Blue sky Melek ismi cok güzelll
Tek basına bile anlamlı.....
kızlar kızlar dikkat ettimde mesela 15 ve 18 hafta 4 hafta 23. hafta ile 26. haftada 4 hafta yani 1 ay 7. ay için 27-31 5 hafta oluyor 1 ay 1 hafta yani off sat tarihimizden 1 hafta sonrasını baz almamız gerekiyor ilk günü değilde 1 hafta sonrası yumurtlama dönemi değilmi? ben çok karıştırdım kızlar ya şuan tahmin tam 5. ayın içindeyiz ..
yok yok merak etmiyorumm blue-can
ben ağırlaşmaktan tırsıyorumm başka bişey yok
ama kızıma kavuşmak başka tabiii:97::97:
Blue sky Melek ismi cok güzelll
Tek basına bile anlamlı.....
İlk ismi melek olacak inş...SEMACAAAAAAAAAAANNNNN duydun mu?2.isimle ilgili birkaç fikrimiz var ama netleşmedi daha...biz anlamından emin olmadan listeye almıyoruz...o yüzden uzman görüşü bile aldık işte ... abartıyormuyuz bilmem ama çocuğun anne-baba üzerindeki haklarından biri isim hakkı olduğundan dikkat ediyoruz...
Arkadaşlar siz ana öğünler dışında ara öğün olarak neler yiyorsunuz benim bazen iş yerinde karnım çok acıkıyor acaba çalışan arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda? Dr.larda hamilelikte çok kilo almamamız için 6 öğün yeyin diyorlar iş yerimizde bu duruma nasıl bi çözüm yolu bulabiliriz?
Arkadaşlar siz ana öğünler dışında ara öğün olarak neler yiyorsunuz benim bazen iş yerinde karnım çok acıkıyor acaba çalışan arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda? Dr.larda hamilelikte çok kilo almamamız için 6 öğün yeyin diyorlar iş yerimizde bu duruma nasıl bi çözüm yolu bulabiliriz?
esraya katılıyorum bencede çok güzell
ben işyerinde tuzlu çubuk ve meyvayla yaşıyorum aslında daha çok çekmeceden tuzlu çubuk yiyorum kimse anlamadan çünkü yasak bizim burdaa mesai saatlerinde bişiler yemekk:26:
oyy oyy oyyyy oyyyy
meleğim canım benim
melek benim kardeşimin adı
bu ismi unutmadım 2.isimle yerini karıştırmıştıımmm
evet haklısın akşam kanal 7 de anne babanın isim hakkı üzerine program vardı
tabiiside ben yine uyuyakaldım izleyemedim :78::78:
yasakmınerde çalışıyosun kuşum sen ya??
üstelik sen hamilesin. biri bişi derse toplaşıp geliriz meraklanma
Günaydın arkadaşlarrrr .araba arıyoduk bilen arkadaşlar vardır çok şükür aldık arabamızı bebek hayatımızı değiştiriyo iştee motoru bıraktıkk :))
...
zonoxcum sepetin gelmiş beğenmişsin yani güle güle kullan
acarasye dualarımız seninle canım.Burda çok arkadaşımıza dua ettik ve şükür atlattılar sende atlatıcaksın inşallah...
CerenliYagmur en güzel ay hesabı bence SATA göre ben artık kafamı karıştırmıyorum.Benim sat 29 temmuz mesela bu ayın 29 unda 6 bitecek diye hesaplıyorum hafta hesabı herkeste farklı ya..Şuan 5.5 aylığım bu eski annelerin hesabı :))
Sedasem aldıklarını güle güle kullansın bebeğin...
Gülesram bebek arabası artık çift yönlüyü önemsemiyorum.Chiccodaki satıcı kız uzmanlar bebekler hep annelerini görüyolar dışarıyı görmeleri daha sağlıklı demişti..Bende babymax yada baby 2 go alıcam ...
kızlarrrrr isimlere takılmış kalmışsınızzz bütütnnnn isismlerrrr de güzel benceeee insallah isimleriyle yaşasınlar... 3. trimester falan demişsiniz bi deee beni de heyecanlandırdınızz aboooo oğlan geliyooo yafff
ceren canım 5.ayın bitmiş senin çizelgene gör...6.ayın ilk haftasındasın
ben şimdiden çok ağır hissediyorum kendimi ona bakarsan şeker...ve daha 4 ay var doğuma...bakalım nasıl başedeceğiz o ağırlıklarla....:26:
gülesram hoşgelsinnn canımmm .. bende dün akşam karnımı izledim resmen indi kalktı maşallah kızıma hadi bi daha annecim dedim bu sana yeter der gibi bi daha yapmadı cadı...
Günaydın arkadaşlarrrr .araba arıyoduk bilen arkadaşlar vardır çok şükür aldık arabamızı bebek hayatımızı değiştiriyo iştee motoru bıraktıkk :))
...
zonoxcum sepetin gelmiş beğenmişsin yani güle güle kullan
acarasye dualarımız seninle canım.Burda çok arkadaşımıza dua ettik ve şükür atlattılar sende atlatıcaksın inşallah...
CerenliYagmur en güzel ay hesabı bence SATA göre ben artık kafamı karıştırmıyorum.Benim sat 29 temmuz mesela bu ayın 29 unda 6 bitecek diye hesaplıyorum hafta hesabı herkeste farklı ya..Şuan 5.5 aylığım bu eski annelerin hesabı :))
Sedasem aldıklarını güle güle kullansın bebeğin...
Gülesram bebek arabası artık çift yönlüyü önemsemiyorum.Chiccodaki satıcı kız uzmanlar bebekler hep annelerini görüyolar dışarıyı görmeleri daha sağlıklı demişti..Bende babymax yada baby 2 go alıcam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?