2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende mavisini alıcam şoook güsel ya

al tabi süper şeyler var orda ben bide dolap ve şifonyeri beyaz düşündüğüm için böle küçük küçük pembe şeyler alıyorumki renklensin hele duvara bi tane pembe tüylü büyük bir kelebek asıcam süperrr ayyy çok heycanlıı

merhaba kızlarr .... nasılsınız...
biz bugün geç kalktık kızımla ... kahvaltımızı ettik ...
sabah 7 den 9.5 a kadar kızım beni uyutmadı .. çok tepindi .. oyüzden o uyuyunca anca bende uyudum ... babasını yolculamaya kalkınca uyumadı bir daha .. :)))
biraz geçmişe bakayım

hoşgeldin aramıza .. senin 20 haftalık zaten mayıs annesisin muhtemelen .
mirza güzel isim ....

eminönünden alıcam dedin kapıyla duvar süsünü orada isme özel yazdırabilirmiyizki ocak sonu istanbula gelicem bende gidiyim ya da kardeşime sipariş veriyim ya da int sipariş veriyim napiyim sence

gezgin hoşgeldin canım umarım iyi bir dr bulup doyasıya kuzunu görürsün rapunzel aynı şekeri beğenmişiz bende leylekliyi beğenmiştim çok hoş gerçekten diana bence sıkma canını ben haftasonu detaylım da sordum dra bu haftalarda daha erken düzenli hissedilmez demişti o yüzden için rahat olsun bir problem yoktur

heh tamam işte sığmayanları ben oraya kargolarım

OK. ANLAŞTIKKK

inş.hayırlısı olur:97:

eminönünden alıcam dedin kapıyla duvar süsünü orada isme özel yazdırabilirmiyizki ocak sonu istanbula gelicem bende gidiyim ya da kardeşime sipariş veriyim ya da int sipariş veriyim napiyim sence

endin gidiceksen görerek yaptr bence isme özelyapılıyo diye biliyorum havuzlu hana git eminönünde ordan alıcam bende süper şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…