne oldu göremiyorum ben onu girmiyor galiba artık bir şeymi oldu?? benimmi haberim yok....

sabah girdi tatlım. eskisi gib sık girmiyor..bebek iyi galiba

sabah girdi tatlım. eskisi gib sık girmiyor..bebek iyi galiba

öylemi fazla giremdiğim için kaçırıyorum olayları, sohbetleri, iyi bebeğinin iyi olmasına sevindim çok üzülüyordu çünkü onu çok iyi anlıyorum bende ilk hamileliğmde aynı şeyleri yaşadım ama sonra hiç bişey çıkmadı üzüldüğüm bana kaldı tabi doğum edene kadarda acaba birşey varmı diye içim içimi yedi bol bol dua ettim dr da güvendim onun bebeğide iyidir inşallah...

Kızlar bi gece kuşu daha geldi aranıza... Bi kaç gecedir uyku tutmuyo beni anlayamadım gitti... Yorgunluktan heralde. Sonraa sabah 9 lara kadar uyuyorum sizdede böle bişi oluyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…