benimde ultrasonda 1 hafta önde gidiyor neden acaba şu an 25 haftalık yarın tekrar kontrole gidicem
Benimde 5 gün önde gidiyor cnm..Yani gelişimi daha iyi demek bu,iyi birşey merak etme :)
kızlar hepiniz normal doğummu düşünüyorsunuz
herkeseeeeee oğlumlaa bendennn kucakkk dolusuuuuu sevgilerrrrrrr bizzz cumartesiii günüüüü doktordaydıkkkk oğluşummmm banaa bir sırıttı ki sormayınnnn gayett sağlıklıymış çokk şükürr 575 gr olmuşşş bir eli alnındaydııı gayett rahat gözüküyorduu... cumartesi şeker için kan verdim bugün alıcam sonuçlarımı inşallah bi problem çıkmadan bunu da atlatırız...
kızlar hepiniz normal doğummu düşünüyorsunuz
herkeseeeeee oğlumlaa bendennn kucakkk dolusuuuuu sevgilerrrrrrr bizzz cumartesiii günüüüü doktordaydıkkkk oğluşummmm banaa bir sırıttı ki sormayınnnn gayett sağlıklıymış çokk şükürr 575 gr olmuşşş bir eli alnındaydııı gayett rahat gözüküyorduu... cumartesi şeker için kan verdim bugün alıcam sonuçlarımı inşallah bi problem çıkmadan bunu da atlatırız...
Allah nasip ederse normal istiyorum ama kısmet tabiki eğer normal olmazsa epidural sezeryan istiyorum bebeğimi göreceğim o ilk anı yaşamak istiyorum en son doktora gittiğimde normal istediğimi dile getirdim bana hergün yürüyüş yapıomusun dedi düşündüm kaldım ama annemi düşünüyorum her iki çocuğuda normal oldu yürüyüş yaptınmı die sorduğumda yoo dedi yürüyüş mutlaka faydalıdır bence ama ben yapamıyorum işten geç gelince olmuyo bu sadece şimdiki para canlısı doktorlar için bi vesile sanırsam
Allah nasip ederse normal istiyorum ama kısmet tabiki eğer normal olmazsa epidural sezeryan istiyorum bebeğimi göreceğim o ilk anı yaşamak istiyorum en son doktora gittiğimde normal istediğimi dile getirdim bana hergün yürüyüş yapıomusun dedi düşündüm kaldım ama annemi düşünüyorum her iki çocuğuda normal oldu yürüyüş yaptınmı die sorduğumda yoo dedi yürüyüş mutlaka faydalıdır bence ama ben yapamıyorum işten geç gelince olmuyo bu sadece şimdiki para canlısı doktorlar için bi vesile sanırsam
Allah nazarlardan saklasın özlemcim...demek şeker testini verdin...benim de vermem gerek bu hafta sanırım...günümüz senle aynı nerdeyse.1 gün var arada.nasıl yapsam bilmiyorum ki..:26: izin almam gerekecek işten...
bu epidural sezaryen sadece belden aşağısına yapılan değil mi?ya arkadaşlar ben bu sezaryendeki sonda takma işinden nedense çok tırsıyorum...
slm kızlar nasılsınız uzun süreddir giremiyordum ne var ne yok benim perşembe günü kanamam oldu dr gittik ogün hastaneye aldı 1 gece yattım 10 gün rapor verdi annemlerde kalıyorum yetek istirati verdi çünkü
Allah nazarlardan saklasın özlemcim...demek şeker testini verdin...benim de vermem gerek bu hafta sanırım...günümüz senle aynı nerdeyse.1 gün var arada.nasıl yapsam bilmiyorum ki..:26: izin almam gerekecek işten...
bu epidural sezaryen sadece belden aşağısına yapılan değil mi?ya arkadaşlar ben bu sezaryendeki sonda takma işinden nedense çok tırsıyorum...
günaydın.ben normal doğum düşünmüyorum cnm.daha doğrusu normale gözüm yemiyor.epidural sezeryan düşünüyorum.
çok geçmiş olsun betüş şimdi nasılsın varmı yine kanaman
Cnm korkutmak istemem seni ama,hafta sonu kuzneimin eşi doğum yaptı,epidural sezeryan oldu ama hiç memnun değil,keşke normal sezeryan olsaydımda herşeyi görmeseydim sakın yapma sezeryan olucaksan normal yap dedi,herşeyi görmüş etmiş başında 4 erkek çok korktum amaliyathane zaten soğukdu dedi en güzeli bayılmak dedi ilkinde normal sezeryan olmuştu..
Umarım hayırlı sağlıklı mutlu bir hafta geçirmemiz dileğiyle ayrıntılım çok güzel geçti maşallah oğlum bu büyük sınavı geçti darısı gircek arkadaşların başına ...... Dr bazı sorular sordum sola yatmayı sordum her iki yönede yatabilirsin bir mahsuru olmaz dedi geceleri çok dönüyorum deim olabilir bir sıkıntı olmaz karnın büyüyünce oturarak dön dedi nide yanmalarını sordum 1 tane soda içebilirsin iyi glir dedi ve gaviscon şurubu önerdi balık hapını sordum hafta da 2 kere içiyorum dedim son üç ayda özellikle içilmesi daha etkilidir dedi tetanoz aşısını vuruldum dedim iyi yapmışsın bende hastalarıma öneriyorum dedi bebek hareketlerini sordum 26-27. Haftalardan düzenli hissedersin ama en istikrarli hali 30. Haftadan sonra tepkileri hareketleri anlamölı hale gelir bu haftalarda düzenli olmaz tedirgin olma dedi 8 kilo aldım çok dedim bence kiloyu çok dert etme bebeğin sağlıklı istersen diyetisyene git dedi beslenme şeklimi söyledim beğendi servikal uzunluğumu ölçtü iyi dedi ama sen yinede 15 gün sonra vajinal ölçtürt dedi 30mm in altında olursa düzenli sıkı takibi gerekirmiş v e en iyi ölçüm vajinal olanıymış bence sizlerde ölçtürtün bundan sonra hangi testleri yaptırmalıyım dedim 24-28 arası şeker yüklemesi 33. Haftada karaciğer enzim testi kan ve idrar testi yaptırt dedi akıntıyı sordum hamilikte yoğun olur dedi kaşıntı eşlik ederse mantar olabilir tedavi ettirt dedi hapşurunca sıvı geliyor bebeğin sıvısı mıdır dedim o idrardır dedi bebeğin sıvısı geldi mi devamı da gelir kesilmez dedi hatırladığım kadarıyla sorularım bunlardı kızlar bunları sorduğum dr türkiye nin en ünlü riskli gebelikler hekimlerinden biri bizden bu kadar hepinizi kocaman öpüyorum....
Cnm korkutmak istemem seni ama,hafta sonu kuzneimin eşi doğum yaptı,epidural sezeryan oldu ama hiç memnun değil,keşke normal sezeryan olsaydımda herşeyi görmeseydim sakın yapma sezeryan olucaksan normal yap dedi,herşeyi görmüş etmiş başında 4 erkek çok korktum amaliyathane zaten soğukdu dedi en güzeli bayılmak dedi ilkinde normal sezeryan olmuştu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?