sedasem canım aldıklarınızı güle güle güzel günlerde sağlıkla kullanın, maşallah hepsini halletmişsiniz biz hala anneannemizi bekliyoruz hayırlısı bir alıcam pir alıcam bu gidişle..
6 mı bitecek?yapma yaaaaaaaaa...o kadar oldu mu?ben daha yeni girdik diye biliyordum..geriden geliyorum demek ki..inşallah rüyan hayra çıkar canım...Allah'ım kalbine göre versin...
olduk yaa kocaman olduk artık
bundan sonra biraz daha zor günlerimiz olucakmış
cerencim badeye baktım ben tatlım...ben internetteki abuk subuk sitelere güvenmediğimden TÜRK DİL Kurumunun kişi adları sözlüğüne bakıyorum.badeye de baktım ve bence koyma derim...linkini veriyorum sen de bak...Türk Dil Kurumu
6 mı bitecek?yapma yaaaaaaaaa...o kadar oldu mu?ben daha yeni girdik diye biliyordum..geriden geliyorum demek ki..inşallah rüyan hayra çıkar canım...Allah'ım kalbine göre versin...
cerencim badeye baktım ben tatlım...ben internetteki abuk subuk sitelere güvenmediğimden TÜRK DİL Kurumunun kişi adları sözlüğüne bakıyorum.badeye de baktım ve bence koyma derim...linkini veriyorum sen de bak...Türk Dil Kurumu
ay hesabı kafamı karıştırıyo bilen varmı :44:
kaan kocatepeye göre 7 ye giricez hakkaten ama bencede daha 6 ya yeni girdik. tabi o ka doktor ben nacizane anne adayı :78:
bende şöyle bir çizelge var ama...bilemiyorummm....
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
hatta bunu burdan bir arkadaş yazmıştı...
aaa bunu sevdimorta yol bşi bu evet saolasın bluesky bunu kullanacam ben artık
herkese günaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir akşamdan beri çok başım ağrıyor baya direndim ama dayanamadım minoset içtim sonra geçmiş gibiydi sabah yine ağrıyla uyandım bi tane daha içsem mi yada napsam bilemiyorum yaa
herkese günaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir akşamdan beri çok başım ağrıyor baya direndim ama dayanamadım minoset içtim sonra geçmiş gibiydi sabah yine ağrıyla uyandım bi tane daha içsem mi yada napsam bilemiyorum yaa
beni de en çok tatmin eden çizelge buydu...
ya canım bence 5. ayımızın içindeyiz ama bende anlamıyorum bu durumu??
öyle yada böyle 7.aya giriyoruz
3.trimestır yaklaştı huuuu
Ne yazıkki Bade isminin anlamı bazı yerlerde yanlış anlamalara neden olacak şekilde eksik yazılıyor. Oysa Tasavvuf içindeki ve aşık edebiyatındaki "aşk" ve "şarap" a denk gelir. Bahsedilen içki alkol anlamı ile değil ilahi aşka ulaşma yolu olan bir mecazdır. Bazı aşıklar rüyalarında bade içerek bu ilhamı alabilmişlerdir. Kuran’da da "sonra" anlamında Basu Bade’l Mevt’de geçmektedir.bende böyle buldu canımm..
sen hangi ismi koyucaksın???
bende şöyle bir çizelge var ama...bilemiyorummm....
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
hatta bunu burdan bir arkadaş yazmıştı...
daha var semacanım merak etme ...ama ben özellikle son bir haftadır çok büyüdüğümüzü hissediyorum.kızım da ben de .....3.trimester daha zor olacakmış ama kuzularımızı kucaklamaya daha az kalmış olacak semacan..onu da düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?