2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nevra hoşgeldin canım görüyormusun minik nevrayı babacı olucak gibi kızlar babacı olurmuş zaten...

Aral siz ne koycaksınız adını oğlanın buldunuzmu biz bulamıyoruz ya

merhaba canım umarım iyisindir bizm çoktandır belli çınar olucak oğlumuzun ismi babası koydu bende alıştım hoşuma gidiyor anlamı güzel ..benim beğendiğim erkek isimleri: deha doruk yağız yiğit gibi isimler belki fikir olur

Metto Şeker

Metto Şeker

Metto Şeker

Metto Şeker

kızlar yapabildimmi bilmiyorum beğendiklerim bunlar ha birde dilarının aldığı abajuru alıcam nasıl sizce???
çok şirinler .... eminönünden biraz daha uyguna almak mümkün ..ama çıkacak vaktim yok diyorsan fena değil fiyat .... uğur böceği çok güzelll bu arada ..
Kızlar bu şeker yüklemesine aç tok nasıl gidicez bi bilginiz varmı?
benim doktorum aç dedi
çookk güzelll .. güle güle giysin ..
nevra hoşgeldin canım görüyormusun minik nevrayı babacı olucak gibi kızlar babacı olurmuş zaten...
bencede öyle olacak... ben her sabah yolcularım babamızı hep ... bundan sonra kızımızdan kaçarak gidecek heralde arkasından ağlamasın diye :)))
hadi kızlar görüşürüz ben çıkıyorum öptüm hepinizi
iyi alışverişler. iyi gezmeler

kızlar, oğlum uzun zamandır sol tarafta yatıyor. sizinde öyle mi. bugün solda bi inip bi şişiyor sıpam. sanırım benim ki hala oturma pozisyonunda. hiç yorulmuyor mu bu yahu:26:

süper mişşş ... resimlik çok orjinal .. hiç kimse belli bir zaman sonra çöpe atmaz ....

elbisesinin resmi varmı .. bayılırım ben denizci kıyafetlere bebklerde süper oluyor ... kırkınA yeni giren yeğenime giydirmiş kardeşim .. kadife denizci .. öldümmm ...harikaydıı...
arda ya da çok yakışacaktırrr

saol canım. ben de çok beğendim resimliği. hem atılmıcak bişey çokta hoş duruyor.
miniğimin denizci kıyafetini koyarım teyzesi. eşim gelsin onun pc de kart okuyucu var. yeni cicilerini atarım

Canlarım selamlar topiğe haliyle kendimi dinlenmeye çektiğim için pek uğrayamıyorum ters bişeyler yok herkesler iyi değil mi? Geçmişi pek okuyamadım nası gidiyo bakim sizin tepikleriniz benimki geceleri uyutmuyo iki haftadır hergün düzenli bi biçimde hissediyorum Büşramı.... Geceleri yandım ben bence bu velet doğmadan kendini belli etti

ayyyyy süperlerrrr bayıldım güle güle giysin minik paşa

MERHABALAR GEBİŞLERİM :)
nasılsınız bi ara baktım foruma tam yazdım bağlantı koptu daha yeni girebiliyorum şu ikramlık şekerlerden bahsetmişsiniz bende paylaşmadan edemedim ben hastaneye gelenler için bebek kurabiyesi siparişi vereceğim eklerim resmini sizde bakın fikir olsun çok şekerler insan yemeğe kıyamaz biraz maliyetli ama en fazla 100 adet yaptırcam şimdiden bütçemi ayarlamaya başladım el becerisi çok kuvvetli olan bi arkadaşımda bebek şekeri yapacak süsleyecek onuda evde gelenlere ikram edeceğiz mevlütte dağıtmak için ise geçen annemle gezerken bi ayakkabı torbası beğendik kurdela nakışlı tanesi 4,50 ye bırakırım dedi satıcı birazdaha sıkı pazarlık yaparsam daha da ii olur kalıcı bişey olsun istedim isteyen çeyize koyar isteyen günlere giderken kullanır :) he bu arada fikirlerinizi bekliyorum kurabiye için

Bu gördüklerim kurabiyeyse süper gözüküyolar canım bence süper bir fikir....

slm güzel anneler biz geldik oğluşumla, çok güzel şeyler konuşulmuş. ne güzel bizlere de fikir oluyor. bende hevesleniyorum valla.

gösterdiklerinizin hepsi birbirinden güzel. kız anaları çok şanslı valla. çok cicili şeyler var.
ama biz oğlan analarıda sizden aşağı kalmıcaz

iyice dinlenmişsindir inşallah .. gerçi taşınsanda 15 gün ev kendine gelemiyor.. devamlı yapılacak birşeyler oluyor ..genede sen çok titizlenme ... dinlenmek daha mühim ..yavaş yavaş ...
bebekler anne karnında ne ise doğunca uykudüzenleri aynı olurmuş ... hani geceyi gündüzü bilmez demeleri de o yüzden ... anne karnındaki düzeni devam ettirip .. bizim dünyamıza uyum sağlayamamalarından... gece ninni söyle bari . uyusun büşra ..:))
benimkide gece 11 -12 uyanık ..birde sabaha karşı -5-6 -gibi ve sabah 9da .. takip ettim genelede bu saatlerde kuduruyor .. ,
bakalım doğru çıkacakmı .. merak ediyorum ... :)))

kızlar harika şeyler bun şekerler sepetler
siz anakucağı hemde oto olanlardan 0-13 kg hangi markanın alacaksınız.
maxi cosi en iyisi ama 400 tl

evet en iyisi maxicossi ama o kadar para verilmez canım ya 1 sene kullanacak en fazla :44: ben bebek arabasını maxicossi almayı düşündüm ondan bile vazgeçtim düşün..100-150 arasında bişi alırım en fazla..bu ayın sonunda bakıcam nasipse. paylaşırım

evet en iyisi maxicossi ama o kadar para verilmez canım ya 1 sene kullanacak en fazla :44: ben bebek arabasını maxicossi almayı düşündüm ondan bile vazgeçtim düşün..100-150 arasında bişi alırım en fazla..bu ayın sonunda bakıcam nasipse. paylaşırım

hoşgeldin aramıza .. senin 20 haftalık zaten mayıs annesisin muhtemelen .
mirza güzel isim ....

[Baramıza yeni katılan tecrübeli anne hoşgeldin canım..

Hoşbulduk.İlginiz için teşekkür ederim.
Bu arada tecrübeli anne denilince bir garip hissettim kendimi.Yanlış anlamayın sakın.Ukalalık yapmayı düşünmüyorum.Sorular olursa seve seve cevaplarım

Şeker testine gitmeye başlayacaksınız sanırım.Aç karnına şekerli su içiriyorlar.Gazoz gibi şeylerin içine koyarak veren yerler de oluyormuş.İçmeden önce ve yanlış hatırlamıyorsam içtikten 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar.

Bu arada tetanoz aşısı vuruldunuz mu?Dün kızımı aşıya götürdüğümde hemşire hatırlattı.5 ay dolduktan sonra 6. ayın içindeyken vurulmak gerekiyormuş.İlk hamileliğimde ben kaçmış ve vurulmamıştım da

zonox duncan tuğba su perisi sedasem hoşgeldiniz kızlar zonox şekerler çok tatlı bayıldım mevlüt kıyafetlerini merak ettim duncan güle güel otur evinde artık ayklarını uzat ve dinlen büşra ya da maşallah kıpır kıpır demek...tuğba kurabiyeler çok hoş çok .iyi fikir böyle güzel paylaşımlar fikir alışverişleri çok şey katıyor bize su perisi nasılsın canım.. sedasem dra raporunu gösterdinmi ben ayın 25 ine randevu alıp gitmeyi düşünüyorum öykün nasıl kıpırdıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…