merhaba kızlarr .... nasılsınız...
biz bugün geç kalktık kızımla ... kahvaltımızı ettik ...
sabah 7 den 9.5 a kadar kızım beni uyutmadı .. çok tepindi .. oyüzden o uyuyunca anca bende uyudum ... babasını yolculamaya kalkınca uyumadı bir daha .. :)))
biraz geçmişe bakayım
hoşgeldin aramıza .. senin 20 haftalık zaten mayıs annesisin muhtemelen .
mirza güzel isim ....
Aral siz ne koycaksınız adını oğlanın buldunuzmu biz bulamıyoruz ya
çok şirinler .... eminönünden biraz daha uyguna almak mümkün ..ama çıkacak vaktim yok diyorsan fena değil fiyat .... uğur böceği çok güzelll bu arada ..Metto Şeker
Metto Şeker
Metto Şeker
Metto Şeker
kızlar yapabildimmi bilmiyorum beğendiklerim bunlar ha birde dilarının aldığı abajuru alıcam nasıl sizce???
benim doktorum aç dediKızlar bu şeker yüklemesine aç tok nasıl gidicez bi bilginiz varmı?
çookk güzelll .. güle güle giysin ..kıslarrrrrr oğlumun conversleri geldi çok şekerlerrrrr
Hepsiburada.com : FULYA PATİK - LACİVERT KOT RENKLİ TURUNCU BAĞCIKLI CIRTLI SPOR BEBEK PATİĞİ | Anne / Bebek / Çocuk
bencede öyle olacak... ben her sabah yolcularım babamızı hep ... bundan sonra kızımızdan kaçarak gidecek heralde arkasından ağlamasın diye :)))nevra hoşgeldin canım görüyormusun minik nevrayı babacı olucak gibi kızlar babacı olurmuş zaten...
iyi alışverişler. iyi gezmelerhadi kızlar görüşürüz ben çıkıyorum öptüm hepinizi
günaydın canlarımmmm
kızlar oğluma mettoseker'den şunları beğendim ne dersiniz
http://www.mettoseker.com/image.ashx?id=173 buzdolabı magneti ve resimlik bu.
http://www.mettoseker.com/image.ashx?id=215 bir de bu. ben oğluma denizci kıyafeti aldım mevlüte giyer diye. bu şeker çok uyar ona. denizci bebek
süper mişşş ... resimlik çok orjinal .. hiç kimse belli bir zaman sonra çöpe atmaz ....
elbisesinin resmi varmı .. bayılırım ben denizci kıyafetlere bebklerde süper oluyor ... kırkınA yeni giren yeğenime giydirmiş kardeşim .. kadife denizci .. öldümmm ...harikaydıı...
arda ya da çok yakışacaktırrr
ayyyyy süperlerrrr bayıldım güle güle giysin minik paşa
kıslarrrrrr oğlumun conversleri geldi çok şekerlerrrrr
pıtı pıtı ayaklarına güle güle giydirirsin canım bunları ay yiyesim geldi
sen şimdidien alıştır babasını yolculamaya doğup bir iki yasına gelsin yolcularken ağlar babayı ben çok ağlardım
çok şekermiş bende mi alsam acaba güle güle giysin çınar paşa
vede nevra teyzesi
çok teşekkür ederiz. daha iyisi sizin bebişlerinize inş..
MERHABALAR GEBİŞLERİM :)
nasılsınız bi ara baktım foruma tam yazdım bağlantı koptu daha yeni girebiliyorum şu ikramlık şekerlerden bahsetmişsiniz bende paylaşmadan edemedim ben hastaneye gelenler için bebek kurabiyesi siparişi vereceğim eklerim resmini sizde bakın fikir olsun çok şekerler insan yemeğe kıyamaz biraz maliyetli ama en fazla 100 adet yaptırcam şimdiden bütçemi ayarlamaya başladım el becerisi çok kuvvetli olan bi arkadaşımda bebek şekeri yapacak süsleyecek onuda evde gelenlere ikram edeceğiz mevlütte dağıtmak için ise geçen annemle gezerken bi ayakkabı torbası beğendik kurdela nakışlı tanesi 4,50 ye bırakırım dedi satıcı birazdaha sıkı pazarlık yaparsam daha da ii olur kalıcı bişey olsun istedim isteyen çeyize koyar isteyen günlere giderken kullanır :) he bu arada fikirlerinizi bekliyorum kurabiye için Eki Görüntüle 125809
Canlarım selamlar topiğe haliyle kendimi dinlenmeye çektiğim için pek uğrayamıyorum ters bişeyler yok herkesler iyi değil mi? Geçmişi pek okuyamadım nası gidiyo bakim sizin tepikleriniz benimki geceleri uyutmuyo iki haftadır hergün düzenli bi biçimde hissediyorum Büşramı.... Geceleri yandım ben bence bu velet doğmadan kendini belli etti
kızlar harika şeyler bun şekerler sepetler
siz anakucağı hemde oto olanlardan 0-13 kg hangi markanın alacaksınız.
maxi cosi en iyisi ama 400 tl
kızlar harika şeyler bun şekerler sepetler
siz anakucağı hemde oto olanlardan 0-13 kg hangi markanın alacaksınız.
maxi cosi en iyisi ama 400 tl
hoşgeldin aramıza .. senin 20 haftalık zaten mayıs annesisin muhtemelen .
mirza güzel isim ....
günaydıınnn
aramıza hoşgeldiinnn
bebeğin hayırlı olsunn
amiin amiin allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inş.
edolina seni aramızda görmekten mutluluk duyarız
2.bebeğe hamileymişsin tecrübelerinden yararlanıcaz ne güzel
[Baramıza yeni katılan tecrübeli anne hoşgeldin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?