2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol nevracım yarında hissedemezsem giderim sağlık ocağına daha rahat ederim gerçekten..sen nasılsın bebişin nasıl?

sağol nevracım yarında hissedemezsem giderim sağlık ocağına daha rahat ederim gerçekten..sen nasılsın bebişin nasıl?

biz iyiyiz nasıl olalım ... bel ağrısı yapıyor biraz .. birde rahim yukarı çıktığından karnımın yanları acıyor .. sanırım bu zamanlarda böyle sıkıntılar oluyor... ,,
bebeklerimiz iyi olsunda ,viz idare edicez artık ..,
inşallah bu gece seninki tepiklemeye başlarda yarına kadar beklemezsin ...

ayy inşallah yoksa ben kesin uyuyamam beklerim
evet yeterki bebişlerimiz iyi olsun herşeye razıyız gerçekten..doktorum söylemişti bana bel ağrısı olabileceğini hafif yürüyüşler iyi gelir demişti..bende henüz başlamadı ağrılar biraz küçüğüz teyzesi sizden..

rahat uyu annesi ... iyidir bebiş... onlar sandığımızdan daha kuvvetliler... ,,

bende ev içi yürüyüş yaptım şimdi ... bebeyağımı sürdüm ..(hep unutuyorum ... bugün çok gerilince süreyim dedim :)) iyi geceler .. Allah rahatlık versin

iyi gclr.nasılsınız anneler.ya benim son günlerde midemden hiç rahatım yok.sanki reflü gibi bşey.midemde sanki gaz var.ve beni çok rahatsız ediyor.midem yanıyor.off böle sorunu olupta ilaç kullanan var mı aranızda.yatakta 1 saattir uyuyayım diye uğraşıyorum ama midemden uyuyamıyorum.

..bende şu an sıkıntılıyım midemden .ilaç içtim .uyumaya çalışıcam
gaviscon kullanıyorum ben ... ayrıca havuç yiyince geçici olarak düzeliyor ...,
hamur işi yiyince oluyor mide yanması bilgin olsun ..ben dayanamadım yedim bugün :))
geçmiş olsun ...

teşekkür ederim.bendede biraz vardı gündüzden.akşam bende yedim hamur işi ondan arttı iyice herhalde.bide ayaktayken pek orun yok.yatınca oluyo.peki o ilacı doktorun mu yazdı.

nevraaa hareketlendi benim kız nihayet allahıma şükürler olsun iyi oldu banada hatırlattın bende yağlanim hemen sütümü içip rahatla uyuyabilirim artık allah razı olsun canım,rahatlık versin..tatlı rüyalar bebişinle..

geçmiş olsun canım burada bazı arkadaşlarda var bendede arada oluyor gaviscon şurup öneririm çok iyi içerken bile yemek borum ferahlıyogönül rahatlığıyla kullanabilirsin..birde yastığını yükselt oda işe yarıyor ilerleyen haftalarda artabilir hepimizde bu durum rahim yukarı çıktıkça mideye baskı yapıyor..tekrar geçmiş olsun iyi geceler..

saolcanım olmazsa yarın alayım eczaneden.sanada iyi gclr.

:
teşekkür ederim.bendede biraz vardı gündüzden.akşam bende yedim hamur işi ondan arttı iyice herhalde.bide ayaktayken pek orun yok.yatınca oluyo.peki o ilacı doktorun mu yazdı.
evet .. içinde de yazıyor .. hamilelere zararı yok
çokk sevindimmmm kızın dayanamadı bu geceyi uykusuz geçirmene ...
iyi uykular

canım karen dıye bır arkadasım var ama musevi bilgin olsun onların daha cok koydugu bır ısım sanırım baska kımsede duymadım cunku

Günaydın kızlar,
herkese iyi haftalar, bir süredir giremiyorum yoğunum gelen giden vs vs ...

bu arada dr.a gittim ayrıntılı usg yapıldı herşey yolunda şükür, artık önümüzdeki ay şeker testi kaldı....
tetanoz aşımı bu hafta olucam inşallah...
bu arada sizde kasık ağrısı ve akıntı varmı? kasık ağrısı valla 2 gece inletti beni, dr.a sordum normal olabilir dedi.. bu haftalarda tecrübe ettiniz mi?

inşallah herkes için herşey yolunda gidiyodur. ben biraz geçmişi okuyayım...

GÜNAYDINNN
hayırlı haftalar
oh maşallah bebeğinde sağlıklıymış ne güzel
arada kasık ağrılarımız oluyo ama şiddetli değil

Günaydın güzel anneler güzel sorunsuz bir hafta geçirmeniz dilegiyle;

ben sabah ayağım kaydı ve düştüm ama cok sukur şimdi iyiyim aman bastığınız yerlere dikkat anneler...

GÜNAYDINNN
hayırlı haftalar
oh maşallah bebeğinde sağlıklıymış ne güzel
arada kasık ağrılarımız oluyo ama şiddetli değil
selam canım..
çok sağol evet şükür iyi bebiş ağrım çok olunca korktum tabi ben... ben biraz üşüttüm belki de ondan şiddetlendi dr. da bu aylarda olur dedi..
sen ve bebişin de iyisiniz umarım...
günaydın kıslar..... mutlu huzurlu bol tekme tokatlı haftalar....

günaydıın..sana da canım...tekme manyağı olmak için gün sayıyorum hafif kıpırtılar var ama tekme yiyemedim daha...

Son düzenleme:
mytts aman geçmiş olsun canım..en korkulan şey düşmek, iyi olmana sevindim...

günaydın kıslar..... mutlu huzurlu bol tekme tokatlı haftalar....

günaydınn mutlu haftalar blue-cann
nasılsınız kızın nasıl
sanada bol omuz kafa bol uçan tekmeli haftalar

Günaydın güzel anneler güzel sorunsuz bir hafta geçirmeniz dilegiyle;

ben sabah ayağım kaydı ve düştüm ama cok sukur şimdi iyiyim aman bastığınız yerlere dikkat anneler...
günaydıınnn
teşk.ler sanada hayırlı haftalar
aman allah korumuş seni
evet çok dikkat etmemiz lazımm
geçmiş olsun

selam canım..
çok sağol evet şükür iyi bebiş ağrım çok olunca korktum tabi ben... ben biraz üşüttüm belki de ondan şiddetlendi dr. da bu aylarda olur dedi..
sen ve bebişin de iyisiniz umarım...

bizlerde iyiyiz çok şükür
üşütmüşsen normaldir zaten dr normal demiş
sen yinede dikkat et kendine
çokkk geçmiş olsunnn

günaydıın..sana da canım...tekme manyağı olmak için gün sayıyorum hafif kıpırtılar var ama tekme yiyemedim daha...

senin haftalarda ben de öyleydim nevracım..sonrdan iyiden iyiye artacak...her tekmelendiğinde çok mutlu olacaksın...ne ilginç değil mi

günaydınn mutlu haftalar blue-cann
nasılsınız kızın nasıl
sanada bol omuz kafa bol uçan tekmeli haftalar
Günaydın Semacan.....iyiyiz biz şükür...siz nasılsınız?naptınız haftasonu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…