2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın

sedasem çok şükür maşallah canım muayenede herşey yolunda gitmiş gözünaydın

frdince bende de gaviscon şurup var durm tedavideyken yazmıştı lazım olcak diye haklıymış kadın arada bir bu günlerde midemden boğazıma çıkan bir yanma oluyor hamur işi yemediğim zamanda da oluyor, 2 tatlı k içiyorum geçiyor. Yemekten hemen sonra uzanma geçmiş olsun

c.tesi akşamı eşim yemeğe çıkardı beni
afedersin öküz gibi yedim galiba eve geldik nefes alamıyorum
ilaç içtim uzandım uyuyakalmışım
eşim sabah bana ne desin
akşamki romantizim dolu gecemizden dolayı sana çok teşk ederim karıcım
rezil oldum herhalde bir daha yemeğe çıkarmaz beni:26::26:
pazar günü ütü yemek ev işleriyle geçti

sen ne yaptın h.sonu

günaydın kızlar, sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle..

günaydıınnnnn
teşk.ler sanada mutlu haftalar
nasıl oldun

günaydıınnnn
mutlu hayırlı haftalar inş.

nevra73
semaysem
Tito
CerenliYagmur
blue_sky

onlne olupta görmediğim kalmamıştır inşallah..günaydın kızlarrrr

ay adam haklı hakkaten yaaaalemsin.uykucu şirin...cumartesi eşimin toplantısı vardı,öğleden sonra 3 gibi görüşebildik...o akşam arkadaşımızın bebeğini görmeye gittik...
pazar da evin işleriyle ilgilendik...değişik ve romantik bir durum olmadı yani...

sana da günaydın rapunzeln
iyi haftalar olsun...

nevra73
semaysem
Tito
CerenliYagmur
blue_sky

onlne olupta görmediğim kalmamıştır inşallah..günaydın kızlarrrr

Günaydın cnm nbr?? Geçmişi okudum biraz,hafta sonu Yalovaya gittim kuzenimin eşi doğum yaptı bebiş görmeye gittik,kızlar çok tatlıydı oğluşumuz 3,600/52 cm doğdu, ama annesi kendine çok iyi baktı hergün taze sıkılmış meyve suları,haftada 2/3 kez balık vs.. bende kendime söz veridm :) Hatta şaşırdı aa dedi sen nasıl 5 aylıksın karnın çok çıkmamış Biraz bozuldum ama sonradan iç karnın geniştir vs ile iyi oldum :))

haklı tabii
neyse bende ona evde romantik yemek hazırlarımm
bu haftalardan sonraromatizm çok zor artık

bebek görmek ne güsel oluyo dimi...5 den sonra birden çıkıo karın. en azından benim öle oldu şimdi kocaman teyzesi

geçmiş olsunn
mazgnezyum içiyomusun iyi geliyor

içiyorum canım yani magnorm die bişi içiorum suda eriyenlerden. aynı şeydenmi bahsediyoruz bilmiyorum ama.değişen bişi yok 2 gündür ağrı devam ediyo. önceden olmazdı..belki yoruldum diedir bilmiyorumki

içiyorum canım yani magnorm die bişi içiorum suda eriyenlerden. aynı şeydenmi bahsediyoruz bilmiyorum ama.değişen bişi yok 2 gündür ağrı devam ediyo. önceden olmazdı..belki yoruldum diedir bilmiyorumki

Benim dr'um Magvital verdi günde 2 kez..Oda çok iyi geliyormuş..Ama ben pek almıyorum şikayetim olmadığı için..Geçenlerde arkadaşım geldi oda hamiş aynen kuyruk sokumu ağrıyordu benim ilaçdan verdim iyi geldi..

kızlar ben çıkıyorum. size ve bebişlerinize güzel bir gün diliyorum görüşürüz.

22 sinde şeker yüklemem var o zamana kadar geçmezse telefon eder sorarım senin dediğin ilacı.
oyy bu pazartesiler hiç gelmese keşke dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…