bide dafnetuğba :78:
acarayse canım ben yazamadan oflıne olmuşsun. kalbini ferah tut. inşallah bişey çıkmayacak.
semaysem sedasem+ blue_sky simgesel günaydın hepinize
nasılsınız? ??
canım iyiyim geçmişi okuyayım dedim biraz akşamları girmiyorum ben.kız isimi sormuş avshar arkadaşımız bizde eşimle akşam son kararımızı verdik nisa koyacağız kızımızın ismini nasıl güzelmi :) sen nasılsın bu arada
semacan sizin bu işyeri mevzu benim bile canımı sıkıyor doğrusunu istersen.iş yerini kapatmak bir zorunluluk anladığım kadarıyla ama çok tatsız bir durum...:26: yalnız neden ortam gergin onu anlayamadım..insanlar işsiz kalacaklar diye mi?
bu arada haklısın canım...yoruyorum kızımı sanırım.ama söz bundan böyle daha az yoracağım.artık eskisi gibi hem evi hem işi yetiştireyim olamayacak galiba...gücüm yetmiyor...
rapunzeln iyiyiz inş ...sen nasılsın?
günaydıınnnn
teşk.ler biz iyiyizz sen nasılsın
semacan sizin bu işyeri mevzu benim bile canımı sıkıyor doğrusunu istersen.iş yerini kapatmak bir zorunluluk anladığım kadarıyla ama çok tatsız bir durum...:26: yalnız neden ortam gergin onu anlayamadım..insanlar işsiz kalacaklar diye mi?
bu arada haklısın canım...yoruyorum kızımı sanırım.ama söz bundan böyle daha az yoracağım.artık eskisi gibi hem evi hem işi yetiştireyim olamayacak galiba...gücüm yetmiyor...
rapunzeln iyiyiz inş ...sen nasılsın?
günaydın canlarımmm... nasılsınız güzel anneler,,
öncelikle isim konusunda yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..
zonox evet canım bende bade ismini çok beğeniyorum ama eşim neden bilmem azade diyo başka bişey demiyo ve beni deli ediyo evet güzel isim azade ama zor bi isim sanırm..
kızlar bade - defne -azade- beren- derin ayy şimdi hepsi aklıma gelmiyo ama yazıcam bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum..
balcı yazdıklarını not aldım anneme söylicem alsın çok teşekkürler güzel bilgiler için..
semacan bu hafta son mu? bilgisayarını ayarla tamam mı yoksa nasıl haberleşiriz kuzucum valla özlerim seni..
acarasye canım benim rabbim yardımcın olsun..inan bana dualarım seninle biliyosun bende çok çektim bu konuda çok korktum ama çok şükür temiz çıktı inşallah seninkide temiz çıkacak allahın izniyle içini ferah tut korkma as yi ol sabırla bekle gülüm ...
günaydın canlarımmm... nasılsınız güzel anneler,,
öncelikle isim konusunda yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..
zonox evet canım bende bade ismini çok beğeniyorum ama eşim neden bilmem azade diyo başka bişey demiyo ve beni deli ediyo evet güzel isim azade ama zor bi isim sanırm..
kızlar bade - defne -azade- beren- derin ayy şimdi hepsi aklıma gelmiyo ama yazıcam bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum..
balcı yazdıklarını not aldım anneme söylicem alsın çok teşekkürler güzel bilgiler için..
semacan bu hafta son mu? bilgisayarını ayarla tamam mı yoksa nasıl haberleşiriz kuzucum valla özlerim seni..
acarasye canım benim rabbim yardımcın olsun..inan bana dualarım seninle biliyosun bende çok çektim bu konuda çok korktum ama çok şükür temiz çıktı inşallah seninkide temiz çıkacak allahın izniyle içini ferah tut korkma as yi ol sabırla bekle gülüm ...
günaydın herkeze
evimize geldik dün gece çok şükür herşey yolunda
rapunzel iyiim sen nasılsın canım
zonox aldıklarını güle güle kullan.hepsi harika
baharnazcım çok sağol canım.
aral çokk sevindim iyi haberlerle dönmene.benimde haberlerim çok güzel.benim minik kızım çok sağlıklı gözüküyor.amniyon sıvısıda normalmiş.
adını öykü düşünüyoruz.
diğer arkadaşlarımada selamlar.
doktora gidenler inşallah iyi haberlerle dönsünler.
şeker sanırım 28.haftada yapılacak bana.
birsürü alışveriş yaptık.
karyolasını aldık mothercare den 3 yaşına kadar kullanılıyormuş.
sebamed ürünleri aldım banyo için
küvet seti mothercare
hastane çıkışı battaniye mothercare
kanz tulum
astronot mont çok güzel
emzik kauçuk olanı aldım şimdilik 1 tane emzik kutusu tırnak makası..
çıtçıtlı body yazlık bodyler eldiven
anne günlüğü
chicco karyola dönencesi
aklımdakiler bunlar
bu arada optimum daki mothercare kapanmış bunu bilmediğim için boşuna gitmiş oldum.ben söyliyimde gitmeyin
kozyatağı demstock mothercare gittik.çok büyük biryer değil ama baya bişey vardı.bodylar alt üst takımlar .ayakkablıar birkaç mobilya.fiyatlar süperr baya indirimli ve ikinci ürüne %50 indirim.
ama küvet yada hastane çıkışı onlar falan yok ben normal mağazasından aldım.
5 tl bikiniller 10 tl sandaletler var.çokk tatlılar.
özellikle erkek çocuklarına harika şeyler var.
hep değişiyormuş ürünler.arada gitmekte fayda var.
tuğba canım nisa çok güzel isim. maşallah. benim kızım olsa seçeneklerim beren/defne/nur olurdu. nisa bizim ailede çok var die olmazdı. yoksa çoook güzel isim.
bluesky canım bizde iyiyiz oğluşumla
semyasem geçmişi okudunmu? tecrübeli annelerden biri bizim dünkü portakal yiyince-çay içince bebek oynuyo konuşmalarımıza cevap yazmış. şekerdendir demiş. bende biliyorum tabiki vücutta en çabuk enerjiye çevrilen gıdanın şeker olduğunu ama benim oğlum ben şerbetli tatlı yediğimde dahi oyanmıyo :44: o yüzden portakala sempatisi olabilirmi die sormak istemiştim..hem belki sende çayı şekersiz içiyorsundur
neyse..oynasınlarda nasıl olursa olsun
herkese merhaba.....
cerencim tuğbayada yazdım berende defnede çok güzel..lakin azade de çok ağır oturalı bi isim. düşünülebilir.badenin anlamı şarap demek sanıyorum. ben tercih etmezdim. iki isim olmazmı? azade beren yada azade defne gibi?
semaysem rapunzel sağolun canım daha güzeleri sizin olsun
yayınlarım bi ara mutlaka
ben gardrop yaptırıcam oda şimdilik almıcam
bebek arabası ve ana kucağı (oto) karar veremedim daha doğrusu pek araştıramadım.
hangisi iyi fazla pahalı bişey olmasın tabi
fikir veririz birbirimize
6 mı bitecek?yapma yaaaaaaaaa...o kadar oldu mu?BLUE-CAN
dün toplantı yapıldı
toplantı sonrası ortam gergindi
küçük küçük kulisler oluştu bilirsin
allah hayırlısını versin inş.
ben dün gece güzel bir rüya gördüm
sanırım bugün güzel bir haber alıcam işle ilgili inş.
evet evet yorma
artık eskisi gibi değiliz herşeye yetişicez sanıyoruz ama çabuk yoruluyoruz
ya şaka maka biz 10-15 gün sonra 6.ayımızı bitircez oyyğğğ oyyğ oyyğğğğğğ
bade aşk sevgi demekmiş canım anlamına baktık bayağı araştırdık evet iki isim olabilir .. ben zaten özünde müthiş kararsız bi insanım bu yönümü hiç sevmiyorum umarım bian önce sağlıklı ve güzel bi karar veririm..
bade aşk sevgi demekmiş canım anlamına baktık bayağı araştırdık evet iki isim olabilir .. ben zaten özünde müthiş kararsız bi insanım bu yönümü hiç sevmiyorum umarım bian önce sağlıklı ve güzel bi karar veririm..
Günaydın
Zonox canım benimkide hep makat duruşta pozisyonu 2 dir gidiyorum dra değişmiyor Hayırlısı canım. Birde sen Medipolden memnunmusun?
SGK geçerli Anadolu yakasında başka hangi hastane var arkadaşlar tavsiye edeceğiniz. ?
canım MEDİPOL den memnunum ama testleri pahalı cidden. ssk geçiyor. ben çok memnunum hastanemden. çok ilgililer ve temiz bi hastane. ama çok lüks bir hastaneden geçiş yapıcaksan belki hoşuna gitmeyebilir.
hayırlı uğurlu olsun simgesel. hep böyle güzel haberler al inşallahGünaydın Arkadaşlar nasılsınız? Bende işlerimden dolayı bir haftadır giremiyorum foruma Dün bizimde dr. kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda gidiyor şimdilik 1 ay sonra şeker yüklemesi yapılacak Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah
canım bade ve azade çok hoş. azade bade olabilir bence. iki isimde çok güzel. gönül rahatlığı ile konulabilir. ben duru isminide çok beğeniyorum.
saol canım. aldıklarını çok merak ettim. cicilerini koyar mısın canım. güle güle kullanın aldıklarınızı. ağız tadı ilegünaydın herkeze
evimize geldik dün gece çok şükür herşey yolunda
rapunzel iyiim sen nasılsın canım
zonox aldıklarını güle güle kullan.hepsi harika
baharnazcım çok sağol canım.
aral çokk sevindim iyi haberlerle dönmene.benimde haberlerim çok güzel.benim minik kızım çok sağlıklı gözüküyor.amniyon sıvısıda normalmiş.
adını öykü düşünüyoruz.
diğer arkadaşlarımada selamlar.
doktora gidenler inşallah iyi haberlerle dönsünler.
şeker sanırım 28.haftada yapılacak bana.
birsürü alışveriş yaptık.
karyolasını aldık mothercare den 3 yaşına kadar kullanılıyormuş.
sebamed ürünleri aldım banyo için
küvet seti mothercare
hastane çıkışı battaniye mothercare
kanz tulum
astronot mont çok güzel
emzik kauçuk olanı aldım şimdilik 1 tane emzik kutusu tırnak makası..
çıtçıtlı body yazlık bodyler eldiven
anne günlüğü
chicco karyola dönencesi
aklımdakiler bunlar
bu arada optimum daki mothercare kapanmış bunu bilmediğim için boşuna gitmiş oldum.ben söyliyimde gitmeyin
kozyatağı demstock mothercare gittik.çok büyük biryer değil ama baya bişey vardı.bodylar alt üst takımlar .ayakkablıar birkaç mobilya.fiyatlar süperr baya indirimli ve ikinci ürüne %50 indirim.
ama küvet yada hastane çıkışı onlar falan yok ben normal mağazasından aldım.
5 tl bikiniller 10 tl sandaletler var.çokk tatlılar.
özellikle erkek çocuklarına harika şeyler var.
hep değişiyormuş ürünler.arada gitmekte fayda var.
bu arada optimum'a yakın mısın. benim evime çok yakın, sen nerdesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?