2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bilgisayar cildirtcak beni 1 msj yaziyorum mozilla kapaniyor ben aciyom o kapaniyor

su perii şimdi yazılacak şey miydi bu yaw zaten hormonlar tavan yapmış...duygusallık doruklarda geziyor..ağlamadım ama içim parçalandı yaaaaa...
geçen gün eşimle yemeğe çıktığımızda ,oturduğumuz lokantaya aniden birkaç mendilci çocuk dalıverdi...çocuk 7-8 yaşlarında ya var ya yoktu..mendil satmaya çalıştı bize...lokmalar boğazımda dizildi... çocuğum görmüyor musun yemek yiyoruz diyebildim ama...birden gözümde bu çocuğun da bir zamanlar annesinin karnında yaşama tutunmaya ve hazırlanmaya çalıştığını düşündüm.tıpkı şimdi benim kızımın yaptığı gibi...acaba böyle bir hayatı olacağını biliyor muydu?annesinin karnında o tekmeleri atarken nasıl bir hayata doğru yol aldığını biliyor muydu?öyle üzüldüm ki...boğazıma birşeyler düğümlendi..yemek zehir oldu birden...

sildim gitti. ama hayatın gerçekleri aslında...

rabia hoşgeldin cnm, uzun zamandır girmiyordun. bebeğin nasıl sen nasılsın?

kızlar bişi sorcam
ne zaman portakal yesem (istisnasız) oğlum tekme atıyor :) tat alma duygusu bu kadar gelişmiş olabilirmi? daha 24. haftadayız. bunlar için erken olduğunu düşünüyorum ama her defasında atıyor ya çok eğlenceliii benzer durum yaşıyan varmı :44:

haydi sor sooorrr
olabilir ama bende erken olduğu düşüncesindeyim
aynı şaşkınlığı bende yaşıyorum
ne zaman çay içsem hemen oynuyor
çayımı seviyor yoksa yanıyoda ondanmı kaçıyor anlamadım:97::97:

haklısın.bilemiyorum kafam karışıyor :44:

selam bayanlar,

bebisleriniz cayi portakali sevmiyorlar :)

seker onlari hareket ettiren :) son haftalarda nst ye girerken sekerli seyler yiyeceksiniz daha cok oynasin diye hehe

sevgiler

isim konusunda inanılmaz kararsızım ve gerçekten ne istediğimi bilmiyorum..

beğendiğim isimler :

defne

beren

nehir

azade(eşim kesinlikle bu ismi istiyor)

bade (benim çok hoşuma gidiyor)

ada

aklıma gelenler bunlar yani en çok düşündüklerim.. sizceeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…