geçmiş olsun canım kanamanın sebebi neymiş?slm kızlar nasılsınız uzun süreddir giremiyordum ne var ne yok benim perşembe günü kanamam oldu dr gittik ogün hastaneye aldı 1 gece yattım 10 gün rapor verdi annemlerde kalıyorum yetek istirati verdi çünkü
teşekkürler canım evet 2 ay var ama araya şubat tatili giricek 15 gün 1,5 ay felan kalıyo yanigünaydıınnn
ooohh maşşallahhhh kuzuna allah daha güzel günlerinide görmek nasip etsin inş.
izine ayrılmana nerdeyse 2 ayın var hayırlısı olsun inş.
SAğolasın canım benim... şükürler olsun bitti....
SAğol tatlım...
VArdı yardım edenler sağolsunlar valla herkes olmasa zor biterdi Çok sağol güzelim...
Sağol canım benim...
Dikkat et canım kendine....GEçmiş olsun..
Maşallah bebişine ece....
slm kızlar nasılsınız uzun süreddir giremiyordum ne var ne yok benim perşembe günü kanamam oldu dr gittik ogün hastaneye aldı 1 gece yattım 10 gün rapor verdi annemlerde kalıyorum yetek istirati verdi çünkü
evet canım 30lu haftalar oluyo bide benim kuzum ultrasonda 1 hafta önde gidiyo tam oluyo yani ultrasonda 25. haftamdayımbende iki ay öncesi ve iki ay sonrası olarak alıcam. sonrada 6 ay ücretisz alırım nasipse.demin takivime baktımda zaten martta 30 lu haftalara geliyomuşuz..ben gözümde çok uzak büyütmüşüm..
canım neyse taşındın artık r ahat rahat bebişinin eşyalarını yerleştirirsin.benim eşim şu an devlet memuru ama uzmanlık sınavına girdi ve kazandı 1 ay sonra mülakatı var kazanırsa bizde taşınacagız bakalım nasıl olacak koca göbüşleKIZLARRRRRRRRR herkese günaydınlar bol tepüklü günler.... Yeni evimden ilk sabah girişimide yapiyim....
Bugün de burda takılamıycam kayınvaldemler gelcek birazdan vede akşama kardeşimin doğumgünü var....
kızlar siz siz olun hamileyken taşınmayın Rabbime şükürler olsun o kadar ayakta durmaya iyiyim ama korkmadım da değil büşrama bişi olcak diye işte böyle dikkat etmek lazım..... Öpüyorum sizleriiii.
KIZLARRRRRRRRR herkese günaydınlar bol tepüklü günler.... Yeni evimden ilk sabah girişimide yapiyim....
Bugün de burda takılamıycam kayınvaldemler gelcek birazdan vede akşama kardeşimin doğumgünü var....
kızlar siz siz olun hamileyken taşınmayın Rabbime şükürler olsun o kadar ayakta durmaya iyiyim ama korkmadım da değil büşrama bişi olcak diye işte böyle dikkat etmek lazım..... Öpüyorum sizleriiii.
geçmiş olsun canım kanamanın sebebi neymiş?
teşekkürler canım evet 2 ay var ama araya şubat tatili giricek 15 gün 1,5 ay felan kalıyo yani
sağol canım allahım hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin inşallah
evet canım 30lu haftalar oluyo bide benim kuzum ultrasonda 1 hafta önde gidiyo tam oluyo yani ultrasonda 25. haftamdayım
canım neyse taşındın artık r ahat rahat bebişinin eşyalarını yerleştirirsin.benim eşim şu an devlet memuru ama uzmanlık sınavına girdi ve kazandı 1 ay sonra mülakatı var kazanırsa bizde taşınacagız bakalım nasıl olacak koca göbüşle
benimde ultrasonda 1 hafta önde gidiyor neden acaba şu an 25 haftalık yarın tekrar kontrole gidicem
slm kızlar nasılsınız uzun süreddir giremiyordum ne var ne yok benim perşembe günü kanamam oldu dr gittik ogün hastaneye aldı 1 gece yattım 10 gün rapor verdi annemlerde kalıyorum yetek istirati verdi çünkü
canım neyse taşındın artık r ahat rahat bebişinin eşyalarını yerleştirirsin.benim eşim şu an devlet memuru ama uzmanlık sınavına girdi ve kazandı 1 ay sonra mülakatı var kazanırsa bizde taşınacagız bakalım nasıl olacak koca göbüşle
Yaa deme öyle cnm yaBende taşınıcam hemde benim nerdeyse 8. ayımı bulucak taşınmam..Annemler sen bizim eve geçersin herşeyinle biz ilgilenicez toplucaz sen eve bile gelme diyor ama bensizde olmaz biliyorum Nolucak bende bilmiyorum artık allah yardımcım olsun ve Taşınmak erken doğuma bile neden olabiliryormuş..
teşekkür ederim canım erken doğum riski oldu ama çok şükür iyiyiz kan uyuşmazlığı vardı ilk çocukta bişey olmaz dediler ama kanama olunca iğne vurdular birde doğum sonrası vuracaklar
Benimde 5 gün önde gidiyor cnm..Yani gelişimi daha iyi demek bu,iyi birşey merak etme :)[/QUOTE
iyi bari:)))
canım bizdede kan uyuşmazlıgı var kanamanın bununla bir ilgisi var mı?başka nedenlerden herhangi bir kanamada igneyi yapmak zorundalar ama kan uyuşmazlıgı kanamaya neden olur mu doktorun ne söyledi?
dr tam olarak kan uyuşmazlığından demedi eşimin kan kartını istediler iğne vurdular sadece kan uyuşmazlığından değil tabi işte ister istemez yoruldum evde yoruldum ondan sanırım kendime pek dikkat etmedim
caman canım çok dikkat et 10 gün sonrada çalışmaya başlama heyet raporu felan al şunun şurasında 3 ayımız felan kaldı
kızlar hepiniz normal doğummu düşünüyorsunuz
kızlar hepiniz normal doğummu düşünüyorsunuz
canlarım günaydınnnnn
haftasonunuz inşallah güzel geçmiştir.
bu hafta, bebişinin tekmelerini pek hissetmeyenler için boooooooool tekmeli bir gün olur inşallah.
kızlar ben h.sonu eminönüne gittim k.validem ve kuzenlerle. bebişimin eksiklerini aldık. erken gittim çünkü bir daha gidemem çok kalabalık eminönü ve benim sırt ağrılarım çok fazla. sanırım şimdiden ağırlaşmalarım başladı:18:
oğluma aldıklarımı yazayım
h.çıkışı
tulumlar
pijama tak
banyo seti (krem,pişik kremi vs..) ben SEBAMED aldım. en iyisiymiş. anti alerjik. fiyatını merak edenler için 130 tl tuttu. bu paranın içinde : sabunu, şampuanı,pişik önleyici kremi, bebe kremi,losyonu, bir de chicco gögüs pedi 70 li.
tarak takımı: chicco kıllı tarak aldım (plastik kıllı değil kızlar)
tırnak makası takımı için mothercare de olan makas en iyisi onu alcam. henüz almadım
kapı süsü, oda süsü
mevlüt takımı
chicco bebe telsizi: 85 tl
çoraplar
atletler
ağız bezleri (çok alın çünkü çok kullanılıyor)
aklıma gelen bunlar kızlar.
eminönüne gidicekler! kesinlikle h.sonu gitmeyin derim. izdiham resmen. eminönü'nde havuzlu hana gidin. tüm han bebek malzemeleri satıyor. boşuna gezmeyin. hana girince her yer hamile kaynıobir de yanınızda portatif tabure götürün. belim çatladı resmen.
duncan, yeni evine hoşgeldin canım. şimdi o yorgunluğu çıkarmanın vakti geldi
betüs19, çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
ben de çok korkmama rağmen normal düşünüyorum ama illada normal olsun demiyorum
son aylarda belli olucak sağlığım neyi gerektiriyorsa öyle yaparım
hayırlısı olsun inş.
sen normal mi düşünüyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?