2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler .. dün kardeşime kalmaya gidecektim ... belim çok ağrıyordu .. akşam gidemedim ..evimde yattım .. şükür iyiym şimdi ... birazdan babam gelip alacak beni .o götürecek .. arada hemen girip sizlere merhaba diyeyim dedim ....

1 aydır göbekten yapamıyorum .. gerildi karnım çok acıyor .. hemen düğüm oluyor etim morarıyor....
ben bacaklardan vuruyorum .. görsen her bacağımda 50 den fazla nokta morluk ... kol dan zorlanıyorum .. hafta sonları eşim koldan yapıyor ... hafta içi ben bacaktan ...
kızlar bakın ne buldum. tanıdık geliyormu sizede bi yerden
Eki Görüntüle 124221
hahahahhaaaa .... ben kesin böyle olucam doğumagidince :))))
selam arkadaşlar dorti diye bir arkadaş vardı bebeğiyle ilgili sorunlar vardı ne oldu göremiyorum ben onu girmiyor galiba artık bir şeymi oldu?? benimmi haberim yok....
dorti ile dün görüştüm .. kendisi iyi bebek iyi ... annesi rahatsızmış 1 haftadır .. ondan pek giremiyormuş
Kızlar bi gece kuşu daha geldi aranıza... Bi kaç gecedir uyku tutmuyo beni anlayamadım gitti... Yorgunluktan heralde. Sonraa sabah 9 lara kadar uyuyorum sizdede böle bişi oluyomu?
evet evet ...... aynı bennnn ... bazen 3 e kadar gözüm açık ... sabah uyku bastırıyor ... heralde bu zamanlarda normaldir deyip üstünde durmuyorum ...

günaydın kızlaar hepinizeeee
sana günaydınnn dilekçim

zonoxcum o ayaklar ne öyle .. bittim vallahi ....

ben kaçtım kızlarss ... öpüyorum hepinizi :121::119:...

selam annecikler..,
bol tekvandolu bokslu birgün diliyorum..hoşuna gitmeyen yoktur heralde..
itiraz eden olmaz biliyorum...

QUOTE=BALCI;17030002]

balcı çikolata konusunda adres ver canım ben hemen geleyim yarışa varım...
eşimde çok kızıyor benim zula herzaman vardır.sen bitince beni ara
nestleyi tavsiye ederim .kaloriferin üstüne koy şöööle biraz ersin dene yemesi çok güzel oluyor.
ay şimdi beni burdan bombalayacaklar konuyu kapatalım

SLM...
tabiikide burdayım milli ameleyimmmm ben
nasılsın blue-can-ım

Ay öyle deme iyiyim semacan...sen nasılsın?ayşem nasıl?tekmeleri tokatları nasıl?dün çok yoğundum demiştim ya,meleğim geceye kadar sesini çıkarmadı çok...çok endişelendim...neyse gece hareketlendi biraz,şimdi de iyi teyzesi sanırım...inş...:81:kilo almam yavaşladı bu arada tahminimce ama gebeliğin başından beri 7 kilo almışım.senin kaç oldu?

ben de çok yiyorum çikolata yaa....ama ben bir stede okumuştum...gebelikte anne adayları çikolataya düşüyorlarmış...sanırım absurt bir durum değil...ama kilo olarak geri dönmesi kötü...

oh maşalahh

yordun fıstığımı o yüzden kımıldayacak hali kalmamış...
iyidir iyidir annesi merak etme
oh ne güzel ben rekor kırdım tam 10 kg almışım
ama bundna sonra sıkı takipteyimmm

slm kızlar ALLAH nasip ederse bende 2011 mayıs annesi olacam 23+3 günümüz söyle bi inceleme yaptım en fazla 2011 mayıs annesi var inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde meleklerimizi kucağımıza alırız

oh maşalahh

yordun fıstığımı o yüzden kımıldayacak hali kalmamış...
iyidir iyidir annesi merak etme
oh ne güzel ben rekor kırdım tam 10 kg almışım
ama bundna sonra sıkı takipteyimmm

doktor birşey önerdi mi ki?kilona dikkat et falan dedi mi?bir de bende sadece göbek kısmında o kilolar...kol,bacak,suratta birşey yok...yani gebelik kilosu olduğu her halinden belli...senin de öyleyse endişelenme bence şeker...

hoşgeldin..kız mı erkek mi?dualarına amin diyorum..inş...sen kaç kilo aldın?

hoşgeldin..kız mı erkek mi?dualarına amin diyorum..inş...sen kaç kilo aldın?[/QUOTE]

h.b canım bizim kızmız olacak ben fazla kilo almadım zaten kilolarım vardı bende polikislik var budan dolayı kilo almıştım hatta bebişimde olmuyordu tam tüp bebek yapmaya karar verdik mucizem oldu 70 kiloydum ilk aylarda 68 kadar düştüm şuanda 73 kiloyum senin bebişin kızmı erkekmi

Allah size bağışlasın...benim de kızım olacak inş...ben 48 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 55 im.bakalım sonuna kadar kaça çıkacağım.bebeğim sağlıklı olsun da,kilo verilir inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…