Allah size bağışlasın...benim de kızım olacak inş...ben 48 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 55 im.bakalım sonuna kadar kaça çıkacağım.bebeğim sağlıklı olsun da,kilo verilir inş...
doktor birşey önerdi mi ki?kilona dikkat et falan dedi mi?bir de bende sadece göbek kısmında o kilolar...kol,bacak,suratta birşey yok...yani gebelik kilosu olduğu her halinden belli...senin de öyleyse endişelenme bence şeker...
DR.UÇMUŞSUN SEN DEDİ
dikkat et karbonhidratı börek kek hamur işi kess dedi
zaten beyaz ekmek yemiyodum hamur işi yok kek börek yiyen biri değilim ki
hamileliğimde çok dikkat ediyorum ama bu kadar dikkate kg aldım
çünküüü
22 haftadan itibaren dr kan ve elevit ilacını mutlaka al dedi...
bende başladım akabinde bağırsak tembelliği yaşadım son 1 aydır
1 ayda dr.un tartıya göre 4 kg almışım
bu kabızlığa 4 kg normal dedi
bundan sonra daha dikkat edicem wc olayına
yada kabızlık için ilaç alıcam artık
benim karnımdan almışım kiloları bacakalrımdanda almışım ee daha neresi kaldı
walla semacım bence doktorlar bu kadar strese sokuyorlar bizi...yani sonuçta kontrolsüz kilo alımı sayılmaz bence bu..gebelik bu ya...vücut depoluyor habire yediklerimizi.sonra hareketlerimiz kısıtlanıyor.ben sürekli koşturan bir tiptim mesela,şimdi hayatı ağır çkimde yaşıyorum resmen...metabolizma da yavaşladı...eee ....ne bekliyorlar bu kadar şey üst üste gelince..doktorunun çocuğu varsa sorsana hamileyken kendisi kaç kilo almış aman neyse...bence kendini sıkma..sıktıkça daha çok alırsın..bende tabii...
amin canım amcamın kızıda 47 kiloyla hamile kaldı şuan 35 haftalık oda 62 kilo
ben de 15 kilo civarı alırım diye tahmin ediyorum...hayırlısı bakalım...iyi olalım da hepimiz...
walla semacım bence doktorlar bu kadar strese sokuyorlar bizi...yani sonuçta kontrolsüz kilo alımı sayılmaz bence bu..gebelik bu ya...vücut depoluyor habire yediklerimizi.sonra hareketlerimiz kısıtlanıyor.ben sürekli koşturan bir tiptim mesela,şimdi hayatı ağır çkimde yaşıyorum resmen...metabolizma da yavaşladı...eee ....ne bekliyorlar bu kadar şey üst üste gelince..doktorunun çocuğu varsa sorsana hamileyken kendisi kaç kilo almış aman neyse...bence kendini sıkma..sıktıkça daha çok alırsın..bende tabii...
yok ben aldığım kilolardan korkan biri değilim
bana zararı olmasından hareketlerimin kısıtlanmasından dolayı endişeleniyorum
slm kızlar
doktora gittim bugun usg baktı herşeyi gayet güzel dedi ama aminosentez yapalım dedi bana kalırsa benim görüşüm dedi % 95 temiz sonuçlanacak dedi.aminosentezi istemedeki nedende sizinde içiniz rahat olsun dedi ...birde aynı gun şeker yuklemesi yapacaklar bana çarşamba saat 10:30 randevuym var ..
Dualarınız eksik etmeyin lütfen aminosentezden biraz korkuyorum
herkeze merhaba
geçmişi okuyamadım arkadaşlr
bugün gittik dr.recep has a çok güzel geçti bebek te hiçbir sorun yok dedi.çok sağlıklı dedi.25 cm.460 gr
amniyon sıvısıda iyi 10 cm üzerinde.
allahım okadar sevindikki anlatamam.
kendini çok yorma dinlen yemene içmene dikkat et dedi.
çok şükür atlattık.
diğer gidecek olan arkadaşlarım hepiminiz umarım çokkk iyi haberlerle dönün
allah sağsağlim kucağımıza almaya nasip etsin
cdye çekti ama bizim kız pek yüzünü göstermedi yarısını gösterdi hep sırtı dönüktü.olsun osağlıklı olsunda .
hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum
merhaba tatlım. Sanırım haziran annesi olacaksın.hayırlı olsun. Sağlıkla kucakla bebeğini inşallah. Ama neden amniyosentez yaptrıyosunki durduk yere? Okadar kolay bi işlem değil. Burda yaptıran arkadaşlşar var sana daha net cevap verirler onlar.ancak benim aklım yatmadı.hangi şehirdesin? Hangi doktora gidiyorsun?
ikili test sonucum 1/108 cıkmıştı canım ..eskişirdeyim kemal hükmene gidiyorum .
Riskli dediler ondan yaptıcam
herkeze merhaba
bugün gittik dr.recep has a çok güzel geçti bebek te hiçbir sorun yok dedi.çok sağlıklı dedi.25 cm.460 gr
çok şükür atlattık.
cdye çekti ama bizim kız pek yüzünü göstermedi yarısını gösterdi hep sırtı dönüktü.olsun osağlıklı olsunda .
slm kızlar
doktora gittim bugun usg baktı herşeyi gayet güzel dedi ama aminosentez yapalım dedi bana kalırsa benim görüşüm dedi % 95 temiz sonuçlanacak dedi.aminosentezi istemedeki nedende sizinde içiniz rahat olsun dedi ...birde aynı gun şeker yuklemesi yapacaklar bana çarşamba saat 10:30 randevuym var ..
Dualarınız eksik etmeyin lütfen aminosentezden biraz korkuyorum
herkeze merhaba
çok şükür atlattık.
Selam canim,
Hadi gozun aydin olsun, masallah kizina annesi hersey yolunda gidicek insallah. sende icini ferah tut artik, saglikla alirsin insallah kizini kucagina
Diger arkadaslarda guzel haberlerle gelirler Allahin izniyle insallah
Bizde seni seviyoruz cnm, optuk kizimla
canım hoşgeldinn
maşallah çok sevindim.insanın içi çok rahatlıyor ayrıntılıdan sonra. artık bitek şeker kaldı hepimizin. ondan sonra geri saymaya başlıcaz.:97: sağlıkla sıhhatle inşallah. öperim
selam rapunzel nasılsın canım?
kızılcık 2 ve 3 lü testim riskli çıktığı için bende gitmiştim riskli gebelik prof. a aynı sözle r hemde aynısı banada söylendi.usg de oğlum maşallah iyi çıktı.yapsakta temiz çıkar.aklınız kalmasın isterseniz yaptırın demişlerdi. ama vazgeçtik yaptırmadık.rabbimin hediyesi onlar bizim inş. çoook sağlıklı olacaklar.burdan daha neler paylaşacağız..
tabiki karar sizin hayırlısı olsun..ama güzel şeyler duymuşsun hiç takılma...
canım çok sevindim güzel haberlerine tecrübeli bir dr. recep bey benim kendi dr. um göndermişti.
maşallah bebeğine...
inş. herekes güzel hayırlı sonuçlarla gelir... çok sevindim
selam annecikler..,
bol tekvandolu bokslu birgün diliyorum..hoşuna gitmeyen yoktur heralde..
itiraz eden olmaz biliyorum...
QUOTE=BALCI;17030002]
balcı çikolata konusunda adres ver canım ben hemen geleyim yarışa varım...
eşimde çok kızıyor benim zula herzaman vardır.sen bitince beni ara
nestleyi tavsiye ederim .kaloriferin üstüne koy şöööle biraz ersin dene yemesi çok güzel oluyor.
ay şimdi beni burdan bombalayacaklar konuyu kapatalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?