2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm isminin yanında bence anlamıda güzel olmalı. anlamı sana uyan hangisi ise onlar arasında karar ver derim ben. sana ceylin ismini önerebilirim. kızım olsaydı adını ya ceylin yada bengisu koymayı düşünüyorduk. bu isimleride bi düşün derim. ikisinin anlamıda çok güzel.

Kızlarr bu ara çok yazamıyorum ama herkesi okuyorumm..Kontrole gidenler ciciler alanlarr heğ
pinizin hayırlı olsunnn...

canım ceylin çok güzel ama eşimin en yakın arkadaşının kızı oldu daha yeni adı ceylin ... o yüzden düşünmüyorum..sürekli görüşüyoruz onun için vazgeçtim..

canım bende de aynı tatlı yediğimde hemen oynamaya başlıyor bizde 23. haftanın içindeyiz bence normal ilk hamileliğimde yaza denk gelmişti ağustosda doğum yapmıştım ne zaman karpuz tatlı birşey yesem kızım acayip oynardı çok hareketliydi karnım yamulurdu o oynarken

canım ceylin çok güzel ama eşimin en yakın arkadaşının kızı oldu daha yeni adı ceylin ... o yüzden düşünmüyorum..sürekli görüşüyoruz onun için vazgeçtim..

cnm aklıma bikaç isim daha geldi. onlarıda paylaşmak istedim belki hoşuna gider.
ecrin
esila
erva
üçünündee anlamı çok güzel
senin düşündüklerinden beren ismi olabilir. hem isim güzel hem anlamı.

Son düzenleme:
aralcım cnm hoşgeldin. dr a gitmişsin. güzel geçmiş usg. gözün aydın. verdiğin bilgiler içinde ayrıca tşk ederim cnm. nasılsın bebişin nasıl. evinize döndünüzmü yoksa istanbuldamısın hala?

slm kızlar aranızda yeniyim bizde isim bulamıyoruz bebişime erkek olsaydı kesin eymen olacaktı ama kızımız olacak aklımızda olan bi kaç isim var sizce hangisi daha hoş

ela
esila
ecrin
tanem
eylül

Son düzenleme:
kızlar selammm,

oğlumun odası çok dağınıktı. elbiselerini küvetine koydum üzerinede örtü örttüm. yarın dolabı için marangoz çağırcam. bakalım ne fiyat biçicek 1 dolaba:26: bebek yapmak cidden masraflı işmiş. eksikler bitmiyorrrrrrrrrr (Allahın gücüne gitmesin de) dar gelirli herhese Allah yardım etsin doğuran arkadaşlarım park yatağını açmamı ve silmemi, dolap yaptırcaksam şimdiden yaptırmamı söylediler (kokusu çıksın diye)

benim doktor şu tahlileri verdi canlarım

tsh
hemoram
tam idrar
kültür idrar
şeker yüklemesi 50 mg
ft4

MEDİPOL de 165 tl SSK fiyatı.
normal fiyatı 430 tl. sizce nasıl.

ben SSK lıyım

bu arada yeni gelenler hoşgeldi.
fdilek, göbüşünede maşallah hayatımmm
cerenli, bade adı süperrrrrrrrrr

Zonoxcum Bebek gerçekten masraflı oluyo ama nasibiyle gelir derler.Biz bebeğimiz için araba aldık bugün motorumuz vardı tamamen hayatımızı onlara göre şekillendiriyoruzz...Ben daha bişey almadım kıyafetler falan annem kayınvalidem alıyo girmiycem kıyafet işine..Park yatak dolap falan önümüzdeki ay halledicez galiba...Aldıklarını yerleştirmek çok keyifli olurr yaaa...
Göbekte baya çıktı benim bide yukarı çıkıyo yavaş yavaş artıkk:))
Buarada tahlilleri devlettede yaptırabilirsin aslında ssk varsaa

Sinemcim tanem ismini eşime söledim ama o çok zor beğeniyo herşeyi napıcaz bilmiyoruumm:)))
Superisi inan bi isme karar versek büyük bi yükten kurtulucam yaaa :))))

selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. hafta sonu bebek odalarına baktık maskoya gıttık bu sefer ama karar veremedık bakalım haftaya tekrar gıdıcez artık almamız lazım çok gece kalmak istemiyorum.

bu arada öğretmen olan arkadaşlar ben bu haftadan ıtıbaren nöbet tutmuyorum ıdareye söyledım 23 haftalık oldum dedım doktora haftaya gıdıcem o zaman raporumu getiririrm dedim ve nöbetten düştüm çok şükür. 24. haftadan itibaren nöbet tutmuyoruz arkadaşlar unutanlar varsa hatırlatmak için yazdım.

bu arada kızlar aldığınız ciciler çok güzel ben de annemler 15 tatilde gelince alıcam onları beklıyorum

Selam kızlarrr
ne zamandır giremiyorum leyleği havada gördük sürekli geziyoruz
20sinde doktor randevum var onu bekliyorum merakla
sizler nasılsınız umarım herkesler çook iyidir öpüyoruum

iyi geceler kızlar
canım daha ucuza yapan biyer yokmu banada doktorum aynı tahlilleri yazdı özel hastanede 12 tl tutuyo tabi doktorumun anlaşmalı oldugu hastane bide istanbul dışındayım
canım peki dogum iznine ne zaman ayrılıyosun?malum devamı yaz tatili ne kadar erken ayrılırsak o kadar iyi

selam canım
ben riskli bir hamilelik geçirdiğim için müdürüm bana başından beri hiç nöbet yazmadı sağolsun.ya nöbet tutacaktım ki ayakta durmam yasaktı ya da rapor alacaktım.müdürüm de hocam rapor alma idare ederiz dedi.hiç tutmadım zaten çok uzun süre ayakta kalamıyordum daha yeni yeni yürüyüşlere başladım.

canım elektirik kesildi yemek filan derken anca girdim sağol canım oğlum iyiydi çok şükür rica edrim burda birbirimizden çok şey öğreniyoruz... döndük evimizdeyiz çok şükür

fdilek, kısmetleriyle gelsinler inşallah. allah ikiz üçüz annelerine sabır versin. zor iş valla
ece canım haklısın. sanırım pahalı bizim hast. ben kızılayda yaptırim en iyisi

kızlar sepet takımım geldi. ahşap örme takımın komplesi
6 takım. öyle kocaman hantal değil hiçbiri
aynen aşağıdaki gibi.
ben yalnızca büyük sepetin kapağını beğenmedim. çabuk kırılır bence. kapaksızda kullanabilirim. nasıl olsa oyuncak sepeti olcak
Eki Görüntüle 125352

aralcım detaylıyı güzel haberlerle atlatmışsın gözün aydın canım günlerimiz aynı bende c.tesi gidiyorum kısmetse darısı başımıza..
zonox sepetler çok güzel güle güle kullanın inşallah..
superi selam nasılsın?benim zilli kızım dünün acısını çıkarıyo bugün zıp zıp..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…