2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

1,5 kilo aldın diemi dikkat et dedi
bu doktorlar manyakmı yaa

evet bende çok kızdım aslında ama doktorumdan da çok memnunum bende pko varmştı ve ben evlendikten sonra birden bire 20 kilo aldım zaten aşılamayla hamile kaldım. doktorum hamilelikte çok kilo almamı istemiyo zaten kilolu olduğum için. kilo almasanda bebeğin gelişimi çok iyi gidiyo dedi.

cnm bakalım ptesi tekrar gidecem doktoro düzelme yoksa yatıcam hastaneye

benim bi odamda geç odası var sadece gardırobu yok bende gardırop yaptıracam hazırlar pek kullanışlı gelmedi bana beşiğinide yatak odasına koyucam zaten.

SMGE inşallah hersey yolunda gider tatlım..
Allah yardımcın olsun

ben geldimmmm... maşallahhh kızlar epey ilerlemişsiniz okuyamadım, okuyamayıncada neler kaçırdım bilmiyorum eskiden işim bu kadar yoğun değildi üstüme angarya ve zaman alan işler yüklenince eskisi gibi takip edemiyorum ve çok yoruluyorumm...

ee nasılsınız ne var ne yok bilenler anlatsın.. kuzcuklar nasıl ben artık pıt pıtları çok rahat hissediyorum maşallahı var kızımın öyle çok şiddetli olmasada kasıklarıma vuruyo cadı..

yeni gelenler hoşgeldi sefalar getirdi kızlar

bu arada prezentasyon:makat yazıuyor benm detaylı usg raporumda

dereninki gibi benimkide makat duruşunda. eşek sıpası ya. oturuo benimki. hala düşmedi hissediyorum. yatmıo

hoşbulduk canım.. yerim onun totoşunu ben ya... yatınca sıkılıyo demekki annesi inşallah doğum kadar normal duruşunu alır ikinizde rahat edersiniz..

cerenliyagmur hosgeldin canımm..
bugun bende camasır yıkıyorum habire..
Havayı guneşli bulmusken kacırmak istemedim..
Cok sukur oglum ve bende iyiyiz..
Su dogum iznin bir an önce gelse de rahat etsen sende..
kızının hareketlenmesine cok sevindim..Harika bi duyguymuss..
Benimki artık karnımdan belli oluyo..Ama bi babamız daha göremedi dısarıdan...Ama ben her gun film gibi izliyorum oglumu...

Zonoxx senin kereta doguma kadar daha kac takla atacak canım sakın korkma...

hoşbulduk canım.. yerim onun totoşunu ben ya... yatınca sıkılıyo demekki annesi inşallah doğum kadar normal duruşunu alır ikinizde rahat edersiniz..

euheuheuhe benim ki oturuyo yatmıo. ne ters çocuk ya doktor ne yaptı ne etti düşüremedi sıpayı. inşallah döner kızlar

canım kolay gelsin sanada... ahh bende evde olsam perdeler yıkanıcak duvarlar silinecek mutfak dolapları çok iş var ama nerde kadın tutsamda başında değilim içim rahat etmiyor... ne güzel sen yavaş yavaş yap ..
maşallah ikinizde iyisiniz çok şükür ..ben kıpırdanışlarını dışarıdan hissedemedim daha aslında benim oturup kendimi dinlemeye vaktim yokki göreyim ya da hissedeyim

gerçi bebekler doğası gereği kimi çok hareketli kimi daha az hareketli olurmuş belkide ondandır.

herkese slm kizlar nasilsiniz ? bayadir giremiyordum misafirlerim vardi gecmiside okuyamadim umarim hersey yolundadir

kizlar sizler alisverisini bitirmissiniz bebislerinizin bense daha patik bile almadim :18: subatta hepsini birden tamamlicagim diyorum umarim yetistirebilirim

Selam Kızlar , nasılsınız, bebek alışverişine bu ay başlayacak olanlar varmı

ben bu ay başlayacağım tatlım ufak tefek seyleri var daha örgü falan onun dışında hiçbirşeyi yok babamız alışveriş deyince daha cok var diyor ben de bu ay korkutdum hadi erken doğum olursa diye bundan sonrayada bırakırsak artık zor olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…