2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

23+5 te giderim o halde. yalnız ben doktorun yaptırmam için verdiği testlerin yazılı olduğu kağıdı kaybettim:26: şeker testi ve tam idrar vardı diğerlerini hatırlamıyorum. şekerinde kaç MG olduğunu hatırlamıyorum. hastaneyi aradım doktor odasında yok napsam acaba:78:
saol canım. ben alışverişini epey yaptım. eksikleri var ama onlarda zamanla alınır

gülesram, yiğit efe'mizin iyi olmasına çooook sevindimmm. kilonu kafana takma ben de 4 kilo aldım ama 1 ay içinde kaybettiğim tüm kiloları geri aldım:78: son 3 ay alırısn meraklanma kuzum. kilo alman şart çünkü süt için vucudun yağ depolaması gerekiyormuş bu arada benim doktor tavşan dudak olup olmadığa baktı mı acaba:26: merak ettim

kızlar, benim doktorun odasında renkli 3 boyutlu ultrason yok. başka detaylı ultrasona girmicez artık sanırım. eeee peki biz artık renklide göremicemiyiz kuzularımızı.

canım umarım bi sorun olmaz içini ferah tut allah yardımcın olsun
Çok teşekkür ederim.Ben Bodrum'da yaşıyorum burda malesef doktorlar insanı korkutuyor bende İzmir'de doğumumu yapmaya karar verdim bir sorun çıkmazsa ama inan ki bu zamana kadar çok gözümü korkuttular ve başıma gelmeyen kalmadı.2 ay önce kanamam oldu hepsini atlattım çok şükür bunu da atlatacağım ve sağlıklı bir oğlum olacak .

inşallah canım için rahat olsun ne kadar üstüne düşersen sorun çıkıyor bunuda atlatırsın umarım

Aral bebein sağlıklıymış çok sevindim canım

o amniyo sıvısını bende sordum cunku benden akıntı değilde daha sıvık bişey geliyordu aynen benim doktorda o akarsa dvam eder dedi içimiz rahat olsun ben şeker yüklememi 25+3 de yaptıracam biraz zaman geçsinki daha doğru sonuc cıksın diye

Son düzenleme:
Zonox için rahat olsun..Doktorlar her bişeyine bakıyolar..Haa için rahat etmezse bir dahaki randevuda sorarsın..
Bu arada biz oglumun odası için mobilya siparişini verdik..
Dunde alısverişimizi yaptık
Park yatak, 135 TL
bebek arabası, 225 TL
oto koltugu, 65 TL
uyku seti, 150 TL
yatak 30 TL
Banyo havlusu, 20 TL

Geriye ufak tefek seyler kaldı..Onları da yavas yavas alırız artık..
Bu arada zonox sende iyi gunlerde kullan canım herseyi

esra park yatak yanında beşikte aldınızmı

kızlar merhaba 20.haftalık hamileyim 54 kiloyum çok çabuk yoruluyorum etrafımdaki hamileler çok hareketliler çarşı pazar dolaşıyorlar ben alışveriş merkezinin bir katını bile zor dolaşıyorum aranızda benim gibi olan var mı?

sağol canım inşallah hep böyle güzel haberlerini alırız bebeklerimizin artık şeker testi sonrasında yavaş yavaş sonuna yaklaşıcaz ve kuzularımızı ard arda sağlıkla kucklarımıza almaya başlıyacaz... ESRA cım oğlunun iyi olmasına çok sevindim maşallah sende bitirdin sayılır alışverişi güzel günlerde sağlıkla kullansın paşan eşyalarını....

canım bende öyleyim tansiyonum genelde düşük bundan kaynaklanıyor normal bence korkulacak birşey değil

Arall cok saol canım benim..Cok sukur bayagı azaldı alıncaklar..
mobilya siprarişinide verdik..Cok agırlasmadan halledelim dedim.
Sizinde iyi olmanıza cok sevindim cok guzel bilgiler paylasmıssın bizimle canımm coook saol

Westlife canım aral ın dedigi gibi bende de arada oluyor ama normalde hep dusuktur tansiyonum..Bir de simdi kan sekerim dusuk cıktı...Sen yinede doktorunla bi konus..Kanına tansiyonuna bi bakılsın canım..Tabii eskisi gibi diiliz hiçbirimiz allah yardımcımız olsun

herkese mrb kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
gülesram güle güle kullanın aldıklarını ne güzel herşeyini halletmişsin ben daha hiç bişey alamadım bu ayın sonuna kadar bende halletmeye çalışıcam.
cuma günü doktora gittim oğlum 788 gram 33 cm olmuş. şeker yüklemesinide yaptırdık yarın çıkacak sonçlar. doktor suyumun azaldığını söyledi bira ona canım sıkıldı. haftaya tekrar kontrolüm var. o kadar çok suda içiyorum ama azalmış. doktor seni biraz hastanede yatıralım dedi ben şimdilik istemedim. benim orda daha çok psikolojim bozulur. haftaya tekrar kontrole gideyim bakalım ne diyecek. hamileliğim boyunca 1,5 kilo almışım onuda bu ay almışım doktorum dikkat et dedi. göğsümden süt geliyodu onu sordum sakın sıkma dedi göğüs uyarılınca rahim kasılırmış ve erken doğumu başlatırmış. eğer aranızda sütü gelen varsa sakın sıkmasın.

1,5 kilo aldın diemi dikkat et dedi
bu doktorlar manyakmı yaa

mobilyayı nası yaptırıyosun kuzum? avrmı örneğin? ve ne kadara?:44:

Öncelikle cook tesekkur ederim canımm
Daha iyisi sizin olsun inşalah..
Maaşallah bebegin cok iyiymiş..Ama amnio sıvısı konusunda kesinlikle dikkatli ol senin yerinde olsam hastaneye yatardım canım..cunku bu sıvı bebegimizi için hayat demek yasam demek..Ben ctesi gunu doktoruma sordum cook su içmek bu sıvı üstünde etkili midir...Cook az bi etkisi var dedi ben sasırdım nası yanii dedim:26: Gebelikte bol sıvı için tavsiyesi böbrekleriniz iyi calıssın, sık idrara cıkın böylece idrar yolu enfeksiyonu olmayın diye söylenir dedi..Eger bu enfeksiyon varsa da bol su içerek atlatabilirsiniz dedi..Tabii test sonucu degerleri önemli karar verirken..

1.5 kilo mu eee bebeğin zaten 788 gr mış sen hiç bir şey almamaışsın ki......

mobilyayı nası yaptırıyosun kuzum? avrmı örneğin? ve ne kadara?:44:

Canımm, benim cocuk odam kucuk oldugu için duvara monteli 4 kapaklı bi dolap yaptırıyorumm..
Eni: 170 Boyu 60 cm olacak..Altına da 4 cekmeceli sifonyer koyucam.şifonyerin yanında da baska yerim olmadıgı için yorganlarımın oldugu 2 kapılı gardrobum duracak...İşte bu gardrop ceviz rengi oldugu için mobilyanın rengide ceviz olacak..Odam cok gunes alıyor ve duvarları acık renk..O yuzden böyle olmasını istedim..Ben marangoza kendim cizdim verdim...Oy uzden elimde bir örnek yok..Ama 10 gune kadar teslim edilecek..O zaman resimleri ceker yuklerım..Hatta yatagını bile kurucam o zaman...
Ha bu arada duvara monteli dolap 200 TL,şifonyer 250 TL olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…