2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar güzel anneler
2 gündür giremedim ..topik pek ilerlememiş ...
bugün tatlişkoma biraz alışveriş yaptım .. pem günümdeydim bugün ...eve bir geldim poşetleri boşalttım ...hepsi pembeeee .... saldırmışım bütün pmbelere..
2 tane bataniye - 5 parça zıbın takımı - ayakkkabı patik ...pijama -atlet kilot aldım - heee birde banyo için yüzen ördek ...
haftasonu şimdi sizlerle almışsınızdır birşeyler .
öptüm hepinizi ....

canım bebişin iyi günlerde güle güle giysin inşallah...

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim bugün..kızım bugün hiç hareket etmedi çikolata yedim,müzik dinlettim sırt üstü yattım sola yattım yok..çok huzursuz oldum umarım bişey olmamıştır bebeğime..çok üzgünüm

eylem bende aynı senin gibi panik oluyorum hep. ama çok normalmiş bazen hareket etmemesi. hatta bazen 2 gün bile hiç oynamazmış. bebeğin pozisyonu ile de çok alakalıymış. o yüzden sıkma canını. bugün olmazsa yarın muhakkak hareket edecektir.

bu arada altan beye gidecektin ne yaptın? ayrıntılıya girdinmi?

ay inşallah dediğin gibididr superi 1 kerecik tepiklese içim rahat edecek..altan beyi aradım randevu için ama gelmeden 3 gün önce arayın dediler randevu için bizde 15 yada 22 sinde gidicez diye konuştuk daha erken olur diye..bi arkadaşım çok sorun yaşamış başka bi topicten ama tesadüf diye düşünüyorum,cd bozuk çıkmış doktorda önce sorun var bebekte demiş çok üzülmüşler..senin cd çalışıyormu?ilgisi çok güzel demiştin diye hatırlıyorum..sen nasılsın küçük erkeğin nasıl?

merhaba eylem
sakın üzülme canım benimde 2 gün oynamadığı oldu.hiç hissetmiyodum.senin gibi korkmuştum çikolata yedim vs....ama yok
üzüldüm sonra bir baktım ertesi gün kıpır kpır.bu haftalarda değişiyor
doktorada sordum daha çok küçükler 25.haftadan sonra çok net hissedersin dedi.
mesela dün hiç hissetmedim.ama bugün tam tersi çokk hissediyorum şuan bile.
hiç üzme kendini canım.

bende iyiyim cnm tşk ederim. seni çok iyi anlıyorum. bende bi kere hareket etsin diye saatlerce beklediğimi bilirim. ama için rahat olsun bikaç gün önce banada öyle olmuştu. tüm gün bekledim bekledim tık yok. o yüzden hiç sıkma canını.

tesadüf olmuş olabilir arkadaşına, 2 kere cd aldım ikiside sağlam. evet dr bana göre çok iyi. ve ben çok araştırdıktan sonra gittim o dr a. herkes çok iyi diyordu. o arkadaşının bebeğinde ne gibi sorun gördüki acaba. peki şimdi durum neymiş. bebek sağlıklımıymış?

Kızlar yeni evine taşınan insan geldi. Duşumu aldım soluğu burda aldım ama erken yatcam inanın bugün suyum çıktı.... Sonunda bitti Rabbime şükürler olsun....

Eylem59
canım senin haftanda bende öyleydim hergün düzenli hissetmemen çok normal 24. haftadan sonra düzenli hissetmeye başlıcan hiç merak etme. Bebişinide sıkma içerde tamam mı... Öpüyorum kızlar sizi ve de kaçıyorummmmmm.........

ohh çok şükür bittmiş sonunda. güzel günlerde oturun inş.
Allah rahatlık versin. bizde seni öpüyoruz bebişimle

sağol sedasemcim valla eşimede belli etmemeye çalışıyorum ama beklemedeyim bakalım..maşallah senin güzel kızına kıpır kpır ne güzel
bende öyle düşünüyorum arkadaş doğum yaptı bebeği sağlıklı maşallah,onlar cuma gitmiş sorun var p.tesi tekrar bakalım demiş ve gebeliği sonlandırma şekillerini anlatmış tabi 2 gün mahvolmuşlar sonra p.tesi sorun yok bebek sağlıklı demiş..desteğin için çok teşekkür ederim buarada çok sağol..

çok teşekkür ederim duncancım sayenizde gevşedim biraz,yeni evinde güle güle oturun kızçenizle güzel günleriniz olsun inşallah..iyi geceler

Merhaba cnm Karen in anlamı nedir pek hoşlanmadım ben açıkçası ceyla yada ceyda çok hoş

merhaba rainmistik öncelikle ilgin icin tesekkür ederim.karenin anlami saf,ari,katiksiz.bende sonradan cok hoslanmadim acabalarim vardi..ama genel olarak karen olumsuz...sanirim ceyla kalacak bu gidisle..

evet kötü olmuş arkadaşının başına gelen. sen o hastanede tanıdık dr var demiştin yanlış hatırlamıyorsam. eğer aklınızda soru işareti varsa, isterseniz ona bi sorun tavsiye edermi diye.

evet kötü olmuş arkadaşının başına gelen. sen o hastanede tanıdık dr var demiştin yanlış hatırlamıyorsam. eğer aklınızda soru işareti varsa, isterseniz ona bi sorun tavsiye edermi diye.

ona sorduk canım çok hastası var,iyi bir hekim dedi eşime..15inde gidicez sanırım daha fazla bekleyemiycem hayırlısıyla atlatalım sonra şeker testimiz kalıyo geriye bitek..

selamlar kızlar...
nasılsınız?

bugün nedense aynısı banada oldu..ama arkadaşlar bu konuyla ilgili yazı yayınlamışlardı hatta..
normalmiş endişe etme..
bende takıldım bugün yapmadığım kalmadı.portakal suyu,ceviz çilolata onunsevdiği şeyler..yok cevap vermedi..şimdi saat 23 te başladı yatıcam diye heralde...
normalmiş canın hiç panikleme:90:

duncan hadi gözünaydın ..
maşallah sana bunca işileri hallettin.yardım eden varmı canım?
iyice yerleştinmi? kendini fazla yorma..:81:

ona sorduk canım çok hastası var,iyi bir hekim dedi eşime..15inde gidicez sanırım daha fazla bekleyemiycem hayırlısıyla atlatalım sonra şeker testimiz kalıyo geriye bitek..

Allah güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin cnm. hayırlısıyla onuda atlattınmı dediğin gibi bi şeker testimiz kalıyor. inş onuda atlatırız ve sonra gün sayacağız Allahın izniyle.

yasemin hoşgeldin cnmm. ben çıkıcam ama sanada bi selam veriyim dedim.
Allaha şükür biz iyiyiz. sen nasılsn bebişin nasıl. öpüyorum tatlım ikinizide. iyigecelerr

canım bebişin iyi günlerde güle güle giysin inşallah...
teşekkür ederiz teyzesi ... sizlere daha güzelleri olsun
internette bu hafta için bazı günler hissedilmeybilir yazıyordu ... sağlık ocağı varsa yakınlarında kalp atışlarını dinlemek için git istersen , için rahat etsin
geçmiş olsun .. artık uzat ayakalrını yat ...hamilelik boyunca yeterince yoruldun zaten

Son düzenleme:
Allah güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin cnm. hayırlısıyla onuda atlattınmı dediğin gibi bi şeker testimiz kalıyor. inş onuda atlatırız ve sonra gün sayacağız Allahın izniyle.

inşallah canım..biraz rahatlamış olucaz şeker testinden sonra,inşallah hepimizin güzel çıkar sonuçları..eymenimize ve sana iyi geceler canım allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…