aralcım detaylıyı güzel haberlerle atlatmışsın gözün aydın canım günlerimiz aynı bende c.tesi gidiyorum kısmetse darısı başımıza..
zonox sepetler çok güzel güle güle kullanın inşallah..
superi selam nasılsın?benim zilli kızım dünün acısını çıkarıyo bugün zıp zıp..
cnm benimm iyiyim sağolasın. sen nasılsın? evet okudum bu sabah, çok sevindimbak kızın seni çok merakta bırakmadan dün gece başlamış hareketleri. maşallah prensese
bende iyiyim çok şükür canım,kızım kıpırdadıkça daha iyi oluyorum,bu arada ben altan beye c.tesine randevu aldım inşallah sorun yaşamam bende..
hayırlısı olsun cnm. inş sorun yaşamazsın. ben şahsen çok memnun kaldım. tabi benim kendi fikrim bu. sende memnun kalırsın inş.
ayy bende sen gibiyim. hareket etmeyince moralim bozuluyor. ama küçücük bi hareketinde okadar mutlu oluyorumki. Rabbim böyle bir mucizeyi bizlere yaşattığı için sonsuz şükürler olsun.
isim düşündünüzmü prensesine cnm?
selam canım
ben riskli bir hamilelik geçirdiğim için müdürüm bana başından beri hiç nöbet yazmadı sağolsun.ya nöbet tutacaktım ki ayakta durmam yasaktı ya da rapor alacaktım.müdürüm de hocam rapor alma idare ederiz dedi.hiç tutmadım zaten çok uzun süre ayakta kalamıyordum daha yeni yeni yürüyüşlere başladım.
Sevgili arkadaşlar geçmişi okuyamadım 10 gündür annemlerdeydim umarım herkes iyidir beni sorarsaız malum bebeğin kalbinde delik vardı bidaha gittiğimde birde parlaklık gördü amiyosentez istedi down sendurumundan şüphelendi hem delik hem parlaklık down sendromunda görülebilirmiş Perşembe amiyo sentezi yaptırdım sonuç bekliyoruz lütfen NE OLUR HERBİRİNİZ BİRKERE OLSUN BEBEĞİM İÇİN DUA EDİN TAHLİL TEMİZ ÇIKSIN BEBEĞİM SAĞLIKLI OLSUN ALLAH RIZASI İÇİN BİRKERDE OLSA DUA EDİN
Günaydın
Semaysem sabah kuşu burda olduğuna göre işyeriniz hala açık sanırım canım. KOlay gelsin
Zonox canım benimkide hep makat duruşta pozisyonu 2 dir gidiyorum dra değişmiyor Hayırlısı canım. Birde sen Medipolden memnunmusun?
SGK geçerli Anadolu yakasında başka hangi hastane var arkadaşlar tavsiye edeceğiniz. ?
GÜNAYDINNN
nasılsın sabah arkadaşım benim
evet hala burdayım sanırım bu hafta son olacak
Günaydın Arkadaşlar nasılsınız? Bende işlerimden dolayı bir haftadır giremiyorum foruma Dün bizimde dr. kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda gidiyor şimdilik 1 ay sonra şeker yüklemesi yapılacak Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah
günaydın semacan..nasılsınız bakalım?dün sesin çıkmadı doğru dürüst..işler çok mu fazla?kızım bugün çok sakin...dün işten çıkıp eve gidince evi toparladım biraz..yoruldum sanırım..kızım da yorulmuş olabilir mi?pek bir hareketsiz o zamandan beri...
günaydınnngünaydin kızlar...... umarım herkes iyidir
Çok şükür canım bugüne duacıyım
Hayırlısı sende artık bebeğin için hazırlığa başlarsın. Maaşınıda halledersin :)
Sevgili arkadaşlar geçmişi okuyamadım 10 gündür annemlerdeydim umarım herkes iyidir beni sorarsaız malum bebeğin kalbinde delik vardı bidaha gittiğimde birde parlaklık gördü amiyosentez istedi down sendurumundan şüphelendi hem delik hem parlaklık down sendromunda görülebilirmiş Perşembe amiyo sentezi yaptırdım sonuç bekliyoruz lütfen NE OLUR HERBİRİNİZ BİRKERE OLSUN BEBEĞİM İÇİN DUA EDİN TAHLİL TEMİZ ÇIKSIN BEBEĞİM SAĞLIKLI OLSUN ALLAH RIZASI İÇİN BİRKERDE OLSA DUA EDİN
acarayse canım ben yazamadan oflıne olmuşsun. kalbini ferah tut. inşallah bişey çıkmayacak.
semaysem sedasem+ blue_sky simgesel günaydın hepinize
nasılsınız? ??
kızlar, kız bebeği olacaklar bebeklerine ne isimler koyacaklar acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?