ağlat valla yakışırrayyy ayy alıyoruz alıyoruzda bu kadar şey nereye sığacak acba:18:
yesinler senin kızını dilara
şu senin abajur süper ya nerden sipariş ettin fiyatı ne kadar
kaızzzzzz
sığmayanalrı bir adres veriyim bizim deppo var oraya gönderebilirsin
aaa olur vallao depo sizin evin altında biyerlerde galiba dimi :90:
Kızlar bu şeker yüklemesine aç tok nasıl gidicez bi bilginiz varmı?
heh oraya yakın işte
nereyi düşünüyosun
first steps diye bir site var ordan sipariş ettim canım 55 tl yesinler valla
bana dr.um aç gel demişti
bende mavisini alıcam şoook güsel ya
Selamm!
Benim doğumum Haziran ayının ilk haftasına denk geldiği için birkaç kere Haziran anneleri bölümüne yazdım ama ilk doğumum sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak ve muhtemelen Haziran gelmeden doğumum gerçekleşecek.O yüzden beni kabul ederseniz bundan sonra sizlerle paylaşım yapmak isterim.
2 yaşında bir kızım var.Umarım her hamile bayan bu muhteşem annelik duygusunu tadar ve sağlıkla bebeğini kucağına alır.
İlk bebeğime hamileyken kadınlar kulübü sayesinde çok iyi arkadaşlarım oldu.Hala görüşüp yazıştıklarım var.Deneyimlerimiz ve fikirlerimizi paylaşarak birbirimize çok yardımcı olduk.Umarım ilk bebek tecrübesi olan bir anne olarak benim de size faydam olur.
Şu an hamile olduğum bebeğimin erkek olduğunu öğrendim.Biz de listede yer alabilir miyiz?Adını Mirza koymayı düşünüyoruz.
al tabi süper şeyler var orda ben bide dolap ve şifonyeri beyaz düşündüğüm için böle küçük küçük pembe şeyler alıyorumki renklensin hele duvara bi tane pembe tüylü büyük bir kelebek asıcam süperrr ayyy çok heycanlıı
heh tamam işte sığmayanları ben oraya kargolarım
Canım ilgi hastanesi aklımda sırf renksiz diye tereddütteyim,birde bagcılarda arkadaşın yakınında özel sağlık merkezi varmış renkli dedi,birde ben yakınları arayıp soruyorum işte...:26:
Bir bulsam bırakmıyacam ucunu
eminönünden alıcam dedin kapıyla duvar süsünü orada isme özel yazdırabilirmiyizki ocak sonu istanbula gelicem bende gidiyim ya da kardeşime sipariş veriyim ya da int sipariş veriyim napiyim sence
kıslarrrrrr oğlumun conversleri geldi çok şekerlerrrrr
pıtı pıtı ayaklarına güle güle giydirirsin canım bunları ay yiyesim geldi
merhaba kızlarr .... nasılsınız...
biz bugün geç kalktık kızımla ... kahvaltımızı ettik ...
sabah 7 den 9.5 a kadar kızım beni uyutmadı .. çok tepindi .. oyüzden o uyuyunca anca bende uyudum ... babasını yolculamaya kalkınca uyumadı bir daha .. :)))
biraz geçmişe bakayım
hoşgeldin aramıza .. senin 20 haftalık zaten mayıs annesisin muhtemelen .
mirza güzel isim ....
sen şimdidien alıştır babasını yolculamaya doğup bir iki yasına gelsin yolcularken ağlar babayı ben çok ağlardım
Hepsiburada.com : FULYA PATİK - LACİVERT KOT RENKLİ TURUNCU BAĞCIKLI CIRTLI SPOR BEBEK PATİĞİ | Anne / Bebek / Çocuk
Hepsiburada.com : FULYA PATİK - LACİVERT KOT RENKLİ TURUNCU BAĞCIKLI CIRTLI SPOR BEBEK PATİĞİ | Anne / Bebek / Çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?