22 sinde şeker yüklemem var o zamana kadar geçmezse telefon eder sorarım senin dediğin ilacı.
oyy bu pazartesiler hiç gelmese keşke dimi
keşke,,walla bilmiyorum 7. ayımda çıkıcam diyorum ama bulmayabilir bile, artık sabahları uyku konuusnda çok zorlanmaya başladım..Şu ay sonu gelse bi konuşsak ondan sonra kararımı alıcağım.9 seneden sonrada zor olucak ama bebişim için değer,bakıcı yada annemlere bırakmak istemiyorum nedense allah yarıdmcım olurda bunalıma girmezsem kendim büyütmak istiyorum 3 yaşına kadar fln bebişimi..
içiyorum canım yani magnorm die bişi içiorum suda eriyenlerden. aynı şeydenmi bahsediyoruz bilmiyorum ama.değişen bişi yok 2 gündür ağrı devam ediyo. önceden olmazdı..belki yoruldum diedir bilmiyorumki
ne iş yapıyosun tatlım. eğer aldığın maaşla bakıcı parası+çocuğu bırakmanın verdiği azap arasındaki fark çok değilse düşünme bile..
ama öte yandan çalışabildiğin müdetçede çalış. bebeğinin bir eksiğini daha karşıalrsın her ilave maaşda..ben devam edicem. ama özelde olsaydım düşünmezdim bile.
günaydın hatunlar
nasılsınız yeni bir hafta bizi bekliyor umarım sorunsuz bol neşeli tekmeli bir hafta olur.h.sonu çok yoruldum misafirlerim geldi çok eğlenceliydi ama şunu anladımki misafire hazırlanmak onlara sunum yapmak şuara benim için değilmiş c.tesi gecesi çok belim ağrıdı inanılmaz dövülmüş gibi hissettim kendimi misafirimi geçridim birde çarşıya çıktım bebeğime bişler bakmak istedim aldımda bi kaç şirin şeyler pazar kocacımla keyif yaptık mudanya sahilinde turladık hava çok güzeldi bursada benden bu kadar sizlerin nasıl geçti
Özel bir şirketteyim,eşim bakıcı olayına karşı şuanda,çalışmamı istemiyor bebek için, bende açıkçası artık bunaldım hep diyordum bebeğim olunca çıkarım herhalde diye,işte deidğim gibi bunalıma girmezsem çalışmıyacağım.Kısmet artık zmn ne göstericek bilemeyiz..Sonuç olarak 3/4 yıl çlaışmasamda nasılsa özeldeyim isteidğimde işe girme olanağımda var..Falan ,filan işte :)
bende karşıyım bakıcıya. tanımdan bilmeden evlat emanet edilmez. bunalıma girecek bişey yok tatlım. kreşe başladıktan sonra işe girersin tekrar.
mudanya sahilimiii
sen nerde oturuyosun yaaa bursadamıçok kıskandımmm orası benim ünversite okuduğum şehir!!!aşığım ben bursaya
herkese günaydınn hayırlı haftalaaarrrrrrr
günaydın anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım?ben cumartesi doktora gittim bebişimi gördüm uyuyordu kuzum dktorum herşeyin yolunda oldugunu söyledi.kuzum 546 gr, boyunu ölçemedi ayaklarını toplamıştı.rahim agzının normal oldugunu söyledi.izne ayrılma tarihini hesapladı 1 mart itibariyle ayrılıyorum.1 ay sonrada şeker yüklemesi için randevu verdi.aklıma gelenler bu kadar.
günaydın anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım?ben cumartesi doktora gittim bebişimi gördüm uyuyordu kuzum dktorum herşeyin yolunda oldugunu söyledi.kuzum 546 gr, boyunu ölçemedi ayaklarını toplamıştı.rahim agzının normal oldugunu söyledi.izne ayrılma tarihini hesapladı 1 mart itibariyle ayrılıyorum.1 ay sonrada şeker yüklemesi için randevu verdi.aklıma gelenler bu kadar.
ohh çok şükür bittmiş sonunda. güzel günlerde oturun inş.
Allah rahatlık versin. bizde seni öpüyoruz bebişimle
çok teşekkür ederim duncancım sayenizde gevşedim biraz,yeni evinde güle güle oturun kızçenizle güzel günleriniz olsun inşallah..iyi geceler
duncan hadi gözünaydın ..
maşallah sana bunca işileri hallettin.yardım eden varmı canım?
iyice yerleştinmi? kendini fazla yorma..:81:
geçmiş olsun .. artık uzat ayakalrını yat ...hamilelik boyunca yeterince yoruldun zaten
Günaydın güzel anneler güzel sorunsuz bir hafta geçirmeniz dilegiyle;
ben sabah ayağım kaydı ve düştüm ama cok sukur şimdi iyiyim aman bastığınız yerlere dikkat anneler...
canımın içi hogeldin ede gözün aydın
1 marte erken değilmi? kaç haftalık olucaksınki o zmana?
saol canım.canım ben iki ay öncesinden ayrılacagım izne öğretmenim o yüzden mart nisan dogum öncesi mayıs haziran dogum sonrası olarak kullanıcam çünkü devamıda yaz tatili oluyo
bende iki ay öncesi ve iki ay sonrası olarak alıcam. sonrada 6 ay ücretisz alırım nasipse.demin takivime baktımda zaten martta 30 lu haftalara geliyomuşuz..ben gözümde çok uzak büyütmüşüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?