2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım kanamanın sebebi neymiş?
günaydıınnn
ooohh maşşallahhhh kuzuna allah daha güzel günlerinide görmek nasip etsin inş.
izine ayrılmana nerdeyse 2 ayın var hayırlısı olsun inş.
teşekkürler canım evet 2 ay var ama araya şubat tatili giricek 15 gün 1,5 ay felan kalıyo yani

sağol canım allahım hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin inşallah

bende iki ay öncesi ve iki ay sonrası olarak alıcam. sonrada 6 ay ücretisz alırım nasipse.demin takivime baktımda zaten martta 30 lu haftalara geliyomuşuz..ben gözümde çok uzak büyütmüşüm..
evet canım 30lu haftalar oluyo bide benim kuzum ultrasonda 1 hafta önde gidiyo tam oluyo yani ultrasonda 25. haftamdayım
canım neyse taşındın artık r ahat rahat bebişinin eşyalarını yerleştirirsin.benim eşim şu an devlet memuru ama uzmanlık sınavına girdi ve kazandı 1 ay sonra mülakatı var kazanırsa bizde taşınacagız bakalım nasıl olacak koca göbüşle

Yaa deme öyle cnm ya Bende taşınıcam hemde benim nerdeyse 8. ayımı bulucak taşınmam..Annemler sen bizim eve geçersin herşeyinle biz ilgilenicez toplucaz sen eve bile gelme diyor ama bensizde olmaz biliyorum Nolucak bende bilmiyorum artık allah yardımcım olsun ve Taşınmak erken doğuma bile neden olabiliryormuş..

teşekkür ederim canım erken doğum riski oldu ama çok şükür iyiyiz kan uyuşmazlığı vardı ilk çocukta bişey olmaz dediler ama kanama olunca iğne vurdular birde doğum sonrası vuracaklar

benimde ultrasonda 1 hafta önde gidiyor neden acaba şu an 25 haftalık yarın tekrar kontrole gidicem

çok geçmiş olsun canım ayağa kalkma ve yorma kendini....

Sağol tatlım Allah kolaylık versin şimdiden....

Canım o zaman gerçekten hiçbirşeye elini sürmüceksin ve fazla ayakta durma derim ben 8. ay baya ileri bir ay ben 5.5 aylık hamileyim tabi biraz daha rahat oldu hareket etme açısından ama ileriki aylar daha problemli doğurup kendine geldikten sonra yavaş yavaş kafana göre halledersin işlerini korkma öle bişicik olmaz ben biraz yoruldum geçen hafta kimsecikler yoktu yanımda hep tek başıma yaptım işlerimi bitek dün herkesler gelip yardım etti canım... Bana bakıpta korkmasın gözün....

teşekkür ederim canım erken doğum riski oldu ama çok şükür iyiyiz kan uyuşmazlığı vardı ilk çocukta bişey olmaz dediler ama kanama olunca iğne vurdular birde doğum sonrası vuracaklar

canım bizdede kan uyuşmazlıgı var kanamanın bununla bir ilgisi var mı?başka nedenlerden herhangi bir kanamada igneyi yapmak zorundalar ama kan uyuşmazlıgı kanamaya neden olur mu doktorun ne söyledi?

canım bizdede kan uyuşmazlıgı var kanamanın bununla bir ilgisi var mı?başka nedenlerden herhangi bir kanamada igneyi yapmak zorundalar ama kan uyuşmazlıgı kanamaya neden olur mu doktorun ne söyledi?

dr tam olarak kan uyuşmazlığından demedi eşimin kan kartını istediler iğne vurdular sadece kan uyuşmazlığından değil tabi işte ister istemez yoruldum evde yoruldum ondan sanırım kendime pek dikkat etmedim

caman canım çok dikkat et 10 gün sonrada çalışmaya başlama heyet raporu felan al şunun şurasında 3 ayımız felan kaldı

caman canım çok dikkat et 10 gün sonrada çalışmaya başlama heyet raporu felan al şunun şurasında 3 ayımız felan kaldı

drum ne derse bakalım özel sektör olunca çok rapor almak göze batıyor mecbur kalırsam alıcam ama dr ne diyecek bakalım

Ben normal istiorum kismet olursa.bende cumartesi doktora gitmistim ilacim bitmisti doktor gel bebisine bakalim dedi baktim ama yuz ustu yatio ellerini kafasinin ustunde birlestirmis dizlerini kirmis kumsalda gibi yatiodu hic donmedi yuzunu bize ama cok sukur iyi dedi herseyi icin

canlarım günaydınnnnn

haftasonunuz inşallah güzel geçmiştir.
bu hafta, bebişinin tekmelerini pek hissetmeyenler için boooooooool tekmeli bir gün olur inşallah.

kızlar ben h.sonu eminönüne gittim k.validem ve kuzenlerle. bebişimin eksiklerini aldık. erken gittim çünkü bir daha gidemem çok kalabalık eminönü ve benim sırt ağrılarım çok fazla. sanırım şimdiden ağırlaşmalarım başladı:18:

oğluma aldıklarımı yazayım

h.çıkışı
tulumlar
pijama tak
banyo seti (krem,pişik kremi vs..) ben SEBAMED aldım. en iyisiymiş. anti alerjik. fiyatını merak edenler için 130 tl tuttu. bu paranın içinde : sabunu, şampuanı,pişik önleyici kremi, bebe kremi,losyonu, bir de chicco gögüs pedi 70 li.
tarak takımı: chicco kıllı tarak aldım (plastik kıllı değil kızlar)
tırnak makası takımı için mothercare de olan makas en iyisi onu alcam. henüz almadım
kapı süsü, oda süsü
mevlüt takımı
chicco bebe telsizi: 85 tl
çoraplar
atletler
ağız bezleri (çok alın çünkü çok kullanılıyor)
aklıma gelen bunlar kızlar.

eminönüne gidicekler! kesinlikle h.sonu gitmeyin derim. izdiham resmen. eminönü'nde havuzlu hana gidin. tüm han bebek malzemeleri satıyor. boşuna gezmeyin. hana girince her yer hamile kaynıo bir de yanınızda portatif tabure götürün. belim çatladı resmen.

duncan, yeni evine hoşgeldin canım. şimdi o yorgunluğu çıkarmanın vakti geldi
betüs19, çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

kızlar hepiniz normal doğummu düşünüyorsunuz

ben de çok korkmama rağmen normal düşünüyorum ama illada normal olsun demiyorum
son aylarda belli olucak sağlığım neyi gerektiriyorsa öyle yaparım
hayırlısı olsun inş.
sen normal mi düşünüyosun ?

teşekkür ederim canım valla herşeyini almışsın pek bi eksiğin kalmamış bende çoğunu aldım ama eksiklerimiz var hala

bende normal düşünüyorum ama bakalım drum ne derse tabi o zaman belli olur ama korkmuyoda değilim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…