BİR BEBEĞİN GÜNLÜĞÜ (Göz yaşlarınızı tutamayacaksınız)
su perii şimdi yazılacak şey miydi bu yawzaten hormonlar tavan yapmış...duygusallık doruklarda geziyor..ağlamadım ama içim parçalandı yaaaaa...
geçen gün eşimle yemeğe çıktığımızda ,oturduğumuz lokantaya aniden birkaç mendilci çocuk dalıverdi...çocuk 7-8 yaşlarında ya var ya yoktu..mendil satmaya çalıştı bize...lokmalar boğazımda dizildi...çocuğum görmüyor musun yemek yiyoruz diyebildim ama...birden gözümde bu çocuğun da bir zamanlar annesinin karnında yaşama tutunmaya ve hazırlanmaya çalıştığını düşündüm.tıpkı şimdi benim kızımın yaptığı gibi...acaba böyle bir hayatı olacağını biliyor muydu?annesinin karnında o tekmeleri atarken nasıl bir hayata doğru yol aldığını biliyor muydu?öyle üzüldüm ki...boğazıma birşeyler düğümlendi..yemek zehir oldu birden...
herkese slm kizlar nasilsiniz ? bayadir giremiyordum misafirlerim vardi gecmiside okuyamadim umarim hersey yolundadir
kizlar sizler alisverisini bitirmissiniz bebislerinizin bense daha patik bile almadim :18: subatta hepsini birden tamamlicagim diyorum umarim yetistirebilirim
kızlar bişi sorcam
ne zaman portakal yesem (istisnasız) oğlum tekme atıyor :) tat alma duygusu bu kadar gelişmiş olabilirmi? daha 24. haftadayız. bunlar için erken olduğunu düşünüyorum ama her defasında atıyor yaçok eğlenceliii benzer durum yaşıyan varmı :44:
haydi sor sooorrr
olabilir ama bende erken olduğu düşüncesindeyim
aynı şaşkınlığı bende yaşıyorum
ne zaman çay içsem hemen oynuyor
çayımı seviyor yoksa yanıyoda ondanmı kaçıyor anlamadım:97::97:
rapunzel cnm hepsiburada.com siparişini gönderdimi? son durum nedir
kızlar, kız bebeği olacaklar bebeklerine ne isimler koyacaklar acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?