kaydirigubbakcemile3kız adamın ne suçu var negüzel bebeğiniz oluyo bende kötü oluyorum ama eşime sinirlenmiyorum çünkü bu çektiklerimiz çok güzel bişey için:CüvCüv:
Canım hamile olduğunu söylemedin mi söyle bence öyle şeymi olur ya senin mazeretin var
offfff kizlar yaaa bu bulanti ne kotu birseymis...oldum bittim yaa...ne zaman gecer bu bulanti? bunada cok sukur ama bulanti ck zorr...bulantim yok deye bulanti aramayin arkadslar..kaydirigubbakcemile2 allah hepimizin yardimcisi olsun,hayirlisiyla 2011 mayis gelsede sag salim,saglikli bir sekilde bebislerimizi alsak kucagimiza:CüvCüv:
kızlarrrr gerçektennn kocamıı çokkkk seviyorummmm..... o ideal kocaa ben eve giderimmm odadan yemeği tarif edrim o yapar:) ben tv izlerim sonra yatarımm... o benimmm bitanemmmm.... herşeyimmmm.... aşkımmmm..... amaaaa bebek konusundaa acayip hırçınımmm benim çektiğimi o da çekmeli gibi geliyoo:)))) yanii elimde değillll beniiii anneme şikayet ediyooo ben de kıs kıs gülüyomm...ohhhhh:))
aa deli mi neee kızzz ben önce çıkarıyom sabhları sonra ağlıyom sonra elimi yüzümü yıkayıp servise koşturuyom... iğrenç bişey yanii... bi de sizlerdede oluyo mu bilmiyorum ama kızlar böğürünce eşime çok sinirleniyorum... onun yüzünden oldu gibi... o yazık heryeri temizliyo benim elimi yüzümü yıkıyo.. beni teselli ediyoo bend eli gibi ağlıyomm... o da çok üzülüyoo... ohhh olsunnn... baba olmak istiyorum diye yırtınmasaydısırnaşık şey
şimdi ben kahvaltı yapmaya gidiyorum şekerler görüşürüz
ayy bu bahçeci kliniginin dru bora cengize soru sordum onuda yanlış tarih yazmışım demiştimya dikkatli okuyup ona göre cvb vermemiş daha önce cvb vermiştim deyip kestirip atmış yok bee bu drlar pazasız yaptıkları için bence güzel cvblar vermiyolar önemsemiyolar ne ayıp yaa buraya reklam olsun die soru sorulabilecek bi bölüm açılmış ama önemsizce cvblanıyo site yöneticisi kazen e de dün gece tekrar aynı msjı attım die bana uyarı yapmıştı ordada söyledim ona cvbı tatmin edici bulmadım die.inş önemseyip bunları dikkate alırlar.çok üzüyolar yaa insan bi okurda öyle yazar ben 17 eylül yazıcagıma 27 eylül yazmışım drda bunu dikkate alıp yazmış allahım daha ayın 23 ü bugün 27 gelmeden dikkate alıp cvb yazmış yaa belki bunları yazdım die ceza yada ceza puanı alabilirim ama doğrular bunlar
boşver böle şeylere sıkma canını :teselli:
şimdi kafama takıldıda ben elevit içiyorum ama bugün bi arkadaşım tek başına yeterli gelmez folik asit al ayrıca dedi elevit kullanan var mı ?? varsa yanlızmı folik asitle beraber mi???
ama canım ben onu bilir kişi olarak görüp soru sormuşum cvb iştemişim onun verdigi cvbı bi oku link vereyimde allah aşkına bana hak verirsin belkide
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15287388#post15287388
yzık kız kocana kaydirigubbakcemile3
tabiki haklısın ama sıkma canını
off off betüşcüm zor zanaatmiş hamilelik sinirler hat safhada hassaslık desen ona keza insan ister istemez yazılanları görünce dayanamıyo ammaaaannnnn offf hadi kızlar yattıgımız yerden hoppazemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile2hihoyyyt:sm_cool::sm_cool::teytey::dance:
betüş yazık mazık değilll şimdi de yapmıcazda nazımızı ne zmn yapıcaz...
merhaba ben aysun 19 yasındayım ve anne adayıyım cok heycanlıyım dr yarın gıdıcem arda karnımda bı agrı hıssadıyorum adet sancısı gıbı vuruo gecıo normalmi? korkuyorum
merhaba ben aysun 19 yasındayım ve anne adayıyım cok heycanlıyım dr yarın gıdıcem arda karnımda bı agrı hıssadıyorum adet sancısı gıbı vuruo gecıo normalmi? korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?