23+5 te giderim o halde. yalnız ben doktorun yaptırmam için verdiği testlerin yazılı olduğu kağıdı kaybettim:26: şeker testi ve tam idrar vardı diğerlerini hatırlamıyorum. şekerinde kaç MG olduğunu hatırlamıyorum. hastaneyi aradım doktor odasında yok napsam acaba:78:aminnn canımmmm abii oldu artıkk oğlummm kocamann olduuuu... şeker testi içinde erken değilll kuzummmm benn gittiğimdee 23+2 idi doktorrr bu hafta içinde yaptırr bugün de yaptırabilirsin dediii bend eyaptırdımm bu aradaa kafasına takılan arkadaşlar vardııı aç veya tok farketmiyoo amaaa kan verince 1 saat hiç bişi yemiyosunuz o yüzden çok aç gitmeyin derim...
saol canım. ben alışverişini epey yaptım. eksikleri var ama onlarda zamanla alınırTUĞBACIM ÇOK SAĞOL CANIM DARISI SENİN BAŞINA BEN RİSKLİ GEBELİKLER HEKİMİNE GİTTİM NORMAL BAKTI ÖNCE TÜM ORGANLARINI KAN AKIŞLARINI A DAN Z YE 4O DAKKA FİLAN İNCEK-LEDE SONRA İŞİN ŞOV KISMINA YANİ RENKLİ ULTRASONLA YÜZÜNÜ ÇEKTİ CD SİNİ VERDİ AMA ORGANLARINI RENKSİZ NORMAL İNCELİYORLAR BİLGİN OLSUN ....rapuzel sağol canım hep güzel haberlerini alalım kuzuların gülesram hoşgeldin tatlım muaynen nasıl geçti nasılmış oğluşun zonox güle güle giysin ardan cicilerini maşallah bitirdin sen alışveriş işini
Çok teşekkür ederim.Ben Bodrum'da yaşıyorum burda malesef doktorlar insanı korkutuyor bende İzmir'de doğumumu yapmaya karar verdim bir sorun çıkmazsa ama inan ki bu zamana kadar çok gözümü korkuttular ve başıma gelmeyen kalmadı.2 ay önce kanamam oldu hepsini atlattım çok şükür bunu da atlatacağım ve sağlıklı bir oğlum olacak .canım umarım bi sorun olmaz içini ferah tut allah yardımcın olsun
Çok teşekkür ederim.Ben Bodrum'da yaşıyorum burda malesef doktorlar insanı korkutuyor bende İzmir'de doğumumu yapmaya karar verdim bir sorun çıkmazsa ama inan ki bu zamana kadar çok gözümü korkuttular ve başıma gelmeyen kalmadı.2 ay önce kanamam oldu hepsini atlattım çok şükür bunu da atlatacağım ve sağlıklı bir oğlum olacak .
Umarım hayırlı sağlıklı mutlu bir hafta geçirmemiz dileğiyle ayrıntılım çok güzel geçti maşallah oğlum bu büyük sınavı geçti darısı gircek arkadaşların başına ...... Dr bazı sorular sordum sola yatmayı sordum her iki yönede yatabilirsin bir mahsuru olmaz dedi geceleri çok dönüyorum deim olabilir bir sıkıntı olmaz karnın büyüyünce oturarak dön dedi nide yanmalarını sordum 1 tane soda içebilirsin iyi glir dedi ve gaviscon şurubu önerdi balık hapını sordum hafta da 2 kere içiyorum dedim son üç ayda özellikle içilmesi daha etkilidir dedi tetanoz aşısını vuruldum dedim iyi yapmışsın bende hastalarıma öneriyorum dedi bebek hareketlerini sordum 26-27. Haftalardan düzenli hissedersin ama en istikrarli hali 30. Haftadan sonra tepkileri hareketleri anlamölı hale gelir bu haftalarda düzenli olmaz tedirgin olma dedi 8 kilo aldım çok dedim bence kiloyu çok dert etme bebeğin sağlıklı istersen diyetisyene git dedi beslenme şeklimi söyledim beğendi servikal uzunluğumu ölçtü iyi dedi ama sen yinede 15 gün sonra vajinal ölçtürt dedi 30mm in altında olursa düzenli sıkı takibi gerekirmiş v e en iyi ölçüm vajinal olanıymış bence sizlerde ölçtürtün bundan sonra hangi testleri yaptırmalıyım dedim 24-28 arası şeker yüklemesi 33. Haftada karaciğer enzim testi kan ve idrar testi yaptırt dedi akıntıyı sordum hamilikte yoğun olur dedi kaşıntı eşlik ederse mantar olabilir tedavi ettirt dedi hapşurunca sıvı geliyor bebeğin sıvısı mıdır dedim o idrardır dedi bebeğin sıvısı geldi mi devamı da gelir kesilmez dedi hatırladığım kadarıyla sorularım bunlardı kızlar bunları sorduğum dr türkiye nin en ünlü riskli gebelikler hekimlerinden biri bizden bu kadar hepinizi kocaman öpüyorum....
Zonox için rahat olsun..Doktorlar her bişeyine bakıyolar..Haa için rahat etmezse bir dahaki randevuda sorarsın..
Bu arada biz oglumun odası için mobilya siparişini verdik..
Dunde alısverişimizi yaptık
Park yatak, 135 TL
bebek arabası, 225 TL
oto koltugu, 65 TL
uyku seti, 150 TL
yatak 30 TL
Banyo havlusu, 20 TL
Geriye ufak tefek seyler kaldı..Onları da yavas yavas alırız artık..
Bu arada zonox sende iyi gunlerde kullan canım herseyi
Yok canımm..Ben oglumun odasında yatıcam..O yuzden yatak odası için ayrıca bişey almadık..anam benim evim zaten kucucuk habire esya atıyorummesra park yatak yanında beşikte aldınızmı
sağol canım inşallah hep böyle güzel haberlerini alırız bebeklerimizin artık şeker testi sonrasında yavaş yavaş sonuna yaklaşıcaz ve kuzularımızı ard arda sağlıkla kucklarımıza almaya başlıyacaz... ESRA cım oğlunun iyi olmasına çok sevindim maşallah sende bitirdin sayılır alışverişi güzel günlerde sağlıkla kullansın paşan eşyalarını....Aral bebein sağlıklıymış çok sevindim canım
o amniyo sıvısını bende sordum cunku benden akıntı değilde daha sıvık bişey geliyordu aynen benim doktorda o akarsa dvam eder dedi içimiz rahat olsun ben şeker yüklememi 25+3 de yaptıracam biraz zaman geçsinki daha doğru sonuc cıksın diye
canım bende öyleyim tansiyonum genelde düşük bundan kaynaklanıyor normal bence korkulacak birşey değilkızlar merhaba 20.haftalık hamileyim 54 kiloyum çok çabuk yoruluyorum etrafımdaki hamileler çok hareketliler çarşı pazar dolaşıyorlar ben alışveriş merkezinin bir katını bile zor dolaşıyorum aranızda benim gibi olan var mı?
canım bende öyleyim tansiyonum genelde düşük bundan kaynaklanıyor normal bence korkulacak birşey değil
herkese mrb kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
gülesram güle güle kullanın aldıklarını ne güzel herşeyini halletmişsin ben daha hiç bişey alamadım bu ayın sonuna kadar bende halletmeye çalışıcam.
cuma günü doktora gittim oğlum 788 gram 33 cm olmuş. şeker yüklemesinide yaptırdık yarın çıkacak sonçlar. doktor suyumun azaldığını söyledi bira ona canım sıkıldı. haftaya tekrar kontrolüm var. o kadar çok suda içiyorum ama azalmış. doktor seni biraz hastanede yatıralım dedi ben şimdilik istemedim. benim orda daha çok psikolojim bozulur. haftaya tekrar kontrole gideyim bakalım ne diyecek. hamileliğim boyunca 1,5 kilo almışım onuda bu ay almışım doktorum dikkat et dedi. göğsümden süt geliyodu onu sordum sakın sıkma dedi göğüs uyarılınca rahim kasılırmış ve erken doğumu başlatırmış. eğer aranızda sütü gelen varsa sakın sıkmasın.
Arall cok saol canım benim..Cok sukur bayagı azaldı alıncaklar..
mobilya siprarişinide verdik..Cok agırlasmadan halledelim dedim.
Sizinde iyi olmanıza cok sevindim cok guzel bilgiler paylasmıssın bizimle canımm coook saol
Westlife canım aral ın dedigi gibi bende de arada oluyor ama normalde hep dusuktur tansiyonum..Bir de simdi kan sekerim dusuk cıktı...Sen yinede doktorunla bi konus..Kanına tansiyonuna bi bakılsın canım..Tabii eskisi gibi diiliz hiçbirimiz allah yardımcımız olsun
gülesram güle güle kullanın aldıklarını ne güzel herşeyini halletmişsin ben daha hiç bişey alamadım bu ayın sonuna kadar bende halletmeye çalışıcam.
cuma günü doktora gittim oğlum 788 gram 33 cm olmuş. şeker yüklemesinide yaptırdık yarın çıkacak sonçlar. doktor suyumun azaldığını söyledi bira ona canım sıkıldı. haftaya tekrar kontrolüm var. o kadar çok suda içiyorum ama azalmış. doktor seni biraz hastanede yatıralım dedi ben şimdilik istemedim. benim orda daha çok psikolojim bozulur. haftaya tekrar kontrole gideyim bakalım ne diyecek. hamileliğim boyunca 1,5 kilo almışım onuda bu ay almışım doktorum dikkat et dedi. göğsümden süt geliyodu onu sordum sakın sıkma dedi göğüs uyarılınca rahim kasılırmış ve erken doğumu başlatırmış. eğer aranızda sütü gelen varsa sakın sıkmasın.
mobilyayı nası yaptırıyosun kuzum? avrmı örneğin? ve ne kadara?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?