2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım valla herşeyini almışsın pek bi eksiğin kalmamış bende çoğunu aldım ama eksiklerimiz var hala

Zoni hşg cnm...senin tüm işler bitti nerdeyse..ben de henüz başlayamayanlardanım...bebişim çıplak kalacak benim yüzümden ya...

saolun canlar. daha güzelleri sizin evlatlarınıza olsun. k.validem, bebek eşyalarını alalım ağırlaşınca gezmek istemezsin dedi. gerçekten gezilmezmiş. insan çok yoruluyor.

blue, hayatım sen de başla yavaştan yavaştançok zevkli birşey bebişine o minicik kıyafetleri almak.

rapunzeln, kraftın o mama sandalyesini ben aldım. 350 tlydi. zaten 1 mama sandalyesi 150 tl. 200 daha verip sallanan alalım dedik:26: ama söylim çok hafif sallanıyor öyle hart hurt sallanan bişi bekleme. ben öyle sanmıştım

ozlemyd,
oğluşunun iyi olmasına çok sevindim. inşallah hep böyle güzel haberler getirirsin şeker için haftan kaç oluyor. ben bu cuma gitsem mi diyorum 23+5 olucam. erken mi acaba:26:

cnm benimde ablam 2 çocuğunu epidural sezeryanla yaptı.o çok memnun.gerçi o hemşire olduğu için ameliyathaneye alışkın.ben ablamdan duyduğum kadarıyla zaten senin korktuğunu anlarlarsa sadece seni sersemletmek için bayıltıyorlar.ama öle 1 saatliğine fln.uyanmanda zor olmuyo bu şekilde.normal sezeryanda uyanmak çok zor oluyomuş bende ondan tırsıyorum.eğer korkarsam beni bayıltın derim artık.

pekiii zonoxcum 3,5 yaşına kadar mamasandalyesi olur yazıo açıklamasında. boyu yükseliyormu? öbürtürlü aşağıda kalıyor yahu:44:

pekiii zonoxcum 3,5 yaşına kadar mamasandalyesi olur yazıo açıklamasında. boyu yükseliyormu? öbürtürlü aşağıda kalıyor yahu:44:

ha buarada salıncaklar hayat kurtarıyo dio tüm arkadaşlarım. bende illaki bi salıncak alıcam. e mama sandalyeside alıncak. kocam bundan alalım dedi ikisi bi arada iş görür.yerde kaplamaz. ama bana çok pahalı geldi. öte yandan mama sandalyesi 100-150 arası salıncak 150-200 arası..pekde bi fark olmucak gibi

Merhaba canlarımmm

Gecmişi okuyordum o sırada ablam aradı telefonla...
Sevindim tabii uuzn zaman sonra sesini duyunca...
Anlatmaya basladı annem bana yaptıkları için cok pişmanmıs,annem ve küçük ablam ogluma bi sürü ciciler almıs..Ayy bi hüzünlendim bi agladım..Dedim ablama niye dedim pişmanda beni bi kere bile aramıyor..Ben ona bebek haberini vermek için aradıgımda, yapmadıgını bırakmadı beni komaya soktu gunah diil mi dedim.Benim tek istedigim bi ana sefkatiydi arayıp sormasıydı..İnan hersey güzel olacak dedi ablam...Yasanan onca sey dökülen onca gözyası yazık diil mi yaa

Umarım hayırlı sağlıklı mutlu bir hafta geçirmemiz dileğiyle ayrıntılım çok güzel geçti maşallah oğlum bu büyük sınavı geçti darısı gircek arkadaşların başına ...... Dr bazı sorular sordum sola yatmayı sordum her iki yönede yatabilirsin bir mahsuru olmaz dedi geceleri çok dönüyorum deim olabilir bir sıkıntı olmaz karnın büyüyünce oturarak dön dedi nide yanmalarını sordum 1 tane soda içebilirsin iyi glir dedi ve gaviscon şurubu önerdi balık hapını sordum hafta da 2 kere içiyorum dedim son üç ayda özellikle içilmesi daha etkilidir dedi tetanoz aşısını vuruldum dedim iyi yapmışsın bende hastalarıma öneriyorum dedi bebek hareketlerini sordum 26-27. Haftalardan düzenli hissedersin ama en istikrarli hali 30. Haftadan sonra tepkileri hareketleri anlamölı hale gelir bu haftalarda düzenli olmaz tedirgin olma dedi 8 kilo aldım çok dedim bence kiloyu çok dert etme bebeğin sağlıklı istersen diyetisyene git dedi beslenme şeklimi söyledim beğendi servikal uzunluğumu ölçtü iyi dedi ama sen yinede 15 gün sonra vajinal ölçtürt dedi 30mm in altında olursa düzenli sıkı takibi gerekirmiş v e en iyi ölçüm vajinal olanıymış bence sizlerde ölçtürtün bundan sonra hangi testleri yaptırmalıyım dedim 24-28 arası şeker yüklemesi 33. Haftada karaciğer enzim testi kan ve idrar testi yaptırt dedi akıntıyı sordum hamilikte yoğun olur dedi kaşıntı eşlik ederse mantar olabilir tedavi ettirt dedi hapşurunca sıvı geliyor bebeğin sıvısı mıdır dedim o idrardır dedi bebeğin sıvısı geldi mi devamı da gelir kesilmez dedi hatırladığım kadarıyla sorularım bunlardı kızlar bunları sorduğum dr türkiye nin en ünlü riskli gebelikler hekimlerinden biri bizden bu kadar hepinizi kocaman öpüyorum....

ooh bi çırpıda okudum aralcım çok sevindim bebğin ve senin adına canım bende bu hafta detaylı için randevu alıcam bu arada bizim gireceğimiz 4 boyutlu detaylımı oluyo ?

esracım ben fransız kaldım sanırım olaya ama kırgınlık var anladığım kadarıyla annenle aranda ne yaşandı bilmem ama anne yüreği dayanamaz yine gelir bebeğin olunca üzme tatlı canını dayanamaz ananesi oğluşuna

kuzu balığım sorun ne bilmiyorum ben :26: ama sakın canını sıkmayasın. eninde sonunda herşey düzeliyor olacağına varıyor. kıyamam sana

canım benim sıkma canını düzelir herşey bi anne evladına dayanamaz

aminnn canımmmm abii oldu artıkk oğlummm kocamann olduuuu... şeker testi içinde erken değilll kuzummmm benn gittiğimdee 23+2 idi doktorrr bu hafta içinde yaptırr bugün de yaptırabilirsin dediii bend eyaptırdımm bu aradaa kafasına takılan arkadaşlar vardııı aç veya tok farketmiyoo amaaa kan verince 1 saat hiç bişi yemiyosunuz o yüzden çok aç gitmeyin derim...

esracımmmm benn olayı ayrıntılarrıyla hatırlıyorummm... sıkıntılı günler yaşadınn... hepimiz yorumsuz kaldıkkk amaaa demekkiii seninnn hasretine dayanamamış anneciğinnn şimdi sana düşennn herrrşeyee bi süngerrr çekmekk canımm beni,mm sakınnn kendini üzmeee....

evet canım. yükseliyor. en alt bölümde sallanıyor. yükselincede mama sandalyesi oluyor.
canımmmmmmm hoşgeldin. anneyle aranızın düzeliyor olmasına çok sevindim. inşallah her şey ablanın dediği gibidir. sen yine de kendini olacaklara şartlama. inşallah her şey düzelir de için rAHATLAR

aral, canım bebişin iyiymiş çok şükür. maşallah ona. ben de servks uzunluğumu ölçtürdüm ultrasonla. normal dedi. vajinal baktırmıcam korkuyorum

Son düzenleme:
ooh bi çırpıda okudum aralcım çok sevindim bebğin ve senin adına canım bende bu hafta detaylı için randevu alıcam bu arada bizim gireceğimiz 4 boyutlu detaylımı oluyo ?
TUĞBACIM ÇOK SAĞOL CANIM DARISI SENİN BAŞINA BEN RİSKLİ GEBELİKLER HEKİMİNE GİTTİM NORMAL BAKTI ÖNCE TÜM ORGANLARINI KAN AKIŞLARINI A DAN Z YE 4O DAKKA FİLAN İNCEK-LEDE SONRA İŞİN ŞOV KISMINA YANİ RENKLİ ULTRASONLA YÜZÜNÜ ÇEKTİ CD SİNİ VERDİ AMA ORGANLARINI RENKSİZ NORMAL İNCELİYORLAR BİLGİN OLSUN ....rapuzel sağol canım hep güzel haberlerini alalım kuzuların gülesram hoşgeldin tatlım muaynen nasıl geçti nasılmış oğluşun zonox güle güle giysin ardan cicilerini maşallah bitirdin sen alışveriş işini

ben yaptıramadım bunu canım urda yok ankaraya gitmemiz gerekti o yoluda gözüm almadı

ben yaptıramadım bunu canım urda yok ankaraya gitmemiz gerekti o yoluda gözüm almadı
canım öncelikle geçmiş olsun kanaman olmuş...bende bulunduğum yerde olmadığı için istbula gidip yaptırdım bulunduğun yere yakın bir üniversite hastanesi varsa orda da yaptırabilirsin

Cevap veren herkese cook tesekkur ederim...
İnşallah kimse bebegimi ve beni üzmez..ayy ne cok vardı yazmak istedigim..Aklım karman corman.. ama bi yerden baslıcam....Bir an agladım zırladım ama yeter gari..Toparlanıp dimdik durmak lazım....

Ctesi doktor randevumuz gayet güzel gecti...Ayrıntılı ultrason içn doktorum herseyine ben bakıyorum eger beni asan ya da yardım almamı gerektirecek bir aksilik varsa baska bir hekime gönderiyorum hastamı dedi..Ama siz isterseniz 3 ya da 4 boyutlu ultrason cektirebilir ya da baska bi doktora gidebilirsiniz dedi...Tabii benim doktorum harika bi insan oldugu için ona sonsuz bir guvenim var..Ben 20 gunde bir gidiyorum..Her gittigimde bütün organlarına tek tek bakıyor..Mesela ctesi gunu kalbini uzun uzun inceledi, cok sukur iyi dedi..Yüzünü inceledi,agzına baktı yarıklık ya da tavsan dudak durumu var mı diye o da iyi cıktıOmurgası cok önemli dedi..Disklerin durumuna baktı onlarda güzel cıktı...kilo almıyorum diye üzülme oglun cok saglıklı dedi bana içim rahatladı..Ama boyunu kilosunu demedi..Zaten o iyi diyorsa iyidir benim oglumAmino sıvısı cok iyi dedi..
Ha bu arada kızlar 1 kilo almısım..Daha hamile kaldıgım kiloya gelemedim ama olsun demek ki almaya basladım artık

Oradan cıktık kan testi içn kan verdik sonucları aldık..Bugun görüşcem doktorla sonuclar üzerine..Ama kanım tam sınırda...Ve tokluk sekerim bile cok dusukŞimdi bol bol kuru üzüm ve pekmez yiyorum..Ögleden sonra doktorum bakalım ne dicek..Bazı degerler hakikaten dusmus ilk testlerle karsılastırdıgımda...Dua ediyorum bi aksilik olmasın diyee

Bu arada Özlemayd ve aral da gidecekti inşallah kızlar sizinde iyi gecmiştir randevunuz...

Dun Babannemiz geldi ve alısverişe gittik..Ogluma ciciler aldık

merhaba arkadaşlar ben de kısmetse 12-16 mayıs tarihleri arasında doğum yapacağım .Buraya ilk kez yazıyorum. üçlü ve dörtlü testlerimde Down Sendromu riski çıktığı için 2 hafta önce İzmir 'de amniyosentez yaptırdım.Umarım bu hafta sonucunu alacağım.Hiçbirşey çıkmayacağını biliyorum ama yine de içim de bir korku var.

canım öncelikle geçmiş olsun kanaman olmuş...bende bulunduğum yerde olmadığı için istbula gidip yaptırdım bulunduğun yere yakın bir üniversite hastanesi varsa orda da yaptırabilirsin

canım ankara buraya 4 saat gerçi drum bi sorun görünmüyor ama organları detaylı incelensin istiyorsan ankaraya git dedi

canım umarım bi sorun olmaz içini ferah tut allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…