2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yasemin senle ikimiz zaten gece kuşu olduk duncan da katıldı aramıza
nasılsın bu arada cnmm?

iyidir canım..
bugün temizlik yaptım birde misafirliğe gittim...
çok çalıştım yani, anca dinlendim..
topiğe göz atmadan da olmuyor tabikii..

sen nasılsın neler yaptın paşan nasıl?

iyidir canım..
bugün temizlik yaptım birde misafirliğe gittim...
çok çalıştım yani, anca dinlendim..
topiğe göz atmadan da olmuyor tabikii..

sen nasılsın neler yaptın paşan nasıl?

saol cnm bizde iyiyiz bebişimle. bende biraz temizlik yaptım bugün. kendimi çok yormamaya dikkat ediyorum artık. yavaş yavaş yapıyorum.
yarında annecimin yanına gidicem inş. istanbulda dayım var onun yanına geldiler maaile. yarın akşam eşimle bizde gidicez. anamı kardeşimi ananemi hepsini görücem inş.
insanın ailesinden ayrı olması çok zor

lalehan gözünaydın canım güzel haberlerin benide mutlu etti.bizde aşımızı dün olduk.bu konuda sıkıntılı arkadaşlar oldu ama bende kötü bir belirti yok..
bu arada benimde kan değerim oldukça düşük çıktı.bizimkiler ve eşimde başladılar yok benzin soluk yok kireç gibi oldun ..canım sıkıldı..ferrum kan hapı alıyorum başka bişimi denesem. sen ne alıyorsun?
maşallah usg de güzel çıkmış şeke testinide inş. güzel sonuç alırsın..

Bu arada bugün 24.haftamızın ilk gününü yaşıyoruz çok şükür....Allah'ım her haftamızı sağlıkla geçirmeyi nasip etsin...

maşallah daha ne güzel günlerimiz olacak ...

maşallah canım ,
hepberaber aman iyi olalım.yazık canım yaaa turko kapılmış gribe..
böyle iki canlı çok zor.benim 1 hafta dişim ağrıdı bebeğim nasıl etkilendi ..
sen ist. da değilsin galiba nerdesin?
bu arada sende netten alışveriş yapıyosun galiba hangi adreslerden aldın ve en çok hangisinin kalitesini beğendin ?

ailenle bir araya geliceksin ne güzel sevindim senin adına..
nerde sizinkiler?
bizimkiler yakın bir semt aramızda iki günde bir oradayım...aramızdaki mesafe bile koyuyo...
hadi duygulanma sevin bakalım

cnm ben istanbulda oturuyorum. ailem başka ilde oturuyor. burda bana yakın bir tek dayım var. onlara geldiler hepberaber kalmaya. dayımda başakşehirde. yarında biz eşimle dayıma gideceğiz annemleri görmeye.

hepsiburada.com dan alışveriş yapıyorum ama bebek kıyafeti henüz almadım netten. bebeğin arabasını, beşiğini, ana kucağını falan aldık. güzel indirimler oluyor denk gelirse. birde bebek patiği ve battaniye siparişim var ama onlarda henüz elime ulaşmadı.
rapunzel bu siteden alışveriş yapmış. ☞ Andywawa Big Joe's ort Tulum - 5584 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh link bu cnm.

superi tulumlar kumaşa benziyor değilmi? rapunzel almışmı bu tulumdan ona sormak lazım?
bu yaz giyecek poplin gibi bişeydir heralde....:26:

superi tulumlar kumaşa benziyor değilmi? rapunzel almışmı bu tulumdan ona sormak lazım?
bu yaz giyecek poplin gibi bişeydir heralde....:26:

evet cnm rapunzel almış. kumaşını bilmiyorum ama çok beğenmişler onu biliyorum. yarın sana cvp verecektir tatlım.

günaydınnn kızlar...

geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir, öğlene kadar işim var öğleden sonra inş. bakıcam..

balcı canım teşekkür ederim. ben kız annesiyim ama nedir peki bu tatlı isteği çözmüş değilimo yüzden hala şüphelenmekteyim

tekrar görüşmek üzre kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…