teşekkür ederim canım valla herşeyini almışsın pek bi eksiğin kalmamış bende çoğunu aldım ama eksiklerimiz var hala
herkeseeeeee oğlumlaa bendennn kucakkk dolusuuuuu sevgilerrrrrrr bizzz cumartesiii günüüüü doktordaydıkkkk oğluşummmm banaa bir sırıttı ki sormayınnnn gayett sağlıklıymış çokk şükürr 575 gr olmuşşş bir eli alnındaydııı gayett rahat gözüküyorduu... cumartesi şeker için kan verdim bugün alıcam sonuçlarımı inşallah bi problem çıkmadan bunu da atlatırız...
zonoxcum maşallahsen baya bitirdin bide ben koca totomu kaldırıp başlasam ne hoş olucak
ama anamın keyfini bekliyorum. o erken dio. anneler hep böle sanırım ..bu ayın sonunda gidecez biz.ya ne sorucam sana krfatın dondy mama sandalyesi ve beşiğini almıştı bi arkadaş acep o senmiydin? sen die hatırlıyorum da ben :26:
bende baktımda çok pahalı ya 399 dio
Zoni hşg cnm...senin tüm işler bitti nerdeyse..ben de henüz başlayamayanlardanım...bebişim çıplak kalacak benim yüzümden ya...
Cnm korkutmak istemem seni ama,hafta sonu kuzneimin eşi doğum yaptı,epidural sezeryan oldu ama hiç memnun değil,keşke normal sezeryan olsaydımda herşeyi görmeseydim sakın yapma sezeryan olucaksan normal yap dedi,herşeyi görmüş etmiş başında 4 erkek çok korktum amaliyathane zaten soğukdu dedi en güzeli bayılmak dedi ilkinde normal sezeryan olmuştu..
saolun canlar. daha güzelleri sizin evlatlarınıza olsun. k.validem, bebek eşyalarını alalım ağırlaşınca gezmek istemezsin dedi.gerçekten gezilmezmiş. insan çok yoruluyor.
blue, hayatım sen de başla yavaştan yavaştançok zevkli birşey bebişine o minicik kıyafetleri almak.
rapunzeln, kraftın o mama sandalyesini ben aldım. 350 tlydi. zaten 1 mama sandalyesi 150 tl. 200 daha verip sallanan alalım dedik:26: ama söylim çok hafif sallanıyor öyle hart hurt sallanan bişi bekleme. ben öyle sanmıştım
ozlemyd, oğluşunun iyi olmasına çok sevindim. inşallah hep böyle güzel haberler getirirsinşeker için haftan kaç oluyor. ben bu cuma gitsem mi diyorum 23+5 olucam. erken mi acaba:26:
pekiii zonoxcum 3,5 yaşına kadar mamasandalyesi olur yazıo açıklamasında. boyu yükseliyormu? öbürtürlü aşağıda kalıyor yahu:44:
ooh bi çırpıda okudum aralcım çok sevindim bebğin ve senin adına canım bende bu hafta detaylı için randevu alıcam bu arada bizim gireceğimiz 4 boyutlu detaylımı oluyo ?Umarım hayırlı sağlıklı mutlu bir hafta geçirmemiz dileğiyle ayrıntılım çok güzel geçti maşallah oğlum bu büyük sınavı geçti darısı gircek arkadaşların başına ...... Dr bazı sorular sordum sola yatmayı sordum her iki yönede yatabilirsin bir mahsuru olmaz dedi geceleri çok dönüyorum deim olabilir bir sıkıntı olmaz karnın büyüyünce oturarak dön dedi nide yanmalarını sordum 1 tane soda içebilirsin iyi glir dedi ve gaviscon şurubu önerdi balık hapını sordum hafta da 2 kere içiyorum dedim son üç ayda özellikle içilmesi daha etkilidir dedi tetanoz aşısını vuruldum dedim iyi yapmışsın bende hastalarıma öneriyorum dedi bebek hareketlerini sordum 26-27. Haftalardan düzenli hissedersin ama en istikrarli hali 30. Haftadan sonra tepkileri hareketleri anlamölı hale gelir bu haftalarda düzenli olmaz tedirgin olma dedi 8 kilo aldım çok dedim bence kiloyu çok dert etme bebeğin sağlıklı istersen diyetisyene git dedi beslenme şeklimi söyledim beğendi servikal uzunluğumu ölçtü iyi dedi ama sen yinede 15 gün sonra vajinal ölçtürt dedi 30mm in altında olursa düzenli sıkı takibi gerekirmiş v e en iyi ölçüm vajinal olanıymış bence sizlerde ölçtürtün bundan sonra hangi testleri yaptırmalıyım dedim 24-28 arası şeker yüklemesi 33. Haftada karaciğer enzim testi kan ve idrar testi yaptırt dedi akıntıyı sordum hamilikte yoğun olur dedi kaşıntı eşlik ederse mantar olabilir tedavi ettirt dedi hapşurunca sıvı geliyor bebeğin sıvısı mıdır dedim o idrardır dedi bebeğin sıvısı geldi mi devamı da gelir kesilmez dedi hatırladığım kadarıyla sorularım bunlardı kızlar bunları sorduğum dr türkiye nin en ünlü riskli gebelikler hekimlerinden biri bizden bu kadar hepinizi kocaman öpüyorum....
Merhaba canlarımmm
Gecmişi okuyordum o sırada ablam aradı telefonla...
Sevindim tabii uuzn zaman sonra sesini duyunca...
Anlatmaya basladı annem bana yaptıkları için cok pişmanmıs,annem ve küçük ablam ogluma bi sürü ciciler almıs..Ayy bi hüzünlendim bi agladım..Dedim ablama niye dedim pişmanda beni bi kere bile aramıyor..Ben ona bebek haberini vermek için aradıgımda, yapmadıgını bırakmadı beni komaya soktu gunah diil mi dedim.Benim tek istedigim bi ana sefkatiydi arayıp sormasıydı..İnan hersey güzel olacak dedi ablam...Yasanan onca sey dökülen onca gözyası yazık diil mi yaa
Merhaba canlarımmm
Anlatmaya basladı annem bana yaptıkları için cok pişmanmıs,annem ve küçük ablam ogluma bi sürü ciciler almıs..Ayy bi hüzünlendim bi agladım..Dedim ablama niye dedim pişmanda beni bi kere bile aramıyor..Ben ona bebek haberini vermek için aradıgımda, yapmadıgını bırakmadı beni komaya soktu gunah diil mi dedim.Benim tek istedigim bi ana sefkatiydi arayıp sormasıydı..İnan hersey güzel olacak dedi ablam...Yasanan onca sey dökülen onca gözyası yazık diil mi yaa
Merhaba canlarımmm
saolun canlar. daha güzelleri sizin evlatlarınıza olsun. k.validem, bebek eşyalarını alalım ağırlaşınca gezmek istemezsin dedi.gerçekten gezilmezmiş. insan çok yoruluyor.
blue, hayatım sen de başla yavaştan yavaştançok zevkli birşey bebişine o minicik kıyafetleri almak.
rapunzeln, kraftın o mama sandalyesini ben aldım. 350 tlydi. zaten 1 mama sandalyesi 150 tl. 200 daha verip sallanan alalım dedik:26: ama söylim çok hafif sallanıyor öyle hart hurt sallanan bişi bekleme. ben öyle sanmıştım
ozlemyd, oğluşunun iyi olmasına çok sevindim. inşallah hep böyle güzel haberler getirirsinşeker için haftan kaç oluyor. ben bu cuma gitsem mi diyorum 23+5 olucam. erken mi acaba:26:
Merhaba canlarımmm
evet canım. yükseliyor. en alt bölümde sallanıyor. yükselincede mama sandalyesi oluyor.pekiii zonoxcum 3,5 yaşına kadar mamasandalyesi olur yazıo açıklamasında. boyu yükseliyormu? öbürtürlü aşağıda kalıyor yahu:44:
canımmmmmmm hoşgeldin. anneyle aranızın düzeliyor olmasına çok sevindim. inşallah her şey ablanın dediği gibidir. sen yine de kendini olacaklara şartlama. inşallah her şey düzelir de için rAHATLARMerhaba canlarımmm
TUĞBACIM ÇOK SAĞOL CANIM DARISI SENİN BAŞINA BEN RİSKLİ GEBELİKLER HEKİMİNE GİTTİM NORMAL BAKTI ÖNCE TÜM ORGANLARINI KAN AKIŞLARINI A DAN Z YE 4O DAKKA FİLAN İNCEK-LEDE SONRA İŞİN ŞOV KISMINA YANİ RENKLİ ULTRASONLA YÜZÜNÜ ÇEKTİ CD SİNİ VERDİ AMA ORGANLARINI RENKSİZ NORMAL İNCELİYORLAR BİLGİN OLSUN ....rapuzel sağol canım hep güzel haberlerini alalım kuzuların gülesram hoşgeldin tatlım muaynen nasıl geçti nasılmış oğluşun zonox güle güle giysin ardan cicilerini maşallah bitirdin sen alışveriş işiniooh bi çırpıda okudum aralcım çok sevindim bebğin ve senin adına canım bende bu hafta detaylı için randevu alıcam bu arada bizim gireceğimiz 4 boyutlu detaylımı oluyo ?
TUĞBACIM ÇOK SAĞOL CANIM DARISI SENİN BAŞINA BEN RİSKLİ GEBELİKLER HEKİMİNE GİTTİM NORMAL BAKTI ÖNCE TÜM ORGANLARINI KAN AKIŞLARINI A DAN Z YE 4O DAKKA FİLAN İNCEK-LEDE SONRA İŞİN ŞOV KISMINA YANİ RENKLİ ULTRASONLA YÜZÜNÜ ÇEKTİ CD SİNİ VERDİ AMA ORGANLARINI RENKSİZ NORMAL İNCELİYORLAR BİLGİN OLSUN ....rapuzel sağol canım hep güzel haberlerini alalım kuzuların gülesram hoşgeldin tatlım muaynen nasıl geçti nasılmış oğluşun zonox güle güle giysin ardan cicilerini maşallah bitirdin sen alışveriş işini
canım öncelikle geçmiş olsun kanaman olmuş...bende bulunduğum yerde olmadığı için istbula gidip yaptırdım bulunduğun yere yakın bir üniversite hastanesi varsa orda da yaptırabilirsinben yaptıramadım bunu canım urda yok ankaraya gitmemiz gerekti o yoluda gözüm almadı
canım öncelikle geçmiş olsun kanaman olmuş...bende bulunduğum yerde olmadığı için istbula gidip yaptırdım bulunduğun yere yakın bir üniversite hastanesi varsa orda da yaptırabilirsin
merhaba arkadaşlar ben de kısmetse 12-16 mayıs tarihleri arasında doğum yapacağım .Buraya ilk kez yazıyorum. üçlü ve dörtlü testlerimde Down Sendromu riski çıktığı için 2 hafta önce İzmir 'de amniyosentez yaptırdım.Umarım bu hafta sonucunu alacağım.Hiçbirşey çıkmayacağını biliyorum ama yine de içim de bir korku var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?