2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hemşerim hoşgeldin. randevun kötü olmuş. üüzldüm. bazı dokotrlar gerçekten akıldan yoksun oluyo bence ankarada olsan seni kendi doktoruma götürürdüm ama istanbul konusunda bilgim yok malesef..

günaydıınnnn
öncelikle hayırlısı olsun diyeyim
allah kalbinizden ney nasıl geçiyosa onu versin inş..

günaydınn hoşgeldiinnn
gerçekten saçmalamışş

canım
herzaman söylüyorum
renkli usg küçükköy bilge hastanesinde var bayan dr varmı onu bilmiyorum netten araştırabilirsin
bilge hast.oğuz bey var çok iyi ve çok ilgili bir dr.onu şiddetle tavsiye ederimm.

ben vatan cd.29 mayıs hastanesine gidiyorum
doktorum şule hn. ama usg renkli değil
benden bu kadar :97:

hemşerim hoşgeldin. randevun kötü olmuş. üüzldüm. bazı dokotrlar gerçekten akıldan yoksun oluyo bence ankarada olsan seni kendi doktoruma götürürdüm ama istanbul konusunda bilgim yok malesef..

Canımmm sağolasın ince düşüncen için
İnşallah bulurum düzgün bir yer...
Renkli istiyorum ki girip herşeyi öğrenip çıkayım,renksize girdim yeterince hep aynı şeyleri duyuyorum...
En azından cinsiyeti yüzde yüz olsa rahatlıyacam inş...

Canımmm,o hastaneyi dün aradım kafama çok yattı,tek sorun biraz uzak ama yakında bulamassam mutlaka ona gidicem inşallah.Bir arkadaşımda övdü...
Sağolasın hatırlattıgın için tekrar...

sen biliyosundur o zaman mülakatların sıkıntılarını.geçen seferde çok yüksek bir puanla kazandı mülakatı geçemedi.inşallah bu sefer olur

bilmezmiyim herhangi biri varmı tanıdık?geçen seferdemi maliyeydi? aslında maliye nispeten aracasız girilebilen bi yer... ne utanç verici bi durum dimi

huuuu ben geldimmmmmm herkese tünaydınlarrrrr kızım ve eşimle süper bir kahvaltı yaptıktan sonra aranızdayım ama çok kalamıcam hava güzel bugün sanki çıkıp biraz dolaşmam lazımm:90:

huuuu ben geldimmmmmm herkese tünaydınlarrrrr kızım ve eşimle süper bir kahvaltı yaptıktan sonra aranızdayım ama çok kalamıcam hava güzel bugün sanki çıkıp biraz dolaşmam lazımm:90:

hoşgeldin bebek
ee tabi dünün acısı çıkartılmalı dimi

maliye bakanlıgında uzmanlık canım bakalım inşallah mülakatı geçebilirde komşu oluruz ankaradaki annelerle toplanırız

Ece benim arkadaşım gelir uzmanlığı için kasımın başında girdi son hakkıydı yaştan dolayı,hatta berbaber meclise gittik bi iki vekille grüştük. 2000 kişi alacaklarmış ve arkadasım girdi. senin eşinmi girecek

hhhuuu hoşgeldinnnn
ohh afiyet olsun yarasınn
ohhh hadi gez bakalımmm
benide imrendirdinn
ama az kaldı bende kısa zaman sonra inş.çarşı pazarın anasını ağlatıcam

hhhuuu hoşgeldinnnn
ohh afiyet olsun yarasınn
ohhh hadi gez bakalımmm
benide imrendirdinn
ama az kaldı bende kısa zaman sonra inş.çarşı pazarın anasını ağlatıcam

ağlat valla yakışırr ayyy ayy alıyoruz alıyoruzda bu kadar şey nereye sığacak acba:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…