2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Allah size bağışlasın...benim de kızım olacak inş...ben 48 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 55 im.bakalım sonuna kadar kaça çıkacağım.bebeğim sağlıklı olsun da,kilo verilir inş...

amin canım amcamın kızıda 47 kiloyla hamile kaldı şuan 35 haftalık oda 62 kilo

KIZLAR
BEN ÇIKIYORUMM
herkese iyi tatiller
kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn
pzt .görüşmek üzere inş.

slm kızlar

doktora gittim bugun usg baktı herşeyi gayet güzel dedi ama aminosentez yapalım dedi bana kalırsa benim görüşüm dedi % 95 temiz sonuçlanacak dedi.aminosentezi istemedeki nedende sizinde içiniz rahat olsun dedi ...birde aynı gun şeker yuklemesi yapacaklar bana çarşamba saat 10:30 randevuym var ..

Dualarınız eksik etmeyin lütfen aminosentezden biraz korkuyorum

merhaba tatlım. sanırım haziran annesi olacaksın.hayırlı olsun. sağlıkla kucakla bebeğini inşallah. ama neden amniyosentez yaptrıyosunki durduk yere? okadar kolay bi işlem değil. burda yaptıran arkadaşlşar var sana daha net cevap verirler onlar.Ancak benim aklım yatmadı.hangi şehirdesin? hangi doktora gidiyorsun?

herkeze merhaba
geçmişi okuyamadım arkadaşlr
bugün gittik dr.recep has a çok güzel geçti bebek te hiçbir sorun yok dedi.çok sağlıklı dedi.25 cm.460 gr
amniyon sıvısıda iyi 10 cm üzerinde.
allahım okadar sevindikki anlatamam.
kendini çok yorma dinlen yemene içmene dikkat et dedi.
çok şükür atlattık.
diğer gidecek olan arkadaşlarım hepiminiz umarım çokkk iyi haberlerle dönün
allah sağsağlim kucağımıza almaya nasip etsin
cdye çekti ama bizim kız pek yüzünü göstermedi yarısını gösterdi hep sırtı dönüktü.olsun osağlıklı olsunda .
hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum

Selam canim,
Hadi gozun aydin olsun, masallah kizina annesi hersey yolunda gidicek insallah. sende icini ferah tut artik, saglikla alirsin insallah kizini kucagina

Diger arkadaslarda guzel haberlerle gelirler Allahin izniyle insallah

Bizde seni seviyoruz cnm, optuk kizimla

ikili test sonucum 1/108 cıkmıştı canım ..eskişirdeyim kemal hükmene gidiyorum .

Riskli dediler ondan yaptıcam

canım hoşgeldinn
maşallah çok sevindim. insanın içi çok rahatlıyor ayrıntılıdan sonra. artık bitek şeker kaldı hepimizin. ondan sonra geri saymaya başlıcaz.:97: sağlıkla sıhhatle inşallah. öperim

selam rapunzel nasılsın canım?

kızılcık 2 ve 3 lü testim riskli çıktığı için bende gitmiştim riskli gebelik prof. a aynı sözle r hemde aynısı banada söylendi.usg de oğlum maşallah iyi çıktı.yapsakta temiz çıkar.aklınız kalmasın isterseniz yaptırın demişlerdi. ama vazgeçtik yaptırmadık.rabbimin hediyesi onlar bizim inş. çoook sağlıklı olacaklar.burdan daha neler paylaşacağız..
tabiki karar sizin hayırlısı olsun..ama güzel şeyler duymuşsun hiç takılma...

canım çok sevindim güzel haberlerine tecrübeli bir dr. recep bey benim kendi dr. um göndermişti.
maşallah bebeğine...
inş. herekes güzel hayırlı sonuçlarla gelir... çok sevindim

desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.
sağolun allah hepimizn bebişlerini bağışlasın.

ben feci şekilde ülker kırmızı gofrete takıgım ama tavsıyenı denıcem canım sagol:)

kızlar benim ayın 26sına Atıl YÜKSEL'e randevum vardı, doktorum o tarihin benim için geç olacağını söyledi. ben o randevuyu 1,5 ay önce almıştım. eğer aranızda ona gitmek isteyen varsa ben yarın arayıp randevumu iptal ettireceğim, haberiniz olsun.

merhaba arkadaslar umarim hepinizin hamilelígi saglikli rahat ve sorunsuz geciyordur.ben cok uzun süredir takip edemiyorum.sizlere birsey sormak istiyorum kizimiz icin isim bulamiyoruz.daha dogrusu ben bulamiyorum esim CEYLA istiyor ben bir dönem KAREN diye düsünmüstüm sizce bu isimler nasil.karen sonradan cok sert bir isimmis gibi geldi .emin olamadim.yorum yaparsaniz sevinirim.saglikli gunler diliyorum hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…