5+1 canım senin belirtiler ne alemdeanladım canımm yaaa benim de ilk hamileliğim ve hiç aklımda yoktu bebek fikri o yüzden biçokşeye yabancıyım bunu da ilk kez duyuyorum mesela ama bu kadar kafana takmaa... bebeği olmayan bayanların birçoğuna doktorlar psikolojik olduğunu söylüyorlar biz kadınlar fazla evhamlıyız... allah sağ salim elimize almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallahh.. sen kaç haftalıksın bu arada...
yapmadım davetmi edecen yoksa biziiiii
bende bir ateş basıyor terliyorum birde birden bire donuyorum gece bile eşime beni ısıt donuyorum dedim resmen dondum gece yaa çok garip halbuki içeride sıcaktı
bilmiyorum ama nedense ben keseyi ve kalp atışını görmeden kendime hamileyim diyemiyorum.
dış gebelik var mol gebelik var bunlar çok korkutuyor
bilmiyorum ama nedense ben keseyi ve kalp atışını görmeden kendime hamileyim diyemiyorum.
dış gebelik var mol gebelik var bunlar çok korkutuyor
kaç haftalık ki canım
he vallahaa gelişmeler anında nette:)))) ben 9 da uyuduğum için giremiyorum akşamları ama bundan sonra ben de ziyaret ederim artık ara ara:) zaten şu 3 ay bitsin bu kadar uyumucam... uyumak istemiyorum... uyku düzenim altüst oldu...kafamçokkarıştı
Buyrun gelinbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn bende yapmadımda dedim bunlar sabah sabah yaptımı ki kahvaltı dedim ben acıkmayı bekliyorumda
oooooyyyy kızlar lavaboda bögür bögürdüm gözlerimden yaşlar geliyor bee hemen tuzlu bişeyler aldım elime
8 hafta canım
oooooyyyy kızlar lavaboda bögür bögürdüm gözlerimden yaşlar geliyor bee hemen tuzlu bişeyler aldım elime
aynıyız benim gögüsümden sıvı geliyor sıktıgımda sendede öyle oluyormu dün farkettim
günaydın kızlar
elevite başlamışsınız çok erken değilmi..3 ay bitmeden vermiyorlar genelde bana çok erken geldi..
ben folik plus ve ferrum fort kullanıyorum bulantım için dramamin kullanıyorum ıyyy acı iğrenç bişey..
Ofline senin belirtiler ne alemde
Dene kız getirir belki hamilesin diye bizim ilk olacak ya ondan getiriyordur belki,canım ateş ölçme yönteminde düşünce regli olunuyorya ondan korktum yine hamilelerde olunurmu bilmem ki,daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım oydu problem 6+4 günlükken bitti hamilelik regli oldum aslında düşükte sayılmaz herkezde oluyormuş kromozomlar doğru bölünemediğinden doğunca anomali olacağına baştan vücut atıyormuş bebeği devam etmiyormuş kısacası böyle bişey
Aynen bende senin gibi düşünüyorum canım ama yinede insan ümitleniyor
canım benim belirtiler almış başını gidiyo gece açlıktan uyanıyorum resmen bi de adet olacakmışım gibi belime ağrı geliyo
midem çok bulanıyo ama çıkarmıyorum henüz
ama ben bende bi sorun olduğunu düşünüyorum çünkü adete 4 gün kala 740 çıktı hcg
bu beni çok korkutuyor.dış gebelik mol gebelik falan çok korkutuyor.keseyi görmeye ne zaman gitmeli çok endişeliyim
biri beni rahatlatssın.
hepimizi hayırlı bir süreç bekliyodur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?