inşallah canım Allah gönlüe göre verir inşallah benim gibi kokoş olur ben çok severim öle kızları çok şeker oluyolardilara bunlar çok güzel cnm, abajurunda çok güzel. valla kokoş annenin kesin kokoş kızı olcak
seni böyle görünce birde kızım olsun istiyorum valla. ikinciye inşallah
nevra canım inşallah döner minik kuzum
kdilara, ben çok beğendim sepetini ve yastığını. bebek şekerleri için
mettoseker.com a bakabilirsin güzel modeller var. fikir olur. hemen karar verme
oğlumun takı yastığını babaannesi yapıcak. ben almıcam. sepetinide ben yapıcam evde. el emeğim olsun istiyorum
CerenliYagmur;[COLOR="red" .!.:balcı [/COLOR]yazdıklarını not aldım anneme söylicem alsın çok teşekkürler güzel bilgiler için..
RICA EDERİM CNM İŞİNE YARAMASINA SEVINDIM
Ne yazıkki Bade isminin anlamı bazı yerlerde yanlış anlamalara neden olacak şekilde eksik yazılıyor. Oysa Tasavvuf içindeki ve aşık edebiyatındaki "aşk" ve "şarap" a denk gelir. Bahsedilen içki alkol anlamı ile değil ilahi aşka ulaşma yolu olan bir mecazdır. Bazı aşıklar rüyalarında bade içerek bu ilhamı alabilmişlerdir. Kuran’da da "sonra" anlamında Basu Bade’l Mevt’de geçmektedir.bende böyle buldu canımm..
sen hangi ismi koyucaksın???
anlamı içki olsa nolur kı ayıp bırsey degıl kı bence bade guzel cnm rahat ol sen ıcınden gecenı yap en önemlısı o
ali mert yvonna teyzesine teşekkür eder adımız yazılmışş saol canım
günaydın semayasen :)
Selamm!
Benim doğumum Haziran ayının ilk haftasına denk geldiği için birkaç kere Haziran anneleri bölümüne yazdım ama ilk doğumum sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak ve muhtemelen Haziran gelmeden doğumum gerçekleşecek.O yüzden beni kabul ederseniz bundan sonra sizlerle paylaşım yapmak isterim.
2 yaşında bir kızım var.Umarım her hamile bayan bu muhteşem annelik duygusunu tadar ve sağlıkla bebeğini kucağına alır.
İlk bebeğime hamileyken kadınlar kulübü sayesinde çok iyi arkadaşlarım oldu.Hala görüşüp yazıştıklarım var.Deneyimlerimiz ve fikirlerimizi paylaşarak birbirimize çok yardımcı olduk.Umarım ilk bebek tecrübesi olan bir anne olarak benim de size faydam olur.
Şu an hamile olduğum bebeğimin erkek olduğunu öğrendim.Biz de listede yer alabilir miyiz?Adını Mirza koymayı düşünüyoruz.
Tito semaysem hazal CerenliYagmur
günaydın güzel annelerrrrr
Tito semaysem hazal CerenliYagmur
günaydın güzel annelerrrrr
günaydın güzel anneler nasılsınız?
biz evde kahvaltı yapamadık geç kalmışız az önce burda afiyetle yedik.. ben yerken kızlar canımı sıktı az yiyorsun diyolar daha ne yiyim yahu dedim ve dedilerki 12 saat oturuyosun bu kadar oturmayada 7 kilo çok ii hareketsizlikten doğuramıcaksın :18::18::18: ya ben napıyım şimdi söyleyin..
dilara aldıklarından bende kısmetse sipariş vericem..
komdan aldığınız geceliklere bu akşam kısmetse gidip bakıcam hatta alıcamm valla sizler olmasanız nereye bakardım bilmiyorum hepinize sonsuz teşekkürler
balcı canım bade ismini ben çok sevdim bakalım kocişle anlaşma yapacağız hala net değil..
aramıza yeni katılan tecrübeli anne hoşgeldin canım..
arada atladığım canım arkadaşlarım aklımda değilsiniz sanmayın tek tek alıntı yapamadım hepinizi iyiki tanımışım ve doğurana kadar değil sonuna kadar görüşmek isterim..
Ya evet aslında doğumdan önce İst'de olanlar bi buluşma ayarlasak mı ne dersiniz ?? Tabiki herkes için sadece ist'dekiler için demiyorum ama çoğunluk burda diye dedim yoksa herkesi bekleriss, göbekleri tokuşturlaım bi ara :)
evet aslında çok güzel olur ben gelebilirdim sanıyorum ama doğumdan öncemi ii olur doğumdan sonramı bilmiyorum.. uçakla 1 saat istanbul sabah gelip akşam dönülebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?