1 aydır göbekten yapamıyorum .. gerildi karnım çok acıyor .. hemen düğüm oluyor etim morarıyor....görüşürüz inş.
iyi hafta sonları sizlere
bu arada bişey soracam nevra
kan sulandırıcı iğneyi nerden vuruyorsun
bn ilk 3 ay koldan eşim vurdu
sonra göbekten halen devam ediyorum ama artık morarmaya başladı göbek buyumeye başlayınca zorlanıyorum..bacaktan o kadar denedim yapamıyorm..sanırım yıne kola geçecem..o da zor olyor bazen eşim olmuyor...
hahahahhaaaa .... ben kesin böyle olucam doğumagidince :))))
dorti ile dün görüştüm .. kendisi iyi bebek iyi ... annesi rahatsızmış 1 haftadır .. ondan pek giremiyormuşselam arkadaşlar dorti diye bir arkadaş vardı bebeğiyle ilgili sorunlar vardı ne oldu göremiyorum ben onu girmiyor galiba artık bir şeymi oldu?? benimmi haberim yok....
evet evet ...... aynı bennnn ... bazen 3 e kadar gözüm açık ... sabah uyku bastırıyor ... heralde bu zamanlarda normaldir deyip üstünde durmuyorum ...Kızlar bi gece kuşu daha geldi aranıza... Bi kaç gecedir uyku tutmuyo beni anlayamadım gitti... Yorgunluktan heralde. Sonraa sabah 9 lara kadar uyuyorum sizdede böle bişi oluyomu?
sana günaydınnn dilekçim
günaydın kızlaar hepinizeeee
bende anlamadım canım yaaa bu ne bunalımıysa artık dövücem o olucak aaaaa
yok yok
senin hazım problemin varmı bu aralar
belki alanı dardır
yok canım ama dövücem dedim ya heralde korktu bikaç tekme atıp durdu
haha korkuttun bebişi
herkese slm..aaaa!!!!semacan da burdaymış....
slm kızlar
herkese iyi haftasonları diliyorumm
kızlar benim kadar çok çikolata yiyen varmıkarşı koyamıyorum kendime hergün bir tane mutlaka yiyorum belki daha fazla ... biran önce haftada bire düşürmem lazım çünkü çok kilo aldığımı hissediyorum..
ben her gün mutlaka gofret yıyorum canım ve tatlıyla hıc aram yoktu benım hamılelıkte basladı erkek annesı olunca belkı boyle oluyodur bılemedım bu arada hastalanmıssın gecmıs olsun cnm
sağol cnm cok ıyıyım sagol sen gecmısı okuyodum evet yetısemedım
SLM...
tabiikide burdayım milli ameleyimmmm ben
nasılsın blue-can-ım
selam annecikler..,
bol tekvandolu bokslu birgün diliyorum..hoşuna gitmeyen yoktur heralde..
itiraz eden olmaz biliyorum...
QUOTE=BALCI;17030002]
balcı çikolata konusunda adres ver canım ben hemen geleyim yarışa varım...
eşimde çok kızıyor benim zula herzaman vardır.sen bitince beni ara
nestleyi tavsiye ederim .kaloriferin üstüne koy şöööle biraz ersin dene yemesi çok güzel oluyor.
ay şimdi beni burdan bombalayacaklar konuyu kapatalım
Ay öyle demeiyiyim semacan...sen nasılsın?ayşem nasıl?tekmeleri tokatları nasıl?dün çok yoğundum demiştim ya,meleğim geceye kadar sesini çıkarmadı çok...çok endişelendim... neyse gece hareketlendi biraz,şimdi de iyi teyzesi sanırım...inş...:81:kilo almam yavaşladı bu arada tahminimce ama gebeliğin başından beri 7 kilo almışım.senin kaç oldu?
oh maşalahh
yordun fıstığımı o yüzden kımıldayacak hali kalmamış...
iyidir iyidir annesi merak etme
oh ne güzel ben rekor kırdım tam 10 kg almışım
ama bundna sonra sıkı takipteyimmm
slm kızlar ALLAH nasip ederse bende 2011 mayıs annesi olacam 23+3 günümüz söyle bi inceleme yaptım en fazla 2011 mayıs annesi var inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde meleklerimizi kucağımıza alırız
doktor birşey önerdi mi ki?kilona dikkat et falan dedi mi?bir de bende sadece göbek kısmında o kilolar...kol,bacak,suratta birşey yok...yani gebelik kilosu olduğu her halinden belli...senin de öyleyse endişelenme bence şeker...
DR.UÇMUŞSUN SEN DEDİ
dikkat et karbonhidratı börek kek hamur işi kess dedi
zaten beyaz ekmek yemiyodum hamur işi yok kek börek yiyen biri değilim ki
hamileliğimde çok dikkat ediyorum ama bu kadar dikkate kg aldım
çünküüü
22 haftadan itibaren dr kan ve elevit ilacını mutlaka al dedi...
bende başladım akabinde bağırsak tembelliği yaşadım son 1 aydır
1 ayda dr.un tartıya göre 4 kg almışım
bu kabızlığa 4 kg normal dedi
bundan sonra daha dikkat edicem wc olayına
yada kabızlık için ilaç alıcam artık
benim karnımdan almışım kiloları bacakalrımdanda almışım ee daha neresi kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?