2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım seninki ikiz olmasın gerçekten 4 gün kala yüksek çıkmış ayyy benimki neden çok düşük yaaaaa benimki en son pazartesi 54.9 çıktı.yani sırayla şöyle 14 eylül 6 çıktı.17 eylül 24 çıktı 20 eylül 54.9 çıktı bidahada yaptırmadım pazartesi gitcem kese için.

Kız aynı şimdiki gibiydi belirti yoktu göğüsler şiş di acıyordu akıntı yoktu ateşimi ölçmüyordum o zaman regli olacağım zaman bir regli olacakmışım gibi ağrıdı geçti yani şimdiki hamileliğim gibi öyle yani

5+1 canım senin belirtiler ne alemde

benim 5.6 haftada hiç bulantım olmadı yeni yeni başladı bulantılarım...bi de malum uyku var,halsizlik var... bulantı için aç kalmayın diye önerdi doktorum.. sık yee ve sakın aç kalmaa amaa ben uygulayamıyorum işyerinde olmuyoo akşam üzeri iyice acıkmış oluyorum ve o halde servise binmek beni öldürüyoo... eve gittiğimde her akşamm fenalaşıyorumm vee akşam yemekleri benim için işkence oluyoo.... yaniii en az 1 ay daha sıkıcam dişimi 3. aydan sonra bulantılar falan geçiyomuş tek tesellim ooo

kız bögürmek güzel bişey degil ne güzeli
Kız belirti yoksa güzel bişey bende böğürsem keşke de hamile olduğumu anlasam
yaaa bende bögürmek istiyom yaa hamile oldugumu başka nasıl anlıcazzz.
Sana katılıyorum

Canım galeta al yanına acıktıkça ye işyerinde napıyon sen kendine zarar veriyorsun

yaaa bende bögürmek istiyom yaa hamile oldugumu başka nasıl anlıcazzz.

aa deli mi neee kızzz ben önce çıkarıyom sabhları sonra ağlıyom sonra elimi yüzümü yıkayıp servise koşturuyom... iğrenç bişey yanii... bi de sizlerdede oluyo mu bilmiyorum ama kızlar böğürünce eşime çok sinirleniyorum... onun yüzünden oldu gibi... o yazık heryeri temizliyo benim elimi yüzümü yıkıyo.. beni teselli ediyoo bend eli gibi ağlıyomm... o da çok üzülüyoo... ohhh olsunnn... baba olmak istiyorum diye yırtınmasaydısırnaşık şey

bende agrı falan yok gögüsler çoookk acıyo dokunamıyom demek yerine yıkanırken su bile deyse aglıyom desem daha iyi olur.akıntım azaldı iyice arasıra geliyo yada çok sık wc ye gittigim için anlamıyorum.çok sık wc ye gidiyom artık klozete bide yorgan yastık bırakcam ben gece hiç wc ye kalkmazdım artık 2 kere falan kalkıyom.
bendede beliti yok desem yeri yukarda yazdıklarım var sadece.

GULCEZA degerlerin normal artmis aslinda sadece deger kucuk basladigi icin boyle devam ediyor...buda gec dollenme anlamina gliyor..iyi dusun iyi olsun...:CüvCüv:

Kız belirti yoksa güzel bişey bende böğürsem keşke de hamile olduğumu anlasam

Sana katılıyorum

Canım galeta al yanına acıktıkça ye işyerinde napıyon sen kendine zarar veriyorsun

kuzum bizim işyerinde mesai saatleri içerisinde yemek içmek yasakkkk... çekmeceden yapabildiğim kadar çubuk falan işteee.. artık midem de almıyoo yemek falann off off

Ay kız sende çok alemsin sanki kocan tek başına yaptı :roflol:

allah hayrını versin kız adamcaz ssana nasıl özen gösteriyor senin yaptıgına bakk aaaaaa anne olmak kolaymı babann üstüne gelme yazık adamcaza yok valla ben eşime hiç kızmıyorum bende çok istedim bu bbegi

kaydirigubbakcemile3kız adamın ne suçu var negüzel bebeğiniz oluyo bende kötü oluyorum ama eşime sinirlenmiyorum çünkü bu çektiklerimiz çok güzel bişey için:CüvCüv:

kuzum bizim işyerinde mesai saatleri içerisinde yemek içmek yasakkkk... çekmeceden yapabildiğim kadar çubuk falan işteee.. artık midem de almıyoo yemek falann off off

Canım hamile olduğunu söylemedin mi söyle bence öyle şeymi olur ya senin mazeretin var

kızlar ya benim kasığımda baya aşağıda ama arada yanma oluyo hemen geçiyo nedenki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…