2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben izmirliyim fakat gaziantepte yaşıyorum:)eşim antepli

günaydın tito ,rapunzel ,semcannn,hazal

kızlar metto şeker sitesinden kapı süsü, takı yastığı, şeker sepeti, ve bebek şekeri beğendim toplamda hepsi 190 tl sizce nasıl? 100 adet bebek şeker alıcam çok şaşalı bişey değil nasıl eklicem yardım edin size beğendiklerimi gösteriyim fikir verin bana..

herkese günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir.biz daha kahvaltı yapmadık kalkabilsek yapıcaz :) akşamdan beri çikolota tatlı yiyip elimi karnıma koyup dakikalarca yatıyorum ama tık yok 20+7 olduk bugün . eşim herzaman ki gibi telaş yapıyorsun diyo çok taktım sanırım bunu kafama.hamilelik beni baya bi değiştirdi.biz kahvaltımızı yapalım bakalım tekme olmasada bi kıpırtı hissetecek miyim :)

günaydın canım nasılsın ? bence bu fiyat çok uygun biz arkadaşımla yaklaşık 1 yıldır bebek,nikah şekeri yapıyoruz ben geliş fiyatlarınıda bildiğim için söylüyorum eğer içine sindiyse al derim ben.

günaydınn
biz iyiyizz teşk.ler
ee geç kaldınız ama hadi yapın
bebeğin açlıktan kırılıyo içerde bak yazıkk
kahvaltıdan sonra sırtüstü uzan bebeğin kımıldıyacaktır

günaydın canım .. ahh bende artık çok zor uyanıyorum.. canım bende sırf oynasın diye sürekli tatlı yiyordum işte sonuç tombik ben 21. haftam dolduktan sonra çok net hissetmeye başladım. şuan normal bişey yediğim zamanda kıpırdıyo ama buğün mesela tık yok normalde sürekli oturduğum için kasıklarıma vuruyordu buğün keyfi yok galiba gece yatınca hissediyorum artık bekle canım dert etme sakın..

canım sana kodlarını vereyim müsait olunca siteden bak istersen mettoseker diye bi site yani değermi ben çok beğendim ama üstüne tıkla büyük halinide görüyosun kapı süsü mks 001 takı yastığı myt001 şeker sepeti ms001 bebek şekeri mbs028 bu konuda tecrübelisin canım fikir verirsen çok sevinirim. çarşı pazar gezmeye vaktim yok gezersem daha uygunu bulurmuyum bilmiyorum ama ... şekerlerin üstüne istediğimiz yazılacak sanıyorum mesela hoşgeldin adı vs.

ben ilk 3 ay hiç kilo almadım ama son 2 aydır aldığım kiloyu yazmıyım buraya :) sanırım biraz kiloylada alakalıymış daha zayıflar daha çabuk hissedermiş demekki benimde tam 1 haftam var hissetmek için heyecanla bekliyorum :))

tatlım linlkeri kopyalasana?

canım hepsi çok güzel gerçekten bide şu uzun çubuklar varya biz onlardan 20 tane falan hastaneye gelenler için yapıyoruz çok diil bazıları 10 15 tane istiyor hoş oluyor hastanede gelenlere vermek içinde aklında bulunsun diye söylüyorum bence seçtiklerin güzel ve fiyatlarıda uygun.

canım neden hastaneye gelenlere çubuklu veriliyo?öylemi istiyolar? bende o çubuklulara anlam veremedim..diğerleri daha güsel bence..50 tane azmı olur acep bende leylekli bi tane beğendim. hehehe çok şirin
http://mettoseker.com/image.ashx?id=197

ama tabi görmeden kalitesini nasıl anlıcaz bilmiyorum

tabii görmeden kalitesini anlayamayız ama bence kötü görünmüyor gerçekten kalitesiz olanlar azda olsa belli oluyor.beğendiğin çok hoş gerçekten.canım bizim burda küçük bi yerde yaşıyorum ben bu bebek şekerlerini 150 200 tane yaptırıyorlar burda bebeğin kırkı çıktıktan sonra bebek mevlütünde veriliyor bu şekerler çubukları hep hastane için yapıyoruz yani öyle talep geliyor sonrada herkes birbirinden gördüğü için belki de :)))

günaydın anneler oooo bebek hazırlıkları bitmiş mevlüt şekerlerine bile geçilmiş.sizi görünce özeniyorum çünkü ben daha hiçbirşey almadım eşim bi sınava girdi kazandı şimdide mülakatı var şubat sonu gibi sonuç belli olacak ve büyük ihtimal ankara ya taşınacagız kazanırsa o yüzden yerleşecegimiz yer belli olsun ondan sonra alalım diyoruz.bebişimin şansı bakalım babası kazanabilecekmi

Selaammm kızlar...

Giremiyorum bir aydır sık sık aranıza,ama hep aklımdasınız...

Malum yogunluk,gitmeler gelmeler...
Şimdi istanbulun ve ailemin hasretini gidermekle meşgulüm...

Geçenlerde evimizin yakınındaki sağlık merkezine gittim,ultrasyona girdim ama rezillikti,kadın çok ters davrandı,yıldızlarımız uyuşmadı girişte,odaya boş boş girip çıkmış gibi oldum...
Ultrasyondan bebeğimi göremedim,o baktı kendi kendine,sen görürsen ben göremem gibi saçma sapan laflar etti...Zaten bir iki konudada anlaşamadık...Öyle çıktım geldim...

Şimdi özel bir hastane arıyorum,renkli ultrasyon ve bayan doktor olucak...
Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı?
Varsa muayene ücretleriyle paylaşırmısınız kızlar?
Yoksa rastgele gidicem,yada ilgi hastanesine gidicem ama oda renksiz....:26:
Kararsız kaldım....

Son düzenleme:

hımm anladım şimdi. ben nedense sadece hastane yakın akraba eşdost için için düşündüm. mevlütte de vermek güzel bi fikir evet.

anaa komşu geliyorsun bana desene :) hangi kurum güzelim?

bebek şekerlerin güzelmiş canım...bende leylek olayını çok seviyorum..iki tane kapı süsü aldım..biri sokak kapısı için leylekli olan.... kızmın odasınada kelebekli bir şey aldım...

http://www.10marifet.org/imaj/befece/leylek25.jpg bunun gibi bir şey... bence fazal fazla yaptır bebek mevlüdü yapıncada kulanırsın güzel bir seremoni oluyor..ben kolanya şişesini, bardak atlıkalrı ,sürayi faln hepsi için süs yaptım...sağsağlim sağlıkla doğsunlar kucagımıza alalaım her eşy güzel olcak :) HERŞEY BEBİŞLERİMİZ içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…