2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sedasem canım aldıklarınızı güle güle güzel günlerde sağlıkla kullanın, maşallah hepsini halletmişsiniz biz hala anneannemizi bekliyoruz hayırlısı bir alıcam pir alıcam bu gidişle..

cerenn
az kaldı anneciğin gelince hepsini bir günde bitirirsiniz sıkma canını

bende badeye baktım bikaç yerde aşk şarabı olarak geçiyor
ama iyice araştırmak lazımm

herkese günaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir akşamdan beri çok başım ağrıyor baya direndim ama dayanamadım minoset içtim sonra geçmiş gibiydi sabah yine ağrıyla uyandım bi tane daha içsem mi yada napsam bilemiyorum yaa

ay hesabı kafamı karıştırıyo bilen varmı :44:
kaan kocatepeye göre 7 ye giricez hakkaten ama bencede daha 6 ya yeni girdik. tabi o ka doktor ben nacizane anne adayı :78:

ay hesabı kafamı karıştırıyo bilen varmı :44:
kaan kocatepeye göre 7 ye giricez hakkaten ama bencede daha 6 ya yeni girdik. tabi o ka doktor ben nacizane anne adayı :78:

bende şöyle bir çizelge var ama...bilemiyorummm....
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
hatta bunu burdan bir arkadaş yazmıştı...

1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

aaa bunu sevdim orta yol bşi bu evet saolasın bluesky bunu kullanacam ben artık

günaydıınnn
çok çok geçmiş olsunnn
kahvaltını yap
bence biraz daha dayan
su iç
eğer elma varsa bir tane ye iyi gelir derler
olmazsa içersin bir tane daha

nisa ismini ben çok beğeniyorum ama 11 yaşında bir kızkardeşim var, ona şule nisa ismini ben vermiştim, aynısını kızıma koyamacağım tabi, ben rümeysa koyucam birini de diğeri ne olsun bilemedim, eşim beğenmiyor hiçbirşey

günaydın canım. kahvaltını yaptınmı? güzel bi çay iç biliyorum zararlı ama hafiften demli olsun :78: biraz bekle geçmesse iç. bişey olmaz endişelenme. doktorlar ağrımız olunca içelim die öneriyolar ilaçları. yalnız ben minoset içmiorum bana parol önermişti doktorum.

Ne yazıkki Bade isminin anlamı bazı yerlerde yanlış anlamalara neden olacak şekilde eksik yazılıyor. Oysa Tasavvuf içindeki ve aşık edebiyatındaki "aşk" ve "şarap" a denk gelir. Bahsedilen içki alkol anlamı ile değil ilahi aşka ulaşma yolu olan bir mecazdır. Bazı aşıklar rüyalarında bade içerek bu ilhamı alabilmişlerdir. Kuran’da da "sonra" anlamında Basu Bade’l Mevt’de geçmektedir.bende böyle buldu canımm..

sen hangi ismi koyucaksın???

öyle yada böyle 7.aya giriyoruz
3.trimestır yaklaştı huuuu

daha var semacanım merak etme ...ama ben özellikle son bir haftadır çok büyüdüğümüzü hissediyorum.kızım da ben de .....3.trimester daha zor olacakmış ama kuzularımızı kucaklamaya daha az kalmış olacak semacan..onu da düşün...

Cümleten günaydın hatunlar

Dun akşam Özlem le konustum kızlar...Cok sukur bebegi de kendide cok iyiymiş..
Ama serum sag elinin üstünde oldugu için nete girse bile bişey yazması zor oluyormus..
Rabbim yardımcısı olsun yüzüne gülsün inşallah

Acaresye allahın izniyle hersey yoluna girecek..İnan bana burada yazdıkalrını okuyan herkes dualarını eksik etmeyecek senden..

Cerenliyagmur,isim konusunda karısık gördüm seni..Eger kızım olsaydı adı Ekin olacaktı..Evimize bereket getirsin güzel kızım diyee..Ben Ela yı cok istemiştim ama babamız sevmedi bu ismi
Ama oglumuz bi ceee eeee diyince hepsi suya dustu

Sedasem kızz iyi gunlerde kullanın herseyini..araba ve oto koltugu hakkında fikir sormussun..Araba kesinlike cift yonlu,hafif ve kolay acılan bişey olmalı..İnan bu özellikte adı duyulmamıs olsa da bi sürü marka var..Benim ogluma aldıgımız böyle bişey..Ama inan markasını hatırlamıyorum şimdi:26:Oto koltuguna da cok para vermedim..Cunku bu ilk oto koltugu ana kucagı diye de geciyo...Bebegi bi yere tasırken,hatta evde bile kullanıma cok uygun..Arkadasımın bebegi evdeyken bunun içinde uyuyo sallanmayı seviyo kereta

Dapnetugba, canım Nisa cook güzel bi isim..Bir ara cinsiyet belli diilken aklımızdan gecmişti bu isim..
Adıyla yasasın güzel melek

Bu arada bugun kan hapına basladık..Gun asırı içicem.Burda yazdıgınız gibi kendi elcagızlarımla sıktıgım portakal suyu ile içtim..Sİmdi 1 saat gecsin diye bekliyorum..
Bu arada benim oglusum artık karnımın üstünden belli ediyor kendiniAnnesinin paşası

İlk ismi melek olacak inş...SEMACAAAAAAAAAAANNNNN duydun mu? 2.isimle ilgili birkaç fikrimiz var ama netleşmedi daha...biz anlamından emin olmadan listeye almıyoruz...o yüzden uzman görüşü bile aldık işte ... abartıyormuyuz bilmem ama çocuğun anne-baba üzerindeki haklarından biri isim hakkı olduğundan dikkat ediyoruz...

Cerencim walla birşey diyemem...Şimdi durum şu :TDK resmi ve ciddi bir kurum..Proflardan falan oluşuyor araştırma komiteleri...o yüzden güveniyorum ben...sen içine nasıl siniyorsa öyle yap bence...

Blue sky Melek ismi cok güzelll
Tek basına bile anlamlı.....

1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

kızlar kızlar dikkat ettimde mesela 15 ve 18 hafta 4 hafta 23. hafta ile 26. haftada 4 hafta yani 1 ay 7. ay için 27-31 5 hafta oluyor 1 ay 1 hafta yani off sat tarihimizden 1 hafta sonrasını baz almamız gerekiyor ilk günü değilde 1 hafta sonrası yumurtlama dönemi değilmi? ben çok karıştırdım kızlar ya şuan tahmin tam 5. ayın içindeyiz ..

yok yok merak etmiyorumm blue-can
ben ağırlaşmaktan tırsıyorumm başka bişey yok
ama kızıma kavuşmak başka tabiii:97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…