ben bir isminin rümeysa koyucam ama ikinci isim düşünüyorum, eşime beğendiremiyorum
isim konusunda inanılmaz kararsızım ve gerçekten ne istediğimi bilmiyorum..
beğendiğim isimler :
defne
beren
nehir
azade(eşim kesinlikle bu ismi istiyor)
bade (benim çok hoşuma gidiyor)
ada
aklıma gelenler bunlar yani en çok düşündüklerim.. sizceeeee
cnm isminin yanında bence anlamıda güzel olmalı. anlamı sana uyan hangisi ise onlar arasında karar ver derim ben. sana ceylin ismini önerebilirim. kızım olsaydı adını ya ceylin yada bengisu koymayı düşünüyorduk. bu isimleride bi düşün derim. ikisinin anlamıda çok güzel.
kızlar bişi sorcam
ne zaman portakal yesem (istisnasız) oğlum tekme atıyor :) tat alma duygusu bu kadar gelişmiş olabilirmi? daha 24. haftadayız. bunlar için erken olduğunu düşünüyorum ama her defasında atıyor yaçok eğlenceliii benzer durum yaşıyan varmı :44:
canım ceylin çok güzel ama eşimin en yakın arkadaşının kızı oldu daha yeni adı ceylin ... o yüzden düşünmüyorum..sürekli görüşüyoruz onun için vazgeçtim..
off off biz isim beğenemiyoruzz kızımaaaaa
canım daha ucuza yapan biyer yokmu banada doktorum aynı tahlilleri yazdı özel hastanede 12 tl tutuyo tabi doktorumun anlaşmalı oldugu hastane bide istanbul dışındayımkızlar selammm,
oğlumun odası çok dağınıktı. elbiselerini küvetine koydum üzerinede örtü örttüm. yarın dolabı için marangoz çağırcam. bakalım ne fiyat biçicek 1 dolaba:26: bebek yapmak cidden masraflı işmiş. eksikler bitmiyorrrrrrrrrr (Allahın gücüne gitmesin de) dar gelirli herhese Allah yardım etsindoğuran arkadaşlarım park yatağını açmamı ve silmemi, dolap yaptırcaksam şimdiden yaptırmamı söylediler (kokusu çıksın diye)
benim doktor şu tahlileri verdi canlarım
tsh
hemoram
tam idrar
kültür idrar
şeker yüklemesi 50 mg
ft4
MEDİPOL de 165 tl SSK fiyatı.
normal fiyatı 430 tl. sizce nasıl.
ben SSK lıyım
bu arada yeni gelenler hoşgeldi.
fdilek, göbüşünede maşallah hayatımmm
cerenli, bade adı süperrrrrrrrrr
canım peki dogum iznine ne zaman ayrılıyosun?malum devamı yaz tatili ne kadar erken ayrılırsak o kadar iyiselam kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. hafta sonu bebek odalarına baktık maskoya gıttık bu sefer ama karar veremedık bakalım haftaya tekrar gıdıcez artık almamız lazım çok gece kalmak istemiyorum.
bu arada öğretmen olan arkadaşlar ben bu haftadan ıtıbaren nöbet tutmuyorum ıdareye söyledım 23 haftalık oldum dedım doktora haftaya gıdıcem o zaman raporumu getiririrm dedim ve nöbetten düştüm çok şükür. 24. haftadan itibaren nöbet tutmuyoruz arkadaşlar unutanlar varsa hatırlatmak için yazdım.
bu arada kızlar aldığınız ciciler çok güzel ben de annemler 15 tatilde gelince alıcam onları beklıyorum
selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. hafta sonu bebek odalarına baktık maskoya gıttık bu sefer ama karar veremedık bakalım haftaya tekrar gıdıcez artık almamız lazım çok gece kalmak istemiyorum.
bu arada öğretmen olan arkadaşlar ben bu haftadan ıtıbaren nöbet tutmuyorum ıdareye söyledım 23 haftalık oldum dedım doktora haftaya gıdıcem o zaman raporumu getiririrm dedim ve nöbetten düştüm çok şükür. 24. haftadan itibaren nöbet tutmuyoruz arkadaşlar unutanlar varsa hatırlatmak için yazdım.
bu arada kızlar aldığınız ciciler çok güzel ben de annemler 15 tatilde gelince alıcam onları beklıyorum
aralcım cnm hoşgeldin. dr a gitmişsin. güzel geçmiş usg. gözün aydın. verdiğin bilgiler içinde ayrıca tşk ederim cnm. nasılsın bebişin nasıl. evinize döndünüzmü yoksa istanbuldamısın hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?