anaa komşu geliyorsun bana desene :) hangi kurum güzelim?
maliye bakanlıgında uzmanlık canım bakalım inşallah mülakatı geçebilirde komşu oluruz ankaradaki annelerle toplanırız
Selaammm kızlar...
Giremiyorum bir aydır sık sık aranıza,ama hep aklımdasınız...
Malum yogunluk,gitmeler gelmeler...
Şimdi istanbulun ve ailemin hasretini gidermekle meşgulüm...
Geçenlerde evimizin yakınındaki sağlık merkezine gittim,ultrasyona girdim ama rezillikti,kadın çok ters davrandı,yıldızlarımız uyuşmadı girişte,odaya boş boş girip çıkmış gibi oldum...
Ultrasyondan bebeğimi göremedim,o baktı kendi kendine,sen görürsen ben göremem gibi saçma sapan laflar etti...Zaten bir iki konudada anlaşamadık...Öyle çıktım geldim...
Şimdi özel bir hastane arıyorum,renkli ultrasyon ve bayan doktor olucak...
Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı?
Varsa muayene ücretleriyle paylaşırmısınız kızlar?
Yoksa rastgele gidicem,yada ilgi hastanesine gidicem ama oda renksiz....:26:
Kararsız kaldım....
günaydın anneler oooo bebek hazırlıkları bitmiş mevlüt şekerlerine bile geçilmiş.sizi görünce özeniyorum çünkü ben daha hiçbirşey almadım eşim bi sınava girdi kazandı şimdide mülakatı var şubat sonu gibi sonuç belli olacak ve büyük ihtimal ankara ya taşınacagız kazanırsa o yüzden yerleşecegimiz yer belli olsun ondan sonra alalım diyoruz.bebişimin şansı bakalım babası kazanabilecekmi
Selaammm kızlar...
Giremiyorum bir aydır sık sık aranıza,ama hep aklımdasınız...
Malum yogunluk,gitmeler gelmeler...
Şimdi istanbulun ve ailemin hasretini gidermekle meşgulüm...
Geçenlerde evimizin yakınındaki sağlık merkezine gittim,ultrasyona girdim ama rezillikti,kadın çok ters davrandı,yıldızlarımız uyuşmadı girişte,odaya boş boş girip çıkmış gibi oldum...
Ultrasyondan bebeğimi göremedim,o baktı kendi kendine,sen görürsen ben göremem gibi saçma sapan laflar etti...Zaten bir iki konudada anlaşamadık...Öyle çıktım geldim...
Şimdi özel bir hastane arıyorum,renkli ultrasyon ve bayan doktor olucak...
Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı?
Varsa muayene ücretleriyle paylaşırmısınız kızlar?
Yoksa rastgele gidicem,yada ilgi hastanesine gidicem ama oda renksiz....:26:
Kararsız kaldım....
hemşerim hoşgeldin. randevun kötü olmuş. üüzldüm. bazı dokotrlar gerçekten akıldan yoksun oluyo benceankarada olsan seni kendi doktoruma götürürdüm ama istanbul konusunda bilgim yok malesef..
ayy pek sevindim. inşallah olur canım . bende ulaştırma bakanlığında uzmanım
günaydıınnnn
öncelikle hayırlısı olsun diyeyim
allah kalbinizden ney nasıl geçiyosa onu versin inş..
günaydınn hoşgeldiinnn
gerçekten saçmalamışş
canım
herzaman söylüyorum
renkli usg küçükköy bilge hastanesinde var bayan dr varmı onu bilmiyorum netten araştırabilirsin
bilge hast.oğuz bey var çok iyi ve çok ilgili bir dr.onu şiddetle tavsiye ederimm.
ben vatan cd.29 mayıs hastanesine gidiyorum
doktorum şule hn. ama usg renkli değil
benden bu kadar :97:
sen biliyosundur o zaman mülakatların sıkıntılarını.geçen seferde çok yüksek bir puanla kazandı mülakatı geçemedi.inşallah bu sefer olur
Canımmm,o hastaneyi dün aradım kafama çok yattı,tek sorun biraz uzak ama yakında bulamassam mutlaka ona gidicem inşallah.Bir arkadaşımda övdü...
Sağolasın hatırlattıgın için tekrar...
hayırlısı olsun inş.
nerde oturuyosun ?
Canım daha önce yazmıştım,ayazağadayım şuan,maslak tarafında...
huuuu ben geldimmmmmmherkese tünaydınlarrrrr kızım ve eşimle süper bir kahvaltı yaptıktan sonra aranızdayım ama çok kalamıcam hava güzel bugün sanki çıkıp biraz dolaşmam lazımm:90:
maliye bakanlıgında uzmanlık canım bakalım inşallah mülakatı geçebilirde komşu oluruz ankaradaki annelerle toplanırız
hoşgeldin bebek
ee tabi dünün acısı çıkartılmalı dimi
UNUTUYORUM KUSURA BAKMA
bende maslaktayım
işyerim 2.kısımda
küçükköy sana uzak değil ama
huuuu ben geldimmmmmmherkese tünaydınlarrrrr kızım ve eşimle süper bir kahvaltı yaptıktan sonra aranızdayım ama çok kalamıcam hava güzel bugün sanki çıkıp biraz dolaşmam lazımm:90:
Estagf.canım
Uzak derken,yakınımdada var bi kaç hastane onları eleyip öyle gidicem inşallah...
yani yanikızımda bugün pek bir hareketli maşallah yesin onu annesi
hhhuuu hoşgeldinnnn
ohh afiyet olsun yarasınn
ohhh hadi gez bakalımmm
benide imrendirdinn
ama az kaldı bende kısa zaman sonra inş.çarşı pazarın anasını ağlatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?