2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sedasem canım pijamalar harika geçen gün bende baktım relax modeydi markası ondada çok güzel modeller var %50 indirimdeydi ama kom a mutlaka bakıcam fiyatı çok uygun kalitesi malum tartışılmaz.. güle güle güzel günlerde kullan canım..

semacan görüşürüz canım benim bende çok acıktımmm deli olcam şimdi..

fdilek arabanız hayırlı uğurlu olsun kusura bakma neolur geç anladım başta bebek arabı sandım kazasız belasız güzel günlerde kullanın rabbim şansını daimi etsin kuzucuğunun.. darısı olmayanlara

kdilara alışverite bikere benimde başıma geldi başka kartım vardı ama tek kart kullanmaya söz vermiştim bişey alamadan dönünce kötü oluyor. bu arada terlikler süper müthiş kokoşsunn ne diyimm ben

rapunzel bizdede al basmasın diye yastığın altına iğne veya makas falan koyarlarmış kırmızıyı bende duymuştum.. teşekkür ederiz bilgi için..

Son düzenleme:
kdilara alışverite bikere benimde başıma geldi başka kartım vardı ama tek kart kullanmaya söz vermiştim bişey alamadan dönünce kötü oluyor. bu arada terlikler süper müthiş kokoşsunn ne diyimm ben

sağol canımya yani boşuna gitmiş oldum alışveriş merkezine öle baktım baktım durdummm :90:

hanımlar herkezin aldığı ciciler pek şeker her akşam eve giderken niyetleniyorum bende resimleri çekip yükleyim die ama mutfağa zor atıyorum kendimi sonrası malum bu akşamda dizim var ekleyemem ama en kısa sürede bende kızımın ve benim cicilerimi ekleyeceğim iyi günlerde giyiniz ve giydiriniz :)

dagi de göğüsten kapaklı lohusa geceliğinden gördünüzmü???bi önünde nazar boncuğu resmi bide leyleklisi var....

hehehe her konuştuğumuz konu bebek olunca arabayıda bebek arabası sanman normal tatlım :)) Amin canım darısı herkesin başına kazasız belasızz

BAYAN ::

bu modeli diyorum.3 ay önce almıştım pembesini ilk hevesle.
değiştirsemmi diyorum acaba.biraz spor rahat bişey.ama kapaklarını kadırınca göğüs kısımlarından meme ucu çıkıyor.bbek emsin diye.bilemiyorum sizce nasıl bu model????

canım lohusalıkta rahatlık ve emzirme kolaylığı önemli 2 side var diyosun kullanışlı bişeye benziyo

rahat spor olsun daha iyi kullanırsın canım evde allahın izniyle uzun süre emziricez bebişleri sonuçta :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…