cnm bende senden farklı değilim. uyku düzenim bozuldu.
merhaba kızlar.....
yeni nöbetçiler sizmisiniz?
kimseyi uyku tutmuyor
yasemin senle ikimiz zaten gece kuşu oldukduncan da katıldı aramıza
nasılsın bu arada cnmm?
iyidir canım..
bugün temizlik yaptım birde misafirliğe gittim...
çok çalıştım yani, anca dinlendim..
topiğe göz atmadan da olmuyor tabikii..
sen nasılsın neler yaptın paşan nasıl?
herkese iyi akşamlar kızlar
biz detaylı usg ye girdik..aşımı da vuruldum ..1 ay sonra tekrar vuracaklar
normal usg ve detaylı usg ve tam kan tahlilim iyi çıktı..sadece kansızlık devam ediyor
yalnız detaylı usg çok kısa sürdü..rapor sonucunda obstetrik us ve renkli dopler yazıyor
ama toplam 8 dk. falan sürdü...videoya da aldık ..izliyorum ama bişey anlamıyorum..uzaylı gibi bişey görünüyor :)
zaten dr. dedi her zaman düzgün konumu yakalayamayız diye...yüzünü çok merak ediyordum tam bakayım dedimiki elleriyle yüzünü kapadı...
normal sınırlarda gebelik haftasıyla uyumlu yazıyor raporda...
ve diğer organlar hakkında bilgi vs...
ayrıntılı usg yi başka dr. kontrol ediyor..sonuçları ikisi değerlendiriyor
bu arada kendi dr. uma sordum rahim ağzı uzunluğu hakkında..
biz onları hamilleliğin ilk haftalarında zaten bakıyoruz..siz merak etmeyın dedi...
gelecek ayda şeker yüklemesi yapılacak...
dr. gidecek olan herkese kolay gelsinn
bu soğuklarda zor oluyor dışarı çıkmak
Bu arada bugün 24.haftamızın ilk gününü yaşıyoruz çok şükür....Allah'ım her haftamızı sağlıkla geçirmeyi nasip etsin...
rapunzel canım hangi adreslerden aldın yazarmısın .aldığın şeylerin kalitesi nasıldı?cnm güzel günlerde giysin oğluşun. ne kadar da hızlılar öyle. bir gün içinde mi gönderdiler? hepsiburada.com hemen ders alsın onlardan
su peri canım dün öğleden sonra 4 de verdim siparişi. bugün saat 2 de elimdeydiadamlar iş bitiriyo..geçende civil mağazasından almıştım aynı şekilde 24 saat olmadan elime ulaşmıştı..ki ben istanbulda değilim.ankaradayım. il dışına gönderiyo adamlar düşün ne kadar hızlılar.sonra bende aynen senin gibi düşünüp 10 gündür gelmeyen converse patiklerim için bi gazla telefona sarıldım. içimde ne var ne yok saydım döktüm.( tabi önce belirteyim ki tam 7 dakika 52 sn telde bekledim açsınlar die) neyse efenim açan hanım kızımız dinledi dinledi şikayetinizi anca pazartesi iletebilirim dedi eğer uygun fiyatlı almamış olsam iptal edicem siparişi ama onuda yapamıyorum.çok beğendim çünkü istiyorum onları hamileyim ulenn hormonlarım bi yerlerde bi göklerde deyip basacam orayı o olacak en son
saol cnm bizde iyiyiz bebişimle. bende biraz temizlik yaptım bugün. kendimi çok yormamaya dikkat ediyorum artık. yavaş yavaş yapıyorum.
yarında annecimin yanına gidicem inş. istanbulda dayım var onun yanına geldiler maaile. yarın akşam eşimle bizde gidicez. anamı kardeşimi ananemi hepsini görücem inş.
insanın ailesinden ayrı olması çok zor
maşallah canım ,
hepberaber aman iyi olalım.yazık canım yaaa turko kapılmış gribe..
böyle iki canlı çok zor.benim 1 hafta dişim ağrıdı bebeğim nasıl etkilendi ..
sen ist. da değilsin galiba nerdesin?
bu arada sende netten alışveriş yapıyosun galiba hangi adreslerden aldın ve en çok hangisinin kalitesini beğendin ?
superi tulumlar kumaşa benziyor değilmi? rapunzel almışmı bu tulumdan ona sormak lazım?
bu yaz giyecek poplin gibi bişeydir heralde....:26:
yasemin cnm ben çıkıyorum. sana iyigeceler. :80:
kızlar benim kadar çok çikolata yiyen varmıkarşı koyamıyorum kendime hergün bir tane mutlaka yiyorum belki daha fazla ... biran önce haftada bire düşürmem lazım çünkü çok kilo aldığımı hissediyorum..
ben her gün mutlaka gofret yıyorum canım ve tatlıyla hıc aram yoktu benım hamılelıkte basladı erkek annesı olunca belkı boyle oluyodur bılemedım bu arada hastalanmıssın gecmıs olsun cnm
balcı sen nasılsın canım ..
eskiyi okuyosun heralde.....:80:
sağol cnm cok ıyıyım sagol sen gecmısı okuyodum evet yetısemedım
günaydıınnn
senin kızın ergenlik bunalımına mı girdi napptııı dilaraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?