2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar güzel anneler ...
2-3 gündür yoktum geçmiş ne kadar uzunnn .. atlayarak hızlı hızlı okuyorum malesef .... cevap yazmadığım olursa kusura bakmayınnn....

ohh maşallah hayırlı haberlerle gelmişsin ..Allah devamını getirsin güzelliklerin ...
hapşırınca bende de su gelmişti ..sonra bi daha gelmedi ..demek benimki de idrardı....

simge maşallah bebek iyiyimiş kocaman olmuş ..inşallah 2. kontrolunde suyunda düzene girer ... kilo almamışsın kendine hiç .... bebek +suyu 1.5 kilo civarıdır ..

zonoxcum bebekler daha doğuma kadar çok pozisyon değiştiriyorlarmış

dilek güzel günlerde kullanın arabanızı
Acaresye dualarımız seninle ..Allah seni ve bebeğini korusun ... sağlıklı haberlerini alırız inş

lover geçmiş olsun

ali mert yvonna teyzesine teşekkür eder adımız yazılmışş saol canım

hanginiz sordu?çoklu sepet tekzenin internet sitesinde var.......
rapunzel bayıldım abajura ne kadar fiyatı?

kızlar, kız bebeği olacaklar bebeklerine ne isimler koyacaklar acep
Nickimdende anaşılacağı üzere :))) nevra merve koyacağız...

çok güzel pijamaların sağlıkla giy inşallah ..
bu arada bu pembe pijama benimkinin birebir aynısııııı .. kom fabrika satıştan almış babam ..
bu pij. takımından üstüne sabahlık birde gecelik ..sağolsın babacım ...

kıızlar tesadüfe bakın ben de bu pijamadan, gecelik, sabahlık tam takımını aldım 95 tl ye bence çok uygun viaporttaki komdan aldım kızlar mavısı ve ekrusu da vardı. herkes güle güle ii günlerde giysin inşallah

ooO kizlar gecelikler pijamalar hazirlanmis kiskandim valla.Benim ailem tr de annecim gelicek yanima insallah kimbilir neler neler getirecek.Yavas yavas degilde birden bire önüme gelecek kiyafetler heheheh.

nevra canım inşallah döner minik kuzum

kdilara, ben çok beğendim sepetini ve yastığını. bebek şekerleri için

mettoseker.com a bakabilirsin güzel modeller var. fikir olur. hemen karar verme
oğlumun takı yastığını babaannesi yapıcak. ben almıcam. sepetinide ben yapıcam evde. el emeğim olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…