2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benimm iyiyim sağolasın. sen nasılsın? evet okudum bu sabah, çok sevindim bak kızın seni çok merakta bırakmadan dün gece başlamış hareketleri. maşallah prensese

cnm benimm iyiyim sağolasın. sen nasılsın? evet okudum bu sabah, çok sevindim bak kızın seni çok merakta bırakmadan dün gece başlamış hareketleri. maşallah prensese

bende iyiyim çok şükür canım,kızım kıpırdadıkça daha iyi oluyorum,bu arada ben altan beye c.tesine randevu aldım inşallah sorun yaşamam bende..

bende iyiyim çok şükür canım,kızım kıpırdadıkça daha iyi oluyorum,bu arada ben altan beye c.tesine randevu aldım inşallah sorun yaşamam bende..

hayırlısı olsun cnm. inş sorun yaşamazsın. ben şahsen çok memnun kaldım. tabi benim kendi fikrim bu. sende memnun kalırsın inş.
ayy bende sen gibiyim. hareket etmeyince moralim bozuluyor. ama küçücük bi hareketinde okadar mutlu oluyorumki. Rabbim böyle bir mucizeyi bizlere yaşattığı için sonsuz şükürler olsun.
isim düşündünüzmü prensesine cnm?

evet gerçekten mucize,benim üç kaybım var canım 8-9.haftalarda hala inanamıyorum bu günleri gördüğüme..hiç kesilmesin hareketleri bebişlerimizin..aslında ilk beren diye düşündük ama annem sevmedi pek,biz alıştık ama yinede karasızlık çok kötü bir an önce netleşse çok sevinicem..

canım peki dogum iznine ne zaman ayrılıyosun?malum devamı yaz tatili ne kadar erken ayrılırsak o kadar iyi[/QUO

canım bizim okula kalsa son ana kadar nöbet yazacaklar neymış öğretmen az mış 70 öğretmen var neyse geçti zaten... doğum izinine martta ayrılıcam sanırım ilk haftası hatta ikinci dönem hiç gitmemeyi düşünüyorum 15 gun falan rapor alabılırım bilmiyorum bakalım mudurumuz de değişecekmiş hayırlısı

herkese merhaba alışveriş yapanlara hayırlı olsun gule gule kullanın ınsallah dusen arkadasımıza ve kanaması olan arkadasa cok gecmıs olsun allah bır daha yasatmasın alıntı yapmıstım ısımlerı yazıyodu ama yanlıslıkla sayfa kapandı bende tekrar basa donup bakmaya usendım:)

DOĞUM YAPAN ARKADAŞIM GEREKLİ OLACAK ŞEYLERİ YAZDIRMIŞTI BANA BELKİ İŞİNİZE YARAR PAYLAŞMAK İSTEDİM

gogüs ucu kremi/emzirme sutyeni/tek kullanımlık atımlık ıc camasırı/ meme pedi/ 4 tane fln 120cc biberon/emzik/emzık tutacagı/emzık kabı/agız bezi/tülbent/banyo/ steril makinesi/ateş ölçer/ses dinleme cihazı/sümük çekici/ doğal banyo süngeri/yuzunu çizmesin diye eldiven/banyo suyu sıcaklık ölçer/ tırnak makası/ ıslak mendil/şampuan/bebe yağı/ tarak/ bebek uyku yastıgı( bogulma fln olmasın dıe allah korusun arasına yatırıyorsunuz hep yan pozısyonda yatmıs oluyor bebek) bebek kuvet sungerı(banyosunun ıcıne koymak ıcın banyolar plastık oldugu ıcın dızlerı bacakları kızarıyormus bu sungerı koymazsak) maşrapa/ emzirme yastıgı/ çöp kovası/ 2 tane alez yatak ıcın bırı yedek kırlenırse dıye/ biberon ısıtıcı/ bebek kaşığı/ süt saklama poşeti/ bebek havlusu/ desitin marka pişik kremi

Sevgili arkadaşlar geçmişi okuyamadım 10 gündür annemlerdeydim umarım herkes iyidir beni sorarsaız malum bebeğin kalbinde delik vardı bidaha gittiğimde birde parlaklık gördü amiyosentez istedi down sendurumundan şüphelendi hem delik hem parlaklık down sendromunda görülebilirmiş Perşembe amiyo sentezi yaptırdım sonuç bekliyoruz lütfen NE OLUR HERBİRİNİZ BİRKERE OLSUN BEBEĞİM İÇİN DUA EDİN TAHLİL TEMİZ ÇIKSIN BEBEĞİM SAĞLIKLI OLSUN ALLAH RIZASI İÇİN BİRKERDE OLSA DUA EDİN

GÜNAYDINNN
bizler iyiyiz çok şükür...
down sendromunda görülebilirmiş
ama böyle birşey olduğu kesinleşmedi henüz bunlar ihtimal değil mi ?
canım üzme kendini
allah bebeğine sağlık versin
sanada sabır güç kuvvet versin inş.
biliyorsun burdaki arkadaşlarımızdada sıkıntılar vardı ve hepsi çok şükür sağ salim atlattılar
inş.sende atlatıcaksın
allah kalbine gönlüne ferahlık versin
bebeğine sağlık sıhhat versin inş.
sonuçlar tertemiz çıkacak inş.merak etme
yarın ne olacağını yanlız allah bilir
herşey güzel olacak inş.
sonuçalrın ne zaman çıkacak
banada bilgi verirsen sevinirim

Günaydın

Semaysem sabah kuşu burda olduğuna göre işyeriniz hala açık sanırım canım. KOlay gelsin

Zonox canım benimkide hep makat duruşta pozisyonu 2 dir gidiyorum dra değişmiyor Hayırlısı canım. Birde sen Medipolden memnunmusun?
SGK geçerli Anadolu yakasında başka hangi hastane var arkadaşlar tavsiye edeceğiniz. ?

acarasye inşallah sonucun güzel gelir benim bebeğiminde kalbinde parlama denilen şey vardı AS önerildi yaptırmadım. Sen kaçıncı haftadasın kalpte delik ne zaman görüldü?

Aral biraz geçmişe gittim msjını okuyamadım ama yazılandan muayenen güzel geçmiş gözünaydın canım.

Son düzenleme:

GÜNAYDINNN
nasılsın sabah arkadaşım benim
evet hala burdayım sanırım bu hafta son olacak

Günaydın Arkadaşlar nasılsınız? Bende işlerimden dolayı bir haftadır giremiyorum foruma Dün bizimde dr. kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda gidiyor şimdilik 1 ay sonra şeker yüklemesi yapılacak Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah

günaydınnnn
simgesel
blue_can
nasılsınız ?

günaydın semacan..nasılsınız bakalım?dün sesin çıkmadı doğru dürüst..işler çok mu fazla?kızım bugün çok sakin...dün işten çıkıp eve gidince evi toparladım biraz..yoruldum sanırım..kızım da yorulmuş olabilir mi?pek bir hareketsiz o zamandan beri...

GÜNAYDINN
biz iyiyiz teşk.ederiz sende iyisindir inş.
aminn amiin inş.

cano
dün biraz ortaam gergindi fazla giremedim
oooo sende kızını çok yoruyosun ama olmuyo böyle
gündüz işte akşam evde ama olmazki
yordun tabi kurabiyemi
uzanıp dinlenince kendine gelir merak etme

günaydin kızlar...... umarım herkes iyidir
günaydınnn
biz iyiyiz teşk.ederiz
sen nasılsın bebiş nasıl ?

Çok şükür canım bugüne duacıyım
Hayırlısı sende artık bebeğin için hazırlığa başlarsın. Maaşınıda halledersin :)

allah daha iyi günlerinide görmeyi nasip etsin inş.
amin amin inş.hayırlısı olsun
maaşımı alabilsem halledicem

canım bol bol senin ve bebeğin için dua edeceğim içini ferah tut güzel haberlerle dönersin bize inşallah

acarayse canım ben yazamadan oflıne olmuşsun. kalbini ferah tut. inşallah bişey çıkmayacak.
semaysem sedasem+ blue_sky simgesel günaydın hepinize
nasılsınız? ??

kızlar, kız bebeği olacaklar bebeklerine ne isimler koyacaklar acep

canım dün akşama kadar kararsızdık ama son kararımızı verdik biz 3 isim arasında kalmıştık nisa-bade-idil biz kuranda geçen bi isim arıyoduk özellikle nisada aradığımıza uygun oldu kızımın adı nisa olacak :) peki yasen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…