2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

5+1 canım senin belirtiler ne alemde

bilmiyorum ama nedense ben keseyi ve kalp atışını görmeden kendime hamileyim diyemiyorum.
dış gebelik var mol gebelik var bunlar çok korkutuyor

bende bir ateş basıyor terliyorum birde birden bire donuyorum gece bile eşime beni ısıt donuyorum dedim resmen dondum gece yaa çok garip halbuki içeride sıcaktı

bende de oluyo genelde gündüz yanımda hırka var bi giyiyorum bi çıkarıyorum

bilmiyorum ama nedense ben keseyi ve kalp atışını görmeden kendime hamileyim diyemiyorum.
dış gebelik var mol gebelik var bunlar çok korkutuyor

canım o korku herkeste oluyo galiba keseyi görene kadar inanamıyosunki zaten

oooooyyyy kızlar lavaboda bögür bögürdüm gözlerimden yaşlar geliyor bee hemen tuzlu bişeyler aldım elime

günaydın kızlar

elevite başlamışsınız çok erken değilmi..3 ay bitmeden vermiyorlar genelde bana çok erken geldi..

ben folik plus ve ferrum fort kullanıyorum bulantım için dramamin kullanıyorum ıyyy acı iğrenç bişey..

benimde canım ya 9:30 da uyuyorum sabah zor ayıkıyorum hoş uyumasamda evde internet yok(

banada bulantı için dramamin verdi iyi geliyomu sana

Ofline senin belirtiler ne alemde

canım benim belirtiler almış başını gidiyo gece açlıktan uyanıyorum resmen bi de adet olacakmışım gibi belime ağrı geliyo
midem çok bulanıyo ama çıkarmıyorum henüz
ama ben bende bi sorun olduğunu düşünüyorum çünkü adete 4 gün kala 740 çıktı hcg
bu beni çok korkutuyor.dış gebelik mol gebelik falan çok korkutuyor.keseyi görmeye ne zaman gitmeli çok endişeliyim

biri beni rahatlatssın.
hepimizi hayırlı bir süreç bekliyodur inşallah

Kızlar gözümü açar açmaz nete giriyorum bugün eteşimi ölçdüm 4 derece birden düşmüş korkmaya başladım yine kimyasal mı olcak diye çünkü hiç belirtide yok sizde varmı[/QUOTE]

Aynen bende senin gibi düşünüyorum canım ama yinede insan ümitleniyor

BENDE KRKUYORUM KZZ Bİ EVHAMLIDA BEN AMA ELDEN NE GELİR BENİM ATEŞTE 36.5 TE TAKILDI İNŞ BİŞİ OLMAZ CANIM.AYRICA CANIM BEN ŞİMDİ DÜŞÜK OLMASIN DİE İĞNE VE PROGESTAN KULLANIYOMYA KİMYASAL OLMUŞ OLSA BEN ADETTE OLMAZ YAW AGRIN FALAN OLMUŞMUYDU CANIM BİRAZ ANLATSANA BANA.

6 haftalıkken git derim ama sen mol gebelikte olmuşsun birden fırlarasa bhcgen o yüzden doktora sor istersen yada topiklerde araştırma yap ben 6 haftalıkta gitcem kalp atışını görmek istiyorum direk ama olamıcak heralde çok bekleyemiyeceğim sanırsam yoksa kalp atışı 7 haftalıktan sonra duyuluyor bende belirti pek yok hala sadece gögüslerim şiş acıyor bide arada acıkıyorum oda sigara içmediğime yoruyorum akıntım bile yok sende akıntı varmı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…